Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem trollkodni akarok vagy ilyesmi, csak gondoltam hozzászólok.
Szerintem sem lenne rossz egy OC váltás nálatok, meg egy kis Cap takarítás.
Nálunk pl. bejött és most nem az SB runra gondolok, hanem utána Kubiak megszerzésére.
5 falemberből 2 tartottunk meg, és fillérekért szereztünk egy Forsettet, Rice helyére ezzel konkrétan középszintre raktuk a futójátékot 1 év alatt a nulláról (persze a sérülések is faktor volt tavaly, és most sem ligaelit futójátékról van szó de legalább van) Elkapókból kb. Torrey maradt az SB-runhoz képest, meg JJ de ő nem faktor, és a fal átalakításával a passzjáték sem olyan döcögős mint tavaly, vagy előtte.
És mindezt úgy hogy masszívan Def-be öltük a draft pickeket, ami pedig a 2012-es kiárusítás után sem lett sokkal rosszabb.
Valahogy nálatok is ilyesmit várnék el (és nem titkolom szeretném is: inkább veletek küzdjünk a csoport elsőségért mint a cicákkal). És bármennyire is "véditek" Héjlít ha egyik héten 30 pontot rak fel az O a másik héten meg 10-et, az coaching problem.. Egy egy játékosnak lehet ingadozó a teljesítménye de ha az egész csapatnak akkor az edzők a ludasak.. (Mondom ezt úgy, hogy nekünk is volt gyenge meccsünk és ott Kubiaknak voltak meghatározóan szar hívásai)
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 506 — Steelers fan
Sokszor mondtam, a run-run-pass a legjobb stratégia előnyben - még akkor is ha kiszámítható. sokan csinálják ezt ligaszerte. Vagy most mennyivel jobb az, hogy passzjátékaink fele screen? 3. és 10-re pedig mintha kötelező lenne és az ellenfél hibája nélkül megoldhatatlan ráadásul ezzel a játékkal.Soldados
Előnyben a legjobb stratégia a csak futás. A run-run-passt azok csinálják, akik szeretnék pörgetni az órát, de nincs értékelhető futójátékuk. Ezért elmegy 2 down az idő ölésére, és utána muszáj passzolni, hogy legyen haladás is.

Ennél sokkal jobb, ha van olyan futójátékod, amivel önmagában tudsz 1st downokat elérni, és nem akkor passzoltatsz amikor muszáj, (és mindenki tudja hogy kénytelen leszel passzt hívni mondjuk 3&7-re) hanem amikor te akarsz. Pl ha látod hogy az x-edik jó futásod után túltöltik a boxot...

Arians stratégiája sokszor kb annyiból állt, hogy a RB kétszer bele középen a falba, aztán harmadikra Ben megpróbálja túlélni a rázúduló falemberek és blitzelők rohamát, és odavágja Ward vagy Holmes közelébe a lasztit. Ha sikerült akkor 1st down, ha nem akkor sincs gond, mert a D-nk úgysem enged semmit.

Nem beszélve arról, hogy BA idejében ezek a pts/game átlagok úgy jöttek ki, hogy rengeteg alkalommal kapott short fieldet a D-től, + a D maga is hozott egy csomó pontot.
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
igen, előnyben nem rossz a run run pass, de ahhoz először előnyt kéne szerezni,ami főként akkor sikerült, ha a red zoneban jók vagyunk és TD-t szerzünk...az meg idén elég ritka....egyszer 3 passzt nyomatunk, meg screent, egyszer meg 3 futás....még az is jobb lenne ha betennék az összes playt egy kalapba és kihúznák mit játszanak 😀
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sokszor mondtam, a run-run-pass a legjobb stratégia előnyben - még akkor is ha kiszámítható. sokan csinálják ezt ligaszerte. Vagy most mennyivel jobb az, hogy passzjátékaink fele screen? 3. és 10-re pedig mintha kötelező lenne és az ellenfél hibája nélkül megoldhatatlan ráadásul ezzel a játékkal.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
sokasodnak a változások....Shaquille Richardson idei 5. körös CB is IR-re került, Derek Moye pedig elküldve
Jordan Sullen DB és Adam Gettis G lett a helyükre téve a PS-be
több mint 11 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishaszi
Hiába 2 és fél év penetra szar, valaki még mindig nem látja, hogy hol a hiba... 😒 😀 😀kriSTEELan
Azért ez nem ilyen egyértelmű. Amikor Haley idejött alapvetően 3 elvárás volt vele szemben:

Oldja meg, hogy Ben ne nyeljen évi 50+ sacket, mint Arians fénykorában - ez sikerült, dink&dunk, OL pickek, és Bent tényleg nem törik össze menetrendszerűen.

