Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem játszott még.Egy ilyesmit most is megnéznék! 😊
Legutoljára Culpepper irányított ellenetek Lions mezben és két sacken múlt a győzelmünk (RZ 3. és 4. kísérlet).Bazzani
több mint 11 éve
Nem játszott még.Legutoljára Culpepper irányított ellenetek Lions mezben és két sacken múlt a győzelmünk (RZ 3. és 4. kísérlet).
több mint 11 éve
A szép méhecskésben nyomjuk a Lions ellen.RG3 lehet nem túl vidáman emlékszik a méhecske szerkóra, 70 körüli volt a QB ratingje azon a meccsen. (a szezon átlaga 100 fölött)
Jön a Pittsburgh Jail team. 😀polamalu
Tényleg, Stafford játszott már ellenünk?
több mint 11 éve
A szép méhecskésben nyomjuk a Lions ellen.Jön a Pittsburgh Jail team. 😀
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Szegénynek azóta sincs csapata. Pedig már kiderült, hogy az asszony csak a vak komondoron esett át!Csakhogy Eső CB a túloldalon is játszani fog adott esetben, a futásunk eddig meg hol van, hol nincs. És két egymást követő meccsen még a "hol van" eset nem fordult elő.kittliEső, futás... A megoldás: igazoljuk vissza Chris Rainey-t!vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Csakhogy Eső CB a túloldalon is játszani fog adott esetben, a futásunk eddig meg hol van, hol nincs. És két egymást követő meccsen még a "hol van" eset nem fordult elő.kittliEső, futás... A megoldás: igazoljuk vissza Chris Rain
több mint 11 éve
Amióta focizok egy dologba vagyok biztos: 'az eső a legjobb cornerback'.Csakhogy Eső CB a túloldalon is játszani fog adott esetben, a futásunk eddig meg hol van, hol nincs. És két egymást követő meccsen még a "hol van" eset nem fordult elő.
Ezt vallom most is, örülnék ha CJ elleni csatába az eső is segítené Taylort.laby
több mint 11 éve
Amióta focizok egy dologba vagyok biztos: 'az eső a legjobb cornerback'.Ezt vallom most is, örülnék ha CJ elleni csatába az eső is segítené Taylort.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Persze-persze...komolyra fordítva a szót mi sem gondoljuk ezt lefutottnak, csak őszinte elismeréssel adózunk CJ teljesítménye előtt mindannyian a magunk furcsa módján 😀! Szóval nem bánnánk ha vizes lasztit kellene elkapdosnia.Fú de nincs ennyire lefutva ez a meccs.Ha jól értelmezem akkor Snow fogja Megatront, Winter próbálja Bush útját állni, Ice őrzi majd Pettigrewt és Cold generál passrusht Stafford ellen? 😊BazzaniIgen, jól látod. Nagyjából mi is tudjuk, hogy ez az egy esélyünk van. Idén már túl sok Steelers meccset láttunk, hogy abban bízzunk majd magunktól megverünk titeket. Úgyhogy most mindenhol minimum esőtáncot járunk, de néhány vakmerő ember már a korai havazásban reménykedik 😀Klaci79
Sőt én még egyértelmű esélyesnek sem nevezném magunkat.
Most néztem egy Stafford riportot amiben a Steelersről beszél, ő is tisztában van vele, hogy soha nem lehet leírni egy ilyen csapatot / egy ilyen védelmet.Bazzani
Ha valaki, akkor mi aztán tudjuk, hogy Ike levette a pályáról A.J. Green-t és Marshall-t is, csak a baj az, hogy ennek ellenére mindkét esetben veszítettünk. Szerintem pont azért mert jó futóteljesítmények is voltak az ellenfélben és idén ezzel komoly problémáink akadtak. (Nálatok viszont szinten van jó futóteljesítmény)
Ha most az ÖREG tényleg felrázta a társaságot a 610 kapott yard után (és nem csak egy meccs volt), akkor ráfázhattok a pittsburghi kalandra, persze kell, hogy az O-nak kijöjjön a lépés, főleg a secondary-tek ellen. Nagyon hullámzó az egész csapat, így csak remélni tudom, hogy épp hullámhegyen vagyunk.
