NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Most már teljesen nyugodtan várom a szezon végét, mert biztos vagyok abban, hogy valami odafent, nevezzük sorsnak vagy bármi másnak nem akarja, hogy PO-ba jussunk. Vagy csak az is lehet, hogy a kis nüanszokért jobban kell dolgozni hét közben és akkor azok a mi nevünk mellett fognak megjelenni.Ui: egy teljes mértékig érthetetlen, elrontott kísérlet volt, Szusi korábban indult mint kellett volna.
A meccs számomra csalódás volt, az első félidő kifejezetten unalmas volt. Szerencsére a végén felpörögtünk mi is és az események is. Most már azt szeretném látni, hogy kik azok a, akikre jövőre is számíthatunk: Bell és Heyward idén valósággal berobbant, de Worilds és Allan (Will) is mutattak biztató dolgokat a szezonban. Bár a draft még messze van, de első körben végre egy CB-t szeretnénk, mert Taylornak egyre több a megmagyarázhatatlan hibája, ráadásul nem is playmaker, ami egy no1 cb-től szerintem luxus.
Amúgy azon gondolkoztam, hogy miért is reménykedtünk mi jó évben, amikor nincs egy olyan játékosunk sem, aki a posztján top3-nak minősül az nfl-ben. Egyedül talán Timmons lehetne iderakni, de őt is csak akkor, ha csak az ILB-ket nézem és nem kompletten az LB-ket. Az, hogy egy átlagos játékállománnyal kifejezetten esélyesek lennénk a PO-ra, ha nem lazáztuk volna el az első négy meccset, az egyértelműen az edzői stáb pozitív kritikája, amibe Hailey is beletartozik.
Az igazi kérdés számomra az, hogy Coach Dad meddig bírja a harcot és mi lesz utána? Lesz még olyan Steelers-védelem, amiért megszerettem a csapatot?
Ui: az első félidőben Suisham szerencsétlenkedése véletlen volt vagy tervezett fake?
Ui2: Mi ez a nagy felháborodás a Tomlin eset miatt? Abban sem vagyok biztos, hogy szándékos volt, ráadásul pályán kívül állt. Egyáltalán szabálytalan volt ez?Szokol
Ui2: Látod ez egy jó kérdés. A sok mimóza lelkű nfl szakértő magyar szurkoló ebben éli ki magát...jól eladható, mert nem hétköznapi történés volt
több mint 10 éve
Most már teljesen nyugodtan várom a szezon végét, mert biztos vagyok abban, hogy valami odafent, nevezzük sorsnak vagy bármi másnak nem akarja, hogy PO-ba jussunk. Vagy csak az is lehet, hogy a kis nüanszokért jobban kell dolgozni hét közben és akkor azok a mi nevünk mellett fognak megjelenni. A meccs számomra csalódás volt, az első félidő kifejezetten unalmas volt. Szerencsére a végén felpörögtünk mi is és az események is. Most már azt szeretném látni, hogy kik azok a, akikre jövőre is számíthatunk: Bell és Heyward idén valósággal berobbant, de Worilds és Allan (Will) is mutattak biztató dolgokat a szezonban. Bár a draft még messze van, de első körben végre egy CB-t szeretnénk, mert Taylornak egyre több a megmagyarázhatatlan hibája, ráadásul nem is playmaker, ami egy no1 cb-től szerintem luxus.
Amúgy azon gondolkoztam, hogy miért is reménykedtünk mi jó évben, amikor nincs egy olyan játékosunk sem, aki a posztján top3-nak minősül az nfl-ben. Egyedül talán Timmons lehetne iderakni, de őt is csak akkor, ha csak az ILB-ket nézem és nem kompletten az LB-ket. Az, hogy egy átlagos játékállománnyal kifejezetten esélyesek lennénk a PO-ra, ha nem lazáztuk volna el az első négy meccset, az egyértelműen az edzői stáb pozitív kritikája, amibe Hailey is beletartozik.
Az igazi kérdés számomra az, hogy Coach Dad meddig bírja a harcot és mi lesz utána? Lesz még olyan Steelers-védelem, amiért megszerettem a csapatot?
Ui: az első félidőben Suisham szerencsétlenkedése véletlen volt vagy tervezett fake?
Ui2: Mi ez a nagy felháborodás a Tomlin eset miatt? Abban sem vagyok biztos, hogy szándékos volt, ráadásul pályán kívül állt. Egyáltalán szabálytalan volt ez?
