Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez tènyleg szànalmas, mi fàj neked ennyire, hogy nemcsak kiböfög a szàjàn, baszki az a gyerek napokat dolgozik egy hsz-en, hogy betolja a szàd elè, hogy nyammogd. Az fàj hogy tehetsèges, mer tud írni az biztos. Vagy az fàj, hogy te nem írsz ijeneket, mer az nekem is fàj.Lenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....sutianapÓvis száműzetésbe vonult.
Ez az ő dedóssága
ostobaságokat írSoldados

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Olyan marhasàgokat tudsz leírni, hogy bődület, mindezt azèr a fosèr, hogy valami útonmódon utat talàlj az Àrianizmusodnak.Tehát az 5 évéből 1-szer (az elsőben) volt egy normális futója. Brávó. Ez végülis király. 😀 😀 Rájátszásban már ő sem volt, ugyebár, mert a 15. fordulóban tulképpen tönkrement a pályafutása. Valóban jól megcáfoltál...
Willie Parker 2007 😉 tucc?
Nèzd meg lècci a steelers alltime leadereket Harris,Bus èès...
De igen azè lett kibaszva, mer nem tudta megoldani a futàst miutàn Parker szèttöretett èn követem a pasast màshun is ezt csinàlja, nem tudja megoldani a futàst, mànpedig minden Roo tugya hogy a foci alapja a futàs, he.sutianap

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
nem fog játszani a dzsetsz ellen sem troy sem pedig bélazzz888Shamarko sem. Ventrone pedig kérdéses egyelőre. Ez nagyjából azt jelenti, hogy Mitchell mellett Will Allen fog kezdeni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Lenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....sutianapMég egyszer megkérdem: ki tartja vissza, hogy írjon ide Robi? Senki. Óvis száműzetésbe vonult. Ez az ő dedóssága, úgyhogy tessék vele beszélni, ha szeretnéd olvasni.
De amikor saját megítélesem szerint szakszerűen megfogalmazott ostobaságokat ír, akkor nekem is engedtessék meg, hogy ennek hangot adjak, hisz ez egy fórum. Igen, én még most is jókat röhögök a 2. fordulós írásán, rég olvastam ennél viccesebbet ezen a fórumon. Ha ő ezt nem tudja elviselni, azt nagyon sajnálom, de teljességgel hidegen hagy, sőt, javaslom neki, hogy nőjön fel! 😉

több mint 11 éve
Mutass már egy HSZ-t, ahol Haleyt minősíthetetlen stílusban szidtam... De tényleg. A "szar playcalling" annak számít? Mert ha igen, akkor csak jelezném, hogy jó pár ember még minősíthetetlenebb stílusban beszél pl rólam...Tényleg jó lenne már elengedni ezt a témát, de sajnos ha Te azt mondod (jogosan akár), hogy az első 4 driveunk szar, akkor már reflexből jön a "mert Arians biztos jobban csinálná" válasz😕)Klaci79Bocsánat, akkor elmondom, mert látom nem csak a Minden6ónak nem világos miért az összehasonlítás.
