Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
OFF: Nem sértesz meg "Halacskám" 😀 Tudom, hogy emlős, tudom, hogy nem lehet kihagyni a reakciót, és tudom, hogy ezentúl is halacska lesz... CsakazértisÉn is szeretem a Junkies-t. 😀
Hasonlóan a Patriarkák is mást jelentenek, mint amit eredetileg szántak nekik, akárcsak a Kiskocsik a Mérföldesek... a nép majd megszokja, hogy másképp hívom őket, ez már csak így megy 😀
ON: Igen, ez egy ki-ki meccs lesz.... döntetlennel... ezt már írtam is 😀Collapo
Egyébként OK.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Szerintem ez a köcsög gúdell már tűkön ülve kereste az alkalmat, ahol belénk rúghat, mert most nem tud állandó büntetéseket osztani Harrison eltávolításával. Egy búzaláda, na.Igen, a 2-es pontnak is annyi rációja van, mint annak, hogy "ha az apám sárga lett volna és csilingel, akkor most én lennék a villamos". Nevetséges. Lehetett volna TD. Igen. Meg lehet, hogy elfáradt volna. Az is lehet, hogy utolérik és fumble. Meg az is lehetett volna, hogy szimplán orra esik a csámpás lábaiban Jacoby Jones. Meg még hány olyan lehetőség van, ami lehetett VOLNA, de mondjuk ki mondja meg a Jóistenen kívül, hogy mi volt pontosan megírva.ez a lényeg, ki a tököm tudná megmondani, hogy TD lett volna vagy kiszámolják valószínűségszámítással?
A Saints szurkolók is zúgolódhatnának, hogy Wilson 3. TD-jénél kb. 3 másodperces holdingot nem fújtak be, és ha nincs az a TD, talán lehet visszajöhetett volna a Saints... vagy legalább hosszabítás...vagy lehet, hogy a büfésnek nagyobb lett volna a bevétele.kishaszi
én ezen már nevetni sem tudok annyira szánalmas..gordon
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Igen, a 2-es pontnak is annyi rációja van, mint annak, hogy "ha az apám sárga lett volna és csilingel, akkor most én lennék a villamos". Nevetséges. Lehetett volna TD. Igen. Meg lehet, hogy elfáradt volna. Az is lehet, hogy utolérik és fumble. Meg az is lehetett volna, hogy szimplán orra esik a csámpás lábaiban Jacoby Jones. Meg még hány olyan lehetőség van, ami lehetett VOLNA, de mondjuk ki mondja meg a Jóistenen kívül, hogy mi volt pontosan megírva.ez a lényeg, ki a tököm tudná megmondani, hogy TD lett volna vagy kiszámolják valószínűségszámítással?
A Saints szurkolók is zúgolódhatnának, hogy Wilson 3. TD-jénél kb. 3 másodperces holdingot nem fújtak be, és ha nincs az a TD, talán lehet visszajöhetett volna a Saints... vagy legalább hosszabítás...vagy lehet, hogy a büfésnek nagyobb lett volna a bevétele.kishaszi
én ezen már nevetni sem tudok annyira szánalmas..
több mint 10 éve
OFF: Nem sértesz meg "Halacskám" 😀 Tudom, hogy emlős, tudom, hogy nem lehet kihagyni a reakciót, és tudom, hogy ezentúl is halacska lesz... CsakazértisHasonlóan a Patriarkák is mást jelentenek, mint amit eredetileg szántak nekik, akárcsak a Kiskocsik a Mérföldesek... a nép majd megszokja, hogy másképp hívom őket, ez már csak így megy 😀
ON: Igen, ez egy ki-ki meccs lesz.... döntetlennel... ezt már írtam is 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Megvallom őszintén nem teljesen tudom h a Halacskák elleni derbiteken kinek szurkoljak... ugye tie van ellenük, meg riválisok is vagytok, szóval Nekik kellene, de valahogy nem érzem, hogy tényleg oda szurkolnék....Remélem nem sértelek meg ha azt mondom, hogy a delfin nem hal, hanem emlős. Ez már az Ace Ventura óta egyértelmű. 😛
Megvan: Legyen döntetlen 😀Collapo
Bocs, de nem bírtam kihagyni.
