NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
A no huddle lényege az, hogy a védelem ne tudjon cserélni, és nem az, hogy pár másodperc múlva elinduljon a play. Persze ez utóbbi is benne van, főleg Payton Manning, vagy Tom Brady esetében, de mi egyértelműen az előbbi miatt csináljuk/csináltuk. Szerintem okos dolog volt ezt és így, mert közben az idő is ment, pihent a D-nk. Biztos vagyok benne, hogy sokat látjuk innentől kezdve ezt a stílust és ez az emeltebb tempo láthatóan jobban ízlik Bennek.KlemóMondjuk nekem úgy rémlik Ben korábban is szerette volna ezt játszani. Amikor persze játszottuk nem volt ennyire sikeres, de most láthatóan lényegesen jobban ment. Ha ezt majd sikerül keverni is a többi idén már látott különlegességgel és természetesen a hatékonyság is megmarad, na akkor lesz igazán érdekes.
A hétvégén a barnák ellen sem lesz könnyű futni, sőt! Így maradhat ez a játék amit most láttunk.
Érdekes volt látni a Browns szerencsétlenkedését is a 2. negyedben. Blokkolt punt utáni TD-t és fumble rec TD-t is kaptak.
Különösen fontos lesz ismét a TO, legutóbb egyértelműen ott buktunk. Most egyszerűen nem szabad negatív TO-t produkálni. Közben viszont a másik oldalon nagyon komoly nyomás kellene, hiszen a Browns O-line is könnyedén zavarba hozható.
több mint 11 éve
Süti,Graham in da ház....😊
több mint 11 éve
Klemó
5 664
A no huddle lényege az, hogy a védelem ne tudjon cserélni, és nem az, hogy pár másodperc múlva elinduljon a play. Persze ez utóbbi is benne van, főleg Payton Manning, vagy Tom Brady esetében, de mi egyértelműen az előbbi miatt csináljuk/csináltuk. Szerintem okos dolog volt ezt és így, mert közben az idő is ment, pihent a D-nk. Biztos vagyok benne, hogy sokat látjuk innentől kezdve ezt a stílust és ez az emeltebb tempo láthatóan jobban ízlik Bennek.
több mint 11 éve
Pola, lehet sok mindenhez ért Tomlin, de kevéssé hiszem, hogy ő diktált volna O-téren bármit is😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
S milyen igaz. Raadasul a Vasas-Sutik meccset is mi nyerjuk.:-P A zebrak odafujjak ket zakora a csapatoknak. XDNincs öldöklés a topicsban, egybő megjelenik az ittas varnyú és nem bír magával😀 Sebaj, jön még madárra úthenger😊
Sallalalaaaaaa XD trollng in da house (hihi)Collapo
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ja meg még annyi, hogy a no hudle lényege nem az lenne, hogy gyorsan csináljuk meg , ne tudjon reagálni a védelem, ne tudjon cserélni pihenni? Erre mi no hudle-ben megyünk, de az utolsó pillanatban indítjuk csak a labdát. Lehet én vagyok a hülye, de itt ilyenkor én azt várnám, hogy a bíró labda lerak és 5 -10 sec-en belül az már játékban is van. Mert ezzel lehet igazán kavart okozni. Jól ment nem mondom, de ezt talán gyorsabban kellene. Tudom, ha már felálltunk nem cserélhetnek stb. De én akkor is nagyobb tempóval nyomnám. Ma olvastam, állítólag Tomlin diktálta a tempót, nem is az akinek nem mondjuk ki a nevét.
több mint 11 éve
Na tegnap este sikerült megnézni a meccset. A 2. negyedre én azt mondom az volt a semmi nem úgy jön össze negyed. Megvoltak a lehetőségek, de apró hibákon, főleg személyi hibákon elcsúsztunk. Rossz passz, nem nagyon csak kicsit, meleg a labda, Bell kezén átcsúszik, Miller a földet éréskor nem tudja birtokolni. Nem volt az olyan szörnyű, csak szerencsétlen. Nekem a 3. eleje szörnyűbb volt, ott már komoly csapathibák is voltak. A védelemben is csak 1-2 hiba volt, igaz azt mind könyörtelenül használták ki. Ezért volt annyira lesújtó az eredmény. A vége felemelő volt. A hosszú drájvban bejött minden ami a 2. ban nem. Volt szerencsénk bőven. Aztán az INT csodás volt.Ezt kell átmenteni a Barnák ellen, így lehet esélyünk. Reménykedjünk.