Egészen egyszerűen érthetetlennek tartom azt a fajta viselkedést, hogy Haley egy totálisan dilettáns, fogalmatlan senkinek van beállítva. Ez egyébként szíve joga minden szurkolónak, kritizálni ér, szuverenitása senkinek nem kérdőjelezhető meg. Ugyanakkor az, hogy BA bármit csinált az jó volt, az indokolt volt, ha valami szar volt, akkor az kizárólag a játékosok hibája volt, nem az övé. Haley viszont olyan szitokáradatot kap minden rossz (?) megmozdulására, ráadásul ebben a stílusnak nem nevezhető előadásmódban. Szimplán bántja a szememet, hogy kritikán aluli, minősíthetetlen hangnemben éri kritika a személyét minden szirre-szarra, olyan figuráktól, akik ebben a tojásfocsinak nevezett akármiben semmiféle reputációval nem rendelkeznek, csak annyival, hogy jó sokat láttak tévét. Nem gondolom, hogy más jó érzésű ember is szívesen olvassa ezt a hangnemet, de ha mégis, akkor én kérek elnézést, de nekem ez a fotelből okádjuk a degradáció non-plus ultráját megállás nélkül - feltéve, de meg nem engedve, mégis csak olyan egyénre, aki talán azért valamit mégis lehet tud enefelül, ez az én ingerküszöbömet durván hasítja.kishaszi
És sajnálom, a jövőben is le fogom írni, ha elfogadhatatlan playeket hívunk és gyatrán teljesít az Offense. De tudjátok, ezen a fórumon van olyan gomb, ami ignorálja a HSZ-eimet, ha nem tetszik, amit írok, tessék használni. 😉

több mint 11 éve
Lenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....

több mint 11 éve
Nem a te ruhád😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ez vagy nem nekem szól vagy félreérthetően fogalmaztam. Hiszen 1 éve élek Haley képével és nézem minden alkalommal amikor itt vagyok. 😀 Nincs bajom vele, ahogy Ariansal is csak annyi volt, hogy előre lehetett tudni mit fogunk csinálni 45 percen keresztül.Tényleg jó lenne már elengedni ezt a témát, de sajnos ha Te azt mondod (jogosan akár), hogy az első 4 driveunk szar, akkor már reflexből jön a "mert Arians biztos jobban csinálná" válasz😕)Klaci79Bocsánat, akkor elmondom, mert látom nem csak a Minden6ónak nem világos miért az összehasonlítás.
Egészen egyszerűen érthetetlennek tartom azt a fajta viselkedést, hogy Haley egy totálisan dilettáns, fogalmatlan senkinek van beállítva. Ez egyébként szíve joga minden szurkolónak, kritizálni ér, szuverenitása senkinek nem kérdőjelezhető meg. Ugyanakkor az, hogy BA bármit csinált az jó volt, az indokolt volt, ha valami szar volt, akkor az kizárólag a játékosok hibája volt, nem az övé. Haley viszont olyan szitokáradatot kap minden rossz (?) megmozdulására, ráadásul ebben a stílusnak nem nevezhető előadásmódban. Szimplán bántja a szememet, hogy kritikán aluli, minősíthetetlen hangnemben éri kritika a személyét minden szirre-szarra, olyan figuráktól, akik ebben a tojásfocsinak nevezett akármiben semmiféle reputációval nem rendelkeznek, csak annyival, hogy jó sokat láttak tévét. Nem gondolom, hogy más jó érzésű ember is szívesen olvassa ezt a hangnemet, de ha mégis, akkor én kérek elnézést, de nekem ez a fotelből okádjuk a degradáció non-plus ultráját megállás nélkül - feltéve, de meg nem engedve, mégis csak olyan egyénre, aki talán azért valamit mégis lehet tud enefelül, ez az én ingerküszöbömet durván hasítja.kishaszi
De örülnék ha már végleg lezáródna ez a téma és nem egymást basztatnánk eldőlt dolgok miatt!
Mindannyian a Steelersnek szurkolunk, nem értem miért kell ezen vitázni day by day!
több mint 11 éve
Tényleg jó lenne már elengedni ezt a témát, de sajnos ha Te azt mondod (jogosan akár), hogy az első 4 driveunk szar, akkor már reflexből jön a "mert Arians biztos jobban csinálná" válasz😕)Klaci79Bocsánat, akkor elmondom, mert látom nem csak a Minden6ónak nem világos miért az összehasonlítás.
