Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Injury Updates: LaMarr Woodley is listed as probable along with David DeCastro. Steve McLendon is listed as questionable with an ankle injury. Brett Keisel (plantar fasciitis) is out. Kelvin Beachum (knee) is doubtful and Mike Adams (ankle) and Le’Veon Bell (concussion) also are listed as probable. Adams will start at left tackle in place of Beachum.
több mint 10 éve
Nah, ha itthon lehetne egy ilyet ócón, akkor az vad lenne😊Lehet csináltatni, a fotó tuti fent van valahol, vannak olyan ajándéktárgyasok akik csinálnak ilyen egyedi cuccokat.
kishaszi
több mint 10 éve
Behozzák ócón Angry Nicolaus néven 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nah, ha itthon lehetne egy ilyet ócón, akkor az vad lenne😊"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
valószinüleg aaron rodgers idén már nem játszik !!!patriksteelersEz így nem igaz. Ha nyernek a Falcons ellen, akkor versenyben maradnak és a Packers tovább várja vissza Rodgers-t. Ha kikapnak, akkor távol kerül tőlük a PO, tehát felesleges lenne kockáztatni Rodgers további egészségét, de még ez sem feltétlen garancia arra, hogy a Packers úgy dönt, hogy Rodgers idém már nem játszik.
Amúgy én egyáltalán nem fosok akkor sem ha játszana ellenünk, egy QB-nál qrva sokat számít, hogy kiesett a ritmusból, gyakorlatból. Nem kell messzire mennünk, mindenki emlékszik tavaly a sérülés utáni Benre.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Beachum doubtful státuszt kapott, míg a pénteken limitáltan edző McLendon questionable, szinte 100%, hogy egyikük sem játszik.DeCastro qurva jó hír. Bellre, Adamsre és Woodleyra már számítani lehetett.
Adams, Bell, DeCastro és Woodley teljes értékű edzésmunkát végzett pénteken, így ők valószínűleg játszani is fognak.Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Beachum doubtful státuszt kapott, míg a pénteken limitáltan edző McLendon questionable, szinte 100%, hogy egyikük sem játszik.Adams, Bell, DeCastro és Woodley teljes értékű edzésmunkát végzett pénteken, így ők valószínűleg játszani is fognak.
több mint 10 éve
Nem nyugtat meg Gordon és AB hiánya. Én már szavaztam. Sőt ha minden igaz nemsokára egy új AB kapucnis pulcsival gazdagodom. Az is lehet, hogy AB aláírásával 😉
több mint 10 éve
Mai LOL: Antonio Brown nincs TOP 10-ben a szurkolók Pro Bowl-szavazásán. 😀 😀Gordon sincs, ha ez megnyugtat 😛
Sebaj, a nagyobb elismerésnek tekinthető All-Pro csapatra jó esélye van. 😊Soldados
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
valószinüleg aaron rodgers idén már nem játszik !!!patriksteelersBorzalmas lehet a szurkolóknak, hogy egy szezon így menjen el. Emlékszem arra a meccsre, nem is tűnt súlyosnak a sérülés. Persze mi tudjuk hogyan is megy ez a QB sérülés mizéria.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Mai LOL: Antonio Brown nincs TOP 10-ben a szurkolók Pro Bowl-szavazásán. 😀 😀Még nem is szavaztam....na majd mindjárt 😀
Sebaj, a nagyobb elismerésnek tekinthető All-Pro csapatra jó esélye van. 😊Soldados
több mint 10 éve
Mai LOL: Antonio Brown nincs TOP 10-ben a szurkolók Pro Bowl-szavazásán. 😀 😀Sebaj, a nagyobb elismerésnek tekinthető All-Pro csapatra jó esélye van. 😊
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Áh biztos hogy nem ezen múlik. Vannak nagyon jó arcok a Bucs szurkolók között, én is ismerek. Ilyen emberek,, akik más topikokba járnak kibeszélni magukból a nyomorúságukat mindenhol előfordulhatnak. A magam részéről még örülök is az esetnek, mert ahogyan írtad is jól fel tudnak rázni minket a hülye cikkekkel. Az meg, hogy Trasher mit gondol rólunk annyira foglalkoztat, mint a chilei pampabíbic-ek élete.Kész szerencsére hogy csak 4 évente járok a Bucs topikban, de látom, nem vesztettem semmit.SoldadosAz a legkeményebb, hogy a cikknek nem is ez a legnevetségesebb része, hanem ez:egyébként ezért jöttem ide tegnap este én is, de aztán megláttam, hoyg ti még nagyobb osztást érdemeltek, mint a cikk, úgyhogy.Thrasher
"Ez sem tesz jót Tomlin állásának, akit sok szurkoló szerint már rég ki kellett volna rúgni. Akkor is tömegesen tiltakoztak Tomlin ellen, amikor Meskó Zoltánt elküldték a Steelerstől, a drukkerek szerint nem a punterrel volt a probléma, hanem a csapat vezetőjével"
Ki a faszom tiltakozott (főleg tömegesen 😀 😀), amikor Meskót elküldtük? 😀 😀 Legfeljebb a másik 31 csapat szuirkolói. 😊 Az persze nincs a cikkben, hogy az évek óta kirúgásra váró edző, akarom mondani sátáni gonosztevő SB-t nyert 2008-ban és döntős volt 2010-ben. 😀 😀Soldados
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Úgy néz ki nem lesz oldalcsere, azaz Woodley visszaveszi a LOLB posztot és Worilds megy vissza az eredeti helyére, a jobb oldalra.SoldadosAminek személy szerint nem biztos, hogy annyira örülök...na de ugyebár nem én állok a pálya mellett...sem azon belül 😛
több mint 10 éve
Legalábbis Dudli ezt mondta, de mondjuk nem biztos, hogy jó lenne, ha LW visszamenne balra, ahol pont baromira nem teljesít, Worlids meg visszamegy eredeti helyére szintén, ahol ő se tud teljesíteni😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Úgy néz ki nem lesz oldalcsere, azaz Woodley visszaveszi a LOLB posztot és Worilds megy vissza az eredeti helyére, a jobb oldalra.
