Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Örülök hogy végre nyert a tampa, de azt én is látom, hogy ezt a meccset nem a Tampa nyerte meg, hanem a steelers bukta el. Több mint 120 yardnyi büntetéssel és 5 sackkel nehéz meccset nyerni.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
Gura Pittsburgh Steelers 6
Köszi mindenkinek a fordítást! Igen,már akartam szóba hozni a draftot,sehol egy értelmes CB :-/
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 854
Ne felejtsük el, hogy az O nem csak a playhívásoknak köszönhetően nem tudott a végén first down-t csinálni. Haley nem jó ugyan, de sokkal komolyabb baj még mindig a fallal van. A liga talán legkiválóbb edzője dolgozik velük, úgyhogy látványosan az emberanyaggal van baj, pedig első és második köröket lőttünk el rájuk. 1-1 jó meccs, aztán a nagy semmi.
A cornerek meg akkor tudnak hatékonyak lenni, ha van passrush...az pedig siralmas. McLendon, Cam Thomas megint leggyengébb formájukat hozták. De Worilds se érdemli meg a nagy lóvét.
Mondjuk azt is bajosnak tartom, hogy az elmúlt 3 draft során nem jött olyan CB aki komoly erőt képviselne a ligában. Ez kissé luxus
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Őszinte leszek,csodáltam,hogy Charlotte-ban győzni tudtunk,nem is akárhogy,most akkor megint döntsük el,hogy melyik a csapat igazi arca....
Ha lenne egy angolbol zseni ember aki nagyjából lefordítja ezt,annak megköszönném,rohadtul kiváncsi vagyok mit mondott:
 www.steelers.com/news/article-1/Coach-Tomlins-Post-Game-Comments/9dac0cd9-5af3-478a-a290-1a1fa402cd54Gura
Semmi különös. Teljes mértékben a büntetésekkel járó hibáknak tudja be a végeredményt. Ez edzői felelősség, vállalja is.
Különösen kiakadt a presnap és postplay szabálytalanságokon.tomi-tomi
remélem egyébként le is ba**za a csapatot is értük. Amúgy pedig punter kolléga tényleg elmegy a pi*sába... 30 yardosakat rúgni?._. katasztrófa, mind emellett természetesen a D-t nagyon gatyába kell rázni...

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Őszinte leszek,csodáltam,hogy Charlotte-ban győzni tudtunk,nem is akárhogy,most akkor megint döntsük el,hogy melyik a csapat igazi arca....
Ha lenne egy angolbol zseni ember aki nagyjából lefordítja ezt,annak megköszönném,rohadtul kiváncsi vagyok mit mondott:
 www.steelers.com/news/article-1/Coach-Tomlins-Post-Game-Comments/9dac0cd9-5af3-478a-a290-1a1fa402cd54Gura
Semmi különös. Teljes mértékben a büntetésekkel járó hibáknak tudja be a végeredményt. Ez edzői felelősség, vállalja is.
Különösen kiakadt a presnap és postplay szabálytalanságokon.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Röviden:
- fegyelmezetlen volt a csapat
- rengeteg volt a büntetésünk és ezt nem menedzselték le megfelelően, engedték, hogy megtörténjen és ezért vállalja a felelősséget
- ilyen büntetésekkel nem fogunk szoros meccset nyerni, szóval ezen dolgozni kell erősen
- az utolsó rosszul sikerült támadójáték sikertelenségét a bekapott 5 yardos büntetésnek tulajdonítja
- lényegében magunkat rúgtuk seggbe (és vertük meg) a büntetésekkel
- a munkát ugyanúgy folytatják, mint eddig
több mint 11 éve
 www.steelers.com/news/article-1/Coach-Tomlins-Post-Game-Comments/9dac0cd9-5af3-478a-a290-1a1fa402cd54
több mint 11 éve
herewego Pittsburgh Steelers 1 017
A hivatalos oldalon a szurkolók 95%-a követeli Haley fejét! Ami lassan már engem sem lep meg,hogy több mint az emberek fele Tomlinnal is így van. Ennyi büntetést egyszerűen nem lehet beszopni 135 yard asszem,nem biztos. Utolsó előtti driveunknál amit műveltünk az vicc,3 futással simán meg lett volna a firts down és vége a meccsnek,erre elba.faszkodja Haley...amihez ugye Tomlin ámenje is kellett...
Rettenet gyenge CB sorunk van,Cortez Allen számomra nem több csak egy 3.CB,rendre elkésik az emberéről,10 ből 9szer minimum.Gay egy nulla,sosem volt kérdés.Beachum egy vicc egész szezonban.Gilbert állandóan bemozdul,DeCastro 1 jó meccs után hoz 2-3 szart.
Ez egy vicc,nem térek magamhoz,állandóan,évek óta ez megy,jönnek a híg fos csapatok,és rendre kikapunk vagy közel vagyunk hozzá...Gura