több mint 11 éve
S milyen igaz. Raadasul a Vasas-Sutik meccset is mi nyerjuk.:-P A zebrak odafujjak ket zakora a csapatoknak. XDSallalalaaaaaa XD trollng in da house (hihi)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Viszont jó hír, hogy Tomlin szerint reális esély van Keisel, Woodley, Foster, illetve Sanders játékára is.SoldadosÓvatosan a szavakkal, mert mindjárt megmondja valaki, hogy nincs rá reális esély, meg nem érdemes számolgatni, mert még csak kedd van. 😛
több mint 11 éve
Sylvester és Shamarko doubtful a Browns elleni meccsre, azaz ők vélhetően nem lesznek.Viszont jó hír, hogy Tomlin szerint reális esély van Keisel, Woodley, Foster, illetve Sanders játékára is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
majd jön a budadams-bosszúja, aszondom, ha már ijen partikillerek leszünk, akkor az fog továbbmenni aki minket ver 😉 mánpedig a vanqbijanincsqubijja az meccsenként változik 😀Tenneeessseee lemaratt!sutianapValóban. 😀 Betehetjük őket a nincs értelmes QB-juk és edzői stábjuk kategóriába. 😊Soldados
janem még ottaz Ölkend!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Tenneeessseee lemaratt!sutianapValóban. 😀 Betehetjük őket a nincs értelmes QB-juk és edzői stábjuk kategóriába. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Tenneeessseee lemaratt!
több mint 11 éve
Feleslegesnek gondoltam, de akkor belemehetünk.Kikkel is vagyunk versenyben a 6. helyért: CLE, BUF, OAK, NYJ, CLE, MIA, BAL, SD.
Egyik csapat sem tűnik veretesebbnek, mint mi. Mindegyik totálisan hullámzó, inkonzisztens csapat. Semmivel nincs rosszabb esélyünk, mint bármelyiknek ebből a nyolcasból Ebből ráadásul az első 5-nek nincs értelmes QB-ja és/vagy megfelelő edzői stábja, így nehéz feltételezni, hogy közülük bárki is 9-7-nél jobbal zárna. Marad a MIA, BAL, SD (és mi). Érdemes megnézni a hátralévő schedule-t, SD-nek pl DEN és KC is hátravan... Őszintén szólva most azt gondolom, hogy a 13. heti BAL-PIT meccs döntő fontosságú lesz a 6. WC-hely kapcsán. Nem gondoltam volna 2-3-4 héttel ezelőtt, de reálisnak gondolom, hogy az AFC North adja a 2. WC-helyet, mert szegény SD-nek sz.pás, hogy az ő csoportjában van a főcsoport 2 nagyágyúja. Szóval ebből a nyolcasól senkinek sincs jobb esélye 5-1-t csinálni, mint nekünk. Ez nem azt jelenti, hogy nekünk sikerül, de olyat se tudnék mondani ezekből a csapatokból, amelynek jobb esélye lenne erre, mint nekünk. Bármelyiktől váratlan lenne az eddig látottak alapján, így tőlünk is, de ebből valamelyik gárdának össze fog jönni és egyiknek sincs jobb esélye, mint nekünk, igaz rosszabb se. 😊
Ennek ellenére számolgatni felesleges, amíg nem vagyunk túl a CLE és a BAL elleni meccsen. Ha ezeket megnyertük, akkor érdemes megnézni mennyire szűkült le és kikre a mostani 9(!) csapatos lista.
több mint 11 éve
van reális esélyetek csak nem túl sok 😊
több mint 11 éve
Jaa, én azt hittem, hogy a "reális esély a PO-ra" azt jelenti (hogy 6-0 vagy 5-1), de akkor félreértettem.Mi történt a csapatnál, hogy azt hiszitek, ezután (majdnem) minden meccset nyer a sztíl?Ilyet Te hol olvastál, hogy itt bárki azt hinné, hogy innen minden meccset nyerünk? Elárulom, ilyet senki, de senki nem írt itt.
Hátrébb az agarakkal, messze van még Karácsony!Atari
Úgyhogy hátrébb az agarakkal...Soldados
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
A Steelers-dominancia a Browns-on alapszik, úgyhogy ezeken a meccseken megkapjuk a válaszainkat. Ha megyen zsírosbödön, de ha nem fejek fognak hullani.
több mint 11 éve
Túl optimista itt pár ember szerintem.Konkrétan az összes meccset meg kellene nyernünk és ha már PO-ba lennénk akkor ott se ártana megnyerni a meccseket.
Most komolyan, erre mennyi esélyt láttok?
Vegyük csak az alapszakasz meccseket. Ehhez egy olyan védelem kellene ami a 70-es években volt és innentől vasfüggöny minden ellenfél ellen, hát ebbe az egységbe messze nem látom azt a potenciált az idei évben amivel ez elképzelhető lenne..
Szép volt ahogy a 2. félidőt lehozták, de ettől függetlenül ez nem lesz így az elkövetkezendő meccsekre, és az offense se fogja nyerni sorra a meccseket.