Rendezze a futást - nem ment rögtön, de tavaly már megmozdult valami, és idén teljesen vállalható a futásunk. Ez is sikerült.

Kiegyensúlyozott teljesítmény - na ez nem sikerült.

Alapvetően az a baj Haleyvel, hogy bizonyos részlet-problémákat megoldott, de összességében, a fő szempontot figyelembe véve (termelt pontok száma) nem lett jobb az O, mint Arians alatt. Akkor is voltak gondok ami hátráltatták az egységet, ezek részben megoldódtak, de most lettek helyettük mások.

Most már én is azt mondom hogy váltani kellene, de nem a playhívások, vagy egyéb részletkérdések miatt (Arians run-run-pass hívásaira emlékszik még valaki? az eredménykövetőben kórusban mondtuk előre hogy milyen play jön 😊) hanem azért, mert összességében nem termel több pontot az O mint BA alatt.Jan
Ha megkérdeznék tőletek, Haley jó OC? Hányan mondanátok azt, hogy igen? Átlagos? Talán. A te csapatodnak átlagos, vagy jó, vagy a legjobb OC kell?
Szerintem amit ő hoz, kis túlzással bármelyik más OC tudná hozni...
RZ meg egy vicc... és szerintem a playhívások is úgy általánosságban, persze run-run-pass után egyeseknek ez is felüdülés... 😛 😀 és ehhez képest semmi változás, próbálkozás... adja oda RZ-ben 3x Bellnek, ha nem tud kinek passzolni, az a gyerek megcsinálja... vagy tegye fel egyszerre JB-t, Bryant, Millert, Spaeth-et akik magasságuk miatt lehetnek RZ target-ek... csak legyen már valami változás... áhhh |8 :#

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 506 — Steelers fan
Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishaszi
Hiába 2 és fél év penetra szar, valaki még mindig nem látja, hogy hol a hiba... 😒 😀 😀kriSTEELan
Azért ez nem ilyen egyértelmű. Amikor Haley idejött alapvetően 3 elvárás volt vele szemben:

Oldja meg, hogy Ben ne nyeljen évi 50+ sacket, mint Arians fénykorában - ez sikerült, dink&dunk, OL pickek, és Bent tényleg nem törik össze menetrendszerűen.

Rendezze a futást - nem ment rögtön, de tavaly már megmozdult valami, és idén teljesen vállalható a futásunk. Ez is sikerült.

Kiegyensúlyozott teljesítmény - na ez nem sikerült.

Alapvetően az a baj Haleyvel, hogy bizonyos részlet-problémákat megoldott, de összességében, a fő szempontot figyelembe véve (termelt pontok száma) nem lett jobb az O, mint Arians alatt. Akkor is voltak gondok ami hátráltatták az egységet, ezek részben megoldódtak, de most lettek helyettük mások.

Most már én is azt mondom hogy váltani kellene, de nem a playhívások, vagy egyéb részletkérdések miatt (Arians run-run-pass hívásaira emlékszik még valaki? az eredménykövetőben kórusban mondtuk előre hogy milyen play jön 😊) hanem azért, mert összességében nem termel több pontot az O mint BA alatt.
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
majd nézzétek meg a Sheck reporttot az NFL.com on halálos.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
C.Allen padra ültetése kis túlzással az év legjobb döntése nálam, egyrészt rosszabb nem tud lenni bárki játszik helyette, másrészt talán összeszedi magát, és pár hét padozás után kezdőbe verekszi magát remélhetőleg komolyabb játékkal.

AB meg egyértelműen nem red zone célpont, szerintem nem is elvárható tőle.
Red zone-ban magas embernek kell lőni a labdát, ahogy ezt minden csapat csinálja rajtunk kívül.

Ezer éve mondom, apróság, de rohadtul hiányolom, azt amit Dez Bryant-tal játszanak, Jeffery-vel...stb az összes magas célponttal.
10 yardon belül 1-1-be van minden szélső elkapó, felívelni a magas célpontnak. Semmi mást nem igényel csak egy kis időzítés gyakorlást. Ami ezen a szinten nem hiszem, hogy túl megoldhatatlan lenne, egy Franchise QB, és egy NFL rosteren levő elkapónak.

