NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nincs kérdés ezt büntetni kell, rossz precedenst teremtene, hogy lehet a pályán belül sétafikálni. Ugyanakkor a mérték nem mindegy és Én azt gondolom ez most már egy hiszti és szerintem Laci is erre utalt.Nana, szerintem simán csak holdingot vagy valami sárgát gyűjtenék elsőre. Mert eldobálnám, meg elgáncsolnám őket, ennyi még maradt a több mint 20 év judóból 😉
Bell jó hír, nem edzene, ha gond lenne, viszont az OL-ről is jó lenne mielőbb kedvező híreket hallani....mert még Zolit kell tényleg küldeni és bár megnézném, de gyanítom, hogy az első play után hordágyon látnánk, igaz, hősként! 😊Klemó
A 2 play már nem kérdés 😀 Na ott tuti a mentő vinne el, de az a tapsvihar ahogy a hordágyról integetek, a szemem előtt van. 😀
több mint 10 éve
Nincs kérdés ezt büntetni kell, rossz precedenst teremtene, hogy lehet a pályán belül sétafikálni. Ugyanakkor a mérték nem mindegy KlemóNem vitatom, nagyobb a hirig, mint kellene... amúgy én ekkora, vagy még nagyobb - csak - pénzbírságot adnék az adott embernek, már a szándékért is (igen, Flaccónál is elítéltem, ott is így vélem) Részemről a téma zárva, remélem a liga is hamar túljut rajta.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Nincs kérdés ezt büntetni kell, rossz precedenst teremtene, hogy lehet a pályán belül sétafikálni. Ugyanakkor a mérték nem mindegy és Én azt gondolom ez most már egy hiszti és szerintem Laci is erre utalt.Bell jó hír, nem edzene, ha gond lenne, viszont az OL-ről is jó lenne mielőbb kedvező híreket hallani....mert még Zolit kell tényleg küldeni és bár megnézném, de gyanítom, hogy az első play után hordágyon látnánk, igaz, hősként! 😊
több mint 10 éve
Laci, félre ne érts, az ilyet büntessék, mert szabály van rá, amire illene odafigyelni, a bajom most már csak annyi, hogy egy hét telt el... lassan akár tovább is nézhetünk... van még mit csinálni idén 😊intézzék ezt tovább a háttérben....
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Tomlin téma... meh...engedjük már el (liga szinten)... történt ami, az eredménye kérdéses, bár valóban van szabály, ami ezt a vitás esetet hivatott kiküszöbölni (egy héttel előbb volt is rá zászló, tavaly meg bünti is). Rivalryban nem számít... nem lett sérülés, a többi nem érdekel 😊CollapoValamiért ha nálunk történik ilyen vérszagot kap néhány sajtós na meg az emberek egy része is: Hú a szemetek, ezek tuti direkt csinálták, mindig is ott volt valami, csak eddig nem jött ki, micsoda gusztustalanság, ez a Tomlin már régen is ilyen volt, na meg a Rötlisburger aki fiatal lányokkal járt az ágyra.
Hát igen. Talán a nagy csapatok átka ez :😛
Reméljük azonban, hogy a jövőbeni összecsapásaink is a jó kis csontzenéről szólnak és nem a média harsogásától!
több mint 10 éve
Tomlin téma... meh...engedjük már el (liga szinten)... történt ami, az eredménye kérdéses, bár valóban van szabály, ami ezt a vitás esetet hivatott kiküszöbölni (egy héttel előbb volt is rá zászló, tavaly meg bünti is). Rivalryban nem számít... nem lett sérülés, a többi nem érdekel 😊
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Bell limitáltan edzett hétfőn. Ezt jó jelnek veszem.Tomlin sms-ben üzent Glazernek (NFL Insider), hogy őrült, aki azt hiszi, hogy ő vagy bárki direkt csinált volna ilyet. Glazer szerint nem lesz forfeited pick, állítólag ez szóba se fog kerülni, már csak a Jetses eset miatt sem, ugyanis ott sokkal durvább esetben sem történt ilyen.