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Remélem lassan ki is beszéled magadból ezt a borzalmat! Nehogy szálka maradjon.Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
Szerintem nem a liga büntetés nem büntetés a lényeg, hanem hogy legalább bocsánatot kér-e?Fredo
több mint 10 éve
Fredo
205
Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
Szerintem nem a liga büntetés nem büntetés a lényeg, hanem hogy legalább bocsánatot kér-e?
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
"I lost my placement as he broke free, and saw at the last second how close I was to the field of play"Mennyire ki lesz bukva Tomlin amikor meghallja, hogy a magyarországi nfl szakértő szurkolók berágtak rá emiatt 😕
több mint 10 éve
Ott volt kontakt is.-Remélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Remélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Bellről valami infó?patriksteelersTomlin a meccs utáni sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy agyrázkódás, de azt hiszem ez egyértelmű volt már a play után is.
A támadófal-emberek közül Beachum, Velasco és Adams mellett egyébként DeCastro is összeszedett valamilyen sérülést. Meg ugye ott van Keisel, aki már korábban kiesett.
Részleteket majd csak a későbbi vizsgálatok után mondanak.
több mint 10 éve
Fredo
205
Remélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.
több mint 10 éve
félek, hogy wallace fossá veri jöv.héten a secondaryt....patriksteelersHa csak a hülye Tomlin fel nem rúgja...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Én csak amiatt vagyok csalódott, hogy így 1 évet kell várnunk, hogy elverjük ezeket a rohadt hollókat....Most már csak azért szurkolok, hogy ők se jussanak rájátszásba, "dögöljön meg a szomszéd tehene elv" alapján :d
több mint 10 éve
patriksteelers
560
Sok-sok hibát fel lehetne sorolni a tegnapi meccsen, elég ha Sanders labdaejtéseire gondolok vagy Suisham érthetetlen hibáira, esetleg arra, hogy Jarvis Jones megint nem tudott felnőni feladatához vagy amit Ike az elején csinált, de jut eszembe az O első félidőben látott töketlenkedését is ide lehet sorolni. Mégis a végére nem voltam igazán csalódott, mert ez a csapat bejutna a rájátszásba! Sajnos azonban az év elején volt egy másik csapat, amely igencsak halovány volt a mostani Steelershez képet.félek, hogy wallace fossá veri jöv.héten a secondaryt....
A kétarcúság az idény elején egész mérkőzéseket vitt el, most csak negyedekre mutatkozik ez meg. Sajnos azonban a Ravens jobb csapat annál, hogy 1 félidőn keresztül lényegébe ne csináljunk semmit.
Természetesen van esély még mindig a PO-ra, de nem csak az a baj, hogy legalább két héten keresztül nem a mi kezünkben a sorsunk, hanem az is, hogy az O-line sérülései elég komolynak tűntek. Pedig sok idő volt összerakni őket. Az, hogy egymás után a második meccsen nem szenvedtünk sacket le a kalappal!
Hosszabb távon viszont valamit egyszerűen ki kell találni, hogy egy kicsit jobb legyen a futójátékunk, mert ez ismét egy olyan meccs volt, ahol egy jobb futójátékkal simán nyertünk volna.
De így is büszke voltam rájuk, remélem még nagyobb elánnal játszanak jövő héten a Miami ellen.Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Sok-sok hibát fel lehetne sorolni a tegnapi meccsen, elég ha Sanders labdaejtéseire gondolok vagy Suisham érthetetlen hibáira, esetleg arra, hogy Jarvis Jones megint nem tudott felnőni feladatához vagy amit Ike az elején csinált, de jut eszembe az O első félidőben látott töketlenkedését is ide lehet sorolni. Mégis a végére nem voltam igazán csalódott, mert ez a csapat bejutna a rájátszásba! Sajnos azonban az év elején volt egy másik csapat, amely igencsak halovány volt a mostani Steelershez képet. A kétarcúság az idény elején egész mérkőzéseket vitt el, most csak negyedekre mutatkozik ez meg. Sajnos azonban a Ravens jobb csapat annál, hogy 1 félidőn keresztül lényegébe ne csináljunk semmit.
Természetesen van esély még mindig a PO-ra, de nem csak az a baj, hogy legalább két héten keresztül nem a mi kezünkben a sorsunk, hanem az is, hogy az O-line sérülései elég komolynak tűntek. Pedig sok idő volt összerakni őket. Az, hogy egymás után a második meccsen nem szenvedtünk sacket le a kalappal!
Hosszabb távon viszont valamit egyszerűen ki kell találni, hogy egy kicsit jobb legyen a futójátékunk, mert ez ismét egy olyan meccs volt, ahol egy jobb futójátékkal simán nyertünk volna.
