Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
állkapocscsont- és nyakcsigolyatörés..... szegény punter.... no comment....ThundersNFL
Azt hiszem erre lehet mondani, hogy így járt. Ez a játék része, különösen megfigyelhető, hogy a puntereket, kickereket, a futó irányítókat jobban levadásszák, mint másokat. Nincs ebben semmi para, jobbulást a srácnak és gyors felépülést.Szokol
Csatlakozom, mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánok!!!
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
állkapocscsont- és nyakcsigolyatörés..... szegény punter.... no comment....ThundersNFL
Azt hiszem erre lehet mondani, hogy így járt. Ez a játék része, különösen megfigyelhető, hogy a puntereket, kickereket, a futó irányítókat jobban levadásszák, mint másokat. Nincs ebben semmi para, jobbulást a srácnak és gyors felépülést.
több mint 10 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
állkapocscsont- és nyakcsigolyatörés..... szegény punter.... no comment....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
jut eszembe Ravens fanok, Faragó Ricsiék csináltak tavaly a SB-n videókat és feltették CD-re, amit lehet kapni Ricsi anyukájánál...megígértem neki, hogy szólok nektek, mert lehet ha tudnátok érdekelne hogy van ilyen...mindenféle noname játékossal van rajta interjú pl: Lewis, Ngata, Pitta meg egyéb dolgok a NO-i SB-ről...
Persze ha tudtok róla, akkor nem szóltam 😀
több mint 10 éve
A mozdulat mellre irányult, csak az ütközés után felcsúszott a feje, ez egy szerencsétlen baleset volt sztem.
A Ravens meg csak berúgta a Detroit ellen a győzelmet. (szándékosan így írtam mert zseniálisan jól fizetett Flakko 1 TD-t sem tudott összehozni, se földön se vizen se levegőben) Ennek ellenére azért a Ravensnek még a NE-et is és a Bengalst is verni kellene. Namármost TD nélkül a Patset nehéz lesz, még akkor is, ha nincs Gronk. A Bengals is jobb sztem náluk. Vagyis aki azt hiszi rájátszásban van a tavalyi bajnok az még egy kicsit "Nyugodjon le mindenki a picsába" érzéssel gondolkodjon 😀
Igen, jöhet a gyűlölet áradat Holló fanok 😀 Akarompolamalu
Miért jönne a gyűlölet áradat? Egyértelmű, hogy egyik szurkolótábor sem akarj a a másikat a PO-ban látni. Tekintve, hogy nektek már csak ennyi örömötök maradt ez bőven elégtétel a szurkálódásért 😛Blaise
Szerencsére bőven maradt más örömünk is, hiszen ez a sok FG szép pénzt hozott az éjszakai meccsen. De nekem ez a rengeteg zászló is tetszik amit a Vikings és a Lions sec-re dobtak. Nagyon jól szórakozom rajta és tudom ez a rengeteg bírói tévedés egyszer majd kiegyenlíti önmagát. Addig meg örülök, hogy láthatom ezt a sportot hétről-hétre.Klaci79
Nah ez király, akkor mindenki örül, sőt remélem még sok ilyen zászlós örömben lesz részed. Akár duplán hiszen a cicák ellen is volt ugyebár örömködés. 😊 Sőt én is örülök, hogy a mi győzelmünknek örülsz a pénztárcádon keresztül, ezt is csak remélni tudom, hogy folytatódik és akkor tényleg mindenki boldog lesz.Blaise
Így van ez a lényeg. Sajnálom, hogy arra nem lehet fogadni, hogy hány kamuszabálytalanságra dobnak zászlót a Ravens meccsen, bár gondolom kicsi lenne az odsz 😀