Ezt adom. Mondjuk en tomlint birom, de haley takarodjon a faszba
Illetve cortez allen megkapta a szerzodeset elvoleg most ő a legjobb CB nk de sajnos ő is hibazgat rendesen:/
De ha nem gay -ek lennenek mellete akkor nem lenne ekkora baj. borzaszto volt ami ma csinalt😕 És sajnos ike is nagyon hianyzott..
Ez van
Megin várhatunk egy evet azt lesz vmi sajnos...
De mind1 en optimista vagyok lehet mosst kikaptunk egy szartol de lehet h majd verjuk a colts ot vagy saintset es meglehet az a PO😊

több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 377 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mondjuk ha Brown nem droppol, meg nem lassít le a következő hosszú passznál akkor most nem ekéznénk Haley-t, hanem beírnánk egy szokásos Steelers-es W-t. Ezért nem is olyan nagy baj, hátha így MOST kibasszák, mert ő zsákutca.

több mint 11 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Egyék meg ami főztek, úgyis kuka ez a szezon is, szenvedje végig tomlin és haley.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
Nem tudom mire várnak Rooney-ék,mit látnak ebben az emberben,meg merem kockáztatni,hogy hiába volt rettenet gyenge a CB produktom,Haley még náluk is gyengébb volt,ISMÉT!!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 966
A hivatalos oldalon a szurkolók 95%-a követeli Haley fejét! Gura
Ki sem kellett volna nevezni három évvel ezelőtt, egy kurva nagy vicc ez az ember. Évről évre egy brutálisan jó emberanyaggal képtelen megugrani a lécet. Nekem fáj látni, hogy még állást kaphat bárhol, beleértve az utolsó középiskolai csapatot. Süprűt a kezébe gameplay helyett.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
A hivatalos oldalon a szurkolók 95%-a követeli Haley fejét! Ami lassan már engem sem lep meg,hogy több mint az emberek fele Tomlinnal is így van. Ennyi büntetést egyszerűen nem lehet beszopni 135 yard asszem,nem biztos. Utolsó előtti driveunknál amit műveltünk az vicc,3 futással simán meg lett volna a firts down és vége a meccsnek,erre elba.faszkodja Haley...amihez ugye Tomlin ámenje is kellett...
Rettenet gyenge CB sorunk van,Cortez Allen számomra nem több csak egy 3.CB,rendre elkésik az emberéről,10 ből 9szer minimum.Gay egy nulla,sosem volt kérdés.Beachum egy vicc egész szezonban.Gilbert állandóan bemozdul,DeCastro 1 jó meccs után hoz 2-3 szart.
Ez egy vicc,nem térek magamhoz,állandóan,évek óta ez megy,jönnek a híg fos csapatok,és rendre kikapunk vagy közel vagyunk hozzá...
több mint 11 éve
ennél nagyobb szégyen már csak a Jags ellen lenne ha kikapnánk...

hoppá, jövőhéten pont velük játszunkBigBen7
Hát az tenyleg vicc lenne de ahogy elnezem a sorsolást a jags után nem sok jot latok...herewego
nem akarok károgni, de ez a Bortles gyerek még jó is, Glennonnal ellentétben.berger90

Vmit kezdeni kell ezzel a Dvel, shazier ,jarvis jones, hiánya is nagyon erzodik de a secondery az a vicc ike nagyon hianyzik

több mint 11 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Többnyire csak read only vagyok a topicban, de ezt már én sem bírom...Ilyen szar playhívásokkal és ennyi bűntetőyarddal nem is csoda, hogy nem nyerünk... :-/
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 966

Hát az tenyleg vicc lenne de ahogy elnezem a sorsolást a jags után nem sok jot latok...herewego
nem akarok károgni, de ez a Bortles gyerek még jó is, Glennonnal ellentétben.

Mindig jövőre
több mint 11 éve

Hát az tenyleg vicc lenne de ahogy elnezem a sorsolást a jags után nem sok jot latok...

több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223

hoppá, jövőhéten pont velük játszunk
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 377 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Rajtunk röhög a liga, teljes joggal. És még így is mennyivel jobban kezdünk mint tavaly. De a játék nagyon gyenge, és hullámzó. Erőtlen az egész. Faszom... 😕

több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
de legalább a kövi drafton az O-ban nem lesz egetrengetően nagy need😀fcancellara
(akarom mondani, mivel ilyen hullámzó teljesítménnyel, ilyen sec-kel és az ezt "kiegészítő" pass rush-sal a PO még álomnak is sok)
több mint 11 éve
Geci en nem birom h a faszba kaphattunk ki?

több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
de legalább a kövi drafton az O-ban nem lesz egetrengetően nagy need😀
több mint 11 éve
Gyerekek, máma nyerni kéne! Az ilyen meccseket szoktuk elbalfaszkodni. Ugye ezt nem?!bcsarli
Nesze neked Ördög falra festése...ThundersNFL
Csak a sok éves tapasztalat 😕

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
hihetetlen.........nem találok szavakat.

több mint 11 éve
Obika Pittsburgh Steelers 29
Emlékeim szerint (az elmúlt években) az idegenbeli ilyen meccseinket szoktuk "elbalfaszkodni".
A gyenge csapatok ellen idegenben az elmúlt 2 PO mentes évben kikaptunk Oakland és a Tennessee ellen, majd a következő évben a Vikings és ismét a Raiders ellen.
Hazai pályán talán a leggyengébb csapat a tavalyi a Titans és a Miami volt akitől kikaptunk.
Úgyhogy ez a meccs nem illene ebbe a sorba...reméljük nem is fogjuk elqurni!Klaci79
Hát sikerült, szó szerint elkúrni. De hogy lehet egy csapat teljesítménye ennyire hullámzó?