NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Igazatok lehet, igen, és Beachum jobb LT is, mint C, de ugyanakkor nyilvánvaló, hogy Olsen szükségmegoldás és nekem kérdés, hogy Wallace mennyire tudja átvenni ezt a szerepet. A center poziról beszélünk, ami legalább olyan fontos, mint az LT. Meglátjuk.
több mint 10 éve
Meglepne, ha Beachumot elmozgatnák. Végre megtaláltuk az LT-t, azt nem fogják onnan elvinni sehova szerintem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Védtem Ike-ot a Browns ellen, mivel akkor engedett játékot, amikor nem számított igazán, de tény, hogy a Ravens ellen nincs mentsége, ez kevés, látható volt, hogy majd mindegyik játékban várta a segítséget az ILB sortól, vagy a safetytől és ugye "shot down Ike"-tól ezt nem szoktuk meg.Beachum kezd beválni LT-ként, nem hiszem, h el kéne őt mozgatnunk onnan (szeintem nem is fogjuk) 2 okból is:
Igen, mindig a legrosszabbkor jön egy sérülés, Velasco kulcsember lett Pouncey sérülése után, de ez van, ez az NFL, vannak nálunk rosszabb sérülés helyzetben levő csapatok is. (pl. Packers)
A többiek remélem gyorsan gyógyulnak majd. Beachum megy középre szerintem és nem Wallace, de meglátjuk mit hoz ez a hét, az edzések.Klemó
1. Nincs más használható ember oda: Adams szar (ezért került Beachum LT posztra), ráadásul sérült is. Gilbert RT-nek jó, LTt-nek kevés. Whimpert inkább hagyjuk.
2. Jó lenne, ha Beachum minél többet játszana LT-ként, h kiderüljön hosszútávon is alkalmas a posztra (egyelőre bíztató, de korai lenne kijelenteni h ő a franchise LT) vagy keresnünk kell mást.
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Védtem Ike-ot a Browns ellen, mivel akkor engedett játékot, amikor nem számított igazán, de tény, hogy a Ravens ellen nincs mentsége, ez kevés, látható volt, hogy majd mindegyik játékban várta a segítséget az ILB sortól, vagy a safetytől és ugye "shot down Ike"-tól ezt nem szoktuk meg.Igen, mindig a legrosszabbkor jön egy sérülés, Velasco kulcsember lett Pouncey sérülése után, de ez van, ez az NFL, vannak nálunk rosszabb sérülés helyzetben levő csapatok is. (pl. Packers)
A többiek remélem gyorsan gyógyulnak majd. Beachum megy középre szerintem és nem Wallace, de meglátjuk mit hoz ez a hét, az edzések.
több mint 10 éve
- Ike sajna nagyon rossz formába került. Év elején még hozta magát, AJ Greent is leradírozta a pályáról, de sajna 3-4 meccse lépést tévesztett. Ennek ellenére tegnap is voltak nagy mentései, de nagy benyelései is voltak. Márpedig a Ravens csak ezekből élt. Vagy feltettek egy hosszú passzal 30-40 yardot, vagy puntoltak. Egy lépést nem tudtak haladni máshogy. Kár érte, de itt látni kell, muszáj változtatni és safetyvel besegíteni Ike-nak, mert most nem megy neki.-Ike-on már tavaly is láttam azt amit idén rendszeresen, nagyon könnyen feladja a play-t. Ha megverik akkor elkezd kocogni és nem küzd, és ez nagyon idegesítő.
- Heti Haley. 😀 Most nem akarom földbe döngölni, pedig az első félidőben aztán voltak értelmezhetetlen hívások (3. és 12-re középső futás? WTF?).Soldados
Rengeteg yard-ot kapunk róla, de legalább már kezdenek rájönni hogy kell a segítség neki is.
-Ha egy play-ről beszélünk (?) akkor azt a 3. és 10+ kísérletet BigBen hívta át középső futásra mivel hatalmas lyuk volt középen.
Bár a draft még messze van, de első körben végre egy CB-t szeretnénk, mert Taylornak egyre több a megmagyarázhatatlan hibája, ráadásul nem is playmaker, ami egy no1 cb-től szerintem luxus.SzokolÉn is örülnék a CB draft-nak, hiába van messze a draft ez a pick nem a mutatott játék miatt kell, hiszen az változhat még a hetek során, sokkal inkább a kor miatt. Taylor-ba szerintem még lesz egy szezon és utána kell a helyettes, ezért is fájt annyira K.Lewis távozása hiszen benne volt hogy Ő lehet az új Ike Taylor.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
a Depot azt írja ugyebár, hogy Cody Wallace lehet a kezdő a köv meccsen. Hát igen. Végre összeáll a fal, hogy Ben tudjon dolgozni és máris becsap a ménkű.Legalább nincs hasonló hír Beachum-ról és Adamsről.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Az offensive tackle Rashad Butler and center Eric Olsen a csapatban.Olsen a ND-re járt és eredetileg a Denver draftolta. Rövid előszezonra megfordult Washingtonban is, majd onnan a NO 2012-ben 16 meccs.