De így is büszke voltam rájuk, remélem még nagyobb elánnal játszanak jövő héten a Miami ellen.
több mint 10 éve
Red Star
206
Így jár aki életlen késsel megy fejvadászatra. Mire nyiszálás közben megfeni a pengét, az ő torka már huzatos lesz. Nekünk jobban tetszett a vonat után rohanni, mint induláskor fölszállni rá, így aztán most kurva messzi van a végállomás. A madaraknak meg gratulálok, becsületes csontzenében győztek le minket egy paraszthajszállal.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
Jogos. Feleennyi pont elég lett volna. 😉Persze, az AFC North lelketeknek így volt kerek mérkőzés.😀 Kicsit sokallom a 42 pontot.😛tomi-tomiAz más tészta, akkor szopó... viszont nem hiszem, hogy egy ilyen meccset így akart volna a bíró eldönteni... szeritem jobb is volt így... 😉CollapoTomlin nagy arc 😊 Persze zavart, hogy ott serte-pertélt, de ravasz róka az öreg... mit lehetett volna fújni, 5-15 yardot?! nem lett TD XD CollapoAzt olvastam, hogy megadhatja TD-re a play-t a bíró ilyenkor, ha szándékosnak véli a beavatkozást.tomi-tomi
több mint 10 éve
Persze, az AFC North lelketeknek így volt kerek mérkőzés.😀 Kicsit sokallom a 42 pontot.😛Az más tészta, akkor szopó... viszont nem hiszem, hogy egy ilyen meccset így akart volna a bíró eldönteni... szeritem jobb is volt így... 😉CollapoTomlin nagy arc 😊 Persze zavart, hogy ott serte-pertélt, de ravasz róka az öreg... mit lehetett volna fújni, 5-15 yardot?! nem lett TD XD CollapoAzt olvastam, hogy megadhatja TD-re a play-t a bíró ilyenkor, ha szándékosnak véli a beavatkozást.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Az más tészta, akkor szopó... viszont nem hiszem, hogy egy ilyen meccset így akart volna a bíró eldönteni... szeritem jobb is volt így... 😉Tomlin nagy arc 😊 Persze zavart, hogy ott serte-pertélt, de ravasz róka az öreg... mit lehetett volna fújni, 5-15 yardot?! nem lett TD XD CollapoAzt olvastam, hogy megadhatja TD-re a play-t a bíró ilyenkor, ha szándékosnak véli a beavatkozást.tomi-tomi
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Tomlin nagy arc 😊 Persze zavart, hogy ott serte-pertélt, de ravasz róka az öreg... mit lehetett volna fújni, 5-15 yardot?! nem lett TD XD CollapoAzt olvastam, hogy megadhatja TD-re a play-t a bíró ilyenkor, ha szándékosnak véli a beavatkozást.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem tudom, ki hogy van vele, de az ilyen vereségek után nem tudok bosszankodni. Kiélezett küzdelem, sőt harc a végsőkig. Most nem jött össze. Ilyen meccset vártam, szerettem volna (persze a W lett volna a hab a tortán) és ezt megkaptam.kittliFasza kis meccs volt, örülök a W-nek, de kényelmesen lehetett volna fordítva is az eredmény... amolyan rivalry csata volt ez 😊
...SoldadosIgen, sajnos ez igaz, jelenleg több a potenciál a rozsdásokban, valóban ennyit tudunk most, de Pitta és egy tényleges elsőszámú WR (amolyan Maze, vagy Q) újra rendbeteheti a dolgokat... a blokk-sémáink futásra meg pocsékok, de az coaching probléma.
Nagy meccs volt, óriási meccs, ezért (is) nézek NFL-t. Picik hiányoztak a végén. Ott Bell helmet kontaktjánál, vagy Velasco sérülésénél a sors nem akarta, hogy nyerjünk, ki tudja....Sajnálom a sérüléseket, reméljük hamar rendbejönnek a játékosaitok...
Klemó
No és ha már a sors...Én a tiszta meccseket szeretem és bezony, amit Tomlin csinált az nem volt az. Már csak ezért sem érdemeltünk W-t.Tomlin nagy arc 😊 Persze zavart, hogy ott serte-pertélt, de ravasz róka az öreg... mit lehetett volna fújni, 5-15 yardot?! nem lett TD XD kemény az a pali... D# no12. (Y)
Klemó
Ezt pedig jövőre:
Gaspar Erika
Legközelebb
Ugye, nem baj...
majd egyszer
végigtáncoljuk a táncot.
