Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Jövő héten remélem Béla már visszatér és újra pusztítani fog. Meg Shamarkó is felépül.Értelek Joci, de én nagyon nem vagyok elégedett az NT és az egész D line-al. Nincs meg a középső nyomás, nem nyit utat az LB-nke hogy szemből terrorizáljanak. A nagyfejű nagyseggű az pusztított mint egy buldózer. Én azt akarom látni.polamalu
nesze, na kiszeretiapapát?
sutianap
Oszt miért van Houston logó a bal mellire tetkózva? 😀 A jobbos sírkövet már meg se merem kérdezni 😀bcsarli
Texans Longhorns teeeeeeeeee

tuggyuk mán mekkülönböztetni a sünkutyát a sündisznótól, he

a sírkő Manningé még a 2005ös pléjoffbó 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 377 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jövő héten remélem Béla már visszatér és újra pusztítani fog. Meg Shamarkó is felépül.Értelek Joci, de én nagyon nem vagyok elégedett az NT és az egész D line-al. Nincs meg a középső nyomás, nem nyit utat az LB-nke hogy szemből terrorizáljanak. A nagyfejű nagyseggű az pusztított mint egy buldózer. Én azt akarom látni.polamalu
sutianap
Oszt miért van Houston logó a bal mellire tetkózva? 😀 A jobbos sírkövet már meg se merem kérdezni 😀

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Jövő héten remélem Béla már visszatér és újra pusztítani fog. Meg Shamarkó is felépül.Értelek Joci, de én nagyon nem vagyok elégedett az NT és az egész D line-al. Nincs meg a középső nyomás, nem nyit utat az LB-nke hogy szemből terrorizáljanak. A nagyfejű nagyseggű az pusztított mint egy buldózer. Én azt akarom látni.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy kiraktuk Wesley Johnsont (OL) és felhoztuk PS-ből Ventrone-t, amit Shamarko sérülése és a spec teambeli hiánya indukált, egyúttal azt is jelenti, hogy Martavis Bryant valszeg ezúttal sem kap lehetőséget.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tudjuk, de a mostani NT-k sem NFL szint. Ezért sokkal rosszabb nem lehet.polamalu
Ez így nem igaz. McLendon nem játszik rosszul. Nem kiemelkedő, de nem is rossz. McCullers valszeg még Cam Thomas szintjét se tudná hozni, még nem NFL-ready, az rég rossz, ha akkora gáz lenne, hogy őt kipróbáljuk. Mint írtam, már az nagy dolog tőle, hogy rosterre küzdötte magát.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Tudjuk, de a mostani NT-k sem NFL szint. Ezért sokkal rosszabb nem lehet.
több mint 11 éve
McCullers messze nem NFL ready, de ezt már a draftkor tudtuk, már az nagy szó, hogy rosterre verekedte magát.

több mint 11 éve
Mcculágert én is megnézném, nem lehet sokkal rosszabb mint a jelenlegi NT-k.polamalu
Nem hinném hogy máris NFL ready a srác.Jan
Én meg nem hinném, hogy a mostaniaknál kevesebbet tudna hozzátenni, vagyis egy próbát megérne. Nem látjuk mit csinál edzéseken az igaz.polamalu
Browns OL -t általában véve top 10-be sorolják, van ahol top 3-ba, végülis mindegy, lényeg hogy egy átlagnál erősebb falról van szó. Ha élete első NFL tétmeccsét ellenük fogja játszani McC, az nem sok jóval kecsegtet. Látatlanba merem mondani hogy 2-3 rutinosabb O lineman halálba fogja szívatni. Nem tudom ezzel mennyire lennénk előrébb?