A meccsel kapcsolatban meg annyit, hogy a hazai pálya a Steelers mellett szól + Big Ben, de kb. ennyi. Jó most feljövőben van a csapat az idény elejéhez képest, ha akkor játszunk azt mondom simán mi nyerünk. De mivel most játszunk, igen szoros meccs lesz ez. De mondjuk aki követte (követi) a Dolphins meccseit, az láthatta, hohy kb. az összes mérkőzésünk idén szoros (leszámítva a múlt heti Jets ellenit, meg talán az idénynyitót).
Személy szerint arra számítok, hogy a Pittsburgh OL, nem nagyon bírja majd megállítani a mi DL-önket. Vernon, Odrick, Wake + esetleg Jordan nagy ramazúrit fog okozni. Bár Big Ben jó ütemérzékkel el-el tud szaladgálni, de a nagy nyomás miatt gyorsan el kell majd dobnia a lasztit (ami INT veszély, és elnézve a Dolphins sec idei INT termését, lehet számítani rá), vagy sack lesz belőle.
Nagyon jó kis meccs lesz.
És a 2010.10.24-i (utoljára ekkor találkoztunk) meccsen történt súlyos bírói tévedés (az nem volt TD; SZERK.: tényleg nem volt TD - bár a pályán azt mutatták be, de visszanézték - de a jogos Big Ben fumble után, nem lett a laszti a Dolphins-é, amiből ezek után jöhetett a FG), miatt itt a reváns ideje. Meg az is, hogy utoljára 1998-ban vertünk meg titeket, de ott nagyon (21-0). A sorozatban 5 vereséget meg kell szakítani.
Valamint plusz adalék: Mike Wallace visszatérése a Heinz Field-re. Gondolom nagyon bizonyítani akar. 😛
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
GodDel 😛 Minden picket 7. körösre cserél és forfeit-el... 😛Szerintem ez a hármas pontban leírt javaslat nem is hülyeség . 😀 Sőt úgy kellene csinálni , hogy a Ravens helyett a Steelers választ nekünk játékost mennyire jó lenne 😛. Ez már kezd nagyon nagy baromsággá fajulni. Megvan a pénzbírság szerintem ezzel letudták az egészet. Ha meg legközelebb jöttök Baltimorba emelünk mobil kordont a pálya köré.malkavelvileg nekünk jó lenne, ha Tomlin oda draftolna, na deakkor ki draftol nekünk?sutianap
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Szerintem ez a hármas pontban leírt javaslat nem is hülyeség . 😀 Sőt úgy kellene csinálni , hogy a Ravens helyett a Steelers választ nekünk játékost mennyire jó lenne 😛. Ez már kezd nagyon nagy baromsággá fajulni. Megvan a pénzbírság szerintem ezzel letudták az egészet. Ha meg legközelebb jöttök Baltimorba emelünk mobil kordont a pálya köré.malkavelvileg nekünk jó lenne, ha Tomlin oda draftolna, na deakkor ki draftol nekünk?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Tomlin elfogadja a bírságot, a draftcetli baromság lenne, oda lehet majd fellebbezni, bár remélem nem lesz iylen döntés, ergo nem kell.Jó döntés, mármint, hogy ezt elfogadja, a liga meg kicsit túllihegi ezt...
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Igen, a 2-es pontnak is annyi rációja van, mint annak, hogy "ha az apám sárga lett volna és csilingel, akkor most én lennék a villamos". Nevetséges. Lehetett volna TD. Igen. Meg lehet, hogy elfáradt volna. Az is lehet, hogy utolérik és fumble. Meg az is lehetett volna, hogy szimplán orra esik a csámpás lábaiban Jacoby Jones. Meg még hány olyan lehetőség van, ami lehetett VOLNA, de mondjuk ki mondja meg a Jóistenen kívül, hogy mi volt pontosan megírva. A Saints szurkolók is zúgolódhatnának, hogy Wilson 3. TD-jénél kb. 3 másodperces holdingot nem fújtak be, és ha nincs az a TD, talán lehet visszajöhetett volna a Saints... vagy legalább hosszabítás...vagy lehet, hogy a büfésnek nagyobb lett volna a bevétele.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
malkav
2 468
Ahogy várható volt, megindultak az agymenések, insider-jelentések... De azért van konkrétum is.
