NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Mike Tomlin fined $100,000. NFL also still will consider draft choice penalty vs. Steelers.

Ezt a fasságot...Spigo
A 100 000 várható volt és jogos is. Ez a draftcetlis buzulás viszont érthetetlen. Több szempontból. Egyrészt, amikor a Jetses edző szándékosan felrúgta a returnert, akkor szóba sem került ilyen, másrészt ilyen a világon nincs, hogy hoznak egy RÉSZítéletet, amit lehet, hogy később még súlyosbítanak. Baszd meg, a bíróság se mondja azt, hogy 5 millás pénzbüntetés, aztán majd jövő héten eldöntjük, hogy kapsz-e 5 év letöltendőt is... Ez megint csak arra "jó", hogy, húzzák, mint egy rétestésztát, táptalajt szolgáljon a sok agymenésnek, pletykának, fantáziálgatásnak és a Rapoport-féle "insidereknek"...

Egyrészt ez elég durván kettős mérce, másrészt ahelyett hogy lezárta volna az ügyet a liga, csak további felhajtást csinált neki... Miközben az alelnök világosan elmondta, hogy nincs többről szó, mint egy 15 yardos unsportmanslike conduct... Közröhej...Soldados
Én is az esetleges draft büntire írtam azt, hogy szerintem ordas baromság
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mike Tomlin fined $100,000. NFL also still will consider draft choice penalty vs. Steelers.

Ezt a fasságot...Spigo
A 100 000 várható volt és jogos is. Ez a draftcetlis buzulás viszont érthetetlen. Több szempontból. Egyrészt, amikor a Jetses edző szándékosan felrúgta a returnert, akkor szóba sem került ilyen, másrészt ilyen a világon nincs, hogy hoznak egy RÉSZítéletet, amit lehet, hogy később még súlyosbítanak. Baszd meg, a bíróság se mondja azt, hogy 5 millás pénzbüntetés, aztán majd jövő héten eldöntjük, hogy kapsz-e 5 év letöltendőt is... Ez megint csak arra "jó", hogy, húzzák, mint egy rétestésztát, táptalajt szolgáljon a sok agymenésnek, pletykának, fantáziálgatásnak és a Rapoport-féle "insidereknek"...

Egyrészt ez elég durván kettős mérce, másrészt ahelyett hogy lezárta volna az ügyet a liga, csak további felhajtást csinált neki... Miközben az alelnök világosan elmondta, hogy nincs többről szó, mint egy 15 yardos unsportmanslike conduct... Közröhej...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Mike Tomlin's $100K fine is 4th reported fine of $100K or larger given to an NFL coach. Only bigger was Belichick's $500K fine for Spygate.
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM

Ezt a fasságot...
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Most láttam csak a Tomlin-esetet.
Tulajdonképpen mit csinált ott?
Háttal állt és érdemben bele se avatkozott az eseményekbe, csak megugrott amikor észbekapott.
De az észbekapás elött mit bóklászott ott?
Honnan ment hova?
Vagy miért sétálgatott akkor és ott?
Miért nem nézte a visszahordást?
Erről van valami infó?Sobri Jóska
Sétálgatott, sétálgatott, majd amikor elindult a play, megállt az óriáskivetítőn megnézni. Csak épp rossz helyen volt. 😀 Ahogy pola is írta, saját bevallása szerint a puntokat és kickoffokat rendszeresen onnan nézi.Soldados
A pályáról? 😊 A jobb lába pályán volt úgy, hogy a mellette levő 1méter vastag fehér csíkra se lehetne ráállni (senki nem is állt oda közel-távol). Közben pedig félig hátranéz a jobb válla felett...
Ne etessétek a trollokat (engem is 😊 ) ilyen kamu maszlaggal.Fredo
Na végre egy ismerős lemez. Remélem jól eltiltják vagy akár a halálbüntetés is szóba jöhet. Csak már végre ne arról beszélnénk, hogy hol volt a lába éppen vagy hol állt.
De javaslom, hogy ha nem tetszik amit itt egymásnak írogatunk, akkor nem kell ám elolvasni. Én megettem a szavait...Klaci79
Ne ülj fel mindenre! 😉 Főleg ne a trolloknak, akik addig látnak, hogy ha Steelers akkor már köcsög is, meg szemét, meg sunyi, meg sandít, meg dirty, meg féreg! A szitu egyértelmű, most már hivatalosan, a liga részéről is: rossz helyen állt, de semmi különös nem történt, egy 15 yardos büntit kellett volna rá dobni, azt ennyi.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Háttal állt és érdemben bele se avatkozott az eseményekbe, csak megugrott amikor észbekapott.
Honnan ment hova?
Sétálgatott, sétálgatott, majd amikor elindult a play, megállt az óriáskivetítőn megnézni. Csak épp rossz helyen volt. 😀 Ahogy pola is írta, saját bevallása szerint a puntokat és kickoffokat rendszeresen onnan nézi.Soldados
A pályáról? 😊 A jobb lába pályán volt úgy, hogy a mellette levő 1méter vastag fehér csíkra se lehetne ráállni (senki nem is állt oda közel-távol). Közben pedig félig hátranéz a jobb válla felett...
Na végre egy ismerős lemez. Remélem jól eltiltják vagy akár a halálbüntetés is szóba jöhet. Csak már végre ne arról beszélnénk, hogy hol volt a lába éppen vagy hol állt.
De javaslom, hogy ha nem tetszik amit itt egymásnak írogatunk, akkor nem kell ám elolvasni. Én megettem a szavait...Klaci79
Mé vagy ilyen ágresszív? 😀
Rilex. 😉
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Honnan ment hova?
De javaslom, hogy ha nem tetszik amit itt egymásnak írogatunk, akkor nem kell ám elolvasni. Én megettem a szavait...
több mint 10 éve
Fredo 205
Honnan ment hova?
Ne etessétek a trollokat (engem is 😊 ) ilyen kamu maszlaggal.
több mint 10 éve
Honnan ment hova?
Sétálgatott, sétálgatott, majd amikor elindult a play, megállt az óriáskivetítőn megnézni. Csak épp rossz helyen volt. 😀 Ahogy pola is írta, saját bevallása szerint a puntokat és kickoffokat rendszeresen onnan nézi.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
FUN FACT: Lehet, hogy ez nektek nem új, de nekem az volt... Al Bundy rozsdás try-out volt