Egészen egyszerűen érthetetlennek tartom azt a fajta viselkedést, hogy Haley egy totálisan dilettáns, fogalmatlan senkinek van beállítva. Ez egyébként szíve joga minden szurkolónak, kritizálni ér, szuverenitása senkinek nem kérdőjelezhető meg. Ugyanakkor az, hogy BA bármit csinált az jó volt, az indokolt volt, ha valami szar volt, akkor az kizárólag a játékosok hibája volt, nem az övé. Haley viszont olyan szitokáradatot kap minden rossz (?) megmozdulására, ráadásul ebben a stílusnak nem nevezhető előadásmódban. Szimplán bántja a szememet, hogy kritikán aluli, minősíthetetlen hangnemben éri kritika a személyét minden szirre-szarra, olyan figuráktól, akik ebben a tojásfocsinak nevezett akármiben semmiféle reputációval nem rendelkeznek, csak annyival, hogy jó sokat láttak tévét. Nem gondolom, hogy más jó érzésű ember is szívesen olvassa ezt a hangnemet, de ha mégis, akkor én kérek elnézést, de nekem ez a fotelből okádjuk a degradáció non-plus ultráját megállás nélkül - feltéve, de meg nem engedve, mégis csak olyan egyénre, aki talán azért valamit mégis lehet tud enefelül, ez az én ingerküszöbömet durván hasítja.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
nem fog játszani a dzsetsz ellen sem troy sem pedig béla
több mint 11 éve
Szerintem jelenleg Ben és Tomlin is meg akarná tartani Haleyt, ebben kizárt, hogy változás lenne, sőt. Inkább tűnik úgy, hogy Ben és Haley kifejezetten jó kapcsolatot tartanak. A változásokat senki nem szereti. Szerintem a Rooney család se, ebben az esetben mégse volt apelláta.A helyzet az, hogy olyan vitatkozunk évek óta, amit nem lehet összehasonlítani. (szerintem)Csak a tények kedvéért. Arians-t meg akarta tartani Tomlin, de Rooneyék nem hosszabbítottak vele és a játékosok sem örömmel fogadták a hírt, elég ha csak Benre gondolunk.
Akkor lehetne ha párhuzamosan csinálnák ugyanazt, akkor mire jutnának. Arians egyértelmű, hogy jó edző, de az is, hogy kurvára nem marasztalta senki a csapatnál és nyilván ennek oka volt. Hogy milyenek lennénk most Ariansal? Lenne e ilyen most Ben vagy Brown? Bell draftoltuk volna vagy mondjuk Arians Lacy-t erőltetne? Most őszintén...nem teljesen mindegy? A milyen lenne ha kezdetű mondatoknak van bármi értelme az NFL világában?!
Tetszik, nem tetszik ez van. Ha lesz PO, ha lesz eredmény, akkor nyilván ez jó döntés és marad Haley...ha nem lesz eredmény, nem lesz PO, akkor megy és jön más. De ennyi szót elcsépelni erre az eldöntött kérdésre?!Klaci79
Másrészt BA-t ezúttal sem én hoztam fel témaként. Az egész abból indult ki emlékeim szerint, hogy én szóvá tettem az első négy drive-os szerencsétlenkedésünket, hogy azon a meccs is elmehetett volna.Soldados
Tényleg jó lenne már elengedni ezt a témát, de sajnos ha Te azt mondod (jogosan akár), hogy az első 4 driveunk szar, akkor már reflexből jön a "mert Arians biztos jobban csinálná" válasz😕)
több mint 11 éve
Olyan marhasàgokat tudsz leírni, hogy bődület, mindezt azèr a fosèr, hogy valami útonmódon utat talàlj az Àrianizmusodnak.Willie Parker 2007 😉 tucc?
Nèzd meg lècci a steelers alltime leadereket Harris,Bus èès...
De igen azè lett kibaszva, mer nem tudta megoldani a futàst miutàn Parker szèttöretett èn követem a pasast màshun is ezt csinàlja, nem tudja megoldani a futàst, mànpedig minden Roo tugya hogy a foci alapja a futàs, he.

