NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
10
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Érdekes elmélkedés. Sajnálom ha úgy gondolod, hogy nem vagyunk jó csapat. Lehet voltak idén pocsék meccseink, ahol lemostak minket, de az elmúlt néhány összecsapáson nekem nem úgy tűnt, hogy ne lennénk egy jó csapat, ahol azért még vannak komoly egyéni hibákKlaci79Tehát összességében véve nem vagyunk jó csapat. Jó közepes amelyik (úgy néz ki) fejlődőben van és ez biztató a jövőre nézve.
De mondjuk nézhetjük úgy is, hogy jók vagyunk, csak a szezonunk nem éri el azt a szintet. 😉
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Nem gondolom, hogy olyan gyenge lenne az AFC, ez így nem, vagy nem feltétlenül igaz. Akkor is 8-8 körül fog szórni a wild card egyik helye, ha nagy a körbeverés, sok a jó (de nem kiemelkedő) csapat és pont akkor lesznek óriási külünbségek, ha a wild card alatt sok a pofozógép. Itt és most pont az gond, ami a lehetőség is egyben. Szinte egyetlen meccsen sem lehet biztosra menni.Ha már egyébként lassú kezdés. Az Indy ennek a tipikus példája mégis ott van a csoportja élén. Ez azért van, mert amikor kell, amikor money time volt, akkor hiba nélkül játszottak (mondjuk most Wayne nélkül azért kiváncsi leszek a maradék négy meccsükre). Ez a kulcs. No és hát a gyors kezdés? A Detroit ellen benyomtunk 2 TD-t és hátradőlhettünk? Fenéket, a félidőben már a Lions vezetett. Szóval ez jóval komplexebb ennél. Szerintem az NFL-ben a konzisztens teljesítmény a legfontosabb, nem kell feltétlenül bravúr, de azt hozni kell mindig, amire számít mondjuk egy QB.
több mint 10 éve
patriksteelers
560
ha minden meccsünket a második félidőben kezdünk el játszani alig lesz esélyünk bármire is. Soldi irta hogy lassan vesszük fel a meccs ritmusát, én úgy gondolom ez az oka hogy nem leszünk PO-ba. Igen vannak egyéni hibák de szerintem nem ez a legnagyobb bajunk, ha időben kezdünk el játszani akkor végig meccsben tudunk lenni bárkivel.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Érdekes elmélkedés. Sajnálom ha úgy gondolod, hogy nem vagyunk jó csapat. Lehet voltak idén pocsék meccseink, ahol lemostak minket, de az elmúlt néhány összecsapáson nekem nem úgy tűnt, hogy ne lennénk egy jó csapat, ahol azért még vannak komoly egyéni hibákNem azért vagyunk PO közelében mert jók vagyunk, hanem mert idén olyan gyenge az AFC, hogy akár 8-8 -al PO-ba lehet majd jutni. Nézd meg más években egy ilyen mérlegű csapat mennyire volt PO esélyes.JanAmi tény, hogy nem vagyunk PO érett csapat, de nagyon a határon táncolunk. Persze, hogy sok a ha, hiszen sok van még hátra és sok a meglepetés vereség is. Azért ez sem múlt sokan, hiszen elég lett volna az utolsó drive-ban 3&12 nél megállítani őket és máris nincs FG. Ott 4&2 lett és jött a 3 pont is. Persze az utolsó Sanders lehetőség is kicsit érthetetlen választás volt, hiszen alig láthatták egymást. De így is a kezünkben volt legalább a döntetlen és szerintem az ilyen meccsek után fejlődni fogunk, amit már a Miami ellen láthattok! 😛Klaci79Annyi "ha" van ebben az egyenletben, hogy értelmetlen egyes meccseket fontosabbnak, másokat kevésbé fontosnak gondolni.Igen, tegnap ilyenkor még mi is a PO-val foglalkoztunk volna...de ez a vereség, több volt mint egy meccs a PO-ért. Ez a legfontosabb meccs lett volna azon az állomáson. Ha kikapunk GB-ben hát van olyan, Rodgers bármire képes. Ez a meccs azt mutathatta volna meg, hogy mi egy PO csapat vagyunk és most ez az, ami kissé elkeserít engem.Klaci79Nandito
NEktek a vasárnapi meccs hasonló lesz, ha nyertek a Colts ellen, akkor miért nem lehetne PO?! A Denver jelenleg más tészta. De csak a következővel kell foglalkozni és csak azt kell megnyerni!Klaci79
Pl ha a Titans ugyanolyan mérleget hoz mint mi, akkor tökmindegy hogy melyik meccsen mit játszottunk, ők mennek tovább. A Ravens ezzel 1 meccs előnybe került hozzánk képest, de ha mi minden további meccset nyerünk, ők meg kikapnak a Patstől plusz Bengals vagy Lions közül valamelyiktől, akkor előttük leszünk. Ha a Dolphinst verjük, akkor azonos mérleg esetén őket is előzzük (ahogy a Jetset is), ha nem, akkor megintcsak tökmindegy...