1. A Steelers rohadtul ki van akadva, hogy egyáltalán szóba kerül a draftbüntetés, és éppen a 3 évvel ezelőtti Jets-eset miatt, ami ugye még súlyosabb is volt, mert ott konkrétan gáncsolás történt. Akkor mégsem került szóba draftbüntetés...
2. A legrealisztikusabb okát a draftbüntetés kilátásba helyezésével kapcsolatban a Post-Gazette írta. Ray Fittipaldo úgy tudja, hogy erre akkor kerül sor, hogy ha ennek az esetleges Ravens TD-nek lenne szerepe playoff, vagy draftsorrend eldöntésében. Na most a TD-szám az utolsó kritériumok között van. Ilyenre én egyáltalán nem is emlékszem, hogy ilyen döntött volna PO-ról. Persze ettől még az eshetősége megvan. Ez egy racionális magyarázat lehet, és nem is valószínű, hogy bekövetkezik, ugyanakkor továbbra is igazságtalan az 1-es pont miatt.
3. A legelborultabb dolog a Pro Football Talk-nál olvasható, miszerint azt JAV
ASOLJA a cikkíró a ligának, hogy az egyik pickünket kapja meg a Ravens! 😀 😀 Ekkora ökörséget rég olvastam 😊 Ugyanis ennek nincs is semmiféle esélye, ugyanis ez nemcsak a Steelers-t büntetné, hanem a másik 30 csapattal szemben is jogosulatlan előnyhöz juttatná a Ravens-t.
Szerintem ez a hármas pontban leírt javaslat nem is hülyeség . 😀 Sőt úgy kellene csinálni , hogy a Ravens helyett a Steelers választ nekünk játékost mennyire jó lenne 😛. Ez már kezd nagyon nagy baromsággá fajulni. Megvan a pénzbírság szerintem ezzel letudták az egészet. Ha meg legközelebb jöttök Baltimorba emelünk mobil kordont a pálya köré.Soldados
több mint 10 éve
Ahogy várható volt, megindultak az agymenések, insider-jelentések... De azért van konkrétum is.1. A Steelers rohadtul ki van akadva, hogy egyáltalán szóba kerül a draftbüntetés, és éppen a 3 évvel ezelőtti Jets-eset miatt, ami ugye még súlyosabb is volt, mert ott konkrétan gáncsolás történt. Akkor mégsem került szóba draftbüntetés...
2. A legrealisztikusabb okát a draftbüntetés kilátásba helyezésével kapcsolatban a Post-Gazette írta. Ray Fittipaldo úgy tudja, hogy erre akkor kerül sor, hogy ha ennek az esetleges Ravens TD-nek lenne szerepe playoff, vagy draftsorrend eldöntésében. Na most a TD-szám az utolsó kritériumok között van. Ilyenre én egyáltalán nem is emlékszem, hogy ilyen döntött volna PO-ról. Persze ettől még az eshetősége megvan. Ez egy racionális magyarázat lehet, és nem is valószínű, hogy bekövetkezik, ugyanakkor továbbra is igazságtalan az 1-es pont miatt.
3. A legelborultabb dolog a Pro Football Talk-nál olvasható, miszerint azt JAVASOLJA a cikkíró a ligának, hogy az egyik pickünket kapja meg a Ravens! 😀 😀 Ekkora ökörséget rég olvastam 😊 Ugyanis ennek nincs is semmiféle esélye, ugyanis ez nemcsak a Steelers-t büntetné, hanem a másik 30 csapattal szemben is jogosulatlan előnyhöz juttatná a Ravens-t.