Ezt lehet varriálni amikor az elkapó mögé dobják 1-2 yarddal a labdát, és a védőnek esélye sincs visszaérni hiszen a labdát csak akkor fogja nézni, amikor már az elkapó visszanéz, de akkor már hiába.
Még csak rizikósnak sem mondanám a játékot, mert vagy incomplete, vagy TD. Ha ebből IC van akkor írtó balek volt valaki a párosból.

Mi idén egy ilyen play-t csináltunk, AB-nek próbáltuk a háta mögé dobni 4 yarddal, bravó.

Bocs, hogy így belementem, de irtózatosan nyomja a pici lelkem, hogy egy ilyen egyszerű és hatékony dolgot nem csinálunk, és várjuk a csodát redzone-ban.

több mint 11 éve
leigazoltuk Ethan Hemert a PS-be...előszezonban 54 snappet volt a pályán nálunk és 1 sack 2 tackle, sajnos Kiesel és Heyward is kisebb térdsérüléssel bajlódik ezért kellett tartaléknakKlaci79
inkább az lenne érdekesebb, ha Mauro vagy Hóvárd is följönne PS-bőlsutianap
Őszintén szólva biztosan jót tenne a lelkünknek, ha egy ilyen csiszolatlan gyémánt be tudna robbanni a csapatba. Ránk férne már egy újabb UDFA sztár, mert a korai körök a D lineba nem igazán működnek...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
leigazoltuk Ethan Hemert a PS-be...előszezonban 54 snappet volt a pályán nálunk és 1 sack 2 tackle, sajnos Kiesel és Heyward is kisebb térdsérüléssel bajlódik ezért kellett tartaléknakKlaci79
inkább az lenne érdekesebb, ha Mauro vagy Hóvárd is följönne PS-ből

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
leigazoltuk Ethan Hemert a PS-be...előszezonban 54 snappet volt a pályán nálunk és 1 sack 2 tackle, sajnos Kiesel és Heyward is kisebb térdsérüléssel bajlódik ezért kellett tartaléknak
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
meg is van az első áldozata a szerencsétlenkedésnek...Cortez Allen helyett Brice McCain kezd majdKlaci79
mi penzt is kapott a szezon elejen?xtaki
Sokat. Ez egy üzenet neki. Ilyet Ike is kapott 2006-ban még Cowhertől, hogy kikerült a kezdőből. Aztán 2007-re visszatért és 6 éven át az egyik legjobb cover CB volt. Reméljük, Allen is megérti az üznetet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldi Én megértettem mit írtál, de tartom, hogy a védelem így semmilyen körülmények között nem kapitulálhat. Ha neked ez benne van, akkor más a véleményünk az átlagos védelemről, ez nekem kifejezetten a gyenge védelmek sajátja. Álltom, hogy egy összeső védelem miatt 14 pontot behozni jóval, de jóval egyszerűbb, mint 3 pontokon tartani az ellenfelet a támadásai alkalmával. Persze ez hitvita, de talán érted mire célzok.

A. Brown játékát Én a kezdedektől imádom, egy szerény srác, aki megmutatta, hogy alázattal, munkával mi minden elérhető. Nagyon hasznos tagja a csapatnak, és a lenti névsornál bizonyosan több yardot fog hozni idén a csapatának, ugyanakkor a RZ-ban csukott szemmel lecserélném bármelyikre (és még folytathatnám a sort)....és bezony hajlok rá, hogy ez a lényeg, ettől lesz top5 valaki....
A.J Green
A. Johnson
Megatron
L. Fitzerald
B. Marshall
....hozzátéve, hogy nem akarnám Én lecserélni, szó nincs róla, de lássuk be azt, amit idén elején Te is mondtál, borzalmasan hiányzik Cothery a tavalyi legfőbb RZ target, és nélküle ez a csapat 20 yardon belül fogatlan oroszlán. Ha valamit fel lehet hozni az edzői staff egyik idei legnagyobb hibájának, akkor ez az, ileltve ez azzal, hogy csak egy prospect srácot hoztunk a posztra, aki igazán jó a 2., de inkább a 3. évében lehet...Klemó
Simán kapitulálhat így egy Defense (főleg egy átlagos), ha semmit, de semmit nem segít neki az O. Ez megtörtént a második félidőben, pedig a Defense adott pár esélyt az Offense-nek, hogy összekapja magát, de nem sikerült. Ezen a meccsen a Defense-nek voltak momentumai, de az O-nak semmi. És mondom, 3 kezdő hiányzott, az O-ból senki.

