Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Lépjünk már ezen túl. Nem late hit, nem hátulról, nem alattomosan, még csak nem is oldalról. A csávó ott kolbászolt, mint a bámészkodó a vásárban, arról nem Garvin tehet, hogy nem látta, hogy jön a vonat egy olyan sínen, ahol gyakran jön. Van ilyen és lesz is. Mehetett volna alulra is, akkor legális, legfeljebb szakad a lába és soha többet NFL. Persze igen, az jogos, hogy a tackle felcsúszott és így sárgás is lehetett volna és valamennyi bünti is jöhet.

Szóval lépjünk, csapjuk meg a sajtfejűeket!! 😊
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Amúgy Garvin 25 ezres büntit kapott, de tuti fellebbez, mert a fizetéséhez képest (heti 23k) ez óriási pénz és jó eséllyel lejjebb is viszik majd, mivel ez volt az első "törvénybe ütköző" esete.

Amúgy Huber halál normális, csak azt mondja, amit én is: "ez benne van a játékban".

The Bengals punter realizes big hits are "a part of the game" and is not expecting an apology from Garvin.Soldados
Nos ebből is látszik, hogy Huber játssza ezt a játékot, a könnyeivel küszködő cica fan pedig csak próbálja érteni mi folyik a pályán. Ennyi sikerül, no. Nem is a CBS-re ír csak a bowl.hu-ra 😛Klaci79
elnézést h csak ennyire futja :/

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Amúgy Garvin 25 ezres büntit kapott, de tuti fellebbez, mert a fizetéséhez képest (heti 23k) ez óriási pénz és jó eséllyel lejjebb is viszik majd, mivel ez volt az első "törvénybe ütköző" esete.

Amúgy Huber halál normális, csak azt mondja, amit én is: "ez benne van a játékban".

The Bengals punter realizes big hits are "a part of the game" and is not expecting an apology from Garvin.Soldados
Nos ebből is látszik, hogy Huber játssza ezt a játékot, a könnyeivel küszködő cica fan pedig csak próbálja érteni mi folyik a pályán. Ennyi sikerül, no. Nem is a CBS-re ír csak a bowl.hu-ra 😛
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
 www.youtube.com/watch?v=9ZWQTHk9OeISoldados
Én is kedvelem a Steelers-Ravens meccseket, de azért ez a 'best rivalry in nfl' túlzás. Csak a Steelersnek vannak komolyabb múltra visszatekintő riválisai, (pl. Cleveland) hogy néhány NFC-n belüli párharcot ne is említsek. 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát végigolvastam az észosztást a cicatopikban.....
Szóval nem tudom láttátok-é a Ravens- LIons mecset. Azt hiszem a negyedik negyedben fejelt az egyik védő Flacco lábszárába (ami elvileg szabálytalan) nem repült semmi de nekem nem is hiányzott. Flacco összeesett majd annyit mondott a meccs után hogy ja az ilyen benne van a játékban próbáltam belőle yardot szerezni de ennyi. (más QB már habzó szájjal beszélt volna arról hogy a karrierjének vége blabla ) Szerintem az ilyen ütközések mint szegény cicapunter ellen benne vannak a játékban. Persze utána lehet okosnak lenni, hogy mit csinált rosszul meg hasonló de értelmetlen. Lehet én vagyok ostoba de én annak örülök ha a HOLLÓK a rájátszászba jutnak függetlenül attól hogy hány kulcsemberük sérül le. Nem picsogok utána hogy jaj ha Pitta nem sérül le akkor mi lett volna.. Ez egy csapatjáték ahol gyakori probléma hogy pótolni kell egy kulcsjátékost sérülés miatt.. és szerintem az a jobb csapat és a jobb edzői stáb aki ezt meg tudja oldani és nem az a gárda aki teljesen egészséges kerettel tud mondjuk a rájátszásban menetelni.
Ezért van az hogy bár feláll a szőr a hátamon TB-től de elismerem a Gopecc teljesítményét mert úgy is tudnak meccseket nyerni hogy a fél gárda sérült.
Szóval csak annyit akartam ezzel mondani hogy nehogymár a punter kiesésre fogják a cicák azt hogy megint egy meccsig lesznek a PO-ban mert beszarok. És most nem akartam a cicusokat nagyon bántani mert tetszik ahogy a csapatot építik, de vegyenek már jó példát a GB-től ... (Ott se picsognak mert AR kiesett hanem szurkolnak tovább)
Ja és ha ez megnyugtat titeket nem vagytok nagyobb parasztok mint mi!
 www.youtube.com/watch?v=CbMBW7GmX1E
Én az ilyeneket szeretem .... ez incomplete pass..malkav
😊

