Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Gilbert agyrázkódás - csinálja a teszteketBélát már nagyon várom vissza, Spence-szel szépen lehet majd rotálni az ILB poszton. Spence amúgy egész jól tolja, pláne ahhoz képest, hogy tudjuk micsoda sérülések hátráltatták eddig.
Béla, Thomas - várhatóan játszik hétvégénKlaci79
több mint 11 éve
Ne feledd Zoli, hogy a sporik teljes sebességnél nézik vissza. Én azt láttam, hogy az, hogy eleve a vonalra lóg kicsit a lába, vagy már pont leér és a mély talajon csúszik át, az nem eldönthető. Egyébként igen, Én is azt éreztem, hogy ha ezen múlik, akkor szépen nem áll bele, hanem lábat lógatva nyom egy előrét a fűbe...
több mint 11 éve
Gilbert agyrázkódás - csinálja a teszteketBéla, Thomas - várhatóan játszik hétvégén
több mint 11 éve
Jogos! Mi sajnos kilógunk most az NFC-ből.....😊Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........csi77Ja....épp az egyik ilyen fos gálázott a hétvégén a Soldier Fielden 😉Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Egyébként meg 34 az a 30 pont.....legalább mi adjuk meg azt a Brown TD-t. 😊 Nem tudtam hova tenni ezt a bírói ítéletet, ha már ugye megadták, evidens bizonyíték ugyanis nem volt....KlemóNem tudom mit néztél élőben vagy a neten keringő képeket. A fotókon vagy 2 cm el beljebb hozták a lábát. Az nem volt jó. Lehet szívből azt mondani hogy igen valójában nem. A lába 5 mm-t kilógott. Ez volt az igazságos.
több mint 11 éve
Egyébként még annyit a tegnapi meccsről, hogy remélem Maratvis Bryant az aktív keret tagja marad. Az TD catch nem volt gyenge alakítás 😊...a végén fejjel a falban.
több mint 11 éve
Egyébként meg 34 az a 30 pont.....legalább mi adjuk meg azt a Brown TD-t. 😊 Nem tudtam hova tenni ezt a bírói ítéletet, ha már ugye megadták, evidens bizonyíték ugyanis nem volt....
több mint 11 éve
Köszönjük meg szépen a sokat szidott Defense-nek ezt a meccset, mert az O önerőből megint ergya volt... Az első félidőben miatta maradtunk meccsben, majd miatta kerültünk nagy előnybe, a második félidőben csak miatta nem fordított a HOU, mert az Offense megint nyaralni volt, majd végül a 3. TO-val le is zárta a meccset.Imádlak Soldi....maradjunk annyiban, hogy arra az első 26-27 percre semelyik egységünk nemlehet büszke...viszont az utána következő 3-4-re mind a kettő, azzal, hogy innentől, mint ha más D-t láttam volna a pályán, mint idén bármikor, az O meg igen hozta az átlagost. Egyébként pedig gyáva népnek nincs hazája 😊 Én imádtam azt a hívást Hailytől, a jövőnek üzent, hogy nincs itt packázás tessék nem bejönni a dobozba, mert bátrak vagyunk, mint a vak lovak...😊)))
Ja, és míg el nem felejtem, ki az az állat, aki passzjátékot hív 2.-ra, amikor le kéne pörgetni az időt...?Soldados
több mint 11 éve
Köszönjük meg szépen a sokat szidott Defense-nek ezt a meccset, mert az O önerőből megint ergya volt... Az első félidőben miatta maradtunk meccsben, majd miatta kerültünk nagy előnybe, a második félidőben csak miatta nem fordított a HOU, mert az Offense megint nyaralni volt, majd végül a 3. TO-val le is zárta a meccset.Laciiiiiiii, hiszen Ő Haley itt 😀
Ja, és míg el nem felejtem, ki az az állat, aki passzjátékot hív 2.-ra, amikor le kéne pörgetni az időt...?Soldados
több mint 11 éve
