Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez kicsit kemény...BigBenJust
End
The
Season
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Remélem ez most is így fog történni!!!!!!!! 😀 😀 😀Inkább az Óriás Dongómalkavazért akadt már meg párszor az óriásdongó a hollók (szarkák 😀 ) torkán 😀zzz888
több mint 11 éve
Inkább az Óriás Dongómalkavazért akadt már meg párszor az óriásdongó a hollók (szarkák 😀 ) torkán 😀
több mint 11 éve
Inkább az Óriás Dongó
több mint 11 éve
Azok a régi szép idők...Bizony-bizony....Istenem az a 100 yardos INT. Sosem feledem 😊
😊 😊 😊 (Y)BigBen
több mint 11 éve
Ahogy az kérdés sem lehetett, BB lett a hét támadó játékosa az AFC-ben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Basszus, meg is nézem százötenedszerre 😀sígyjöttekráhogyaföldbanánalakúsutianapKit tisztelhetek benned, ki ily jártas vagy a tudományokban? 😀kittliMeg a faág is. És a hasas bankóis...😀Klaci79Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉polamaluÉn nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
több mint 11 éve
sígyjöttekráhogyaföldbanánalakúsutianap...decsak napközelben, merttávolmárcsakmandula
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sígyjöttekráhogyaföldbanánalakúKit tisztelhetek benned, ki ily jártas vagy a tudományokban? 😀kittliMeg a faág is. És a hasas bankóis...😀Klaci79Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉polamaluÉn nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kit tisztelhetek benned, ki ily jártas vagy a tudományokban? 😀Meg a faág is. És a hasas bankóis...😀Klaci79Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉polamaluÉn nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Meg a faág is. És a hasas bankóis...😀Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉polamaluÉn nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
több mint 11 éve
Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉Én nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
több mint 11 éve
Én nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀
több mint 11 éve
Én is szoros meccsre számítok. Sőt ennek örülnék a legjobban, nagyon szeretném azt látni, hogy Offense képes egy szoros meccset behúzni egy GW-drive-val. Azzal meg lehetne győzni, hogy jó úton járunk, egy meccs nekem kevés ahhoz, hogy az O meggyőzzön, az csak arra volt jó, hogy a potenciálba vetett hitemet megerősítse.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Akármi lehet és az ellenkezője is
több mint 11 éve
Én nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluCsak aggodalmamat fejeztem ki a kiesővel kapcsolatban. De valóban igazad van, itt vasárnap bármi megtörténhet és ha szerencsénk van, egy igazi kőkemény fizikális focit látunk, ahol az utolsó pillanatig kell várni arra kié lesz a W. Én legalábbis ebben bízom.
több mint 11 éve
Én nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.
több mint 11 éve
Elnézve az eheti formátokat nem hiszem, hogy JS nélkül lesz esélyünk megfogni az Offenseteket. Abban bízom, hogy a Steelers-Ravens mecsek mindig elég kiélezettek és izgi meccs lesz. Azért mennyire durva hogy kb. 1 meccs választja el a csoportelsőt a csoport utolsótól.
több mint 11 éve
A várakozásoknak megfelelően úgy tűnik, hogy Shamarko, McLendon és Gilbert is játszhat a Ravens ellen, Ike természetesen nem és Ventrone az új sérült, aki emiatt nem is léphet pályára vasárnap, de ez egyáltalán nem gáz Shamarko visszatérésével.

(L) (Y) (L) (Y)