Antonio Brownnak pedig 5 TD-je van idén. (Fogalmam sincs ebből hány volt red zone-ban) Sztem a fent említett valóban kiváló elkapók közül többnek sincs 5 TD-je. Konkrétan A. Johnsonban és Fitzben egészen biztos vagyok és ők nem is sérültek. AB simán TOP5 elkapó jelenleg, még akkor is ha fizikálisan vannak nála jobbak.

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Soldi Én megértettem mit írtál, de tartom, hogy a védelem így semmilyen körülmények között nem kapitulálhat. Ha neked ez benne van, akkor más a véleményünk az átlagos védelemről, ez nekem kifejezetten a gyenge védelmek sajátja. Álltom, hogy egy összeső védelem miatt 14 pontot behozni jóval, de jóval egyszerűbb, mint 3 pontokon tartani az ellenfelet a támadásai alkalmával. Persze ez hitvita, de talán érted mire célzok.

A. Brown játékát Én a kezdedektől imádom, egy szerény srác, aki megmutatta, hogy alázattal, munkával mi minden elérhető. Nagyon hasznos tagja a csapatnak, és a lenti névsornál bizonyosan több yardot fog hozni idén a csapatának, ugyanakkor a RZ-ban csukott szemmel lecserélném bármelyikre (és még folytathatnám a sort)....és bezony hajlok rá, hogy ez a lényeg, ettől lesz top5 valaki....
A.J Green
A. Johnson
Megatron
L. Fitzerald
B. Marshall
....hozzátéve, hogy nem akarnám Én lecserélni, szó nincs róla, de lássuk be azt, amit idén elején Te is mondtál, borzalmasan hiányzik Cothery a tavalyi legfőbb RZ target, és nélküle ez a csapat 20 yardon belül fogatlan oroszlán. Ha valamit fel lehet hozni az edzői staff egyik idei legnagyobb hibájának, akkor ez az, ileltve ez azzal, hogy csak egy prospect srácot hoztunk a posztra, aki igazán jó a 2., de inkább a 3. évében lehet...
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 997 — Steelers fan
Aki pedig azt várta, hogy majd megnézheti McCullers játékát annak van egy "jó" hírem...McLendon nem fog játszani hétfőn, úgyhogy Cula úr lehetőséget kap majd...
Mitchell és Kiesel is térdsérülést szenvedett, de nem tűnik súlyosnak, Béla és Shamarko pedig edzenek a héten, úgyhogy ők remélhetőleg bevetésre kerülnek hétfőnKlaci79
Kockázatos minima, én attól tartok pörgetni fogják, mint a mennyasszonyt.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
Aki pedig azt várta, hogy majd megnézheti McCullers játékát annak van egy "jó" hírem...McLendon nem fog játszani hétfőn, úgyhogy Cula úr lehetőséget kap majd...
Mitchell és Kiesel is térdsérülést szenvedett, de nem tűnik súlyosnak, Béla és Shamarko pedig edzenek a héten, úgyhogy ők remélhetőleg bevetésre kerülnek hétfőnKlaci79
milyen az Ofala a texansnak?
van eselye mcculanak?
en azert bizakodom benne. kell lennie racionak abban, hogy rosteren tartottak, illetve, hogy be is vetik, ehelyett, hogy mas opciokat neznenek.
több mint 11 éve
Mitchell és Kiesel is térdsérülést szenvedett, de nem tűnik súlyosnak, Béla és Shamarko pedig edzenek a héten, úgyhogy ők remélhetőleg bevetésre kerülnek hétfőn
több mint 11 éve
meg is van az első áldozata a szerencsétlenkedésnek...Cortez Allen helyett Brice McCain kezd majdKlaci79
mi penzt is kapott a szezon elejen?xtaki
talán most majd az a fejéhez kap...úgy tűnik Bryant-ben látják a RZ eredményesség letéteményesét...így nagyon valószínű, hogy ő is játszik hétfőn
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
mi penzt is kapott a szezon elejen?
több mint 11 éve
meg is van az első áldozata a szerencsétlenkedésnek...Cortez Allen helyett Brice McCain kezd majd
több mint 11 éve
Klemó: nem azt mondom, hogy jajj, szegény Defense nem tehet semmiről, ott minden rendben van, hanem azt, hogy az az egység a várakozásoknak megfelelő teljesítményt nyújt, kiváltképpen azt figyelembe véve, hogy 3 kezdő embere 2 hete nem játszik, köztük Ike, aki a csapat kimagaslóan legjobb cornere.