több mint 11 éve
Fú de nincs ennyire lefutva ez a meccs.Ha jól értelmezem akkor Snow fogja Megatront, Winter próbálja Bush útját állni, Ice őrzi majd Pettigrewt és Cold generál passrusht Stafford ellen? 😊BazzaniIgen, jól látod. Nagyjából mi is tudjuk, hogy ez az egy esélyünk van. Idén már túl sok Steelers meccset láttunk, hogy abban bízzunk majd magunktól megverünk titeket. Úgyhogy most mindenhol minimum esőtáncot járunk, de néhány vakmerő ember már a korai havazásban reménykedik 😀Klaci79
Sőt én még egyértelmű esélyesnek sem nevezném magunkat.
Most néztem egy Stafford riportot amiben a Steelersről beszél, ő is tisztában van vele, hogy soha nem lehet leírni egy ilyen csapatot / egy ilyen védelmet.
több mint 11 éve
Vasárnapra +16 fokot jósolnak ! Hó biztos hogy nem lesz. De egyelőre esőt várnak...
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Ha jól értelmezem akkor Snow fogja Megatront, Winter próbálja Bush útját állni, Ice őrzi majd Pettigrewt és Cold generál passrusht Stafford ellen? 😊BazzaniIgen, jól látod. Nagyjából mi is tudjuk, hogy ez az egy esélyünk van. Idén már túl sok Steelers meccset láttunk, hogy abban bízzunk majd magunktól megverünk titeket. Úgyhogy most mindenhol minimum esőtáncot járunk, de néhány vakmerő ember már a korai havazásban reménykedik 😀
több mint 11 éve
Ha jól értelmezem akkor Snow fogja Megatront, Winter próbálja Bush útját állni, Ice őrzi majd Pettigrewt és Cold generál passrusht Stafford ellen? 😊BazzaniFrost pedig dob 40 pontot 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Klemó
5 664
Lefordítanám. Most meg lehet mutatni, hogy az év elejétől függetlenül érettek vagyunk-e egyáltalán a PO-ra. Itt biza nem lesz pardon sem az O-nak, sem a D-nek. Én is nagyon várom ezt a meccset, erről szól az NFL, ezért nézzük, hogy ilyeneket lássunk, remélem jó meccs lesz, csúszkálással, hógolyóval...😊Lám-lám-lám 😊 Milyen egyszerű a siker titka: Klaci megint a nem mondom ki a nevét embert viseli az avatarjában. 😀Erről úgy látom még nem esett szó, de ez a kedvezőtlen matchup egy elég jó edzői munkával lett megoldva. Nevezetesen; az várható volt hogy passzjáték esetén a Bills DL nyomását elég korlátozottan tudja tartani az O falunk. Ennek eredménye volt a run heavy playhívás, ennél sokkal kevésbé jött ki a két fal közötti tudáskülönbség. Ráadásul szerintem -ahogy minket, nézőket- az ellenfelet is némileg váratlanul érte a hatékony futásunk. Ezt nem tudhatom, de szerintem alapból ők úgy készültek hogy futásunk nem komoly ezért kénytelenek leszünk passzolni, Benre extra nyomást helyezve (ami nekik általában megy) megölik a passzjátékunkat, és zsebben a meccs. 3-0-ig működött is. 😊
Sőt, kedvezőtlen matchup volt, ahogy a Jets DL-je is és megint nyertünk. Van egy jó hírem, a Lions is igencsak kedvezőtlen matchupnak tűnik, és ismét a DL-je miatt. 😊 Plusz ugye Megatron. Az egész schedule-ből ezt a párharcot vártam leginkább az Ike "best cover" Taylor-Megatron párharc miatt. Ez a 3-6 ellenére sem változott. Tényleg rohadt kíváncsi vagyok.Soldados
Erre a meccsre egy ilyen mértékben futásra épülő gameplant hozni szvsz tökéletes húzás volt. (Viszont hogy a TO és a visszahordás után kétszer RZ-ban kapott labdát az O, és mindkettőből 3& out, az vérlázító. Pillanatnyi állástól meg mindentől függetlenül.)