The Game that defines Rivalry! 😊 Igazából sokkal jobban élvezném, ha mind a 16 fordulóban veletek játszanánk. Kevesebb sírás lenne. 😀

www.youtube.com/watch?v=9ZWQTHk9OeI

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hát végigolvastam az észosztást a cicatopikban.....
Szóval nem tudom láttátok-é a Ravens- LIons mecset. Azt hiszem a negyedik negyedben fejelt az egyik védő Flacco lábszárába (ami elvileg szabálytalan) nem repült semmi de nekem nem is hiányzott. Flacco összeesett majd annyit mondott a meccs után hogy ja az ilyen benne van a játékban próbáltam belőle yardot szerezni de ennyi. (más QB már habzó szájjal beszélt volna arról hogy a karrierjének vége blabla ) Szerintem az ilyen ütközések mint szegény cicapunter ellen benne vannak a játékban. Persze utána lehet okosnak lenni, hogy mit csinált rosszul meg hasonló de értelmetlen. Lehet én vagyok ostoba de én annak örülök ha a HOLLÓK a rájátszászba jutnak függetlenül attól hogy hány kulcsemberük sérül le. Nem picsogok utána hogy jaj ha Pitta nem sérül le akkor mi lett volna.. Ez egy csapatjáték ahol gyakori probléma hogy pótolni kell egy kulcsjátékost sérülés miatt.. és szerintem az a jobb csapat és a jobb edzői stáb aki ezt meg tudja oldani és nem az a gárda aki teljesen egészséges kerettel tud mondjuk a rájátszásban menetelni.
Ezért van az hogy bár feláll a szőr a hátamon TB-től de elismerem a Gopecc teljesítményét mert úgy is tudnak meccseket nyerni hogy a fél gárda sérült.
Szóval csak annyit akartam ezzel mondani hogy nehogymár a punter kiesésre fogják a cicák azt hogy megint egy meccsig lesznek a PO-ban mert beszarok. És most nem akartam a cicusokat nagyon bántani mert tetszik ahogy a csapatot építik, de vegyenek már jó példát a GB-től ... (Ott se picsognak mert AR kiesett hanem szurkolnak tovább)
Ja és ha ez megnyugtat titeket nem vagytok nagyobb parasztok mint mi!
 www.youtube.com/watch?v=CbMBW7GmX1E
Én az ilyeneket szeretem .... ez incomplete pass..
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Troy, Cotchery és Miller nem edzett - egyik se para, valszeg holnap már mindhárman edzésbe állnak.
Gilbert és Keisel limitált volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldi,becsülöm amit a cica topicban kibírsz.
A-ból indulva pikk-pakk Z-nél vagyunk,és a Steelers a legbunkóbb,legaljasabb,legsportszerűtlenebb,legstbstb.És a szurkolói is.
Azért örülök,hogy annó Steel szurker lettem/mondjuk van is oka,van múlt bőven/,és nem valami szintelen szagtalan rakás fost kedvelnék.
Persze,most jobbak a macsekok,és ezt a szurkolóik is nehezen szokják meg.Főleg,hogy még így is megütöttük őket.
De nemsoká visszaállnak a jólismert 3-ik helyre a csoportban,és a kis lelkük is megnyugszik.Blitzburgh
😊 Igazából tök fura. Lement a meccs, ami egyáltalán nem volt túlfűtött, egy hiten kívül semmi atrocitás nem történt. Senki nem is háborgott, mígnem gabtsi megunva ezt 3 nappal később megnézte a meccset és telesírta a topikot, hogy mi köcsögök vagyunk. 😀 😀 Rajta kívül senki nem hőbörgött, szerintem ez is jól mutatja, hogy egy teljesen szokványos, balhémentes meccs volt.

Mindegy, van az úgy, hogy az ember kicsit érzékenyebb. 😊

Azt meg most is tartom, hogy egyre bizakodóbb vagyok a jövővel kapcsolatban. Jövőre simán lehetünk ismét PO-s csapat, sőt, továbbmegyek, csalódott lennék, ha nem sikerülne. Idénre nem voltak hiú ábrándjaim, de jövőre ismét jók lehetünk, kezdenek helyükre kerülni a puzzle-darabkák ismét.

