Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Őszintén szólva leszarom, hogy a mai flagfootball írásos anyagaiban betű szerint ez szabálytalan-e vagy sem. Ez az AFC North, itt football van, abban pedig ez nem az. 😊 Sőt, az ilyenekért nézünk focit! 😉 Milyen gyönyörű stiff arm!Soldados
Egyébként nasty stiff arm-ot emlegettek.polamalu
elmennek a picsaba, nem lehet egyertelmuen latni a 'rafogast' a racsra, akkor meg?
kulonben is...mi jelentosege van?
Godell akar kiosztani megint par csekket?xtaki
Azért a védő mozgása nem a hagyományos értelemben vett folytatólagos mozgás, van benne törés a mozdulat hatására, de már írtam korábban... ez rivalry, itt belefér minden.... pláne amíg ti lezúzzátok egymást, mi meg megyünk újra PO-ba 😛 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Őszintén szólva leszarom, hogy a mai flagfootball írásos anyagaiban betű szerint ez szabálytalan-e vagy sem. Ez az AFC North, itt football van, abban pedig ez nem az. 😊 Sőt, az ilyenekért nézünk focit! 😉 Milyen gyönyörű stiff arm!Soldados
Egyébként nasty stiff arm-ot emlegettek.polamalu
elmennek a picsaba, nem lehet egyertelmuen latni a 'rafogast' a racsra, akkor meg?
kulonben is...mi jelentosege van?
Godell akar kiosztani megint par csekket?
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Egyébként nasty stiff arm-ot emlegettek.
több mint 10 éve
Ez valójában szabálytalan megmozdulás volt? Sok helyen erről írnak, csak nem tudom eldönteni. Face mask nem volt, illegal use the hand lehetne, de szerintem egy futónak ezt, mármint hogy eltartja magától, joga van megtenni.polamalu
Úgy tűnhet, hogy rámarkol és elrántja a sisaknál fogva... így talán a belemarkol a rácsba lehet kifogásolható, de sztem nem volt az...

Őszintén szólva leszarom, hogy a mai flagfootball írásos anyagaiban betű szerint ez szabálytalan-e vagy sem. Ez az AFC North, itt football van, abban pedig ez nem az. 😊Soldados
XD így van!Collapo
Nekem sem tűnt annak, sőt ebben a playben Bell nagyon szépen szórta szét a védőket (is). Vagyis nekem bejött a dolog.
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ez valójában szabálytalan megmozdulás volt? Sok helyen erről írnak, csak nem tudom eldönteni. Face mask nem volt, illegal use the hand lehetne, de szerintem egy futónak ezt, mármint hogy eltartja magától, joga van megtenni.polamalu
Úgy tűnhet, hogy rámarkol és elrántja a sisaknál fogva... így talán a belemarkol a rácsba lehet kifogásolható, de sztem nem volt az...

Őszintén szólva leszarom, hogy a mai flagfootball írásos anyagaiban betű szerint ez szabálytalan-e vagy sem. Ez az AFC North, itt football van, abban pedig ez nem az. 😊Soldados
XD így van!

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Őszintén szólva leszarom, hogy a mai flagfootball írásos anyagaiban betű szerint ez szabálytalan-e vagy sem. Ez az AFC North, itt football van, abban pedig ez nem az. 😊 Sőt, az ilyenekért nézünk focit! 😉 Milyen gyönyörű stiff arm!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

Ez valójában szabálytalan megmozdulás volt? Sok helyen erről írnak, csak nem tudom eldönteni. Face mask nem volt, illegal use the hand lehetne, de szerintem egy futónak ezt, mármint hogy eltartja magától, joga van megtenni.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Csak a tény kedvéért. 😊

Akkor jutunk PO-ba, ha:
- mi mindkét meccsünket megnyerjük
- a Ravens hátralévő 3 meccséből 2-szer kikap
- a Fins mindkét hátralévő meccsét elbukja
- a Chargers hátralévő 2 meccséből 1-szer kikap
- a Jets mindkét hátralévő meccsét MEGNYERI.

Hát ennyi. 😀

Ami engem igazán érdekel, hogy az első pontot teljesítsük. Az ok prózai, 2003 óta nem volt negatív szezonunk, és jó lenne, ha ezt a sorozatot megőriznénk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mennyire két arcú ez a csapat, te jó isten 😀
több mint 10 éve
- Biztos voltam benne, meg elvártam, de azért jó látni, hogy tét nélkül is harcolunk tovább a W-ért.
- Amikor nemcsak a 2. félidőre jövünk ki, akkor nyerünk.
- Összességében ma mindhárom egység jó volt.
- Tóni nekem abszolút 1st team All-Pro
- Woods nekem tetszett NT-be, ez hosszútávon lehet érdekes, mert ugye Keisel és Hood szerződése lejár, McLendonnak pedig méretéből fakadóan szerintem jobban feküdne a DE poszt.
- Most is csak azt tudom mondani, hogy jövőre nézve nagyon is bíztató, amit látunk, van mire építkezni, mert tudunk nagyon jók is lenni.