Na de félre a gonoszkodással, mert én ennek ellenére elismerem a Ravens teljesítményét és nem is akarom ezzel a bírózással kisebbíteni az érdemeiteket. Ha sikerül megelőzni a delfineket vagy a cicákat akkor meg is érdemlitek a PO-t. Bár drukkolni nem fogok a hollóknak, de tuti baromi jó meccs lesz a Pats elleni.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
A mozdulat mellre irányult, csak az ütközés után felcsúszott a feje, ez egy szerencsétlen baleset volt sztem.
A Ravens meg csak berúgta a Detroit ellen a győzelmet. (szándékosan így írtam mert zseniálisan jól fizetett Flakko 1 TD-t sem tudott összehozni, se földön se vizen se levegőben) Ennek ellenére azért a Ravensnek még a NE-et is és a Bengalst is verni kellene. Namármost TD nélkül a Patset nehéz lesz, még akkor is, ha nincs Gronk. A Bengals is jobb sztem náluk. Vagyis aki azt hiszi rájátszásban van a tavalyi bajnok az még egy kicsit "Nyugodjon le mindenki a picsába" érzéssel gondolkodjon 😀
Miért jönne a gyűlölet áradat? Egyértelmű, hogy egyik szurkolótábor sem akarj a a másikat a PO-ban látni. Tekintve, hogy nektek már csak ennyi örömötök maradt ez bőven elégtétel a szurkálódásért 😛Blaise
Szerencsére bőven maradt más örömünk is, hiszen ez a sok FG szép pénzt hozott az éjszakai meccsen. De nekem ez a rengeteg zászló is tetszik amit a Vikings és a Lions sec-re dobtak. Nagyon jól szórakozom rajta és tudom ez a rengeteg bírói tévedés egyszer majd kiegyenlíti önmagát. Addig meg örülök, hogy láthatom ezt a sportot hétről-hétre.Klaci79
Nah ez király, akkor mindenki örül, sőt remélem még sok ilyen zászlós örömben lesz részed. Akár duplán hiszen a cicák ellen is volt ugyebár örömködés. 😊 Sőt én is örülök, hogy a mi győzelmünknek örülsz a pénztárcádon keresztül, ezt is csak remélni tudom, hogy folytatódik és akkor tényleg mindenki boldog lesz.
több mint 10 éve
Szerencsére bőven maradt más örömünk is, hiszen ez a sok FG szép pénzt hozott az éjszakai meccsen. De nekem ez a rengeteg zászló is tetszik amit a Vikings és a Lions sec-re dobtak. Nagyon jól szórakozom rajta és tudom ez a rengeteg bírói tévedés egyszer majd kiegyenlíti önmagát. Addig meg örülök, hogy láthatom ezt a sportot hétről-hétre.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Miért jönne a gyűlölet áradat? Egyértelmű, hogy egyik szurkolótábor sem akarj a a másikat a PO-ban látni. Tekintve, hogy nektek már csak ennyi örömötök maradt ez bőven elégtétel a szurkálódásért 😛
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
nyugodtabb idegrendszerért... kevesebb ősz hajszálért és szép ritmusos vérkeringésért... amúgy Jocó jó annyira amennyire kell... 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Lehet, hogy Flacco egy túlfizetett töketlen gyerek, de a védelmük jó, a játékvezetéssel "van némi" szerencséjük az utóbbi 2-3 évben és bőven elég ha van egy rugód aki mindent odaver. Ha a mi rugónk berúgta volna 50-ről akkor most más lenne a helyzet, de a miénk nem rúgta és kész. Jogosan harcol a Ravens a PO-ért, mert nem annyira kétarcú csapat, mint a Steelers. Ráadásul amikor nagyon kell Flacco is megrázza magát és legalább nincs int-je, mint most Stafford. Figyelemreméltó, hogy ha a végén kevés van közte Flacco szinte mindig megfordítja. Minek kellene nekik jobb irányító?
több mint 10 éve
Miiicccsoooodaaaa4!!!!4négynégy!!4! XD