The Bengals punter realizes big hits are "a part of the game" and is not expecting an apology from Garvin.

több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Soldi,becsülöm amit a cica topicban kibírsz.
A-ból indulva pikk-pakk Z-nél vagyunk,és a Steelers a legbunkóbb,legaljasabb,legsportszerűtlenebb,legstbstb.És a szurkolói is.
Azért örülök,hogy annó Steel szurker lettem/mondjuk van is oka,van múlt bőven/,és nem valami szintelen szagtalan rakás fost kedvelnék.
Persze,most jobbak a macsekok,és ezt a szurkolóik is nehezen szokják meg.Főleg,hogy még így is megütöttük őket.
De nemsoká visszaállnak a jólismert 3-ik helyre a csoportban,és a kis lelkük is megnyugszik.
több mint 10 éve
Ike Taylor azt mondta, itt vagy sehol.

Őszintén szólva én ezt el is hiszem neki, számtalanszor lojális volt a Steelers-hez, ő sztem halálosan komolyan gondolja, hogy innen akar visszavonulni. Ezek után sztem az ő bére miatt nem kell annyira aggódni, tuti megegyeznek vmi mindkét fél által elfogadható paycutban.

több mint 10 éve
"Az biztos, hogy érzelmektől sem mentes, igazi véres derbi lesz, ahol a Bengals főműsorídőben mutathatja meg, hogy nem volt véletlen az idei jó szereplés, és nem szerencsével verték el szinte az összes playoffba aspiráló együttest."
Ezt írta a beharangozóba a Bengalsos gyerek. Erre jött az érzelmektől sem mentes véres derbi és sír a szája, hogy micsoda szemét csapat a Steelers. Röhej 😀
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Santa Brett Kiesel "The Diesel"
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Szereztetek Tik is éneklőst 😛

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
We have promoted DE Brian Arnfelt to the active roster from the practice squad and released LB Kion Wilson.

ezkiez?xtaki
pótlásra!

www.buffalobillsdraft.com/2013/03/making-the-case-for-some-sleepers/
 nfldraftdiamonds.com/draft-zone-spotlight-brian-arnfelt-dt-northwestern-university/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Aranyos a kisgyerek 😀
több mint 10 éve
nyugodtabb idegrendszerért... kevesebb ősz hajszálért és szép ritmusos vérkeringésért... amúgy Jocó jó annyira amennyire kell... 😀Collapo
Ne legyél már ennyire maximalista!
Akár a Steelersnek, akár a Ravensnek szurkol valaki, az tisztában van vele, hogy a kedvencek meccsei nem a felhőtlen időtöltés szinonimái. Aki nem szeret körmöt rágni, csak lazulni, az szurkoljon inkább a Patsnek. Habár az idén ők is ismerkednek a halálközeli élményekkel. Hát istenem, akinek nincs rutinja a szívinfarktussal...Red Star
jah, az izgalom az is adja a csoportban 😀
meccsnapon az alacsony vérnyomás-szint 200, közben 450, utána 5060 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
nyugodtabb idegrendszerért... kevesebb ősz hajszálért és szép ritmusos vérkeringésért... amúgy Jocó jó annyira amennyire kell... 😀Collapo
Ne legyél már ennyire maximalista!
Akár a Steelersnek, akár a Ravensnek szurkol valaki, az tisztában van vele, hogy a kedvencek meccsei nem a felhőtlen időtöltés szinonimái. Aki nem szeret körmöt rágni, csak lazulni, az szurkoljon inkább a Patsnek. Habár az idén ők is ismerkednek a halálközeli élményekkel. Hát istenem, akinek nincs rutinja a szívinfarktussal...

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
Woodley-t IR-re tettük, Keisel egyelőre limitált lesz, McLendon pedig várhatóan visszatérhet a héten.

Woodley helyére Jamaal Westermant igazoltuk, akit egy hete rakott ki a Bills.Soldados
Legalább Worilds most majd folyamatosan ördögi módban nyomhatja. A GB ellen szükség is lesz rá, mindenképp
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Woodley out, Keisel egyelőre limitált lesz, McLendon pedig várhatóan visszatérhet a héten.Soldados
Sőt, IR-re is tettük őt. Nem mintha túl nagy jelentősége lenne, és így legalább Worilds (és JJ) még több lehetőséget kap a bizonyításra.

