Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Volt olyan vereségünk, ami nekem tetszett és van ez a W, ami szerintem a gyalázat kategória, mert megint elképesztő és döbbenetes coaching hibákat követtünk el.A megszokott 3rd and longra hívott screentől eltekintenék, de hogy 6,5 perccel a vége előtt ugyan mi a f.szért hívunk első playre egy flyt, azt el nem tudom képzelni, mikor itt kellett volna éppen egy hosszú drive-ot vezetni és a végén egy pontszerzéssel lezárni a meccset (ideális esetben). Aztán az utolsó drive-ban másodikra hívni egy passzt alapból a legnagyobb ökörség 1:45-tel a vége előtt FG-range-n, ráadásul mindezt az endzone-ba, az pedig már a minősíthetetlen kategória, ugyanis ha meg is van a TD, akkor adunk 2 TO-val elég időt a Packs-nek az egyenlítésre. Ahelyett hogy egyszerűen lefuttatnánk az órát és szimplán nyernénk. Persze nem sikerült, így az óra áll és a Packsnek spóroltunk egy TO-t, plusz mi rögtön ki is kértünk egy TO-t... Gyalázat. Szerencsénkre a Packers megmentett minket azzal az offside-dal. Aztán szintén nem értettem, hogy másodikra és harmadikra miért nem térdelünk és rúgunk egy FG-t. Mi gyors TD-t szereztünk, így ismét viszonylag sok időt adtunk a Packs-nek, ahelyett hogy kb 10 mp-je maradt volna a kickoff-fal együtt TO nélkül. Az más kérdés, hogy a szintén qrva szar kickoff és szar coverage miatt megszívtuk volna, de normálisan ezt kellett volna csinálni szerintem. Ismét hatalmas blama és ökörség a coaching stafftól time management terén. De ha esetleg harmadikra akarunk TD-t, még az is jobb, mert akkor is kevesebb mint egy percre pörgettük volna le az órát. Nekem ez a meccs megint azt mutatta meg, hogy Haley-nek mennie kéne, de sajnos egyre inkább az az érzésem, hogy nem fogjuk elküldeni. 😕 Amúgy Tomlin is rohadt sáros ebben a szörnyű time managementben, mert HC-ként igenis át kellene hívni legalább ezeket a playeket.
A védelem tragikus volt a futás ellen. Ez megengedhetetlen. A big playekkel (turnoverek) kompenzáltak.
Ami viszont pozitívum, hogy tökös húzás volt, a fake punt és a 4. és egynek nekimenni. Külön jó, hogy mindkettő bejött. Antonio Brown recieving yards franchise rekordja és Bell első +100-as meccse örömteli. No meg azért hogy életben maradtunk. Persze nem sok esély van rá, hogy a Ravens, Fins, Chargers hármasból mindenki kikapjon, de hátha. 😊 Igazából egyelőre ezzel nem foglalkoznék, a lényeg, hogy verjük meg a Browns-t és kerüljük el a negatív szezont.
A bírói ítélettel nem foglalkoznék, mert ha eredetileg jól ítélnek a sporik Bell fumblijánál, akkor a Packers TD-t szerzett. Szóval lehet hibás ítélet volt, de összességében az élet csak igazságot szolgáltatott a Packers-nek, megérdemelték a TD-t. Meg amúgy is, ha elég jó vagy, akkor ennek ellenére is nyersz, ahogy most is történt. Bár most inkább a Packers volt még nálunk is lúzerebb, de a lényegen nem változtat.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Hát így. Láttunk két hajdan nagyreményű és sikeres csapatot, akik közül az nyert, aki kevésbé akart veszíteni - pedig mindkettő tett érte sokat. A meccs izgalmas volt, a zebrák barmok, a többi rivális - a Chargers kivételével - hozta a "nekünk valót". Jövő vasárnap mindenki Jets, Chiefs és Bengals drukkerré változik és még a lehetetlen is lehetségessé válik. Csak verjük meg otthon a Barnákat... 😊
több mint 10 éve
Red Star
206
Köszönöm.Ja és valaki árulja el, hogyan szereztük a negyedik TD-t, mert pár percre elszállt a netem, s mire visszakapcsolódtam, már 31:21 volt.Red StarCortez Allen pick-six.vassadi
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ja és valaki árulja el, hogyan szereztük a negyedik TD-t, mert pár percre elszállt a netem, s mire visszakapcsolódtam, már 31:21 volt.Red StarCortez Allen pick-six.