Ben-t én is idén láttam először úgy játszani ahogy korábban amikor imádtam a játékát. Végre nem várt feleslegesen órákat,a labdával és 2-3 elrontott passzon kívül nagyszerűen játszott. Viszont tartok tőle hogy ez sem lesz így a maradék meccseknél.
több mint 11 éve
Klemó
5 664
Bent először láttam idén franchise QB szinten játszani, úgyhogy ha ehhez Rapoport kell, akkor csinálja...egyébként azon felül hogy minőségi teljesítményt nyújtott a nyilatkozatai is példásak voltak. Nem mondta azt, hogy ővé a hívások miatti dicsőség, és a RZ hatékonyság felelősségét kifejezetten a vállára vette.
több mint 11 éve
Szerintem meg egyáltalán fölösleges számolgatni. Miért? kishasziMert a Ravens lesz a csoportmásodik 😛 XD 😛
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Szerintem meg egyáltalán fölösleges számolgatni. Miért? Mert nekünk minden meccs must-win. A PO-ig. Utána meg ez az alaphelyzet mindenkinek. /azt se szeretem, ha "hátradőlve" megy az okos kodás, hogy ki lenne hogy miért jó és hogyan..... ez se jobb helyzet, de legalább tényleg teljesítmény-kényszer van és nem matekóra😊
több mint 11 éve
Ben a tegnapi teljesítményével kapcsolatban ennyit mondott: "Maybe I made myself more tradeable." 😀 ("I really wasn't worried about being a distraction. Someone asked me during the week if I felt the need to say something to my teammates. I really didn't. I didn't think it was worth talking about. They know how I feel about them and this team. They know I don't want to go anywhere. A lot of guys came up to me and said, 'Ben, don't worry about it. It's ridiculous. Just play your game.' ")Igazi hülyék, hogy ezt nyomják tovább. Tényleg csak magukat járatják le. De Ben tradeable-viccelődése megintcsak kifejező, hogy mekkora ökörség ez. Sebaj, amíg ettől önérzétesebben játszik, írkálják csak ezt, én meg élvezve nézem ahogy God-mode-ba, na jó, csak clutch-mode-ba kapcsol ettől. 😊
Vicces egyébként, hogy az NFL.com milyen írásokkal próbálja kevésbé égőnek feltüntetni a saját (elsősorban Rapoport) baklövését. Csak magukból csinálnak még inkább hülyét.
Roethlisberger has made a lot of vague statements about wanting to remain with the Steelers. The Steelers have never said they won't trade him. Big Ben has never stated he's happy with his contract. We'd argue he's one of the most underpaid top quarterbacks in the league, and he'd agree.
Big Ben was joking with his "tradeable" comments, but his performance down the stretch will help determine his offseason value. This story comes back to money. And there is no better way to earn some money than to pile up four-touchdown games on the way to a surprising playoff berth.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000284156/article/big-ben-jokes-hes-more-tradeable-after-big-week-11vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ben a tegnapi teljesítményével kapcsolatban ennyit mondott: "Maybe I made myself more tradeable." 😀 ("I really wasn't worried about being a distraction. Someone asked me during the week if I felt the need to say something to my teammates. I really didn't. I didn't think it was worth talking about. They know how I feel about them and this team. They know I don't want to go anywhere. A lot of guys came up to me and said, 'Ben, don't worry about it. It's ridiculous. Just play your game.' ")Vicces egyébként, hogy az NFL.com milyen írásokkal próbálja kevésbé égőnek feltüntetni a saját (elsősorban Rapoport) baklövését. Csak magukból csinálnak még inkább hülyét.
Roethlisberger has made a lot of vague statements about wanting to remain with the Steelers. The Steelers have never said they won't trade him. Big Ben has never stated he's happy with his contract. We'd argue he's one of the most underpaid top quarterbacks in the league, and he'd agree.
Big Ben was joking with his "tradeable" comments, but his performance down the stretch will help determine his offseason value. This story comes back to money. And there is no better way to earn some money than to pile up four-touchdown games on the way to a surprising playoff berth.
több mint 11 éve
Mi történt a csapatnál, hogy azt hiszitek, ezután (majdnem) minden meccset nyer a sztíl?Ilyet Te hol olvastál, hogy itt bárki azt hinné, hogy innen minden meccset nyerünk? Elárulom, ilyet senki, de senki nem írt itt.
Hátrébb az agarakkal, messze van még Karácsony!Atari
Úgyhogy hátrébb az agarakkal...
több mint 11 éve
A PO-esély reális, nem matematikai esély. Ez nem kérdés. Hat körrel a vége előtt egyetlen győzelemre vagyunk a jelenlegi WC-helytől.Abban viszont Red Starnak igaza van, hogy most számolgatni teljesen feleslges. Mint ahogy a 12. körig úgy általában véve is az, mert túl sok van még hátra ilyenkor. Amikor az utolsó negyedre, a decemberre fordulunk, akkor érdemes körbenézni, hogy hol is tartunk.
Tehát, bár a PO reális esély, most ezzel még nem szabad és tök felesleges foglalkozni. 2 kulcsfontosságú meccs előtt állunk, azokat meg kell nyerni, hogy decemberre már jó helyzetbe kerüljünk és a mostani 8-9 csapatból benne maradjunk abba a 3-4-be, amelyik még akkor is versenyben lesz. Ha nincs meg, nincs miről beszélni, ezért felesleges számolgatni. Most előbb nyerni kell, hogy utána decemberben számolgathassunk.
Ami tuti, minimum 5-1 kell a hátralévő meccseken és most 2 csoportrangadó jön, ami duplasúllyal bír, tehát ha ezeken sikerrel túlvagyunk, akkor kezdjünk el PO-ról beszélgetni, mert most még csak az esély reális. Az alapfeltétel hozzá, hogy most a 2 csoportmeccset megnyerjük.
Go Steelers!