A megüresedő roster helyre egyébként Jamaal Westerman érkezett.
több mint 10 éve
Woodley-t IR-re tettük, Keisel egyelőre limitált lesz, McLendon pedig várhatóan visszatérhet a héten.

Woodley helyére Jamaal Westermant igazoltuk, akit egy hete rakott ki a Bills.

több mint 10 éve
Legalább újra van téma, a Tomlin ügy úgyis kezdett elhalni, Ben eligazolásáról már nem beszélnek 😀
Tényleg sajnálom szegény srácot, de ha már a football pályára lép akkor tudnia kell a következményeket. Láttunk sokkal súlyosabb egyértelműen KO-ra menő ütközéseket már amik sokkal alattomosabbak voltak. Ez egy tiszta komoly férfias szerelés volt, sajnos súlyos következményekkel. Emlékezzünk Bell majdnem TD-re akkor az tiszta sisak volt. Senki nem háborgott, mert ez a foci. Pár éve Wardot a Raavensesek úgy fejelték telibe, hogy elájult és a földet éréskor elejtette a labdát, nem volt sárga, sőt incomplete, akkor is azt mondtuk, csúnya volt és egyértelmű mészárlás, de ez a az AFC North.
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
A punterünk is hibás volt egyébként, sosem értem amikor egy szerelni igyekvő játékos nem néz előre, hogy merre fut visszahordásnál...plusz Chris Kluwe twittelte, hogy a punterek és rúgók általában nem hordanak "mouth guard"-ot, így ezekre amúgy is érzékenyebbek.MarionAna
Ez baromság, egy kicker a legtöbbször leghátul van, mondhatnánk hogy safety-ként üzemel így sokszor nincs is lehetőség kiütni.
Abban a pillanatba ha elkezdené azt nézni hogy merre kell előre futnia hogy van-e helye, az alatt Brown 13 testcsel segítségével háromszor körbefutja.

Ha ilyen könnyű lenne játszani ezt a játékot akkor soha nem ütnének ki senkit a vakoldalról, de az nem kivitelezhető hogy előre nézzen mindig futás közben.

több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ennél az ütközésnél semmilyen plusz cucc nem segített volna.

Mondjuk megnézném a rúgókat cowboy collar-ba rohangálni. 😊

több mint 10 éve
Mondjuk Paréjra hozzászólása a témához azt mutatja, hogy nem kellene a játék részének lenni, de a játékos sem fogja feltétlenül a blokk kiosztása előtt azt kérdezgetni, hogy ezt a vékony srácot itt meg lehet blokkolni, vagy engedjem továbbb?!

Sajnálatos, hogy az ütközés után ekkorát sérült, tényleg jobbulást neki, de sajnos ez tényleg benne van a játékban... (mondjuk érdekes, hogy a punter-kicker nem hord védőt... lehet kötelezni kellene rá őket is)

A punterünk is hibás volt egyébként, sosem értem amikor egy szerelni igyekvő játékos nem néz előre, hogy merre fut visszahordásnál...plusz Chris Kluwe twittelte, hogy a punterek és rúgók általában nem hordanak "mouth guard"-ot, így ezekre amúgy is érzékenyebbek.MarionAna
Collapo
Kizártnak tartom, hogy ezt meg lehet akadályozni. Egyrészt ugye a speciális csapategységben lévő srácoknak általában az a céljuk, hogy felhívják magukra a figyelmet és minél több szerepet kapjanak valamelyik csapatrészben. Másrészt pedig a punter egyértelműen szerelni szeretett volna, ez természetes is, míg Garvin látványosan segíteni igyekezett. Tényleg lehetne kötelezni őket, hogy jobban beöltözzenek, mert szegény srácot nagyon taccsra tették.
több mint 10 éve
Mondjuk Paréjra hozzászólása a témához azt mutatja, hogy nem kellene a játék részének lenni, de a játékos sem fogja feltétlenül a blokk kiosztása előtt azt kérdezgetni, hogy ezt a vékony srácot itt meg lehet blokkolni, vagy engedjem továbbb?!

Sajnálatos, hogy az ütközés után ekkorát sérült, tényleg jobbulást neki, de sajnos ez tényleg benne van a játékban... (mondjuk érdekes, hogy a punter-kicker nem hord védőt... lehet kötelezni kellene rá őket is)

Alissa

NFL - Not For Ladies!