több mint 11 éve
A helyzet az, hogy olyan vitatkozunk évek óta, amit nem lehet összehasonlítani. (szerintem)Csak a tények kedvéért. Arians-t meg akarta tartani Tomlin, de Rooneyék nem hosszabbítottak vele és a játékosok sem örömmel fogadták a hírt, elég ha csak Benre gondolunk.
Akkor lehetne ha párhuzamosan csinálnák ugyanazt, akkor mire jutnának. Arians egyértelmű, hogy jó edző, de az is, hogy kurvára nem marasztalta senki a csapatnál és nyilván ennek oka volt. Hogy milyenek lennénk most Ariansal? Lenne e ilyen most Ben vagy Brown? Bell draftoltuk volna vagy mondjuk Arians Lacy-t erőltetne? Most őszintén...nem teljesen mindegy? A milyen lenne ha kezdetű mondatoknak van bármi értelme az NFL világában?!
Tetszik, nem tetszik ez van. Ha lesz PO, ha lesz eredmény, akkor nyilván ez jó döntés és marad Haley...ha nem lesz eredmény, nem lesz PO, akkor megy és jön más. De ennyi szót elcsépelni erre az eldöntött kérdésre?!Klaci79
Másrészt BA-t ezúttal sem én hoztam fel témaként. Az egész abból indult ki emlékeim szerint, hogy én szóvá tettem az első négy drive-os szerencsétlenkedésünket, hogy azon a meccs is elmehetett volna.
Abban tökéletesen egyetértünk, hogy nincs értelme a mi lett volna ha dolgoknak. De erről nem is igen volt szó. Én csak azt mondtam, miután megint előkerült a neve, hogy vele elégedett voltam, TH-val összességében nem vagyok. De remélem, ez hamar megváltozik.

több mint 11 éve
Még jó, hogy megy a Terápia....kognitív disszonancia ez, semmi más....Arians kihozta a maximumot, és minden bizonnyal az újonc Bryant 10 TD-nél és 1000 yardnál járna már most. Zárjuk is, én adom, Arians a király, csak lépjünk már. Köszönöm!
több mint 11 éve
A helyzet az, hogy olyan vitatkozunk évek óta, amit nem lehet összehasonlítani. (szerintem)Akkor lehetne ha párhuzamosan csinálnák ugyanazt, akkor mire jutnának. Arians egyértelmű, hogy jó edző, de az is, hogy kurvára nem marasztalta senki a csapatnál és nyilván ennek oka volt. Hogy milyenek lennénk most Ariansal? Lenne e ilyen most Ben vagy Brown? Bell draftoltuk volna vagy mondjuk Arians Lacy-t erőltetne? Most őszintén...nem teljesen mindegy? A milyen lenne ha kezdetű mondatoknak van bármi értelme az NFL világában?!
Tetszik, nem tetszik ez van. Ha lesz PO, ha lesz eredmény, akkor nyilván ez jó döntés és marad Haley...ha nem lesz eredmény, nem lesz PO, akkor megy és jön más. De ennyi szót elcsépelni erre az eldöntött kérdésre?!
több mint 11 éve
WR-corpban valóban 2011-ben volt olyan szint, mint a mostani. Bár Tóni azzal, hogy mostanra a liga legjobb WR-évé vált, teljesen új lehetőségeket nyit. Akkoriban inkább mélységében volt a legjobb WR-corpunk a ligában a Ward-Wallace-Sanders-Cotcherry-AB ötössel. De akkor még Tóni azért nem az volt, aki ma, Arians a 2007-11 közötti 5 évben volt. AB újonc évében (2010) 5. WR volt, tehát alig volt pályán (bár a Ravens-t így is kicsinálta a PO-ban 😀), második évére 3. WR lett.Egyszer kivágom ezt az oldalfrissítést aphaszba ha rájövök hogy kell.Olyanban akarsz megint vitatkozni, amiben nem mondok neked ellent.A fal mérköldekkel jobb jelenleg. Állandó nyomás nemigen volt BB-n ebben az idényben. Pl most a Ravens csinált 3 sacket, de azon kívül kb 2-3 alkalommal kellett menekülnie Bennek, a többi alkalommal simán állhatott a zsebben. Pedig nem rossz a Suggs-Doom passrush páros, plusz belül ugye Ngata.