Butler (6-4, 310) has played in 50 games with four career starts. He was released by the Cleveland Browns on November 5, 2013. He spent time with the Houston Texans from 2007-11. He was originally drafted by the Carolina Panthers in the third round (89th overall) of the 2006 NFL Draft.
Olsen (6-3, 305) has played in 17 games with four starts. He was released by the New Orleans Saints on September 9, 2013. Olsen originally was drafted in the sixth round (183rd overall) of the 2010 NFL Draft.polamalu
Butler ismertebb már a 8. éve. Houstonban többet játszott, de a Browns-nál is idén 9 meccset.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
most jól jönne egy Legursky.....
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Velasco IR-enDeMarcus Van Dyke Released
Rashad Butler OT Signed
Eric Olsen C Signed
több mint 10 éve
Az offensive tackle Rashad Butler and center Eric Olsen a csapatban.Butler (6-4, 310) has played in 50 games with four career starts. He was released by the Cleveland Browns on November 5, 2013. He spent time with the Houston Texans from 2007-11. He was originally drafted by the Carolina Panthers in the third round (89th overall) of the 2006 NFL Draft.
Olsen (6-3, 305) has played in 17 games with four starts. He was released by the New Orleans Saints on September 9, 2013. Olsen originally was drafted in the sixth round (183rd overall) of the 2010 NFL Draft.
több mint 10 éve
Akkor az O falnak vége is, ahogy olvastam Velasco szezon end. Depot. Kereshetünk megint valakit az FA-n
több mint 10 éve
Azaz OLB az ILB, de értettük, hogy miről van szó (csak azért jegyeztem meg, hogy ne maradjon meg senkiben a rossz)Az egész idényt nézve igaza van Sobrinak, szerencsére ezek orvosolható poroblémák, így nem kell rebuilding. 😊Ebben egyetértünk.
Az utolsó 4 meccset nézve nincs igaza, csak azt nézve jó csapat vagyunk. A PO-t viszont egész szezon alappján osztják.
Nincs semmi gond, ha így játszunk és küzdünk. Menjünk tovább előre és meglátjuk az mire lesz elég.Soldados
Amiben én a hibákat látom egész évre nézve, hogy:
-azt hittük ezzel a fallal elérünk valamit (ebből csak az sikerült, hogy mostanra meg tudjuk védeni Bent, de nem tudunk lyukat nyitni, ami legalább annyira fontos lenne-mindenképp kell egy jó T, de egy G sem ártana, mert Foster a futás segítésében szerintem gyenge)
-azt hittük, hogy Redman és Dwyer meg tudja oldani a problémát a backfielden, rosszul hittük-orvosolva
-azt gondoltuk, hogy a kor nem számít annyira, mint a rutin (van ahol ez igaz és van ahol sajnos határozottan nem)
-azt gondoltuk majd Jarvis Jones legalább valamennyire meg tudja oldani Harrison kiesését-sajnos egyenlőre nem tudja
-OLB pozícióban egy 6. körös újonc volt az első csere-kiderült ez luxus
Soldi még biztosan tudná folytatni, de szerintem ezek legkésőbb jövőre orvosolható hibák!Klaci79
Jarvis Jones-tól én nem vártam azonnal megoldást, ott a 2014-2015-s szezonra kell betörnie a ligába, de jövőre azért már egy minimum átlagos idényt várok tőle.
Az OL-kérdés nagyon érdekes. Szóval kb életemben először saját elveimet feladva beírtam egy posztot, hogy mit szeretnék 1. körben a drafton. az élet pedig máris igazolta, hogy jobb lenne az elveimhez ragaszkodni. Beachum zseniálisan játszik pass protectionben LT-ként. Most már egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy helyes lenne OT-t húzni 1. körben, mert Beachum arra minimum rászolgált, hogy kapjon egy esélyt. Fantasztikus work ethic és ennek köszönhetően hétről hétre javuló játék. OG az valószínűleg kell a korai körökben, meg a sec-re is kell pick a korosodás miatt.