O'Neill ugyanis nem tévézni szeretett volna, az egyetemen tagja volt az amerikaifoci csapatnak. Nem a támadósort erősítette, hanem defensive end pozícióban játszott, így 4 TD-t aligha szerzett egy meccsen, de azért így is ott volt a legjobbak közt. Noha az egyetemi játékosok közül nem választották ki a drafton, később az egyik nagymúltú NFL-gárda, a Pittsburgh Steelers meghívta az edzőtáborába. Ám akkoriban ott roppant tehetséges játékosokkal kellett volna megküzdeni a posztért, és O'Neill az egyik első keretszűkítés áldozata lett.cikk
Mondjuk nem bánom, így lehetett az a karakter, aki lett... de nájsz.Collapo
Igen nekünk ez nem volt új 😀
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
FUN FACT: Lehet, hogy ez nektek nem új, de nekem az volt... Al Bundy rozsdás try-out volt

O'Neill ugyanis nem tévézni szeretett volna, az egyetemen tagja volt az amerikaifoci csapatnak. Nem a támadósort erősítette, hanem defensive end pozícióban játszott, így 4 TD-t aligha szerzett egy meccsen, de azért így is ott volt a legjobbak közt. Noha az egyetemi játékosok közül nem választották ki a drafton, később az egyik nagymúltú NFL-gárda, a Pittsburgh Steelers meghívta az edzőtáborába. Ám akkoriban ott roppant tehetséges játékosokkal kellett volna megküzdeni a posztért, és O'Neill az egyik első keretszűkítés áldozata lett.cikk
Mondjuk nem bánom, így lehetett az a karakter, aki lett... de nájsz.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Fredo 205
Honnan ment hova?
Ne háborgasd a Pit fanokat. 😊 Ki lett beszélve. Elismerik ők is hogy sportszerűtlen volt. Ennyi.
több mint 10 éve
Tomlin azt mondta, hogy a kivetítőn nézi mindig a visszahordásokat, mert ott jobban látja.
Honnan ment hova?
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem mintha számítana, de itt azért a bírók nem ítéltek semmit a pályán, tehát a pénz bünti biztos meglesz. Valahol azt olvastam, hogy draftcetlit is el akarnak venni a klubtól. Bármennyire is sportszerűtlen (mármint Tomlin megmozdulása), meg rivális csapat vagytok de azért az már szerintem is sok. Sima pénzbírság elegendő, meg legközelebb ilyet csináltok valaki ellen akkor repüljön a sárga zászló és le van tudva. Mellesleg arra kíváncsi lettem volna ha esetleg Ngata a visszahordó akkor is bekövetkezett volna ez az eset.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
Honnan ment hova?
Erről van valami infó?

több mint 10 éve
Na végre hivatalosan is megszólalt a liga a Tomlin-ügyben, azaz nem csak különféle insiderek különböző forrásokra hivatkozva latolgatnak, hogy mi lehet a bünti.