A mai Tomlin-sajtó után leszünk okosabbak a sérülések terén, ami ugye az OL-terén lesz különösen érdekes ezúttal.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Vasárnap ráérek, szervezd le a repülőt Pittsburghig, na jó szombat délutáni indulással, egy picit tudjak pihenni. LT vagy C poszton számolnál velem? Csak azért kérdezem, hogy mit egyek még a héten 😀 Meg az edzésmunkaCsak szükség lenne rág a támadófalban!Klaci79Rashad Butler T pályafutása már véget is ért a Steelers-nél, mert személyes okok miatt elment a csapattól. Mondjuk nem hallottam még mi van Beachum és Adams sérülésével, de ha nem komoly, akkor annyira nem is volt szükség T-re. A keret feltöltéséról holnap döntenek!Mit kéne csinálnom? Amennyiben a mai napból indulok ki akkor öregszem megint vagy 5-6 évet.polamalu
Zoli!!! Mit csinálsz holnap? 😛Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Csak szükség lenne rág a támadófalban!Rashad Butler T pályafutása már véget is ért a Steelers-nél, mert személyes okok miatt elment a csapattól. Mondjuk nem hallottam még mi van Beachum és Adams sérülésével, de ha nem komoly, akkor annyira nem is volt szükség T-re. A keret feltöltéséról holnap döntenek!Mit kéne csinálnom? Amennyiben a mai napból indulok ki akkor öregszem megint vagy 5-6 évet.polamalu
több mint 10 éve
Rashad Butler T pályafutása már véget is ért a Steelers-nél, mert személyes okok miatt elment a csapattól. Mondjuk nem hallottam még mi van Beachum és Adams sérülésével, de ha nem komoly, akkor annyira nem is volt szükség T-re. A keret feltöltéséról holnap döntenek!Mit kéne csinálnom? Amennyiben a mai napból indulok ki akkor öregszem megint vagy 5-6 évet.
több mint 10 éve
Beachum állítólag továbbra is csak sántikál... 😕De részleteket, további infókat Tomlin keddi sajtótájékoztatójáig tuti nem fogunk megtudni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Me fojton összekeverték Tomlinnal.
Énzolitezoli?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Rashad Butler T pályafutása már véget is ért a Steelers-nél, mert személyes okok miatt elment a csapattól. Mondjuk nem hallottam még mi van Beachum és Adams sérülésével, de ha nem komoly, akkor annyira nem is volt szükség T-re. A keret feltöltéséról holnap döntenek! Zoli!!! Mit csinálsz holnap? 😛
több mint 10 éve
Az ementáliak érdekes kérdést jelentenek... mondhatnánk, hogy ott a baj, hogy nincs RogerNyúl, s így pácban vannak... de Ő jön rövidesen vissza, viszont az elkapói hát hektikusak, mondjuk ellenünk akkor is ment, amikor csak 2 WR és 2 TE maradt a csapatban, viszont előtte RogerNyúllal is hoztak botrányos meccseket, igaz, amit korábban leírtak... a kétarcúság az összes csapatra igaz, lehet bármi, sőt akármi is.
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Szerintem ha csak a Packerstől kaptok ki akkor is PO-ba mentek.Kb mi is így számolunk. Mondjuk az is elég elképesztő ami a NFC North-ban történik. Az elején azt gondoltam drukkolok a GB-nek, hogy a végére már könnyebb dolgunk legyen egy korai továbbjutással. Aztán a sérülés után hajrá Lions és Bears, hogy már esélye se legyen a GB-nek. Erre azok is botladoznak. Most már azt mondom, hogy teljesen mindegy.Ha jó napunk van a GB-t is el tudjuk verni, főleg ha esetleg sok múlik rajta nekünk. Ha meg nem kérdés mit kezdenénk a PO-ban. Tudom csak el kell jutni oda, de a jelenlegi problémákkal...