A lényeg, hogy ami megállapítható az elmúlt 4 meccsen, hogy valóban nincs akkora gond, mint amit egyesek gondoltak a rettenetes rajt után. A csapatnak van karaktere, van franchise QB-ja, így van mire építeni. Ha lesz PO, ha nem, mivel van mire építkezni, jövőre lehet PO, lehetünk akár nagyon jók is. Persze ehhez jó, átgondolt off-season kell. Nem olyan, mint az idei volt, amikor is több rossz döntés született, s ennek csak egy részét tudtuk orvosolni a szezon közben.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Most mi a véleményetek Haley tevékenységéről? Maradjon vagy menjen?JanUgyan kezd összeállni az O, de...
De továbbra is vérlázító hívások vannak, rossz a time managment több meccsen is, fontos pillanatokban játékfilozófiailag rossz playek vannak hívva.
Szóval ha nincs PO, menjen. Ha van PO, akkor a PO-s meccsek képe alapján dönteném el.
több mint 10 éve
Hajrá! Go Steelers! 😊Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Na de látod, pont erről beszélek. Az elmúlt 4 meccsről ami után azt mondom igenis jó csapatunk van. Persze vannak jobbak is ez nem kérdés, és nem is annyira jó, hogy amit az elején elqurtunk azt most majd meg tudjuk oldani.Az egész idényt nézve igaza van Sobrinak, szerencsére ezek orvosolható poroblémák, így nem kell rebuilding. 😊A problémában egyetértünk, a megoldásban nem.
Az utolsó 4 meccset nézve nincs igaza, csak azt nézve jó csapat vagyunk. A PO-t viszont egész szezon alappján osztják.
Nincs semmi gond, ha így játszunk és küzdünk. Menjünk tovább előre és meglátjuk az mire lesz elég.Soldados
Majd kiderül a valódi döntnökök hogy gondolják, és mire mennek vele.
Az utolsó 4 meccsen valóban valami elindult, csak túl későn ahhoz, hogy erre a szezonra nézve kijelenthető legyen, hogy a Steelers jó csapat.
Hajrá! Go Steelers! 😊Sobri Jóska
Az pedig, hogy miképpen kezdjük a meccseket, szerintem egyértelmű edzői hiba. Sokkal jobban kellene pörögnünk az első drive-okban és ettől nem rossz csapat leszünk, hanem simán hülyék, akik bent maradnak fejben az öltözőben. Nem értem én sem, hogy Tomlin miért nem tudja felrázni őket a kezdéstől. Egyébként pont a Lions ellen látszódott, hogy pörögtek az elejétől. Nem tudom, hogy mit kellene adni nekik, de talán Zoli papucsai maradnak el.
több mint 10 éve
Az egész idényt nézve igaza van Sobrinak, szerencsére ezek orvosolható poroblémák, így nem kell rebuilding. 😊A problémában egyetértünk, a megoldásban nem.
Majd kiderül a valódi döntnökök hogy gondolják, és mire mennek vele.
Az utolsó 4 meccsen valóban valami elindult, csak túl későn ahhoz, hogy erre a szezonra nézve kijelenthető legyen, hogy a Steelers jó csapat.
Hajrá! Go Steelers! 😊
több mint 10 éve
Kivülálló azért, mert nem vagyok bennfentes és nem láttam minden meccset kockáról-kockára.Már eleve nem értem, hogy miért vagy kívülálló és objektív ha hetek óta csak az újraépítésről írsz itt a fórumon. Amiket leírtál a legtöbb csapatra érvényes. Nem azt mondom, hogy jó csapat volt korábban, de hetek óta nem érzem gyengébbnek, mint a Bengals vagy éppen a Colts, de sok más csapatnál sem, akik esetleg vezetik a csoportjukat. Tény, hogy nincs megfelelő futójátékunk és ez nagyon visszavetne bármilyen csapatot, mert a Pats vagy a Denver sem tartana itt, ha nem mennének a futások. Ez meghatározza az egész idei évet, de ahhoz képest hogyan kezdtük az idényt, szerintem jó csapatunk van. A hibákat még mindig ki lehet javítani, persze év közben már futójátékunk nem lesz sajnos.Klaci79Érdekes elmélkedés. Sajnálom ha úgy gondolod, hogy nem vagyunk jó csapat. Lehet voltak idén pocsék meccseink, ahol lemostak minket, de az elmúlt néhány összecsapáson nekem nem úgy tűnt, hogy ne lennénk egy jó csapat, ahol azért még vannak komoly egyéni hibákKlaci79Pedig kivülállóként, objektívan nézve a Steelers momentán nem jó csapat.