Blandino, az NFL alelnöke azt mondta, hogy a 22 pályán lévő játékost és a bírókat leszámítva, senki nem tartózkodhat a fehér csíkon a pálya szélén, azaz ezért alapból unsportsmanlike conduct és 15 yard bünti járt volna. Amennyiben a játékot tettlegesen is megzavarja bárki (jelen esetben Tomlin), akkor a bírók akár TD-t is ítélhettek volna. Blandino szerint azonban erről itt NEM volt szó. Tehát a helyes ítélet a pályán egy personal foul 15 yardért lett volna. Na most azért ebből következtethető, hogy milyen büntetésre számíthat ő maga és a klub. Játékosok personal faultokra 15 000 körül kapnak, edzőként ez nyilván súlyosbító körülmény. De egy sima personal foulra semmiféle különös büntetést nem fognak kiszabni pénzbírságon kívül.

több mint 10 éve
David Snow OG/C az új emberünk az 53-as rosterben. 2012-ben undrafted volt, eddig a Billsben szerepelt, 5 meccsen játszott, kétszer kezdőként.

több mint 10 éve
Keisel out - ezt tudtuk
Beachum questionable - ez nekem nem tűnik bíztatónak

Bell, DeCastro, Adams eleinte limitált lesz - náluk ez alapján több sanszot látok a játékra

McLendon és Woodley limitáltan elkezdik az edzéseket, aztán meglátják a hét vége felé, hogy hol tartanak.

Velascónak elszakadt az Achilles-e, szombaton megműtik.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Cody Wallace lesz a kezdő center a Fins ellen. Ja, meg a szezon végéig, ha nem leszegészen borzasztó. 😊Soldados
Nemmaigyerek, meg nem egyszerű a sztorija sem, a blájndszájd ehhezképest... Most van az ő esélye, gyüvőre gyün Dzsoni 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Cody Wallace lesz a kezdő center a Fins ellen. Ja, meg a szezon végéig, ha nem leszegészen borzasztó. 😊Soldados
Hát ez szép lesz...de nem írom le elsőre...bizonyítson.
Ami az utóbbi időben kissé zavart Velasco esetében is, hogy a játék mindig akkor indult, amikor Foster megpaskolta. Ez kissé furcsa volt. Meg azért Pouncey és DeCastro ha nem egymást ütnék ki, akkor talán futójátékunk is lenne.
több mint 10 éve
Cody Wallace lesz a kezdő center a Fins ellen. Ja, meg a szezon végéig, ha nem leszegészen borzasztó. 😊

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Megvallom őszintén nem teljesen tudom h a Halacskák elleni derbiteken kinek szurkoljak... ugye tie van ellenük, meg riválisok is vagytok, szóval Nekik kellene, de valahogy nem érzem, hogy tényleg oda szurkolnék....

Megvan: Legyen döntetlen 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Persze mi egyetértünk. Tomlin hibázott ezért bűnhődnie kell, de gondolom az NFL-ben van egy szabálypont ahol leírják, hogy tilos a pályán sétálgatni stb.
Ha van ilyen, akkor gondolom a retorzió is le van írva. Akkor meg min megy a vita? Ha 25000 val leírva akkor annyi, ha 25 és 100e között, akkor döntsenek. Csak már baromi unalmas ezt naponta itt-ott olvasgatni. Zárják le azt készüljünk a Miami ellen.
Bár úgy tűnik a csapat elkezdte a készülődést csak az nfl.com hoz mindig újabb videókat meg elemzéseket.
Remélem ez az ügy legalább annyira jót tesz a csapatnak, mint a Big Ben ügy pár hete.
több mint 10 éve
Nincs kérdés ezt büntetni kell, rossz precedenst teremtene, hogy lehet a pályán belül sétafikálni. Ugyanakkor a mérték nem mindegy és Én azt gondolom ez most már egy hiszti és szerintem Laci is erre utalt.

Bell jó hír, nem edzene, ha gond lenne, viszont az OL-ről is jó lenne mielőbb kedvező híreket hallani....mert még Zolit kell tényleg küldeni és bár megnézném, de gyanítom, hogy az első play után hordágyon látnánk, igaz, hősként! 😊Klemó
Nana, szerintem simán csak holdingot vagy valami sárgát gyűjtenék elsőre. Mert eldobálnám, meg elgáncsolnám őket, ennyi még maradt a több mint 20 év judóból 😉
A 2 play már nem kérdés 😀 Na ott tuti a mentő vinne el, de az a tapsvihar ahogy a hordágyról integetek, a szemem előtt van. 😀polamalu
Az ember aki már egy kevéssel is beérné... 😛
több mint 10 éve
Nincs kérdés ezt büntetni kell, rossz precedenst teremtene, hogy lehet a pályán belül sétafikálni. Ugyanakkor a mérték nem mindegy és Én azt gondolom ez most már egy hiszti és szerintem Laci is erre utalt.

Bell jó hír, nem edzene, ha gond lenne, viszont az OL-ről is jó lenne mielőbb kedvező híreket hallani....mert még Zolit kell tényleg küldeni és bár megnézném, de gyanítom, hogy az első play után hordágyon látnánk, igaz, hősként! 😊Klemó
Nana, szerintem simán csak holdingot vagy valami sárgát gyűjtenék elsőre. Mert eldobálnám, meg elgáncsolnám őket, ennyi még maradt a több mint 20 év judóból 😉
A 2 play már nem kérdés 😀 Na ott tuti a mentő vinne el, de az a tapsvihar ahogy a hordágyról integetek, a szemem előtt van. 😀