Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Gilbert agyrázkódás - csinálja a teszteket
Béla, Thomas - várhatóan játszik hétvégénKlaci79
Bélát már nagyon várom vissza, Spence-szel szépen lehet majd rotálni az ILB poszton. Spence amúgy egész jól tolja, pláne ahhoz képest, hogy tudjuk micsoda sérülések hátráltatták eddig.

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Ne feledd Zoli, hogy a sporik teljes sebességnél nézik vissza. Én azt láttam, hogy az, hogy eleve a vonalra lóg kicsit a lába, vagy már pont leér és a mély talajon csúszik át, az nem eldönthető. Egyébként igen, Én is azt éreztem, hogy ha ezen múlik, akkor szépen nem áll bele, hanem lábat lógatva nyom egy előrét a fűbe...
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855

Azért ez necces...majd ha ezen múlik, megcsinálja 😊
több mint 11 éve
Gilbert agyrázkódás - csinálja a teszteket
Béla, Thomas - várhatóan játszik hétvégén
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 237 — Bears & Illinois fan
Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........csi77
Ja....épp az egyik ilyen fos gálázott a hétvégén a Soldier Fielden 😉Klaci79
Jogos! Mi sajnos kilógunk most az NFC-ből.....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Egyébként meg 34 az a 30 pont.....legalább mi adjuk meg azt a Brown TD-t. 😊 Nem tudtam hova tenni ezt a bírói ítéletet, ha már ugye megadták, evidens bizonyíték ugyanis nem volt....Klemó
Nem tudom mit néztél élőben vagy a neten keringő képeket. A fotókon vagy 2 cm el beljebb hozták a lábát. Az nem volt jó. Lehet szívből azt mondani hogy igen valójában nem. A lába 5 mm-t kilógott. Ez volt az igazságos.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Egyébként még annyit a tegnapi meccsről, hogy remélem Maratvis Bryant az aktív keret tagja marad. Az TD catch nem volt gyenge alakítás 😊...a végén fejjel a falban.

több mint 11 éve
Egyébként meg 34 az a 30 pont.....legalább mi adjuk meg azt a Brown TD-t. 😊 Nem tudtam hova tenni ezt a bírói ítéletet, ha már ugye megadták, evidens bizonyíték ugyanis nem volt....
több mint 11 éve
Köszönjük meg szépen a sokat szidott Defense-nek ezt a meccset, mert az O önerőből megint ergya volt... Az első félidőben miatta maradtunk meccsben, majd miatta kerültünk nagy előnybe, a második félidőben csak miatta nem fordított a HOU, mert az Offense megint nyaralni volt, majd végül a 3. TO-val le is zárta a meccset.

Ja, és míg el nem felejtem, ki az az állat, aki passzjátékot hív 2.-ra, amikor le kéne pörgetni az időt...?Soldados
Imádlak Soldi....maradjunk annyiban, hogy arra az első 26-27 percre semelyik egységünk nemlehet büszke...viszont az utána következő 3-4-re mind a kettő, azzal, hogy innentől, mint ha más D-t láttam volna a pályán, mint idén bármikor, az O meg igen hozta az átlagost. Egyébként pedig gyáva népnek nincs hazája 😊 Én imádtam azt a hívást Hailytől, a jövőnek üzent, hogy nincs itt packázás tessék nem bejönni a dobozba, mert bátrak vagyunk, mint a vak lovak...😊)))
több mint 11 éve
Köszönjük meg szépen a sokat szidott Defense-nek ezt a meccset, mert az O önerőből megint ergya volt... Az első félidőben miatta maradtunk meccsben, majd miatta kerültünk nagy előnybe, a második félidőben csak miatta nem fordított a HOU, mert az Offense megint nyaralni volt, majd végül a 3. TO-val le is zárta a meccset.

Ja, és míg el nem felejtem, ki az az állat, aki passzjátékot hív 2.-ra, amikor le kéne pörgetni az időt...?Soldados
Laciiiiiiii, hiszen Ő Haley itt 😀
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Ja, és míg el nem felejtem, ki az az állat, aki passzjátékot hív 2.-ra, amikor le kéne pörgetni az időt...?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
buccaneer 490
Na igen Keisel! Idén korán érkezett a Mikulás a Houstoniaknak. 😀
több mint 11 éve
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
meghaltam  twitter.com/EvilMikeTomlin/status/524405878938955776

több mint 11 éve
Ja....épp az egyik ilyen fos gálázott a hétvégén a Soldier Fielden 😉
több mint 11 éve
Ez a foci, lehet minden fos, aztán jön egy momentum és vérben forog a szem, igen, igen, igen. Először láttam azt, a második negxyed végén, hogy mindegyik egység azzal foglalkozik, amivel kell, nem keres kifogást. Micsoda 3 perc volt ott az elsőben, ezt vártam már nagyon régen tőlünk, ezt az elsőprő lendületet, amikor mindegy ki van a másik oldalon, mindegy mi az állás, csak megyünk, csak megyünk....

Nem és nem igaz, hogy a TO miatt volt ez, ugyanis az első TO Bennél jött. Ezt megfogtuk 3 pontra, aztán elundultunk, és felraktunk pontokat. Itt éreztem, hogy meglehet. Amikor meg jöttek a TO-k a másik oldalon azt bezony végre, végre kíméletlenül ki is használtuk. (ebben egyetértettem Soldival, hogy ilyenkor mindig kulcskérdés, hogy az O megcsinálja, befejezi-e TD-re a játékot, mert így mehet tovább a flow, ha pedig nem, akkor az O ludas)
.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 997 — Steelers fan
Mindig csak a csoporthoz méred, ami marhaság😊

Amúgy meg tökmindegy. Ma jól mélytorokra vesznek minket és Haleyt kibasszák😛kishaszi
Mérhetem a ligához is. Szerzett pontok/meccs 24., engedett pontok/meccs 16.

És a Defense-ből 3 kezdő hiányzik, az O-ból senki. Az O papíron kész van, a Defense újjáalakulóban. Nem kérdés melyik egység felelős a 3/3-as mutatóért.Soldados
Mindkettő.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Hatalmas meccs volt, az Endzone Pub-ban hárman majdnem szétszedtük a berendezést az első félidő végén, a legvégén meg még egy szívroham kerülgetett minket 😊

Oké, kicsit objektívan:
- van amikor semmi nem jön be, és totál szarok vagyunk
- van amikor minden bejön, és a végén még így is képesek vagyunk majdnem elszúrni

De azért ez is egy W 😀
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
és az NFC

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 237 — Bears & Illinois fan
Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Majd egyszer, két év múlva kb. 😀
 www.facebook.com/video.php?v=10152856733014905&set=vb.146175949904&type=2&theater
több mint 11 éve
Nagy zsugaaaaaaaaaaaaaaaaa
több mint 11 éve
Hát mintha a Browns meccs folytatódna, mintha nem is lett volna egy hét szünet. Viszont a spec team eddig jól muzsikál, csak hogy valami öröm legyen.
több mint 11 éve
Azt hiszem a Texans ezt hamar lerendezi. Ahogyan sejteni lehetett. Vége a sorozatnak az MNF-ek történetében.
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Inaktívak a Texans ellen:
L. Jones, J. Brown (M. Bryant és L. Moore mellett döntött Tomlin), I. Taylor, S. Thomas, R. Shazier, C. Hubbard, S. McLendon
A Texansból Jadeveon Clowney is hasonló sorsra jutott... 😊

S.Tuitt mégsem kezdő, B. Keisel - C. Thomas - C. Heyward a kezdő DL.