Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 997 — Steelers fan
Az igen.
Érthető mondjuk.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 982 — Jó ötletnek tűnt!
Ezt kifejtenéd Beki?
Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..

Ryan érkezésével voltvegy ív felfelé, de ennek már minima 2 éve.
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....kishaszi
a vezetőség bizalmát már nem nagyon élvezi, sőt szinte biztos hogy megy, már csak az a kérdés, hogy év közben vagy év végén. Lehetett hallani olyan dolgokat, hogy ha kikapunk tőletek, akkor kirúgják már most hétfőn.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ezt kifejtenéd Beki?
Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..

Ryan érkezésével voltvegy ív felfelé, de ennek már minima 2 éve.
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
egy kis érdekesség:

Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.zzz888
asztakurva......csi77
vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtaki
A Jets és Ryan ennél sokkal büszkébb. Ryanre sok mindent lehet mondani, de az öltözőt nem vesztette el, a játékosai imádják és küzdenek érte a végsőkig.Soldados
Ryan buszke ember az biztos es minden hetfoi edzes utan csak annyit mond, hogy jo edzesen vannak tul. Hogy az oltozot nem vesztette el ez is elmondhato, de h a jatekosok a beluket is kitennek erte, nah ezt nem erzem es varom h mikor szakad el a cerna vkinel.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Sziasztok,
csak egy mondatra ugrottam be. Ugyanis volt szerencsém vasárnap este személyesen megnézni a BAL elleni meccseteket a Heinz Fielden. Hát, azt kell mondjam (és az az egy mondat itt következik😊)...
...hogy le a kalappal a Pittsburgh-i szurkolók előtt!
A személyes tapasztalatom, az, hogy sok más csapat szurkolóival ellentétben nálatok valóban szurkolnak! Az egy dolog, hogy mindenki pörgeti a nyavalyás (😀) sárga törölközőjét, de hangerőt is szinte mindig tesznek mögé, és nem csak akkor, amikor az ellenfél 3rd down-ra készül.
Szóval, Gratula!Rutin
Irígykedek, nem csak hogy élőben nézhetted, hanem hogy pont egy történelmi napon amikor Mean Joe meze visszavonult 😀 Hatalmas élmény lehetett.
több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Official Renegade; Mean Joe Edition:  stele.rs/21mwox
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
ha már, akkor az Earnie Davis-es film, de a Sütik jól építkeztek, ennek eredménye a csupa pozitív mérleg és az 5-4es utsó hely nekünk 😒

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ventrone is out. Ez azt is jelentheti, hogy a meccsnapon vkit kivágunk és a PS-ből rosterre teszünk egy safetyt (Dangerfield), aki spec teamben szerepet kap és 4. S lesz a meccsen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
nagyon komoly meccset játszott a Browns...túl azon, hogy egyébként a Draft című film óta nagyon bírom a csapatot 😀Klaci79
Ez a Draft Day lenne Kevin Costner-rel vagy egy másik film? Csak mert érdekelne.
Előre is köszi.Minitron
Igen, az a teljes címe...
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 237 — Bears & Illinois fan
egy kis érdekesség:

Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.zzz888
asztakurva......csi77
az hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888
Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.Minitron
nem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...zzz888
Óh, bocsánat...na, most tanácstalan lettem, mert azt viszont nem vágom %/Minitron
Ezek szerint nem tűnt fel, hogy ironizáltam, mert ez a stat sem ért szart sem, ha a Vasas kikap a Jetstől......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Sziasztok,
csak egy mondatra ugrottam be. Ugyanis volt szerencsém vasárnap este személyesen megnézni a BAL elleni meccseteket a Heinz Fielden. Hát, azt kell mondjam (és az az egy mondat itt következik😊)...
...hogy le a kalappal a Pittsburgh-i szurkolók előtt!
A személyes tapasztalatom, az, hogy sok más csapat szurkolóival ellentétben nálatok valóban szurkolnak! Az egy dolog, hogy mindenki pörgeti a nyavalyás (😀) sárga törölközőjét, de hangerőt is szinte mindig tesznek mögé, és nem csak akkor, amikor az ellenfél 3rd down-ra készül.
Szóval, Gratula!

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
egy kis érdekesség:

asztakurva......csi77
az hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888
nem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...zzz888
Óh, bocsánat...na, most tanácstalan lettem, mert azt viszont nem vágom %/

több mint 11 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
egy kis érdekesség:

asztakurva......csi77
nem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...
több mint 11 éve
egy kis érdekesség:

asztakurva......csi77
Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.

több mint 11 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
egy kis érdekesség:

asztakurva......csi77
az hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
egy kis érdekesség:

asztakurva......csi77
A Jets és Ryan ennél sokkal büszkébb. Ryanre sok mindent lehet mondani, de az öltözőt nem vesztette el, a játékosai imádják és küzdenek érte a végsőkig.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 982 — Jó ötletnek tűnt!
egy kis érdekesség:

asztakurva......csi77
Nem tudom, de ennek a ténynek a feltárása annyira sokkoló volt...........csi77
Hát no, szarok vagyunk 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
2 tökfej😊

www.steelers.com/video-and-audio/videos/AB-and-Ike-TD-Celebration/a191c987-76f4-4f08-b881-d395d46cef3a

több mint 11 éve
egy kis érdekesség:

asztakurva......csi77
Nem tudom, de ennek a ténynek a feltárása annyira sokkoló volt...........

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
egy kis érdekesség:

asztakurva......csi77
vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?
több mint 11 éve
Big Ben on fire!

több mint 11 éve
egy kis érdekesség:

asztakurva......

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
nagyon komoly meccset játszott a Browns...túl azon, hogy egyébként a Draft című film óta nagyon bírom a csapatot 😀Klaci79
Ez a Draft Day lenne Kevin Costner-rel vagy egy másik film? Csak mert érdekelne.
Előre is köszi.

több mint 11 éve
Száksz kapott 8268 dolcsi büntetést.

Vajon ezt hogy találtàk ki? 3k for being ugly + 3,5k for playing in Ravens uniform + 1,5k for just because + 268$ for dirty hit...????

------'-------

Elképesztő a Browns. Persze kellett, hogy Szmöre élete legszarabb meccsét nyomta, de azért az vészjósló, hogx fittyet hányva minden körülményre, szisztematikusan, lépésröl lépésre rommá őrölték az ellent.
Szét futnak bárkit Hoyer utána meg büntet. Mindenkinek gatya fel s csoportban. Le a kalappal.