Legközelebb
megismerjük
jobban a világot,
Istent, s bonyolult
magunk,
s az lesz a
titok, hogy VAGYUNK.
Ugye, nem baj,
lesz meg időnk
máskor.
Bölcsebben lépünk,
s a fény majd varázsol.
Ne búsulj, hogy
nem láttuk meg
mi a lényeg,
s sodortak azok,
kik csak úgy - éltek.
Látom: Kéz-kezedben
s angyalzenére táncolsz.
Nem baj.
Lesz időnk.
máskor.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Nagy meccs volt, óriási meccs, ezért (is) nézek NFL-t. Picik hiányoztak a végén. Ott Bell helmet kontaktjánál, vagy Velasco sérülésénél a sors nem akarta, hogy nyerjünk, ki tudja....No és ha már a sors...Én a tiszta meccseket szeretem és bezony, amit Tomlin csinált az nem volt az. Már csak ezért sem érdemeltünk W-t.
Menni kell előre. Remélem Velasco sérülése nem súlyos, mivel az O line összeállt, sack megint nem volt (ami óriási dolog). No és Bell agyrázása is remélem másfél hét alatt rendbe jön.
Go steelers!
több mint 10 éve
Nem tudom, ki hogy van vele, de az ilyen vereségek után nem tudok bosszankodni. Kiélezett küzdelem, sőt harc a végsőkig. Most nem jött össze. Ilyen meccset vártam, szerettem volna (persze a W lett volna a hab a tortán) és ezt megkaptam.
több mint 10 éve
Talán a D részéről az a kis plusz hiányzott a labdaszerzés, persze, ha az O végig a tudása szerint játszik....Reménykedjünk, hogy a héten nem falembereket kell vadászni, az extra napok most igazán jól jönnek majd.
több mint 10 éve
Amennyire alacsony színvonalú volt az első félidő, olyan klasszikus volt a második. De mégiscsak a vége számít, szóval nagy meccs volt, beleillett ebbe a rivalizálásba, de nagyon. Semlegesként futballélmény volt a javából.Ezt értem én is. De lehetek én a világ legjobb kalapácsvetője, ha a versenyen nem jön ki belőlem... És most a fontos meccsen nem jött ki belőlünk... Evvan. Ettől még nagyon jó volt a második félidő.
A vereség okai? Lehetne az elsőfélidős elbalfaszkodott FG-t mondani, vagy a benyelt hosszú passzokat mondani, meg ilyenek. De nem. Ez benne van a játékban, hogy van 1-2 hiba. A valóság az, hogy 24 percet futballoztunk. 25 elég lett volna, de 24 nem. Ennyi.
Igazából az számomra most sem kérdés, hogy ez a Steelers jobb, mint a Ravens. Előbbinek van potenciálja, fejlődési lehetősége, utóbbi ennyit tud. Nincs se feljebb, se lejjebb. Ezt viszont stabilan tudja. Ennyi.Soldados
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Amennyire alacsony színvonalú volt az első félidő, olyan klasszikus volt a második. De mégiscsak a vége számít, szóval nagy meccs volt, beleillett ebbe a rivalizálásba, de nagyon. Semlegesként futballélmény volt a javából.A vereség okai? Lehetne az elsőfélidős elbalfaszkodott FG-t mondani, vagy a benyelt hosszú passzokat mondani, meg ilyenek. De nem. Ez benne van a játékban, hogy van 1-2 hiba. A valóság az, hogy 24 percet futballoztunk. 25 elég lett volna, de 24 nem. Ennyi.
Igazából az számomra most sem kérdés, hogy ez a Steelers jobb, mint a Ravens. Előbbinek van potenciálja, fejlődési lehetősége, utóbbi ennyit tud. Nincs se feljebb, se lejjebb. Ezt viszont stabilan tudja. Ennyi. Mi viszont 30 percet se játszottunk. Ez van, ez így L. Megint kihagytuk a season changer momentumot.
PO? Most távolinak tűnik ugyan, de... De van realitása, csak nem a saját kezünkben vagyunk. De ezt tudtuk, hogy ha ma nem nyerünk, akkor ez lesz. Az alap, hogy 4/4-t kell hozni. (Amúgy is 5-1-gyel számoltuk reálisan a PO-t az utolsó 6 meccsre, hát most megvan az 1). Emellett 1 L elég a Ravens, Chargers, Jets, Raiders négyestől, ha a Finst verjük, akkor nekik se kell több. A Titanstől viszont 2 L kell... Hogy ez mennyire reális, ki ki döntse el maga. (Az adatok csak tájékoztató jellegűek, mindössze gyors fejszámolás eredménye)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!