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Hja ok.. 😊
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A delfinek behúzták, így hát ezzel hivatalosan is vége, legalábbis óriási körbeverés kellene ha egyáltalán van még matematika ezután. Mindegy is, menni kell és szépen befejezni.Klemó
Matematikai esélyünk még így is maradt, de most úgy fest a helyzet, hogy mindhárom hátralévő meccsünket meg kellene nyernünk, a Dolphinsnak pedig ki kellene kapnia a Billstől és a Jetstől is, a többi csapatot pedig már meg sem említem. De elvben még mindig van esély a PO-ra. Aztán lehet, hogy néhány óra múlva hivatalosan is kiszállunk a versenyből.vassadi
Nem ez önmagában még nem lenne elég, így mi is és a Miami is 8:8-cal állna és ugye az egymás ellenink nekik kedvez (ugye ezért is volt az dupla vereség). Körbeverés kell(ene), vagyis még olyan csapat, aki 8-8-cal áll és ebben a hármasban mi lennénk a legjobbak. Hagyjuk is ezt, 9-7-tel lehet majd bejutni a második wild card helyen azt gondolom, ha nem 10-6-tal.Klemó
Hol írtam azt, hogy ez önmagában elég lenne? 😊 Persze, amit leírtam, az csak a minimum, és már ennek is nullához közeli a valószínűsége, ezért nem is kezdtem el részletezni, hogy milyen eredmények kellenek a többi csapattól.
több mint 10 éve
A delfinek behúzták, így hát ezzel hivatalosan is vége, legalábbis óriási körbeverés kellene ha egyáltalán van még matematika ezután. Mindegy is, menni kell és szépen befejezni.Klemó
Matematikai esélyünk még így is maradt, de most úgy fest a helyzet, hogy mindhárom hátralévő meccsünket meg kellene nyernünk, a Dolphinsnak pedig ki kellene kapnia a Billstől és a Jetstől is, a többi csapatot pedig már meg sem említem. De elvben még mindig van esély a PO-ra. Aztán lehet, hogy néhány óra múlva hivatalosan is kiszállunk a versenyből.vassadi
Nem ez önmagában még nem lenne elég, így mi is és a Miami is 8:8-cal állna és ugye az egymás ellenink nekik kedvez (ugye ezért is volt az dupla vereség). Körbeverés kell(ene), vagyis még olyan csapat, aki 8-8-cal áll és ebben a hármasban mi lennénk a legjobbak. Hagyjuk is ezt, 9-7-tel lehet majd bejutni a második wild card helyen azt gondolom, ha nem 10-6-tal.
több mint 10 éve
Matematikai esélyünk még így is maradt, de most úgy fest a helyzet, hogy mindhárom hátralévő meccsünket meg kellene nyernünk, a Dolphinsnak pedig ki kellene kapnia a Billstől és a Jetstől is, a többi csapatot pedig már meg sem említem. De elvben még mindig van esély a PO-ra. Aztán lehet, hogy néhány óra múlva hivatalosan is kiszállunk a versenyből.
több mint 10 éve
A delfinek behúzták, így hát ezzel hivatalosan is vége, legalábbis óriási körbeverés kellene ha egyáltalán van még matematika ezután. Mindegy is, menni kell és szépen befejezni.
több mint 10 éve
We have promoted DE Brian Arnfelt to the active roster from the practice squad and released LB Kion Wilson.

ezkiez?xtaki
The Steelers added some defensive line depth on Saturday, signing rookie end Brian Arnfelt from their practice squad.

Arnfelt (6-4, 298) signed with the Steelers as an undrafted free agent out of Northwestern in April. He has been on the club’s practice squad all season.

The Steelers have some injury issues at defensive end. Brett Keisel (foot) has been ruled out for Sunday’s game vs. Cincinnati, while Ziggy Hood (ankle) is probable.

With Arnfelt joining the roster, the Steelers waived inside linebacker Kion Wilson, who appeared in seven games and made two early-season starts for Pittsburgh
több mint 10 éve
We have promoted DE Brian Arnfelt to the active roster from the practice squad and released LB Kion Wilson.