Lions ellen viszont ez a taktika vélhetően nem fog működni. A Bills egyértelműen futó csapat game manager QB-val, aki megfogja a futásukat, az megfogta őket. Lions ellenben passzban és futásban is jobb nálunk. Ez pont egy olyan meccs lesz, ahol nagyon komoly D teljesítmény fog kelleni, de ez önmagában nem elég, hanem muszáj lesz az O-nak is hozzátenni extrát. Viszont ott a Lions DL, ami hasonló alaphelyzet mint a Billsé, csak ellenük muszáj lesz passzolni is, mert ők is fognak, és akármilyen jó D mellett is 1-2 TD-t össze fognak hozni.Jan
több mint 11 éve
Ha jól értelmezem akkor Snow fogja Megatront, Winter próbálja Bush útját állni, Ice őrzi majd Pettigrewt és Cold generál passrusht Stafford ellen? 😊
több mint 11 éve
Már havazott Pittben tegnap, reméljük, ez így marad és a töke is lefagy Megatronnak, meg a többieknek 😀
több mint 11 éve
Lám-lám-lám 😊 Milyen egyszerű a siker titka: Klaci megint a nem mondom ki a nevét embert viseli az avatarjában. 😀Erről úgy látom még nem esett szó, de ez a kedvezőtlen matchup egy elég jó edzői munkával lett megoldva. Nevezetesen; az várható volt hogy passzjáték esetén a Bills DL nyomását elég korlátozottan tudja tartani az O falunk. Ennek eredménye volt a run heavy playhívás, ennél sokkal kevésbé jött ki a két fal közötti tudáskülönbség. Ráadásul szerintem -ahogy minket, nézőket- az ellenfelet is némileg váratlanul érte a hatékony futásunk. Ezt nem tudhatom, de szerintem alapból ők úgy készültek hogy futásunk nem komoly ezért kénytelenek leszünk passzolni, Benre extra nyomást helyezve (ami nekik általában megy) megölik a passzjátékunkat, és zsebben a meccs. 3-0-ig működött is. 😊
Sőt, kedvezőtlen matchup volt, ahogy a Jets DL-je is és megint nyertünk. Van egy jó hírem, a Lions is igencsak kedvezőtlen matchupnak tűnik, és ismét a DL-je miatt. 😊 Plusz ugye Megatron. Az egész schedule-ből ezt a párharcot vártam leginkább az Ike "best cover" Taylor-Megatron párharc miatt. Ez a 3-6 ellenére sem változott. Tényleg rohadt kíváncsi vagyok.Soldados
Erre a meccsre egy ilyen mértékben futásra épülő gameplant hozni szvsz tökéletes húzás volt. (Viszont hogy a TO és a visszahordás után kétszer RZ-ban kapott labdát az O, és mindkettőből 3& out, az vérlázító. Pillanatnyi állástól meg mindentől függetlenül.)
Lions ellen viszont ez a taktika vélhetően nem fog működni. A Bills egyértelműen futó csapat game manager QB-val, aki megfogja a futásukat, az megfogta őket. Lions ellenben passzban és futásban is jobb nálunk. Ez pont egy olyan meccs lesz, ahol nagyon komoly D teljesítmény fog kelleni, de ez önmagában nem elég, hanem muszáj lesz az O-nak is hozzátenni extrát. Viszont ott a Lions DL, ami hasonló alaphelyzet mint a Billsé, csak ellenük muszáj lesz passzolni is, mert ők is fognak, és akármilyen jó D mellett is 1-2 TD-t össze fognak hozni.
több mint 11 éve
Aztírják a vajákosok - Let it Snow!fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/539752_10152040655244905_1204865496_n.jpg
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
xtaki
3 441
NY-ban epp havazik...szoval akar meg jobb is lehet 😊
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Pray for rain on Sunday.