Flaccoiselite bizony csak kivárt, mint a Viziharcimarcik ellen, várta, hogy kell-e villantania, de látta, hogy nem kell, hagyta is a Tukkernek, hogy operázhasson 😀 Jocó csak pihent a PO-ra, rákészül majd a patriarkák 61-10-es és a cicamicák elleni 42-17-es sikerével... aztán megdönti Fantana-Montana minden PO rekordját, sőt egy meccsen vadmacsekből szerez annyi yardot, mint DzseriRizs egész karrierjére... Hogy mondhatotd, hogy nem kééépeees?!!?! 😀

Már most ide a köv. SB-trófeát és neki meg a köv. SBMVP-t és egyébként is, Bébi már nem a régi, Daltont lecsukja LákiLuk és Tommiboy meg kiégett 😛 😀 😀 😛

(Én egy ideje mondom, hogy nem leszünk PO-sok, de azért jó, hogy megpróbál a csapat rámcáfolni 😀)

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Hát én néztem ezt a Packers, egyáltalán nem vagyok tőlük elájulva, sőt! 😊 Nagy-nagy köszönetet mondhatnak a Dallasnak, mert amúgy közük sem lett volna a meccshez. Csak hát a decembert valahogy nem bírják Dallasban. 😀Soldados
Nem decembert nem bírják hanem az inkompetens edzői gárdát, amit egyébként egy csapat sem. (Üstökös)
Minden esélyetek megvan a GB ellen, mivel Flynn azert zavarba hozható.Blevi
Csak lehet Rodgers játszhat, ezt ma még nem tudjuk. És akkor már más a pite. Azért akárhogyan sérülésből, csak egy elit irányító.
több mint 10 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
Hát én néztem ezt a Packers, egyáltalán nem vagyok tőlük elájulva, sőt! 😊 Nagy-nagy köszönetet mondhatnak a Dallasnak, mert amúgy közük sem lett volna a meccshez. Csak hát a decembert valahogy nem bírják Dallasban. 😀Soldados
Nem decembert nem bírják hanem az inkompetens edzői gárdát, amit egyébként egy csapat sem. (Üstökös)
Minden esélyetek megvan a GB ellen, mivel Flynn azert zavarba hozható.
több mint 10 éve
Igen, jöhet a gyűlölet áradat Holló fanok 😀 Akarom
több mint 10 éve
Terence Garvin viszont szép kis büntit fog kapni. Kevin Huber állkapcsa szerintem szarrá tört, de az biztos, hogy vége a szezonjának. Lehet persze elfogult vagyok, nekem abszolút nem tűnt ennyire súlyosnak az eset, de nyilván nagyon sajnálom szegényt, mert csúnyán telibekapta. Csak azért írom, hogy büntit fog kapni, mert most olvastam, de nem gondolom hogy járna ezért a megmozdulásért.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
202 scrimmage yard két meccsen nem lehetetlen... szóóóval....Collapo
szóóóval.... Milyen jól látod!😀 Egyáltalán nem lehetetlen, sőt! Egy zseni a faszi!😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
ó hát csak lenne egy kis plussz motivésön a BreenBuyBaggerz ellen, neme, igene, nem, de, nem, de, DE!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát én néztem ezt a Packers, egyáltalán nem vagyok tőlük elájulva, sőt! 😊 Nagy-nagy köszönetet mondhatnak a Dallasnak, mert amúgy közük sem lett volna a meccshez. Csak hát a decembert valahogy nem bírják Dallasban. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ami engem igazán érdekel, hogy az első pontot teljesítsük. Az ok prózai, 2003 óta nem volt negatív szezonunk, és jó lenne, ha ezt a sorozatot megőriznénk.Soldados
A prioritási sorrend nálam:

1. A legfontosabb szerintem, hogy az utolsó két meccsen ne legyen komoly sérülés; olyan, ami akár a következő szezonra is hatással lehet - lásd Miller idén, vagy Mendenhall, Hampton és Starks két évvel ezelőtt.
2. Verjük el a Brownst.
3. Legyen meg az 50%-os mérleg - bár ezt a Packerst megverni... Annál nagyobb lökés nem kell egy csapatnak, mint amit egy ilyen comeback adhat, ráadásul ugye a Lambeau Fielden lesz a meccs, és ha még Rodgers is visszatér, és ha a Ravens ma nyerni tud Detroitban (ekkor úgy festene a helyzet, hogy ha a GB legyőz minket, akkor az utolsó fordulóban NFC North döntőt játszhatnak a Bears-szel)...
több mint 10 éve
202 scrimmage yard két meccsen nem lehetetlen... szóóóval....Collapo
Hát nem tudom, azért én annyira nem bízom benne, sztem iszonyat nehéz két meccs jön. GB, még a rájátszásárt teper, a Cleveland, meg North csapat ugyebár és nem olyan rosszak mint az eredményük mutatja.
Most éjjel csinált 123 yardot (scrimmage)
több mint 10 éve
202 scrimmage yard két meccsen nem lehetetlen... szóóóval....

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487

Bell fiú, micsoda körökbe dolgozza be magát 😀 Azért reméljük a jó öreg Francot is lehagyja egyszer. 😀 Mármint a Rookie évében már nem valószínű, de úgy összességében.polamalu
há inkább fusson még a hátralévőkön egy 170es átlagot, hogy möglegyen az ezer, csak földön is 😀😀😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve

Bell fiú, micsoda körökbe dolgozza be magát 😀 Azért reméljük a jó öreg Francot is lehagyja egyszer. 😀 Mármint a Rookie évében már nem valószínű, de úgy összességében.
több mint 10 éve
Őszintén szólva leszarom, hogy a mai flagfootball írásos anyagaiban betű szerint ez szabálytalan-e vagy sem. Ez az AFC North, itt football van, abban pedig ez nem az. 😊 Sőt, az ilyenekért nézünk focit! 😉 Milyen gyönyörű stiff arm!Soldados
Egyébként nasty stiff arm-ot emlegettek.polamalu
elmennek a picsaba, nem lehet egyertelmuen latni a 'rafogast' a racsra, akkor meg?
kulonben is...mi jelentosege van?
Godell akar kiosztani megint par csekket?xtaki
Csak én kérdeztem, nincs Goodellről szó, egyenlőre.
több mint 10 éve
Őszintén szólva leszarom, hogy a mai flagfootball írásos anyagaiban betű szerint ez szabálytalan-e vagy sem. Ez az AFC North, itt football van, abban pedig ez nem az. 😊 Sőt, az ilyenekért nézünk focit! 😉 Milyen gyönyörű stiff arm!Soldados
Egyébként nasty stiff arm-ot emlegettek.polamalu
elmennek a picsaba, nem lehet egyertelmuen latni a 'rafogast' a racsra, akkor meg?
kulonben is...mi jelentosege van?
Godell akar kiosztani megint par csekket?xtaki
Azért a védő mozgása nem a hagyományos értelemben vett folytatólagos mozgás, van benne törés a mozdulat hatására, de már írtam korábban... ez rivalry, itt belefér minden.... pláne amíg ti lezúzzátok egymást, mi meg megyünk újra PO-ba 😛 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!