A fal meg most sem jobb szerintem.kishaszi
Arians idején senki nem vált be a falban Pounceyn kívül, de ő is csak az utolsó éveiben volt, de korai körökben nem is igen áldoztunk picket OL-re.
Elsősorban pass blockingban jobb jelenleg a fal,de valamivel run blockingban is DeCastro által, aki amúgy mindenkinél jobb, aki RG-ben megfordult nálunk BA idejében. Gilbert is jobb, mint Colon, akinek nem volt meccse, hogy ne dobtak volna rá 1-1 holdingot és false startot, plusz a teljesítménye sem volt igazán jó. Pouincey is jobb, mint bárki, aki előtte volt BA-érában. Ez 3 ember, aki jobb most, mint akkor volt. Foster megvolt már BA alatt is, de pl a SB-t Stapleton nevű emberrel nyertük... Beachum és Starks között nem döntenék.
Az elmúlt években építettük a falunkat 4 korai (1-2. kör) pickből, ebből egy nem lett kezdő (Adams), helyette egy késői körös (Beachum) bevált és maradt Foster. Közülük csak Foster és Pouncey játszott állandó kezdőként BA alatt, de ők is csak az utolsó éveiben.
És volt-e BA-nak TOP3 WR-e, vagy TOP3 RB-je? És főleg egyszerre. Nem. Ég és föld a különbség az alapanyagban.Soldados
Colon csak ucsó 1,5-2 évében lett fegyelmezetlen, de KemoArcúval futás blokkolásban rendre ki voltak emelve több meccsen is az elemzéseknél.
BA idején ott volt Ward, Miller, Wallace, Tóni, Sanders.---
Ha neked ez ég és föld különbség, akkor lelked rajta.
Bell igen tehetséges, ez tény, hogy az első körös Mendyhez képest ő tényleg sokkal jobb.kishaszi
De azzal nem lehet versenyezni, hogy a liga TOP3 WR-e és RB-je egy helyen van. Az olyan lehetőségeket nyit, amilyen akkoriban sosem volt, mindezt egy általam sokkal jobbnak vélt OL mögött. Olyanokról már nem is beszélek, hogy mélységben is ég és föld ez az Offense, meg az akkori. Most a 2. RB-nk is kezdőkaliberű Blount személyében.

több mint 11 éve
Nahát, mi lett abból hogy kabalából beírtam "Haley takarodj!" 😀Ez evidens, pont kutyaszart nem ér sajnos az ucsó 2 meccs, ha visszaesünk.
Csak szólok hogy amíg nyerünk minden héten be fogom írni, mert szerencsét hoz. Ha meg kikapunk akkor meg alap 😀bcsarli
Reméljük nem így lesz, én alapvetően nem tartok a Jetstől - max, ha jynxeltek😛
több mint 11 éve
Egyszer kivágom ezt az oldalfrissítést aphaszba ha rájövök hogy kell.Olyanban akarsz megint vitatkozni, amiben nem mondok neked ellent.A fal mérköldekkel jobb jelenleg. Állandó nyomás nemigen volt BB-n ebben az idényben. Pl most a Ravens csinált 3 sacket, de azon kívül kb 2-3 alkalommal kellett menekülnie Bennek, a többi alkalommal simán állhatott a zsebben. Pedig nem rossz a Suggs-Doom passrush páros, plusz belül ugye Ngata.
Arians idején senki nem vált be a falban Pounceyn kívül, de ő is csak az utolsó éveiben volt, de korai körökben nem is igen áldoztunk picket OL-re.