Egyébként meg a Lions meccs előtt is az ment, majd most kiderül hogy PO kaliberű csapat vagyunk-e...
Sajnálatos módon idén nem vagyunk, attól függetlenül hogy van még esélyünk bejutni. Ahogy a többi 5-6 meg 6-6 -os csapat is középszerű, semmi olyan kiemelkedőt nem tudnak mutatni, ami alapján rájuk lehetne mondani hogy jobbak a PO-ból kimaradó középszerű csapatoknál.Jan
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Én pont ennek a meccsnek a megnyerésével nem számoltam. Ez benne volt a pakliban. Odamentünk és férfias küzdelemben veszítettünk. Máshol tartunk bőven, mint az év elején, de úgy is mondhatnám, hogy máshol, mint tavaly ilyenkor, pedig most rosszabb a mérlegünk. Én pont ezért nem bánkódom. Igen, ez lehetett volna a cluch, de amit tegnap láttunk, az a realitás, már ott vagyunk, veszélyesek vagyunk, senki nem mehet biztosra ellenünk, de olyan jók nem vagyunk, hogy egy ilyen rivalry-t idegenben hozzunk. Hozzáteszem azért azt is, hogy egy a Ravens back to back home, mi pedig back to back road gémeken vagyunk túl, ami persze benne van ez az NFL (ahogy Ben mondta), de azért ez egy vasárnap-csütörtök kombóban azért faktor és nem is kicsi.Egyenlőre nincs...csak a Bell féle agyrázkódás a biztos, illetve hogy ő már jól van, de hogy játékra kész e azt nem tudom. Mondjuk most több mint 1 hét pihi.
4 meccs van. Meg kell nyerni, aztán felnézni, hogy mizu. Ha nincs meg a PO, akkor is összeállt egy csapat, amire lehet építeni. Ennyi.
Go Steelers!
ui.: a sérültekről nincs friss?Klemó
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Én a meccs előtt feltettem egy kérdést: van-e karaktere a csapatnak. Nos kikaptunk, de választ is kaptam. Van karaktere. Amit tegnap küzdöttünk, az férfiemberhez méltó volt. Én egyáltalán nem vagyok csalódott. Pont azért nem, mert minden követ megmozgattunk a második félidőben. Ment mindenki előre, ami a csövön kifért. Nem sikerült a kétpontos. Na bumm. Egy play ide vagy oda, ennyin múlt a meccs. De az a küzdelem, amit lefolytattunk, az több mint tiszteletreméltó. Én azt mondom, hogy ez a Steelers, amit 4 meccse látunk, ez PO-ready. Csak volt egy első nyolc meccs, amely meg TOP5 draftcetlire volt jó.A tegnapi meccshez még 1-2 gondolat:
- az idei év egyik legnagyobb hibája, hogy a meccsek elején állandóan bealszunk, ha úgy tetszik, lassan vesszük fel a meccs ritmusát. Mire ez megtörténik, már csak futunk az eredmény után. Tegnap is ez volt. Az NFL-ben elég nagy luxus rendre 2 possession előnyöket adni az ellenfélnek...