több mint 10 éve
Kész szerencsére hogy csak 4 évente járok a Bucs topikban, de látom, nem vesztettem semmit.Az a legkeményebb, hogy a cikknek nem is ez a legnevetségesebb része, hanem ez:egyébként ezért jöttem ide tegnap este én is, de aztán megláttam, hoyg ti még nagyobb osztást érdemeltek, mint a cikk, úgyhogy.Thrasher
"Ez sem tesz jót Tomlin állásának, akit sok szurkoló szerint már rég ki kellett volna rúgni. Akkor is tömegesen tiltakoztak Tomlin ellen, amikor Meskó Zoltánt elküldték a Steelerstől, a drukkerek szerint nem a punterrel volt a probléma, hanem a csapat vezetőjével"
Ki a faszom tiltakozott (főleg tömegesen 😀 😀), amikor Meskót elküldtük? 😀 😀 Legfeljebb a másik 31 csapat szuirkolói. 😊 Az persze nincs a cikkben, hogy az évek óta kirúgásra váró edző, akarom mondani sátáni gonosztevő SB-t nyert 2008-ban és döntős volt 2010-ben. 😀 😀Soldados
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
Az a legkeményebb, hogy a cikknek nem is ez a legnevetségesebb része, hanem ez:egyébként ezért jöttem ide tegnap este én is, de aztán megláttam, hoyg ti még nagyobb osztást érdemeltek, mint a cikk, úgyhogy.
több mint 10 éve
Azért remélem a dobogóra odaférünk mi is😀 Ha még nem akkor ráhajtunk😀😀Igen-igen én is gratulálok magunknak, mert biztos nem volt könnyű thrasher-nál megszerezni ezt az első helyet! 😛fél üveg Jägermeister utáni rant, nem vesztetek semmit, ha nem olvassátok el:Gratulálok. Ezért kár volt beléd a drága nedűből. Elég lett volna a kevert is. 😀kittli
| bazmeg besétált az edzőtök a pályára, a returner elé, aztán elégedetten vigyorgott, és még azon okoskodtok, hogy "úgy sem lett volna TD, mert utolérik"?
gratulálok, a szememben sikerült egy forduló alatt beelőznötök a Falcons-szurkolótábort a leggyökerebb bowl.hu-s közösség címéért folytatott versenyben.
Tomlin persze ritka nagy gettótöltelék volt mindig (és nem, nem a bőrszíne miatt mondom ezt), rajta nem lepődök meg. | Thrasher
Hiába na, nem véletlenül mondják, hogy a piától csak bátor lesz az ember, de okos nem!Klaci79
na húzok mielőtt szét off-olom a fórumotokat, látom megteszi helyettem más..
több mint 10 éve
Gratulálok. Ezért kár volt beléd a drága nedűből. Elég lett volna a kevert is. 😀kittliVan, akinek mindegy, hogy guggolóst, vagy Rémy Martint iszik. 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Igen-igen én is gratulálok magunknak, mert biztos nem volt könnyű thrasher-nál megszerezni ezt az első helyet! 😛fél üveg Jägermeister utáni rant, nem vesztetek semmit, ha nem olvassátok el:Gratulálok. Ezért kár volt beléd a drága nedűből. Elég lett volna a kevert is. 😀kittli
| bazmeg besétált az edzőtök a pályára, a returner elé, aztán elégedetten vigyorgott, és még azon okoskodtok, hogy "úgy sem lett volna TD, mert utolérik"?
gratulálok, a szememben sikerült egy forduló alatt beelőznötök a Falcons-szurkolótábort a leggyökerebb bowl.hu-s közösség címéért folytatott versenyben.
Tomlin persze ritka nagy gettótöltelék volt mindig (és nem, nem a bőrszíne miatt mondom ezt), rajta nem lepődök meg. | Thrasher
Hiába na, nem véletlenül mondják, hogy a piától csak bátor lesz az ember, de okos nem!
több mint 10 éve
fél üveg Jägermeister utáni rant, nem vesztetek semmit, ha nem olvassátok el:Gratulálok. Ezért kár volt beléd a drága nedűből. Elég lett volna a kevert is. 😀
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Mondjuk eleve nem értem miként lehet egy NFL-ben egy csapatot gyűlölni, pláne újságíróként. Persze vannak a rivalry-k, meg néha kuncogunk egymáson, meg húzzuk egymást. Az újságírás alja a cikk, nem vitás, pláne a nevet nem vállalva fel...