több mint 10 éve
Red Star
206
A játék felejthető, a győzelem nem. Hatalmasat küzdöttünk, gratula az egész csapatnak. Ja és valaki árulja el, hogyan szereztük a negyedik TD-t, mert pár percre elszállt a netem, s mire visszakapcsolódtam, már 31:21 volt.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
No és ne beszéljünk arról a blokkolt FG-ről, mert attól a bírói ítélettől a pumpa felmegy még mindig...jó, hogy nem ezen múlt, nagyon jó.KlemóÉn azért kíváncsi vagyok, hogy ez a bírói ítélet, Haley, vagy esetleg valami más generálja-e a heti flame áradatot. 😊
több mint 10 éve
Klemó
5 661
yeap, persze, köszi!Ez a 6. helyen draftolt koma azért kinőtte magát gyerekek, csak jelzem. Azért nem akármi az az 1400 feletti yard...KlemóGondolom 6. kört akartál írni és igen hihetetlenül nagy fogás volt.Shilkor
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Közben láttam JJ beteg lett. Akkó nem sérülés hála az égnek. Worlids elképesztőt robotolt, Carter felejthető volt, Sly viszont egész szépen mozgott.
több mint 10 éve
Ez a 6. helyen draftolt koma azért kinőtte magát gyerekek, csak jelzem. Azért nem akármi az az 1400 feletti yard...KlemóGondolom 6. kört akartál írni és igen hihetetlenül nagy fogás volt.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Ez a 6. helyen draftolt koma azért kinőtte magát gyerekek, csak jelzem. Azért nem akármi az az 1400 feletti yard...
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Laci, ok. megvolt neki a 100-as, de ez csak idő kérdése volt. Nekem az volt a kulcs, ahogy visszajött a fumble után. Ilyenkor derül ki mennyire jó valaki. No és hát hozta azt a vacak 25 yardos cuccot, ami után nem hiszem, hogy megmenti valami a ground player of the week-től...😊Küzdős hajtós, sok hibával, node micsoda küzdelem és izgalom, no és a végén szerencse, ezért szeretjük ezt a játékot. No és már a Bell jelenetért, vagy akár a fake punt-ért megérte megnézni. No és ne beszéljünk arról a blokkolt FG-ről, mert attól a bírói ítélettől a pumpa felmegy még mindig...jó, hogy nem ezen múlt, nagyon jó.
No és van izgalom jövő hétre is, bejöttek az eredmények. No azért még mindig egy lottó 4-esnek be kellene jönnie, de azért jó, hogy mégis van tét... 😊
JJ-vel mi történt??
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 878
Fasza meccs volt, pár momentummal. BigBen még mindig úgy fut mint a gyík..😥Gratula!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A négy évvel ezelőtti Steelers-Packers szintjét nem érte el a meccs, de hasonlóan emlékezetesre sikeredett ez a találkozó is. Jövő héten a Browns ellen lehet harcolni a negatív mérleg elkerüléséért, sőt, még az utolsó forduló előtt is van matematikai esélyünk a PO-ra. 😊
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Bell 124!!!! yard a földön...fantasztikus a srác. Ha nem kell kihagynia az első 3 meccset hol lehetne!! 😀Elkapásból csinált még 5-öt, jövő héten ünnepelhet. Brown már most is
több mint 10 éve
---
Szar meccs. Totál fent és lent.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/media/BcGoYv9CEAEZli4.jpg lambeau field mostpatriksteelersJó kis foci lesz 😀
több mint 10 éve
Megkő csapni a pacserzt, nem számlálni, tartozunk egy SB revanssal, ánnyi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
ha jól sejtem ma már lehet úgy vágunk neki a mérkőzésnek, hogy matematikai esélyünk sem maradt a rájátszásra...7-től nyerni kellene a Bills-nek hazai pályán a Dolphins, illetve a Jets-nek a Browns ellen.A Bills és a Jets kezében a sorsunk. Lehet ennél rosszabb scenario? 😕
Annak azért örültem volna, ha az utolsó fordulóban még úgy lépünk pályára, hogy a Ravens és a Dolphins vereségével még van esélyünk, de a múlt heti fordulóban igazi PO aspiránsként játszott mindkét csapat, úgy ahogy ilyenkor kell is.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Yeap the Diesel Claus Bear..😊
több mint 10 éve
Kiesel Claus?
több mint 10 éve
Klemó
5 661
A Mackó..
több mint 10 éve
Ez sokat elmond: "A guy like me doesn’t know how much ball he has left"Ki mondta ezt??
A játék iránti alázat szeretet... Hiányozni fog nagyon...Klemó
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Ez sokat elmond: "A guy like me doesn’t know how much ball he has left"A játék iránti alázat szeretet... Hiányozni fog nagyon...