- Tomlin-ügy: rossz helyen volt, tehát szabálytalan volt, de nem volt szándékos. Meg fogják büntetni - jogosan. De ennyi ez az ügy és nem több. A videókon jól látszik, hogy amikor észreveszi "ijedtében" ugrik félre. A Jets-es esettel pedig össze sem lehet hasonlítani, ott szándékosan felrúgták a visszahordót, itt meg Tomlin, amikor (a playnek háttal állva!!!) érzi, hogy rossz helyen van, félreugrik. Remélem, érezhető a kettő közötti különbség.
- Ike sajna nagyon rossz formába került. Év elején még hozta magát, AJ Greent is leradírozta a pályáról, de sajna 3-4 meccse lépést tévesztett. Ennek ellenére tegnap is voltak nagy mentései, de nagy benyelései is voltak. Márpedig a Ravens csak ezekből élt. Vagy feltettek egy hosszú passzal 30-40 yardot, vagy puntoltak. Egy lépést nem tudtak haladni máshogy. Kár érte, de itt látni kell, muszáj változtatni és safetyvel besegíteni Ike-nak, mert most nem megy neki.
- Heti Haley. 😀 Most nem akarom földbe döngölni, pedig az első félidőben aztán voltak értelmezhetetlen hívások (3. és 12-re középső futás? WTF?). Ami jobban érdekel az a játékfilozófiai kérdés, ahogy hozzáálltunk az utolsó drive-hoz. Van 5,5 perc hátra, 8 pont hátrány. Itt pl lehetne vezetni egy klasszikus 2 minute drillt, vagy azt az utat választjuk, hogy lepörgetve az órát lassan megyünk végig. Utóbbit választottuk, ennek hátránya pedig, hogy egyrészt azonnali győzelmi esélyt nem kínál, továbbá az egyenlítésedet felteszed egyetlen playre, a kétpontosra. Ha már ezt az utat választotta a coaching staff, akkor én vmi "biztosabb" kétpontos kísérletet vártam volna. Azt hittem, hogy akkor van vmi tuti receptjük, van egy titkos play, amit tutinak gondolnak. Ehhez képest egy elég sablonos kétpontos kísérlet volt, amolyan coin flipes 50-50 eséllyel. Ezzel szemben mi történik, ha a 2 minute drillt választják? Egyrészt, ha elakad a drive, akkor is visszakapjuk a labdát egy jó védekezéssel még, de ha megvan a TD és a kétpontos akár sikeres, akár nem, akkor is visszakerülhet még hozzánk a labda, hogy meg is nyerhessük a meccset. Tehát nincs feltéve a meccs egyenlítése egyetlen coin flipes playre.
Ez utóbbit nem is kritikának szánom, csak amolyan elmélkedés, hogy én valszeg inkább ezt az utat választottam volna.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nem azért vagyunk PO közelében mert jók vagyunk, hanem mert idén olyan gyenge az AFC, hogy akár 8-8 -al PO-ba lehet majd jutni. Nézd meg más években egy ilyen mérlegű csapat mennyire volt PO esélyes.Ami tény, hogy nem vagyunk PO érett csapat, de nagyon a határon táncolunk. Persze, hogy sok a ha, hiszen sok van még hátra és sok a meglepetés vereség is. Azért ez sem múlt sokan, hiszen elég lett volna az utolsó drive-ban 3&12 nél megállítani őket és máris nincs FG. Ott 4&2 lett és jött a 3 pont is. Persze az utolsó Sanders lehetőség is kicsit érthetetlen választás volt, hiszen alig láthatták egymást. De így is a kezünkben volt legalább a döntetlen és szerintem az ilyen meccsek után fejlődni fogunk, amit már a Miami ellen láthattok! 😛Klaci79Annyi "ha" van ebben az egyenletben, hogy értelmetlen egyes meccseket fontosabbnak, másokat kevésbé fontosnak gondolni.Igen, tegnap ilyenkor még mi is a PO-val foglalkoztunk volna...de ez a vereség, több volt mint egy meccs a PO-ért. Ez a legfontosabb meccs lett volna azon az állomáson. Ha kikapunk GB-ben hát van olyan, Rodgers bármire képes. Ez a meccs azt mutathatta volna meg, hogy mi egy PO csapat vagyunk és most ez az, ami kissé elkeserít engem.Klaci79Nandito
NEktek a vasárnapi meccs hasonló lesz, ha nyertek a Colts ellen, akkor miért nem lehetne PO?! A Denver jelenleg más tészta. De csak a következővel kell foglalkozni és csak azt kell megnyerni!Klaci79
Pl ha a Titans ugyanolyan mérleget hoz mint mi, akkor tökmindegy hogy melyik meccsen mit játszottunk, ők mennek tovább. A Ravens ezzel 1 meccs előnybe került hozzánk képest, de ha mi minden további meccset nyerünk, ők meg kikapnak a Patstől plusz Bengals vagy Lions közül valamelyiktől, akkor előttük leszünk. Ha a Dolphinst verjük, akkor azonos mérleg esetén őket is előzzük (ahogy a Jetset is), ha nem, akkor megintcsak tökmindegy...