Na szóval a 3-as pont miatt volt nagy ökörség nem lezárni az ügyet, s így ilyen ökörségek, földtől elrugaszkodott dolgok látnak napvilágot. Legalább megindokolta volna hivatalosan a liga, hogy mitől is függ az a draftbüntetés, mi a mérlegelés tárgya és oka, mert azzal is rövidre lehetett volna zárni a témát. De nem... Olvasva a 2-es pontot, abban van ráció, szóval annak hiszek, hogy erről lehet szó.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Keisel (out), McLendon, Beachum és DeCastro nem edzett. McLendon játékára állítólag semmi esély sincs.Woodley limitált volt, viszont jó hír, hogy Adams és Bell teljes edzést nyomott.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Kurva jó cikk a depot-on, miért felháborító és érthetetlen, hogy a liga otthagyta a bárdot a fejünk felett.www.steelersdepot.com/2013/12/league-now-has-mike-tomlin-and-steelers-held-hostage-for-remainder-of-season/
Goodell takarodj!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
"This is our playoff game right here"-mondta Big Ben. Hát igen, de tetszik ez a hozzáállás. Nekem kifejezetten jó érzéseim vannak a hétvégi meccsel kapcsolatban.A Steelers -3 ponttal esélyes a fogadóirodáknál. Szerintem ez bevállalható 😛
több mint 10 éve
Mike Tomlin's $100K fine is 4th reported fine of $100K or larger given to an NFL coach. Only bigger was Belichick's $500K fine for Spygate.BlitzburghBazz mekkora mákja van Tomlinnak, Marylandben egy hónapja törölték el a halálbüntetést...
több mint 10 éve
Részemről befejeztem 😊 Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Mondjuk otthon még lesz némi csetepaté Kiya-val,mért kevesebb a kosztpénz..
több mint 10 éve
Tomlin, ahogy előre jelezte, elfogadja a büntetését.
több mint 10 éve
Ami még eszembe jut erről a sztoriról, hogy ugyan abszurd, de utólag külön örülök, hogy nem nyertünk. Mert akkor most aztán nagy hirig és népharag lenne ellenünk, és a mostani döntés fényében kétségem sincs afelől, hogy egy igen komoly draftcetlit buktunk volna, szinte le se merem írni, de 1. vagy 2. körre gondolok.Szóval "szerencsére" kikaptunk. Remélem, a csapat válasza méltó és csattanós lesz erre, ahogy BB esetében az volt!
Goodell takarodj! A flagfociddal és a kettős mércéddel együtt.
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Pont ez jutott eszembe. Érdekes, hogy arról a bírói hibáról, hogy itt bezony sárga zászlót kellett volna dobni, nem is beszélünk, pedig ha ez megtörténik, akkor a Ravens is jól jár, lehet TD-t csinál, nomeg mi rosszul akkor és ott, szóval igazság van, nem pedig hiszti és pótcselekvés.Az emberben óhatatlanul is felmerül ezzel kapcsolatban egy s más.a logikádat követve akkor a bengalst kellene szivatni mert ott van most Harrison..szóval ez már egy kicsit összeesküvés-elmélet szagú😊
Idén nem vagyunk túl jók,ez öröm /ott fent/. Nincs már nálunk a liga rosszfiúja JH,ezért nagyon jól jött Tomlin megmozdulása,most aztán lesz nemulass. Nem gondolnám,hogy tényleg lesz még további bünti is,mert az már nem vetne rájuk jó fényt,de kétségtelen,hogy ezt ki lehet használni.És meg is teszik.Blitzburgh
szerintem egyszerűen arról van szó és azért húzzák ezt a sztorit mert addig sem a perekről, sérülésekről, agyrázkodás utáni leépülésekről , nyilvánvaló bírói hibákról(igaz ez is az) beszél a közeg (de ez már az én összeesküvés-elméletem)gordon
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Példát statuáltak, és külön öröm volt Godellnek gondolom, hogy a Steelers testén csattanhatott a korbács. Draftcetli nem lesz, ez nyilvánvaló, de ahogy Soldi írja lehet csámcsogni rajta szépen tovább és ha lesz következő akkor égen földön semmi nem marad...