8-8 elég lesz a wildcardra, ha veritek a Bengalst a Ravensnek 9-7 kell, nem fogják 3-1-gyel lehozni az utsó négy meccsüket. Egyszerűen mindegyik csapat annyira kétarcú idén az AFC-ben a Broncos, Chiefs, Pats hármast leszámítva, hogy elég lesz a 8-8. Csak kérdés kinek....gabokocka
több mint 10 éve
Szerintem ha csak a Packerstől kaptok ki akkor is PO-ba mentek.8-8 elég lesz a wildcardra, ha veritek a Bengalst a Ravensnek 9-7 kell, nem fogják 3-1-gyel lehozni az utsó négy meccsüket. Egyszerűen mindegyik csapat annyira kétarcú idén az AFC-ben a Broncos, Chiefs, Pats hármast leszámítva, hogy elég lesz a 8-8. Csak kérdés kinek....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Szerintem meg nyerhetünk 4-et, és hiszek is benne. Ok, OL megint 800. formáció - ez van 2008 óta, tököm ki van vele -, de ha a D-nél nem lesznek összeomlások, akkor szerintem reális esély van rá, hogy behúzzunk 4 meccset. Amúgy, ha így játszunk, akkor nem is fog annyira érdekelni, csak toljuk neki, ami kifér a csövön, becsülettel!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Rapoport is a hírhozók között volt Tomlin ügyben, csak jelzem...az az érzésem, hogy lufifújás megy és/vagy lobby a szigorú büntetés ügyében....Nyerjük meg a következő kettőt, aztán felnézhetünk, az eredményjelzőre. Addig nem. Nagy kérdés lesz az OL, kiváncsi leszek/vagyok a hírekre, miképpen halad Wallace, Olsen beépítése.
több mint 10 éve
Kizárt,hogy mi négyet nyerünk innen,de a matek az uccsó szalmaszál..😊
több mint 10 éve
Álomszerűen alakultak a meccsek ma. Kikapott a Jets, a Chargers és a Titans. Ez azt jelenti, hogy ha jövő vasárnap megverjük a Finst, akkor már csak a Titans-nek kell még egyszer kikapnia, és a Ravensnek AFC-s riválissal, vagy a legjobb esetben csoportriválissal szemben kellene buknia és máris a 6. helyen lennénk. A Titans a Broncoshoz látogat, azaz ott jó esély van a buktájukra. A Ravens a Vikes-ot fogadja. Azaz ha nyernénk a Fins ellen, akkor - a papírforma szerint - 3 körrel a vége előtt a 7. helyen lennénk egyetlen meccsre lemaradva a Ravens mögött. A madárkák további programja pedig igen izgalmasnak tűnik: @Detroit, Pats, @Cincy.Ergó a PO a mai eredményekkel ismét realitás, igaz, ehhez nekünk nyerni kell. Akárhogyis nézzük kulcsmeccs lesz a Fins elleni. Ha nyerünk, 7. hely, ha kikapunk, akkor 2 meccsre kerülünk a Finstől, ami az egymás elleni miatt tulajdonképpen 3 lenne, azaz szinte garantált a kiesés bukta esetén, győzelemmel viszont elsőszámú üldözők leszünk.
Tomlin-ügy - egyrészt nagyon durvának gondolnám a draftcetli megvonását. Nem volt ez ilyen súlyos eset, főleg a Jets-es sztori és annak büntetései fényében. De szerintem amíg nem hivatalos, addig ez legfeljebb találgatás, amivel nem érdemes foglalkozni. Majd akkor hőbörögjünk, ha ez valósággá válna.
több mint 10 éve
Állítólag draft cetli megvonást fogunk kapni büntetésként Tomlin esete miattKlaci79December 1. van, nem április
több mint 10 éve
Klemó
5 664
No azért ez túlzás lenne. Büntetni kell, de azért a new orleansi esettel egyenlővé tenni lassan, az azért mókás.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
A csapatot fogják megbüntetni 6 számjegyre. Sal Alosi esetében is a Jets 100000USD-t fizetett és Sal Alosi 25000USD-t még.Állítólag draft cetli megvonást fogunk kapni büntetésként Tomlin esete miattKlaci79és Tomlin hatszámjegyűt fog fizetni.berger90
Ő biztos ismerős hiszen nálatok is volt edző. Gyanús, hogy mit tanult ott 😛
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Állítólag draft cetli megvonást fogunk kapni büntetésként Tomlin esete miattKlaci79és Tomlin hatszámjegyűt fog fizetni.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Állítólag draft cetli megvonást fogunk kapni büntetésként Tomlin esete miatt