Egyébként meg a Lions meccs előtt is az ment, majd most kiderül hogy PO kaliberű csapat vagyunk-e...
Sajnálatos módon idén nem vagyunk, attól függetlenül hogy van még esélyünk bejutni. Ahogy a többi 5-6 meg 6-6 -os csapat is középszerű, semmi olyan kiemelkedőt nem tudnak mutatni, ami alapján rájuk lehetne mondani hogy jobbak a PO-ból kimaradó középszerű csapatoknál.Jan
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Én pont ennek a meccsnek a megnyerésével nem számoltam. Ez benne volt a pakliban. Odamentünk és férfias küzdelemben veszítettünk. Máshol tartunk bőven, mint az év elején, de úgy is mondhatnám, hogy máshol, mint tavaly ilyenkor, pedig most rosszabb a mérlegünk. Én pont ezért nem bánkódom. Igen, ez lehetett volna a cluch, de amit tegnap láttunk, az a realitás, már ott vagyunk, veszélyesek vagyunk, senki nem mehet biztosra ellenünk, de olyan jók nem vagyunk, hogy egy ilyen rivalry-t idegenben hozzunk. Hozzáteszem azért azt is, hogy egy a Ravens back to back home, mi pedig back to back road gémeken vagyunk túl, ami persze benne van ez az NFL (ahogy Ben mondta), de azért ez egy vasárnap-csütörtök kombóban azért faktor és nem is kicsi.4 meccs van. Meg kell nyerni, aztán felnézni, hogy mizu. Ha nincs meg a PO, akkor is összeállt egy csapat, amire lehet építeni. Ennyi.
Go Steelers!
ui.: a sérültekről nincs friss?
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Ami tény, hogy nem vagyunk PO érett csapat, de nagyon a határon táncolunk. Persze, hogy sok a ha, hiszen sok van még hátra és sok a meglepetés vereség is. Azért ez sem múlt sokan, hiszen elég lett volna az utolsó drive-ban 3&12 nél megállítani őket és máris nincs FG. Ott 4&2 lett és jött a 3 pont is. Persze az utolsó Sanders lehetőség is kicsit érthetetlen választás volt, hiszen alig láthatták egymást. De így is a kezünkben volt legalább a döntetlen és szerintem az ilyen meccsek után fejlődni fogunk, amit már a Miami ellen láthattok! 😛Annyi "ha" van ebben az egyenletben, hogy értelmetlen egyes meccseket fontosabbnak, másokat kevésbé fontosnak gondolni.Igen, tegnap ilyenkor még mi is a PO-val foglalkoztunk volna...de ez a vereség, több volt mint egy meccs a PO-ért. Ez a legfontosabb meccs lett volna azon az állomáson. Ha kikapunk GB-ben hát van olyan, Rodgers bármire képes. Ez a meccs azt mutathatta volna meg, hogy mi egy PO csapat vagyunk és most ez az, ami kissé elkeserít engem.Klaci79Nandito
több mint 10 éve
Annyi "ha" van ebben az egyenletben, hogy értelmetlen egyes meccseket fontosabbnak, másokat kevésbé fontosnak gondolni.Igen, tegnap ilyenkor még mi is a PO-val foglalkoztunk volna...de ez a vereség, több volt mint egy meccs a PO-ért. Ez a legfontosabb meccs lett volna azon az állomáson. Ha kikapunk GB-ben hát van olyan, Rodgers bármire képes. Ez a meccs azt mutathatta volna meg, hogy mi egy PO csapat vagyunk és most ez az, ami kissé elkeserít engem.Klaci79Nandito