több mint 10 éve
Az emberben óhatatlanul is felmerül ezzel kapcsolatban egy s más.a logikádat követve akkor a bengalst kellene szivatni mert ott van most Harrison..szóval ez már egy kicsit összeesküvés-elmélet szagú😊
Idén nem vagyunk túl jók,ez öröm /ott fent/. Nincs már nálunk a liga rosszfiúja JH,ezért nagyon jól jött Tomlin megmozdulása,most aztán lesz nemulass. Nem gondolnám,hogy tényleg lesz még további bünti is,mert az már nem vetne rájuk jó fényt,de kétségtelen,hogy ezt ki lehet használni.És meg is teszik.Blitzburgh
szerintem egyszerűen arról van szó és azért húzzák ezt a sztorit mert addig sem a perekről, sérülésekről, agyrázkodás utáni leépülésekről , nyilvánvaló bírói hibákról(igaz ez is az) beszél a közeg (de ez már az én összeesküvés-elméletem)
több mint 10 éve
Az emberben óhatatlanul is felmerül ezzel kapcsolatban egy s más. Idén nem vagyunk túl jók,ez öröm /ott fent/. Nincs már nálunk a liga rosszfiúja JH,ezért nagyon jól jött Tomlin megmozdulása,most aztán lesz nemulass. Nem gondolnám,hogy tényleg lesz még további bünti is,mert az már nem vetne rájuk jó fényt,de kétségtelen,hogy ezt ki lehet használni.És meg is teszik.
több mint 10 éve
a 100ezer felét kifizeti az az idióta bíró aki nem dobott sárgát a nyilvánvaló szabálytalanság miatt...a draft cetli tényleg nevetséges ...basszus ha nyertetek volna, Tomlin-t eltiltják egy évre tuti😊Én is az esetleges draft büntire írtam azt, hogy szerintem ordas baromságSpigoMike Tomlin fined $100,000. NFL also still will consider draft choice penalty vs. Steelers.A 100 000 várható volt és jogos is. Ez a draftcetlis buzulás viszont érthetetlen. Több szempontból. Egyrészt, amikor a Jetses edző szándékosan felrúgta a returnert, akkor szóba sem került ilyen, másrészt ilyen a világon nincs, hogy hoznak egy RÉSZítéletet, amit lehet, hogy később még súlyosbítanak. Baszd meg, a bíróság se mondja azt, hogy 5 millás pénzbüntetés, aztán majd jövő héten eldöntjük, hogy kapsz-e 5 év letöltendőt is... Ez megint csak arra "jó", hogy, húzzák, mint egy rétestésztát, táptalajt szolgáljon a sok agymenésnek, pletykának, fantáziálgatásnak és a Rapoport-féle "insidereknek"...
Ezt a fasságot...Spigo
Egyrészt ez elég durván kettős mérce, másrészt ahelyett hogy lezárta volna az ügyet a liga, csak további felhajtást csinált neki... Miközben az alelnök világosan elmondta, hogy nincs többről szó, mint egy 15 yardos unsportmanslike conduct... Közröhej...Soldados
több mint 10 éve
Én is az esetleges draft büntire írtam azt, hogy szerintem ordas baromságMike Tomlin fined $100,000. NFL also still will consider draft choice penalty vs. Steelers.A 100 000 várható volt és jogos is. Ez a draftcetlis buzulás viszont érthetetlen. Több szempontból. Egyrészt, amikor a Jetses edző szándékosan felrúgta a returnert, akkor szóba sem került ilyen, másrészt ilyen a világon nincs, hogy hoznak egy RÉSZítéletet, amit lehet, hogy később még súlyosbítanak. Baszd meg, a bíróság se mondja azt, hogy 5 millás pénzbüntetés, aztán majd jövő héten eldöntjük, hogy kapsz-e 5 év letöltendőt is... Ez megint csak arra "jó", hogy, húzzák, mint egy rétestésztát, táptalajt szolgáljon a sok agymenésnek, pletykának, fantáziálgatásnak és a Rapoport-féle "insidereknek"...
Ezt a fasságot...Spigo
Egyrészt ez elég durván kettős mérce, másrészt ahelyett hogy lezárta volna az ügyet a liga, csak további felhajtást csinált neki... Miközben az alelnök világosan elmondta, hogy nincs többről szó, mint egy 15 yardos unsportmanslike conduct... Közröhej...Soldados