Elsősorban pass blockingban jobb jelenleg a fal,de valamivel run blockingban is DeCastro által, aki amúgy mindenkinél jobb, aki RG-ben megfordult nálunk BA idejében. Gilbert is jobb, mint Colon, akinek nem volt meccse, hogy ne dobtak volna rá 1-1 holdingot és false startot, plusz a teljesítménye sem volt igazán jó. Pouincey is jobb, mint bárki, aki előtte volt BA-érában. Ez 3 ember, aki jobb most, mint akkor volt. Foster megvolt már BA alatt is, de pl a SB-t Stapleton nevű emberrel nyertük... Beachum és Starks között nem döntenék.
Az elmúlt években építettük a falunkat 4 korai (1-2. kör) pickből, ebből egy nem lett kezdő (Adams), helyette egy késői körös (Beachum) bevált és maradt Foster. Közülük csak Foster és Pouncey játszott állandó kezdőként BA alatt, de ők is csak az utolsó éveiben.
És volt-e BA-nak TOP3 WR-e, vagy TOP3 RB-je? És főleg egyszerre. Nem. Ég és föld a különbség az alapanyagban.Soldados
Colon csak ucsó 1,5-2 évében lett fegyelmezetlen, de KemoArcúval futás blokkolásban rendre ki voltak emelve több meccsen is az elemzéseknél.
BA idején ott volt Ward, Miller, Wallace, Tóni, Sanders.---
Ha neked ez ég és föld különbség, akkor lelked rajta.
Bell igen tehetséges, ez tény, hogy az első körös Mendyhez képest ő tényleg sokkal jobb.
több mint 11 éve
Szerintem egyébként ennek a hármas sorozatnak akkor van igazán értéke, ha kibővítjük ötre.Valóban így van. Akkor ér igazán sokat ez a 2 fényes diadal, ha most a két "könnyű" meccset is behúzzuk. Nem szabadna kihagyni az alkalmat, hogy 8-3-mal menjünk bye-ra, mert nagyon szoros az AFC jelenleg, legalább 5 csapat toporzékol mögöttünk 5-3-mal és 5-4-gyel.
Minden évben szívunk egyszer-kétszer az ilyen országos 1-es meccsekből be, bár remélhetőleg a Tampával le is tudtuk idén a dolgot.
Ha 8-3-al tudnánk nekipihenni a by week-nek akkor elégedett lennék, minden egyéb verzió hiányérzetet keltene bennem. (mondom úgy, hogy 3-3-nál egy lyukas érmét nem adtam volna a jelenlegi helyzetre.kittli
Viszont kicsit fázom ettől a Jets meccstől. Egyrészt az elmúlt években sokszor megégtünk ilyen meccseken, valahogy ilyenekre nem sikerült felpörögni, másrészt annyira minden mellettünk szól a Jets ellen, hogy tipikusan ilyenkor jön a betlink, mert ők meg felszívják magukat már csak büszkeségből is.
Mindenesetre ezek után én is csalódott lennék, ha nem lenne meg a 8-3.

több mint 11 éve
Nahát, mi lett abból hogy kabalából beírtam "Haley takarodj!" 😀Csak szólok hogy amíg nyerünk minden héten be fogom írni, mert szerencsét hoz. Ha meg kikapunk akkor meg alap 😀
több mint 11 éve
Olyanban akarsz megint vitatkozni, amiben nem mondok neked ellent.A fal mérköldekkel jobb jelenleg. Állandó nyomás nemigen volt BB-n ebben az idényben. Pl most a Ravens csinált 3 sacket, de azon kívül kb 2-3 alkalommal kellett menekülnie Bennek, a többi alkalommal simán állhatott a zsebben. Pedig nem rossz a Suggs-Doom passrush páros, plusz belül ugye Ngata.