Sajnálatos módon idén nem vagyunk, attól függetlenül hogy van még esélyünk bejutni. Ahogy a többi 5-6 meg 6-6 -os csapat is középszerű, semmi olyan kiemelkedőt nem tudnak mutatni, ami alapján rájuk lehetne mondani hogy jobbak a PO-ból kimaradó középszerű csapatoknál.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Igen, tegnap ilyenkor még mi is a PO-val foglalkoztunk volna...de ez a vereség, több volt mint egy meccs a PO-ért. Ez a legfontosabb meccs lett volna azon az állomáson. Ha kikapunk GB-ben hát van olyan, Rodgers bármire képes. Ez a meccs azt mutathatta volna meg, hogy mi egy PO csapat vagyunk és most ez az, ami kissé elkeserít engem.Sajnálom, de Te is tudod, hogy sok minden múlt ezen a meccsen és ezért vagyok kibukva! Az első félidő után azt hittem simán kikapunk és már-már bealudtam, erre feljövünk teljesen és izgulhattam a végéig!Megértem, a Jaguars meccs után hasonlóan éreztem. De szerintem még nincs veszve semmi, akár 8-8-cal is meg lehet szerezni az AFC utolsó wc körét. A vereség persze soha nem jön jókor, de jó passzban vagytok, a sorsolásotok sem rossz, így akár 9-7-tel is zárhattok. A többi ellenfelet sem kell lebecsülni, de a Bengals tűnik a legkeményebb diónak, ám Daltonék teljesítménye is hullámzik rendesen.
Mi is sajnáljuk Vedrasco-t mert nagy húzás volt, még ha Pouncey szintjét még nem is éri el és remélem hamar látjuk újra. Még nem láttam mi a pontos diagnózis!Klaci79
Biztosan figyelem majd a meccseitek, mert riválisok vagytok a PO-ért. 😊 Bocs, most kicsit off-olok. Nekünk nehezebb dolgunk lesz. Colts után a Broncos-zal játszunk idegenben, szóval ha vasárnap nem nyerünk - ami sanszos, - , akkor hamar 5-8-ra eshetünk vissza. Na, onnan aztán reménytelennek tűnő feladat lenne felküzdeni magunkat 8-8-ra, szóval egyelőre 7-9-et várok a szezon végére.Nandito
NEktek a vasárnapi meccs hasonló lesz, ha nyertek a Colts ellen, akkor miért nem lehetne PO?! A Denver jelenleg más tészta. De csak a következővel kell foglalkozni és csak azt kell megnyerni!
több mint 10 éve
Sajnálom, de Te is tudod, hogy sok minden múlt ezen a meccsen és ezért vagyok kibukva! Az első félidő után azt hittem simán kikapunk és már-már bealudtam, erre feljövünk teljesen és izgulhattam a végéig!Megértem, a Jaguars meccs után hasonlóan éreztem. De szerintem még nincs veszve semmi, akár 8-8-cal is meg lehet szerezni az AFC utolsó wc körét. A vereség persze soha nem jön jókor, de jó passzban vagytok, a sorsolásotok sem rossz, így akár 9-7-tel is zárhattok. A többi ellenfelet sem kell lebecsülni, de a Bengals tűnik a legkeményebb diónak, ám Daltonék teljesítménye is hullámzik rendesen.