A probléma pedig az, amit itt vki számszerűsített is, megtett yardokban 6. helyen, míg pontokban huszon x. helyen vagyunk, ráadásul ebben a Defense által hozott 7 pont is benne van... Ez 2,5 fél év után elfogadhatatlan, főleg a liga TOP5 WR-ével és RB-jével, meg egy jó irányítóval és Miller is megbízható, jó TE, továbbá a fal sem oly rettenetes, mint évekkel ezelőtt. Én a Browns ellen sem éreztem állandó nyomást Benen, sőt a sackek nagyrészt szerintem az ő faszságai voltak. Ez nálam edzői felelősség, hogy ilyen kerettel az Offense még csak meg sem közelíti az elvárt szintet.

A vártnak megfelelően gyengébb, középszerű védelmet semmi sem segítené jobban, minthogy az O pontokat rakna a táblára és korai vezetést szerezne.

Az idei draftunk értékelése pedig egyrészt korai, másrészt a 9/5 rosteren nem rossz arány, plusz 2 PS-ben, 1 meg IR-en, azaz 9/8 playa a csapatnál van, ami viszont több mint jó arány. Egy 5. körös húzásért könnyeket nem hullajtok, hogy elvitték. Persze jobb, ha nem viszik el, de azért nem ezen múlik a franchise sorsa.

több mint 11 éve
8-8-nál tuti, amúgy is lejár a szerződése.
Az elején voltak megingások ellenére egészen pofás dolgok, az ucsó meccs viszont mintha egy teljesen más csapat benyomását kelti. A Janus-arcúság most már inkább 3.kishaszi
Teljesen egyetértünk...az elején rá se lehetett ismerni a csapatra, tényleg tetszetős volt a játék. Ezért én nem is voltam azok között, akik a kirugását követelték. Viszont egyszerűen valamit tenni kell és ez tűnik kézenfekvőnek.
De úgy tűnik ezen a héten se lesz semmi, tehát vagy újra meg kell történnie ennek a fosnak ami vasárnap volt, vagy pedig végre megemberelik magukat...
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 997 — Steelers fan
8-8-nál tuti, amúgy is lejár a szerződése.
Az elején voltak megingások ellenére egészen pofás dolgok, az ucsó meccs viszont mintha egy teljesen más csapat benyomását kelti. A Janus-arcúság most már inkább 3.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Jaja, nyilván amikor rekordközeli pályán van BB, akkor az egyéni dolog, minden esetben, vagy az O, csak akkor van Haley felelőssége, ha valami szar.kishaszi
Nem, ez így tényleg nem jó! Ahogy a rekordok közös teljesítmény, úgy a bukások is azok.Ugyanakkor továbbra is csak azt tudom mondani, hogy BB-t nem tudod levenni a pályáról vagyis nyilván nincs értelme ezt megtenni. Hiába nem Haley dobta vasárnap 5 alkalommal túl hosszan a labdát, akkor sem tudsz mást tenni, mert ez így nem jó. Mit szépítsük a dolgokat, jelenleg mind a 3 csoportellenfél előttünk tart, márpedig ha ez így marad akkor ugyebár ugrott a PO. Valamit tenni kell és mivel nyilván nem 1/1-ért megyünk, hogy új QB-val próbálkozzunk valamit tenni kell.
Persze mehet Tomlin is, Colbert is csak egyrészt én nem emlékszem olyanra, hogy előbb HC-t váltanak és nem OC-t, másrészt pedig tényleg csak bizonyos szempontból gyenge a csapat.

Senki nem mondja azt, hogy ez a védelem jó lenne, hiszen teljesen középszerű, de már az év elején is abban reménykedtünk csak, hogy az O elég pontot tud feltenni a táblára. Ráadásul ha még tovább nézzük éppen sérült a játékos aki kis reményt hozott és a legjobb cornerünk is.

Nem egyszerű a helyzetünk, hiszen tényleg nem vagyunk jók, de maradhat így és akkor lesz egy szép 6-10 vagy 8-8 és lehet valamit kezdeni magunkkal. Persze ez utóbbi esetben sincs garancia semmire. Viszont egy újabb 8-8 után is szerintem mindenképp kirúgják Haley-t.