több mint 11 éve
Tillman elég szépen tudja általában limitálni (nyilván ez nem azt jelenti, hogy nincs elkapása) Azért van nekik egy Reggie Bush-uk is, aki szintén jól nyomja idén.... 😊Ez egy nagyon érdekes párharc lesz valóban. Kíváncsian várom. Szerintem a beharangozót is mindenhol erre fogják kihegyezni mindenhol.polamaluIke biztos nagyon felszívja magát, de attól tartok hogy CJ-t 150 alatt nem nagyon fogja tartani.labyLám-lám-lám 😊 Milyen egyszerű a siker titka: Klaci megint a nem mondom ki a nevét embert viseli az avatarjában. 😀Nagyon várom ezt az összecsapást. Végre egy olyan csapat jön, akinek komoly támadó potenciálja is van, mert ilyen csapatot idén még nem tudtunk megverni. Elképesztő passzjáték érkezik a városba és egy kicsit azért reménykedek benne, hogy egy komoly novemberi esős mérkőzés lesz ez. Elképesztően kevés, mindössze 10 sack-et tudtak csinálni ellenük, így nyomásra nemigen számítok. Minden szem majd Ike-on lesz, aki A.J. Green ellen megcsinálta, de ez még nehezebb lesz. Ugyanakkor a secondary-jük nem túl erős, így Ben is nagy meccset csinálhat. Ráadásul Bengals-Browns és Bears-Ravens...most már nem hibázhatunk!!!Klaci79
Megtehetnétek azt a szívességet, hogy elkalapáljátok őket (bár mi meg titeket vertünk, így nem illik ilyet kérni) Cserébe nem biztos, tudunk-e adni valamit (esetleg a Ravenst megverjük)
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Shamarko szinte biztosan nem játszik a Lions ellen. Kiesel, Foster, Velasco és Woodley egyenlőre limitáltan edzenek, de várhatóan játszanak vasárnap.
több mint 11 éve
Ez egy nagyon érdekes párharc lesz valóban. Kíváncsian várom. Szerintem a beharangozót is mindenhol erre fogják kihegyezni mindenhol.Ike biztos nagyon felszívja magát, de attól tartok hogy CJ-t 150 alatt nem nagyon fogja tartani.labyLám-lám-lám 😊 Milyen egyszerű a siker titka: Klaci megint a nem mondom ki a nevét embert viseli az avatarjában. 😀Nagyon várom ezt az összecsapást. Végre egy olyan csapat jön, akinek komoly támadó potenciálja is van, mert ilyen csapatot idén még nem tudtunk megverni. Elképesztő passzjáték érkezik a városba és egy kicsit azért reménykedek benne, hogy egy komoly novemberi esős mérkőzés lesz ez. Elképesztően kevés, mindössze 10 sack-et tudtak csinálni ellenük, így nyomásra nemigen számítok. Minden szem majd Ike-on lesz, aki A.J. Green ellen megcsinálta, de ez még nehezebb lesz. Ugyanakkor a secondary-jük nem túl erős, így Ben is nagy meccset csinálhat. Ráadásul Bengals-Browns és Bears-Ravens...most már nem hibázhatunk!!!Klaci79
több mint 11 éve
Hát igen a saját könyvkiadó sokat segít a dolgon 😀Ahhoz naponta sok órát kell a könyvtárban tölteni 😀polamaluvagy saját nyomda kell...Collapo
több mint 11 éve
Ike biztos nagyon felszívja magát, de attól tartok hogy CJ-t 150 alatt nem nagyon fogja tartani.Lám-lám-lám 😊 Milyen egyszerű a siker titka: Klaci megint a nem mondom ki a nevét embert viseli az avatarjában. 😀Nagyon várom ezt az összecsapást. Végre egy olyan csapat jön, akinek komoly támadó potenciálja is van, mert ilyen csapatot idén még nem tudtunk megverni. Elképesztő passzjáték érkezik a városba és egy kicsit azért reménykedek benne, hogy egy komoly novemberi esős mérkőzés lesz ez. Elképesztően kevés, mindössze 10 sack-et tudtak csinálni ellenük, így nyomásra nemigen számítok. Minden szem majd Ike-on lesz, aki A.J. Green ellen megcsinálta, de ez még nehezebb lesz. Ugyanakkor a secondary-jük nem túl erős, így Ben is nagy meccset csinálhat. Ráadásul Bengals-Browns és Bears-Ravens...most már nem hibázhatunk!!!Klaci79