Mi is sajnáljuk Vedrasco-t mert nagy húzás volt, még ha Pouncey szintjét még nem is éri el és remélem hamar látjuk újra. Még nem láttam mi a pontos diagnózis!Klaci79
Biztosan figyelem majd a meccseitek, mert riválisok vagytok a PO-ért. 😊 Bocs, most kicsit off-olok. Nekünk nehezebb dolgunk lesz. Colts után a Broncos-zal játszunk idegenben, szóval ha vasárnap nem nyerünk - ami sanszos, - , akkor hamar 5-8-ra eshetünk vissza. Na, onnan aztán reménytelennek tűnő feladat lenne felküzdeni magunkat 8-8-ra, szóval egyelőre 7-9-et várok a szezon végére.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Tegnap hallottam (lehet nagyon figyelmetlen voltam korábban) a Sport TV közvetítésében, de valaki megerősíthetné nekem akinek hiszek is 😛 , hogy Big Ben azt mondta mindenképp maradna és ezért akár még fizetéscsökkentésbe is belemenne.Ti hallottatok valami ilyesmit?
több mint 10 éve
Fredo
205
Értem. Hidd el tudom milyen a lelkiállapota egy szurkolónak egy vereség után. Nekem 1 nap depi a minimum, de ilyen (vagy PO) vereség után több... oké Tomiln elnézést kért, téma lezárva.Úgy tűnik nem egészen érted amit írok, de sebaj! Ha ez szándékos volt akkor meg kell büntetni Tomlint, illetve nyilván ha véletlen volt akkor is szabályt sértett, de a bünti kifizetése után, mivel érdemben a végeredményt nem befolyásolta lehet egyet mosolyogni is rajta! Na de ha ezt félretesszük:Azért én is reflektálok, bár gondolom nem örülsz hogy ez a téma:Remélem lassan ki is beszéled magadból ezt a borzalmat! Nehogy szálka maradjon.Klaci79Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
Szerintem nem a liga büntetés nem büntetés a lényeg, hanem hogy legalább bocsánatot kér-e?Fredo
Nem tudom hogy sportoltál-e valaha. Ha igen tudhatod, hogy pályán belül kell lerendezni a dolgokat. A játékosoknak. Egymást közt. Elvégezni amit kell. Megtorolni amit meg kell. De az edzőnek nem a pályán van a helye meccs közben.
Már a Jets-től is pitiáner húzás volt, az általam eddig tisztelt Steelers hírnevéhez méltatlan volt ez. Főleg a HC-től.
Kérdés:
-Ha a Steelers ellen csinálja ezt valaki és netán ki is kap a csapatod akkor is így próbálnád elbagatellizálni?Fredo
Nem tudom, hogy kinek szurkolsz az NFL-ben...de aki itt írogat (Titans vagy éppen Pats szurkoló legyen) csak azzal tud foglalkozni, hogy mit csinál Tomlin! Szerintem éppen elégszer leírták már és mi is olvasunk kinti cikkeket róla. De ezért kár ide jönni és mert nem mi álltunk a pálya szélén, kár nekünk mondani egyfolytában ezt, mert én se fogok Titans vereség után elkezdeni okoskodni náluk, hogy mi mennyire sportszerűtlen volt. Éppen elég szerintem ennyi. Mi is láttuk a meccset gondolhatod, illetve vannak itt nem Steelers fanok akik szintén látták, de tudnak mással is foglalkozni, mint ez a pár másodperc a mérkőzésen.
Ha ettől megnyugszik a lelked elnézést kérek Tomlin nevében, csak zárjuk már le ezt a témát vagy a saját oldaladon biztosan szívesen olvasgatjátok egymás hozzászólását a témával kapcsolatban!
KöszönömKlaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Sajnálom, de Te is tudod, hogy sok minden múlt ezen a meccsen és ezért vagyok kibukva! Az első félidő után azt hittem simán kikapunk és már-már bealudtam, erre feljövünk teljesen és izgulhattam a végéig!Jól van, nem kell azért ennyire mellre szívni a dolgot! Akkor a meccshez is írok: nagyon sajnálom Velasco sérülését! A Titansben nagyon bírtam, ahogy olvasom a topikot, a Steelersben is jól teljesít. Remélem nem komoly a baj, és még idén visszatérhet a pályára!NanditoJó, akkor ezt megbeszéltük. Ha esetleg valami értelmeset is le tudsz írni a meccsel kapcsolatban szívesen hallgatom. Ha nem javaslom jobb fogadtatásra találsz a Ravens szurkolók között!Klaci79Lehet ironizálni, de attól még minden "mimóza lelkű magyarországi nfl szakértő szurkolónak" igaza van. Biztos van olyan szabály, hogy egy külső személy bármikor, még játék közben is pályára léphet. Egy edző meg főleg. 😀 Ha nem büntetik meg Tomlint, akkor az az NFL szégyene lesz.Remélem lassan ki is beszéled magadból ezt a borzalmat! Nehogy szálka maradjon.Klaci79Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
Szerintem nem a liga büntetés nem büntetés a lényeg, hanem hogy legalább bocsánatot kér-e?Fredo
UI: Nyilván a világ többi pontján, meg Amerikában csak nevettek ezen a sportszerűtlenségen. Ha így volt - amit kizártnak tartok -, akkor az egy nagyon szomorú dolog.Nandito
Mi is sajnáljuk Vedrasco-t mert nagy húzás volt, még ha Pouncey szintjét még nem is éri el és remélem hamar látjuk újra. Még nem láttam mi a pontos diagnózis!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Úgy tűnik nem egészen érted amit írok, de sebaj! Ha ez szándékos volt akkor meg kell büntetni Tomlint, illetve nyilván ha véletlen volt akkor is szabályt sértett, de a bünti kifizetése után, mivel érdemben a végeredményt nem befolyásolta lehet egyet mosolyogni is rajta! Na de ha ezt félretesszük:Azért én is reflektálok, bár gondolom nem örülsz hogy ez a téma:Remélem lassan ki is beszéled magadból ezt a borzalmat! Nehogy szálka maradjon.Klaci79Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
Nem tudom hogy sportoltál-e valaha. Ha igen tudhatod, hogy pályán belül kell lerendezni a dolgokat. A játékosoknak. Egymást közt. Elvégezni amit kell. Megtorolni amit meg kell. De az edzőnek nem a pályán van a helye meccs közben.
Már a Jets-től is pitiáner húzás volt, az általam eddig tisztelt Steelers hírnevéhez méltatlan volt ez. Főleg a HC-től.
Kérdés:
-Ha a Steelers ellen csinálja ezt valaki és netán ki is kap a csapatod akkor is így próbálnád elbagatellizálni?Fredo
Nem tudom, hogy kinek szurkolsz az NFL-ben...de aki itt írogat (Titans vagy éppen Pats szurkoló legyen) csak azzal tud foglalkozni, hogy mit csinál Tomlin! Szerintem éppen elégszer leírták már és mi is olvasunk kinti cikkeket róla. De ezért kár ide jönni és mert nem mi álltunk a pálya szélén, kár nekünk mondani egyfolytában ezt, mert én se fogok Titans vereség után elkezdeni okoskodni náluk, hogy mi mennyire sportszerűtlen volt. Éppen elég szerintem ennyi. Mi is láttuk a meccset gondolhatod, illetve vannak itt nem Steelers fanok akik szintén látták, de tudnak mással is foglalkozni, mint ez a pár másodperc a mérkőzésen.
Ha ettől megnyugszik a lelked elnézést kérek Tomlin nevében, csak zárjuk már le ezt a témát vagy a saját oldaladon biztosan szívesen olvasgatjátok egymás hozzászólását a témával kapcsolatban!