És volt-e BA-nak TOP3 WR-e, vagy TOP3 RB-je? És főleg egyszerre. Nem. Ég és föld a különbség az alapanyagban.

több mint 11 éve
baszok én rá mit csinál Haley, felőlem akár egész meccsen spike-ot is hívhat, a lényeg hogy hazai pályán mostuk le a pályáról a Ravenst 😀 kinek van kedve ezek után vitatkozni?
több mint 11 éve
kicsit utánanéztem, csak hogy folytassam a meddő vitát 😀Miután Arians átvette az O vezetését, ő is megpróbálta építeni az OL-t. Az első évében még viszonylag stabilnak tűnt az egység, majd 2008-ban jött Tony Hills, aki ma is aktív tagja a Dallas keretének. Nagy változást persze ez az év se hozott, de a gyengülés azért látszott, mert jött 2009 és jött Urbik a 2. körben. Maradt is kerek egy évet, hogy aztán Buffalo-ba álljon tovább. Szerencsés év volt ez, hiszen megtaláltuk Ramon Fostert is, mint UDFA.
2010-ben nem cicózunk, jön Pouncey és még az 5. körben is falember jön, az eredmény nem is marad el 12-4.
2011-ben Arians utolsó évében jött Gilbert a 2. körben és már kész is volt a mai fal 3/5-e.
Nem gondolom, hogy Ariansnak sokkal rosszabb fallal kellett felvennie a küzdelmet, mint Haley-nek, de az biztos, hogy a védelem akkor azért jobb volt, mint a mai. (amiben egyébként igazad van Soldi, hogy minden dicséretet megérdemel a jelenlegi D, de nyilván már nem az a szint)
Tényleg korán vontam tanulságot, mert nem hittem volna, hogy Haley ki tudja hozni az O-ból azt ami most kijött és igyekszem a földön is maradni és nem gondolni, arra, hogy Ben élete formájában vajon meddig röpítheti a csapatot.
Szerintem mindenkinek megvan a maga igazsága ebben a sztoriban. Robinak éppen úgy, mint Soldinak.
Utálom ezt az egész vitát, mert mindenkinek csak az a fontos, hogy év végén ismét egy hatalmas tömeg jöjjön össze a közös meccsnézésen és végre meglegyen a 7.-is!!!, hogy aztán egy nagyot ünnepeljünk!
Én az év elején PO-t vártam az O miatt, de az év eleji töketlenkedés után már sirattam a szezont. Most az O olyan, mint amit vártam, a D viszont sokkal jobb. Én ezt elsősorban a nagyszerű edzői stábnak tudom be és nekem most úgy tűnik Haley sem lóg ki a sorból.
több mint 11 éve
Arians 4 évig volt OC, amikor Haley idejött a fal semmivel nem volt jobb. Tavaly se volt jó, talán a Beachum-Adams csere tett jót neki, de akkor is csak pass protection-re lett jó. Igazán még idén se éri el a kívánt szintet, mert pl Pouncey az egyetlen igazán jó futásblokkoló...mondjuk a többiek is sokat fejlődtek, de ez elsősorban az új edzőbának tudható beSenki nem mondta, hogy BA rossz szakember, épp az a lényeg, hogy máshol mennyivel többet ki tud hozni az anyagából. Ezt meg nem lehet elkendőzni azzal, hogy szar volt a fal.kishasziTovábbra sem értünk egyet. Az alapanyaghoz kell viszonyítani az elvárásokat, tehát ha szar a fal, nem várható el (legalábbis realitás talaján maradva), hogy 30 pontos Offense legyen. Viszont a pozitívumok, amelyek nálunk is megvoltak, azok jellemzőek voltak a Coltsnál is és a Cardsnál is. Ezek nem véletlenek.Soldados
több mint 11 éve
Olyanban akarsz megint vitatkozni, amiben nem mondok neked ellent.A fal meg most sem jobb szerintem.