ezkiez?
több mint 10 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Így utólag visszaolvasva a Dolphins meccs óta született posztokat örülök, hogy hanyagoltam a topikot. Az Arians kontra Üstökös vita azt hiszem már nemcsak nekem jön ki a könyökömön. Lassan már hosszabban hömpölyög ez a vita mint bármely brazil szappanopera. Értelme is kb annyi, mert a megfontolandó érvek már mindkét oldalon az első néhány hozzászólásban elhangzottak több mint egy éve, s azóta folyik a fingreszelés. Isten ments, hogy most éppen én generáljam ennek a parttalan vitának az újraindítását, de le kell szögezzem, hogy TH-nak mennie kell, mert totális kudarcot vallott. Vele nincs felemelkedés. Haszi írta, hogy vele is nagyjából annyi pontot átlagol az offense mint Arianssal. Ez igaz. De éppen ezért kell elküldeni. Mert teljességgel elképzelhetetlen, hogy amikor hozzánk szerződött, akkor a Steelerstől bárki azt mondta volna neki, hogy nézd, itt egy bivalyerős, brutális védelem amelynek tagjai egyre öregebbek, sérülékenyebbek és lassúbbak, de ez baromira nem érdekel minket, a támadóktól továbbra is csak annyit várunk el mint korábban.
Ha mégis, akkor kirúgása esetén feltétlenül perelje be az illetőt csalás miatt, hiszen szerződtetésekor a hülye előtt is világos volt már, hogy a defense, életkora miatt megindult a lejtőn, s ahhoz, hogy a csapat továbbra is PO esélyes legyen, s majd néhány év múlva egy megfiatalított és reményeink szerint überbrutál védelemmel ismét készek legyünk a csúcs meghódítására, a rengeteg potenciált magában rejtő, kiváló egyéni képességű játékosokból álló offense-nek domináns egységgé kell válnia. Ez nem történt meg, s vele nincs is esélye. Ha marad, akkor jövő ilyenkor megint csak azt írhatjuk, hogy hát azért látunk biztató jeleket.
De az is nyilvánvaló, hogy ez nem elég az üdvösséghez.
Az is nyilvánvaló, hogy az új defense még jövőre is messze áll majd attól, hogy kész legyen. De az Öreg akár egy változatlan keretből is többet tudna jövőre kihozni mint az idén, mert a veteránok hanyatlása és az ifjoncok fejlődési potenciálja összességében pozitív irányba billenti a mérleget. De ez a feltevés pusztán elméleti jellegű, mert nyilvánvaló, hogy a védelemben jelentős személyi változások is lesznek.
A draftokról annyit, hogy emlékeim szerint 1.-2. körös választásainkat a draft után nem kérdőjelezték meg a szakértők. Azaz nem a draftolásunk a rossz, hanem utána nem vagyunk képesek kihozni az adott játékosokból a bennük rejlő maximumot. Hogy ez mennyiben róható fel sérüléseknek, a játékosok hozzáállásának, az edzőknek, illetve azoknak, akiknek az esetleges mentális problémák leküzdésében kellene segíteniük a játékosokat, azt én nem tudom megítélni, de feltétlenül megérne egy átfogó elemzést.
Holnap meg biztos ami biztos, poroljuk ki a cirmosokat.
Ja, és én mint exrugbys - ahol ugye minden forward pass illegális - vasárnap a nyakamat tettem volna rá, hogy BB passza nem ment előre. Csak az fránya vonal...

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
Keisel out, McLendon questionable, de állítólag játszani fog, többiek probable.

több mint 10 éve
BB-t jelöljük a Walter Payton-díjra.

több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Nagy meglepetés lenne hogyha felmerülne akár a gondolata is annak hogy ne hosszabbítson vele a csapat.
Várható volt hogy egy ilyen eredménytelen év után nem hagyná itt a gárdát, és egy jó def év után emelt fővel szeretne távozni.

Bele se merek gondolni hogyha idén Butler vitte volna a védelmet akkor mi mindent kapott volna a szurkolóktól és a szakértőktől is.

több mint 10 éve
Szerintem az öreget is bántja az eredménytelenség, útrateszi az egységet jövőre és aztán jöhet a pihi. Nem fogjuk kirakni, csak az a kérdés, hogy alatta Butlert elviszi-e valaki DC-nek, illetve ő hogyan gondolkodik. Ez lehet az egyetlen kérdés a rendszerben csupán Én azt gondolom.
több mint 10 éve
Uraim! A köd felszállt! LeBeau jövőre is szeretne edzősködni! Remélem, nem követünk el hibát és még csak a gondolat sem vetődik fel, hogy ne hosszabbítsunk vele...

több mint 10 éve
Bármi lehet ideírva, aminek a summázata: Haley fos.Soldados
Hipotetikus, de:
Ha most, ezzel a szétesett védelemmel felálló Steelersnél Arians lenne az OC, vajon több győzelem lenne a csapat neve mellett?
Ha akkor, a pár évvel ezelötti erős védelemmel felálló Steelersnél Haley lett volna az OC, vajon kevesebb győzelem lett volna a csapat neve mellett?
Szerintem mindkét kérdésre "nem" a válasz.
De ezt bizonyítani nem lehet se pro se kontra.
Tehát ez egy cáfolhatatlan meglátás részemről.Sobri Jóska
Szerintem meg mindkettőre igen. A GW drive nem attól függ, hogy 40-36, vagy 10-6 az állás. 😉 Akkor megcsináltuk, most nem nem csináljuk meg. Amatőr hibák miatt mindig elvesszük magunktól azt, hogy megcsináljuk.

több mint 10 éve
Gilbert és Hood ma már edzett, úgyhogy velük elméletileg nem lesz gond, Troy, Keisel és McLendon viszont továbbra is maródi, és ma Sanders is csak limitáltan vett részt az edzésen.