Köszönöm
több mint 10 éve
Jól van, nem kell azért ennyire mellre szívni a dolgot! Akkor a meccshez is írok: nagyon sajnálom Velasco sérülését! A Titansben nagyon bírtam, ahogy olvasom a topikot, a Steelersben is jól teljesít. Remélem nem komoly a baj, és még idén visszatérhet a pályára!Jó, akkor ezt megbeszéltük. Ha esetleg valami értelmeset is le tudsz írni a meccsel kapcsolatban szívesen hallgatom. Ha nem javaslom jobb fogadtatásra találsz a Ravens szurkolók között!Klaci79Lehet ironizálni, de attól még minden "mimóza lelkű magyarországi nfl szakértő szurkolónak" igaza van. Biztos van olyan szabály, hogy egy külső személy bármikor, még játék közben is pályára léphet. Egy edző meg főleg. 😀 Ha nem büntetik meg Tomlint, akkor az az NFL szégyene lesz.Remélem lassan ki is beszéled magadból ezt a borzalmat! Nehogy szálka maradjon.Klaci79Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
UI: Nyilván a világ többi pontján, meg Amerikában csak nevettek ezen a sportszerűtlenségen. Ha így volt - amit kizártnak tartok -, akkor az egy nagyon szomorú dolog.Nandito
Music City Miracle
több mint 10 éve
Fredo
205
Azért én is reflektálok, bár gondolom nem örülsz hogy ez a téma:Remélem lassan ki is beszéled magadból ezt a borzalmat! Nehogy szálka maradjon.Klaci79Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
Kérdés:
-Ha a Steelers ellen csinálja ezt valaki és netán ki is kap a csapatod akkor is így próbálnád elbagatellizálni?
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Jó, akkor ezt megbeszéltük. Ha esetleg valami értelmeset is le tudsz írni a meccsel kapcsolatban szívesen hallgatom. Ha nem javaslom jobb fogadtatásra találsz a Ravens szurkolók között!Lehet ironizálni, de attól még minden "mimóza lelkű magyarországi nfl szakértő szurkolónak" igaza van. Biztos van olyan szabály, hogy egy külső személy bármikor, még játék közben is pályára léphet. Egy edző meg főleg. 😀 Ha nem büntetik meg Tomlint, akkor az az NFL szégyene lesz.Remélem lassan ki is beszéled magadból ezt a borzalmat! Nehogy szálka maradjon.Klaci79Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
több mint 10 éve
Fantasztikus hogy az egész meccsről ennyi ragadt meg bennetek.
több mint 10 éve
A tavalyi Jets eset óta minden stáb figyelmét felhívták, hogy a fehér sávon kívül kell play közben tartózkodni. (Az a bíróké.) Tomlin ráadásul be is lépett a pályára.Ui2: Mi ez a nagy felháborodás a Tomlin eset miatt? Abban sem vagyok biztos, hogy szándékos volt, ráadásul pályán kívül állt. Egyáltalán szabálytalan volt ez?SzokolUi2: Látod ez egy jó kérdés. A sok mimóza lelkű nfl szakértő magyar szurkoló ebben éli ki magát...jól eladható, mert nem hétköznapi történés voltKlaci79
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Lehet ironizálni, de attól még minden "mimóza lelkű magyarországi nfl szakértő szurkolónak" igaza van. Biztos van olyan szabály, hogy egy külső személy bármikor, még játék közben is pályára léphet. Egy edző meg főleg. 😀 Ha nem büntetik meg Tomlint, akkor az az NFL szégyene lesz.Remélem lassan ki is beszéled magadból ezt a borzalmat! Nehogy szálka maradjon.Klaci79Attól még hogy nem volt kontakt taplóság volt. Vezetőedzőtől meg főleg az.Ott volt kontakt is.-kishasziRemélem Tomlint megbünteti a liga. Nem Steelershez méltó dolog az ilyen.FredoNagyon szurkoltam Nektek, hogy kenjétek el a Postások száját, de ez a Tomlin megmozdulás tényleg rendkívül sportszerűtlen volt. Mondjuk láttuk ilyet anno Rex Ryan stábjából is, ha jó emlékszem.Burkus
UI: Nyilván a világ többi pontján, meg Amerikában csak nevettek ezen a sportszerűtlenségen. Ha így volt - amit kizártnak tartok -, akkor az egy nagyon szomorú dolog.
Music City Miracle
több mint 10 éve
szerintem trükkös lett vóna és Brájennek kellet volna elemelni a lasztit, de levadászták ezér átpöttintette Zsuzsinak, de nem a Zábra szerint, eze:www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000090207/Steelers-botch-fake-field-goal
igaz, esse sikerált
PERZSE ez a csóka megcsinálta vóna de nem köllött nekünk
Bates Motel
Aki nem hiszi, annak utánajárnak