Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Az igen.Érthető mondjuk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ezt kifejtenéd Beki?a vezetőség bizalmát már nem nagyon élvezi, sőt szinte biztos hogy megy, már csak az a kérdés, hogy év közben vagy év végén. Lehetett hallani olyan dolgokat, hogy ha kikapunk tőletek, akkor kirúgják már most hétfőn.
Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..
Ryan érkezésével voltvegy ív felfelé, de ennek már minima 2 éve.
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....kishaszi
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ezt kifejtenéd Beki?Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..
Ryan érkezésével voltvegy ív felfelé, de ennek már minima 2 éve.
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryan buszke ember az biztos es minden hetfoi edzes utan csak annyit mond, hogy jo edzesen vannak tul. Hogy az oltozot nem vesztette el ez is elmondhato, de h a jatekosok a beluket is kitennek erte, nah ezt nem erzem es varom h mikor szakad el a cerna vkinel.A Jets és Ryan ennél sokkal büszkébb. Ryanre sok mindent lehet mondani, de az öltözőt nem vesztette el, a játékosai imádják és küzdenek érte a végsőkig.Soldadosvajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtakiegy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.zzz888
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Sziasztok,Irígykedek, nem csak hogy élőben nézhetted, hanem hogy pont egy történelmi napon amikor Mean Joe meze visszavonult 😀 Hatalmas élmény lehetett.
csak egy mondatra ugrottam be. Ugyanis volt szerencsém vasárnap este személyesen megnézni a BAL elleni meccseteket a Heinz Fielden. Hát, azt kell mondjam (és az az egy mondat itt következik😊)...
...hogy le a kalappal a Pittsburgh-i szurkolók előtt!
A személyes tapasztalatom, az, hogy sok más csapat szurkolóival ellentétben nálatok valóban szurkolnak! Az egy dolog, hogy mindenki pörgeti a nyavalyás (😀) sárga törölközőjét, de hangerőt is szinte mindig tesznek mögé, és nem csak akkor, amikor az ellenfél 3rd down-ra készül.
Szóval, Gratula!Rutin
több mint 11 éve
ha már, akkor az Earnie Davis-es film, de a Sütik jól építkeztek, ennek eredménye a csupa pozitív mérleg és az 5-4es utsó hely nekünk 😒

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Ventrone is out. Ez azt is jelentheti, hogy a meccsnapon vkit kivágunk és a PS-ből rosterre teszünk egy safetyt (Dangerfield), aki spec teamben szerepet kap és 4. S lesz a meccsen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Igen, az a teljes címe...nagyon komoly meccset játszott a Browns...túl azon, hogy egyébként a Draft című film óta nagyon bírom a csapatot 😀Klaci79Ez a Draft Day lenne Kevin Costner-rel vagy egy másik film? Csak mert érdekelne.
Előre is köszi.Minitron
több mint 11 éve
Ezek szerint nem tűnt fel, hogy ironizáltam, mert ez a stat sem ért szart sem, ha a Vasas kikap a Jetstől......Óh, bocsánat...na, most tanácstalan lettem, mert azt viszont nem vágom %/Minitronnem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...zzz888Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.Minitronaz hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.zzz888
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Sziasztok,csak egy mondatra ugrottam be. Ugyanis volt szerencsém vasárnap este személyesen megnézni a BAL elleni meccseteket a Heinz Fielden. Hát, azt kell mondjam (és az az egy mondat itt következik😊)...
...hogy le a kalappal a Pittsburgh-i szurkolók előtt!
A személyes tapasztalatom, az, hogy sok más csapat szurkolóival ellentétben nálatok valóban szurkolnak! Az egy dolog, hogy mindenki pörgeti a nyavalyás (😀) sárga törölközőjét, de hangerőt is szinte mindig tesznek mögé, és nem csak akkor, amikor az ellenfél 3rd down-ra készül.
Szóval, Gratula!
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Óh, bocsánat...na, most tanácstalan lettem, mert azt viszont nem vágom %/nem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...zzz888Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.Minitronaz hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 11 éve
nem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.Minitronaz hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 11 éve
Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.az hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 11 éve
az hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 11 éve
A Jets és Ryan ennél sokkal büszkébb. Ryanre sok mindent lehet mondani, de az öltözőt nem vesztette el, a játékosai imádják és küzdenek érte a végsőkig.vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtakiegy kis érdekesség:asztakurva......csi77

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hát no, szarok vagyunk 😀Nem tudom, de ennek a ténynek a feltárása annyira sokkoló volt...........csi77vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtakiegy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
2 tökfej😊www.steelers.com/video-and-audio/videos/AB-and-Ike-TD-Celebration/a191c987-76f4-4f08-b881-d395d46cef3a
több mint 11 éve
Nem tudom, de ennek a ténynek a feltárása annyira sokkoló volt...........vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtakiegy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 11 éve
egy kis érdekesség:asztakurva......
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
nagyon komoly meccset játszott a Browns...túl azon, hogy egyébként a Draft című film óta nagyon bírom a csapatot 😀Klaci79Ez a Draft Day lenne Kevin Costner-rel vagy egy másik film? Csak mert érdekelne.
Előre is köszi.
több mint 11 éve
Száksz kapott 8268 dolcsi büntetést.Vajon ezt hogy találtàk ki? 3k for being ugly + 3,5k for playing in Ravens uniform + 1,5k for just because + 268$ for dirty hit...????
------'-------
Elképesztő a Browns. Persze kellett, hogy Szmöre élete legszarabb meccsét nyomta, de azért az vészjósló, hogx fittyet hányva minden körülményre, szisztematikusan, lépésröl lépésre rommá őrölték az ellent.
Szét futnak bárkit Hoyer utána meg büntet. Mindenkinek gatya fel s csoportban. Le a kalappal.