Köszönjük meg szépen a sokat szidott Defense-nek ezt a meccset, mert az O önerőből megint ergya volt... Az első félidőben miatta maradtunk meccsben, majd miatta kerültünk nagy előnybe, a második félidőben csak miatta nem fordított a HOU, mert az Offense megint nyaralni volt, majd végül a 3. TO-val le is zárta a meccset.Ja, és míg el nem felejtem, ki az az állat, aki passzjátékot hív 2.-ra, amikor le kéne pörgetni az időt...?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
buccaneer
490
Na igen Keisel! Idén korán érkezett a Mikulás a Houstoniaknak. 😀
több mint 11 éve
Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........csi77Ja....épp az egyik ilyen fos gálázott a hétvégén a Soldier Fielden 😉
több mint 11 éve
Ez a foci, lehet minden fos, aztán jön egy momentum és vérben forog a szem, igen, igen, igen. Először láttam azt, a második negxyed végén, hogy mindegyik egység azzal foglalkozik, amivel kell, nem keres kifogást. Micsoda 3 perc volt ott az elsőben, ezt vártam már nagyon régen tőlünk, ezt az elsőprő lendületet, amikor mindegy ki van a másik oldalon, mindegy mi az állás, csak megyünk, csak megyünk....Nem és nem igaz, hogy a TO miatt volt ez, ugyanis az első TO Bennél jött. Ezt megfogtuk 3 pontra, aztán elundultunk, és felraktunk pontokat. Itt éreztem, hogy meglehet. Amikor meg jöttek a TO-k a másik oldalon azt bezony végre, végre kíméletlenül ki is használtuk. (ebben egyetértettem Soldival, hogy ilyenkor mindig kulcskérdés, hogy az O megcsinálja, befejezi-e TD-re a játékot, mert így mehet tovább a flow, ha pedig nem, akkor az O ludas)
.
több mint 11 éve
Mindkettő.Mindig csak a csoporthoz méred, ami marhaság😊Mérhetem a ligához is. Szerzett pontok/meccs 24., engedett pontok/meccs 16.
Amúgy meg tökmindegy. Ma jól mélytorokra vesznek minket és Haleyt kibasszák😛kishaszi
És a Defense-ből 3 kezdő hiányzik, az O-ból senki. Az O papíron kész van, a Defense újjáalakulóban. Nem kérdés melyik egység felelős a 3/3-as mutatóért.Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Hatalmas meccs volt, az Endzone Pub-ban hárman majdnem szétszedtük a berendezést az első félidő végén, a legvégén meg még egy szívroham kerülgetett minket 😊Oké, kicsit objektívan:
- van amikor semmi nem jön be, és totál szarok vagyunk
- van amikor minden bejön, és a végén még így is képesek vagyunk majdnem elszúrni
De azért ez is egy W 😀
több mint 11 éve
Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........csi77és az NFC

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Majd egyszer, két év múlva kb. 😀www.facebook.com/video.php?v=10152856733014905&set=vb.146175949904&type=2&theater
több mint 11 éve
Nagy zsugaaaaaaaaaaaaaaaaa
több mint 11 éve
Hát mintha a Browns meccs folytatódna, mintha nem is lett volna egy hét szünet. Viszont a spec team eddig jól muzsikál, csak hogy valami öröm legyen.
több mint 11 éve
Azt hiszem a Texans ezt hamar lerendezi. Ahogyan sejteni lehetett. Vége a sorozatnak az MNF-ek történetében.
több mint 11 éve
Inaktívak a Texans ellen:L. Jones, J. Brown (M. Bryant és L. Moore mellett döntött Tomlin), I. Taylor, S. Thomas, R. Shazier, C. Hubbard, S. McLendon
A Texansból Jadeveon Clowney is hasonló sorsra jutott... 😊
S.Tuitt mégsem kezdő, B. Keisel - C. Thomas - C. Heyward a kezdő DL.