Ezzel a logikával a Jax is jó csapat, biztos háttér, képzett szakemberek, csak még vannak komoly egyéni hibák egy-két poszton. (QB, RB, OL, DL, SEC)
Mondhatnánk, hogy bárcsak ilyen egyszerű lenne, ennyi hiányozna egy jó csapathoz.
Persze az NFL-ben minden játékos van annyira tehetséges, hogy ha egyáltalán nem lennének komoly egyéni hibák, akkor könnyen SB-t lehetne nyerni, de a hiba minden játékos, minden edző, minden csapat sajátja.
A Steelersnél idén sokkal nagyobb bajok vannak, melyek miatt idén nem jó csapat:
- Botrányosan dekoncentrált kezdés, mind a szezonban, mind rengeteg meccsen.
- Teljes rövidzárlatok, komplett negyedekre, tanácstalanság, teljes homály .
- Szürke defense, playmakerek nélkül.
- Inkonzisztens, megbízhatatlan offense.
- Gyenge pszichológia, a momentumok sorozatos elszalasztása (valamilyen szinten ez a legnagyobb probléma).
- És Soldi szokta mondani, és erre a szezonra teljesen ráiilik, hogy egy jó csapat attól jó, hogy a hátráltató tényezők (bírók, balszerencse, hibák, stb.) ellenére is tud nyerni. Hát a Steelers most többször nem tud, mint igen.
Tehát nem jó csapat.Sobri Jóska
Objektív meg azért, mert kivülálló vagyok, aki a tények alapján alkot véleményt, és érzelmileg nem vagyok érintve eközben.
Amiket leírtam pont a Steelersre érvényes.
Attól, hogy más csapatra is akár, még a Steelersre főként.
Az NFL-ben bármelyik csapat legyőzheti bármelyiket, olyan kicsik a tényleges különbségek sokszor, mégis a 12. héten nem számít jó csapatnak az, amelyik 5-7-el áll, 42%-os győzelmi mutatóval. Lehet épp jó formában, és kifoghat jó napot, de mint csapat már bebizonyosodott, hogy nem jó.
A konkrét indokokat (bizonyítandó, hogy ez nem egy odavetett konklúzió, hanem alátámasztott tény) fentebb olvashatod.
Ha azok cáfolhatóak, tán a konklúzió is.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Most mi a véleményetek Haley tevékenységéről? Maradjon vagy menjen?JanNehéz ügy...ha nem lesz negatív a szezon, szerintem mindenképp marad. Ha tényleg sikerül egy követ fújnia Big Bennel, akkor maradjon. Szerintem
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Az egész idényt nézve igaza van Sobrinak, szerencsére ezek orvosolható poroblémák, így nem kell rebuilding. 😊Ebben egyetértünk.
Amiben én a hibákat látom egész évre nézve, hogy:
-azt hittük ezzel a fallal elérünk valamit (ebből csak az sikerült, hogy mostanra meg tudjuk védeni Bent, de nem tudunk lyukat nyitni, ami legalább annyira fontos lenne-mindenképp kell egy jó T, de egy G sem ártana, mert Foster a futás segítésében szerintem gyenge)
-azt hittük, hogy Redman és Dwyer meg tudja oldani a problémát a backfielden, rosszul hittük-orvosolva
-azt gondoltuk, hogy a kor nem számít annyira, mint a rutin (van ahol ez igaz és van ahol sajnos határozottan nem)
-azt gondoltuk majd Jarvis Jones legalább valamennyire meg tudja oldani Harrison kiesését-sajnos egyenlőre nem tudja
-ILB pozícióban egy 6. körös újonc volt az első csere-kiderült ez luxus
Soldi még biztosan tudná folytatni, de szerintem ezek legkésőbb jövőre orvosolható hibák!
több mint 10 éve
Most mi a véleményetek Haley tevékenységéről? Maradjon vagy menjen?
több mint 10 éve
Az egész idényt nézve igaza van Sobrinak, szerencsére ezek orvosolható poroblémák, így nem kell rebuilding. 😊Az utolsó 4 meccset nézve nincs igaza, csak azt nézve jó csapat vagyunk. A PO-t viszont egész szezon alappján osztják.