Bár annyiban igazad van, hogyha tényleg tehetséges a srác, akkor egy top OL ellen pont megmutathatná, (és utána én is kussolnék a NT témában, dupla haszon 😀)Jan
Mekculáger inaktívba van jelölve, úgyhogy el ne indujjatok ezen a fonalon.......sutianap
Tudtam, hogy nem fog játtszani, én csak vágyat fogalmaztam meg
több mint 11 éve
Mcculágert én is megnézném, nem lehet sokkal rosszabb mint a jelenlegi NT-k.polamalu
Én meg nem hinném, hogy a mostaniaknál kevesebbet tudna hozzátenni, vagyis egy próbát megérne. Nem látjuk mit csinál edzéseken az igaz.polamalu
Browns OL -t általában véve top 10-be sorolják, van ahol top 3-ba, végülis mindegy, lényeg hogy egy átlagnál erősebb falról van szó. Ha élete első NFL tétmeccsét ellenük fogja játszani McC, az nem sok jóval kecsegtet. Látatlanba merem mondani hogy 2-3 rutinosabb O lineman halálba fogja szívatni. Nem tudom ezzel mennyire lennénk előrébb?

Bár annyiban igazad van, hogyha tényleg tehetséges a srác, akkor egy top OL ellen pont megmutathatná, (és utána én is kussolnék a NT témában, dupla haszon 😀)Jan
Mekculáger inaktívba van jelölve, úgyhogy el ne indujjatok ezen a fonalon.......

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 506 — Steelers fan

Bár annyiban igazad van, hogyha tényleg tehetséges a srác, akkor egy top OL ellen pont megmutathatná, (és utána én is kussolnék a NT témában, dupla haszon 😀)
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Az előrejelzésekben nem állunk jól!
A Fox és az nfl.com Browns W-t jósol (igaz, csak többségi szavazattal), az ESPN egyértelmű Steelers L, egyedül a cbssports.com hoz bennünket nyerőre...
több mint 11 éve
Én meg nem hinném, hogy a mostaniaknál kevesebbet tudna hozzátenni, vagyis egy próbát megérne. Nem látjuk mit csinál edzéseken az igaz.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
nem játszik a fontosabbak közül Phil Taylor DE és kérdéses a játéka Joe Haden CB, Paul Kruger OLB, Ahtyba Rubin NT
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 506 — Steelers fan
Nem hinném hogy máris NFL ready a srác.
több mint 11 éve
nem valószínüleg, hanem biztosan nem játszik Shamarko és Béla se
És mégis Bryant fog majd beöltözni első meccsére hétvégén
több mint 11 éve
Shamarko sem játszik nagy valószínűséggel vasárnap
több mint 11 éve
Mcculágert én is megnézném, nem lehet sokkal rosszabb mint a jelenlegi NT-k.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Eléggé rossz az RZ statisztikánk, így önmagában logikus volna, ugyanakkor az előszezon során engem nem győzött meg arról, hogy forgalomban képes kihasználni a fizikai adottságait...sokkal inkább azt várom, hogy Justin Brown kap a múlt hét után több labdát. Számomra sokkal logikusabb volna Mccullers nevezése, tekintve, hogy a Browns ugye szétfutott bennünket a második félidőben. Mindenesetre örülök, hogy esélyt kapnak, a pályán dől el ki mit fog/tud hozzátenni.
több mint 11 éve
Sajnos Shamarko és Béla játékára sincs túl sok esély. Állítólag majd Bryant fog beöltözni első meccsére. Mondjuk ez érdekes lesz, figyelembe véve, hogy legutóbb is már 11 játékos kapott el labdát.
több mint 11 éve
Jarvis Jones kezéről levették a rögzítő kötést, a vártak szerint gyógyul.
több mint 11 éve
Coach Tomlin " Shazier returning to practice this week, Sharmarko thomas injury minor"
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nehogy ez legyen a vege:

XD

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Még korai, de ideje betárazni 😀
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1 ("ha nincs a picksix" is beletartozik, mert volt 😛), nagy spec team játék nem volt, ilyen esetben általában legalább 2 TD különbség szokott lenni. Ez egy általános megállapítás.Soldados
És ha esik az eső, akkor pedig megázunk. Kivéve amikor nem. Ez is egy általános megállapítás.peterk2005
Nincs esernyőd?

Aki másnak vermet ás, az sírásó.