Nincs semmi gond, ha így játszunk és küzdünk. Menjünk tovább előre és meglátjuk az mire lesz elég.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Már eleve nem értem, hogy miért vagy kívülálló és objektív ha hetek óta csak az újraépítésről írsz itt a fórumon. Amiket leírtál a legtöbb csapatra érvényes. Nem azt mondom, hogy jó csapat volt korábban, de hetek óta nem érzem gyengébbnek, mint a Bengals vagy éppen a Colts, de sok más csapatnál sem, akik esetleg vezetik a csoportjukat. Tény, hogy nincs megfelelő futójátékunk és ez nagyon visszavetne bármilyen csapatot, mert a Pats vagy a Denver sem tartana itt, ha nem mennének a futások. Ez meghatározza az egész idei évet, de ahhoz képest hogyan kezdtük az idényt, szerintem jó csapatunk van. A hibákat még mindig ki lehet javítani, persze év közben már futójátékunk nem lesz sajnos.Érdekes elmélkedés. Sajnálom ha úgy gondolod, hogy nem vagyunk jó csapat. Lehet voltak idén pocsék meccseink, ahol lemostak minket, de az elmúlt néhány összecsapáson nekem nem úgy tűnt, hogy ne lennénk egy jó csapat, ahol azért még vannak komoly egyéni hibákKlaci79Pedig kivülállóként, objektívan nézve a Steelers momentán nem jó csapat.
Ezzel a logikával a Jax is jó csapat, biztos háttér, képzett szakemberek, csak még vannak komoly egyéni hibák egy-két poszton. (QB, RB, OL, DL, SEC)
Mondhatnánk, hogy bárcsak ilyen egyszerű lenne, ennyi hiányozna egy jó csapathoz.
Persze az NFL-ben minden játékos van annyira tehetséges, hogy ha egyáltalán nem lennének komoly egyéni hibák, akkor könnyen SB-t lehetne nyerni, de a hiba minden játékos, minden edző, minden csapat sajátja.
A Steelersnél idén sokkal nagyobb bajok vannak, melyek miatt idén nem jó csapat:
- Gyenge pszichológia, a momentumok sorozatos elszalasztása (valamilyen szinten ez a legnagyobb probléma).
- És Soldi szokta mondani, és erre a szezonra teljesen ráiilik, hogy egy jó csapat attól jó, hogy a hátráltató tényezők (bírók, balszerencse, hibák, stb.) ellenére is tud nyerni. Hát a Steelers most többször nem tud, mint igen.
Tehát nem jó csapat.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Érdekes elmélkedés. Sajnálom ha úgy gondolod, hogy nem vagyunk jó csapat. Lehet voltak idén pocsék meccseink, ahol lemostak minket, de az elmúlt néhány összecsapáson nekem nem úgy tűnt, hogy ne lennénk egy jó csapat, ahol azért még vannak komoly egyéni hibákKlaci79Pedig kivülállóként, objektívan nézve a Steelers momentán nem jó csapat.
Tehát nem jó csapat.
több mint 10 éve
Nem gondolom, hogy olyan gyenge lenne az AFC, ez így nem, vagy nem feltétlenül igaz. Akkor is 8-8 körül fog szórni a wild card egyik helye, ha nagy a körbeverés, sok a jó (de nem kiemelkedő) csapat és pont akkor lesznek óriási külünbségek, ha a wild card alatt sok a pofozógép. Itt és most pont az gond, ami a lehetőség is egyben. Szinte egyetlen meccsen sem lehet biztosra menni.A DET ellen viszont nem is kerültünk 2 possession hátrányba. 😉 Ez a kulcs és ez a jó kezdésnek volt köszönhető. A meccs elején nem tudod megnyerni a meccset, de elveszíteni igen és mi rendre ezt csináljuk. Kényszerpályára rakjuk magunkat a 2 possession hátránnyal. 😕 Onnan már nehéz visszajönni.
Ha már egyébként lassú kezdés. Az Indy ennek a tipikus példája mégis ott van a csoportja élén. Ez azért van, mert amikor kell, amikor money time volt, akkor hiba nélkül játszottak (mondjuk most Wayne nélkül azért kiváncsi leszek a maradék négy meccsükre). Ez a kulcs. No és hát a gyors kezdés? A Detroit ellen benyomtunk 2 TD-t és hátradőlhettünk? Fenéket, a félidőben már a Lions vezetett. Szóval ez jóval komplexebb ennél. Szerintem az NFL-ben a konzisztens teljesítmény a legfontosabb, nem kell feltétlenül bravúr, de azt hozni kell mindig, amire számít mondjuk egy QB.Klemó
több mint 10 éve
Errűl a spanolásról tudunk valamit? Mer nagyon nem szok a DAN bratyizni a plajákkal, de most fölletem egy valagnyi képet, hogy Ájkkal viszont rendszeresen fotódzkodik. Hümm?Aki nem hiszi, annak utánajárnak