Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az INT-ről te sem fogsz engem meggyőzni, nem azért dobott szart Ben, mert az OL szar, hanem mert csak szart dobott. Ahogy szokta meccsenként 5-6x teljesen szarul dobni... Ezt kár a playhívásra fogni, meg az OL-re.
"Olyan play-t kell hívni": mert az amcsifoci ennyire egyszerű és egzakt "tudomány", hogy minden play prognosztizálható, ugye?😊
Ha rövid passzt hívott volna és besül, akkor meg azért lett volna fasz, hogy safety veszély, és akkor még a labda is visszakerül(hetet)t volna hozzájuk.
kishaszi
Ezt találtam. (Elnézést, nem lesz szép emlék.)  www.youtube.com/watch?v=STkZUAGO_i0

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
 steelers.hu/a-buffaloi-bolenyeket-latjuk-vendegul-vasarnap/
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Tipikusan azt a fejlődési utat járta be, amit várunk egy játékostól. A 3. évében nagyot lépett előre, húzóember lett, majdnem csak ő egyedül a kortársai közül. Bőven meg lehetett volna tartani, szerintem hiba volt, de tény, hogy az ami történt az is egy út volt. Ehhez azonban Allennek kellett volna azt hoznia, mint amit Lewis a 3. évében...no és mondjuk C. Brown kapcsán is kiderülhetett volna, hogy nem bustról van szó....Klemó
Igen valóban tipikus fejlődés volt ez nálunk. Kicsit úgy is érzem, hogy rendre megszívjuk ezt, hiszen a draftolt játékosaink abban az évben szoktak igazán jó teljesítményt nyújtani, amikor már komoly pénzbe kerülne a megtartásuk. Persze tudom, hogy játéklehetőséget is csak akkor szoktak kapni, ami mostanában nem nagyon fér bele az NFL-ben.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Tipikusan azt a fejlődési utat járta be, amit várunk egy játékostól. A 3. évében nagyot lépett előre, húzóember lett, majdnem csak ő egyedül a kortársai közül. Bőven meg lehetett volna tartani, szerintem hiba volt, de tény, hogy az ami történt az is egy út volt. Ehhez azonban Allennek kellett volna azt hoznia, mint amit Lewis a 3. évében...no és mondjuk C. Brown kapcsán is kiderülhetett volna, hogy nem bustról van szó....
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
És Ike kapott egy telibevert garantàlt kiterjesztést, ez màr ott eldőlt...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Lewis-t amúgy szerettük volna megtartaniKlaci79
Nem egészen ezt támasztja alá az, hogy nem kapott tőlünk szerződésajánlatot. 😊 Ha jól emlékszem Colbert később nyilatkozta, hogy a cap miatt nem is számoltak a megtartásával.vassadi
Igen, viszont a kettő nem ütközik egymással. Sajnos esélyünk sem volt a megtartására. Viszont annyira nem érezzük a hiányát, mint mondjuk Harrison-ét. Ha JJ vagy Worlids legalább futás ellen tudná hozni azt a szintet...Klaci79
Meg lehetett volna oldani, hogy beleférjen. Csak Colberték úgy gondolták, hogy akkora összegért nem éri meg, amennyit elvinne a capből, mert ott van mögötte az utánpótlás Allen személyében, továbbá Gay-t vissza lehetett hozni, aki egy-két évig viszonylag elfogadható megoldást jelent harmadik/negyedik (és mint azt láthattuk, akár második) számú CB-ként, illetve akkoriban még úgy tűnt, hogy Curtis Brownból is lehet valami.
több mint 11 éve
Nem egészen ezt támasztja alá az, hogy nem kapott tőlünk szerződésajánlatot. 😊 Ha jól emlékszem Colbert később nyilatkozta, hogy a cap miatt nem is számoltak a megtartásával.vassadi
Igen, viszont a kettő nem ütközik egymással. Sajnos esélyünk sem volt a megtartására. Viszont annyira nem érezzük a hiányát, mint mondjuk Harrison-ét. Ha JJ vagy Worlids legalább futás ellen tudná hozni azt a szintet...
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nem egészen ezt támasztja alá az, hogy nem kapott tőlünk szerződésajánlatot. 😊 Ha jól emlékszem Colbert később nyilatkozta, hogy a cap miatt nem is számoltak a megtartásával.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Lewis-t amúgy szerettük volna megtartani, de ő meg szeretett volna visszatérni NO-ba. És láss csodát tényleg nem vészes a hiánya. Hozzátenném, hogy Lewis tavaly az utolsó meccseken játszott nagyon jól és talán pont ezért emlékszik rá mindenki olyan pozitívan. Korábban semmivel sem emelkedett ki Ike és Allen mellett. Hozzáteszem én is sajnálom, de nem fért bele. Ike amúgy is jó idényt fut, Gay és Allen pedig jó második számú CB-k.Klaci79
Ezzel nem értek egyet, az első pár fordulóba nem volt annyira észrevehető, de akkor is jól játszott.
Viszont a szezon több, mint a felét iszonyat jól nyomta végig. Sokszor kiemelkedett a védelemből is, nagyon meglepett hogy ekkorát tudott fejlődni és imádtam nézni a játékát Őt sajnáltam a legjobban az offseason folyamán, de hát érthető volt.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Marcus Gilbert ma is limitáltan edzett. Amennyiben nem tud vasárnap játszani Guy Whimper lesz a helyettese. Adams kihagyta a mai edzést bordasérülés miatt. Így a támadófal várhatóan Beachum-Foster-Velasco-DeCastro-Whimper lesz. Klaci79
Elárulom a másik oldalt 😉
Branch- KyleWilliams-Dareus-MarioWillianssutianap
Igen. A hét elején írtam is, hogy matchup szerint ez sokkal rosszabb nekünk, mint a Pats volt.Soldados
Ez borzalom nem mecsáp, Lózon nincs az so-so, mehetne a passz, ha ha Kiko meg a Bills sec nem ott vadászna, BigBennek ideje lenne előszedni magát, semmi homály mer visszaviszik.

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Marcus Gilbert ma is limitáltan edzett. Amennyiben nem tud vasárnap játszani Guy Whimper lesz a helyettese. Adams kihagyta a mai edzést bordasérülés miatt. Így a támadófal várhatóan Beachum-Foster-Velasco-DeCastro-Whimper lesz. Klaci79
Branch- KyleWilliams-Dareus-MarioWillianssutianap
Igen. A hét elején írtam is, hogy matchup szerint ez sokkal rosszabb nekünk, mint a Pats volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Branch- KyleWilliams-Dareus-MarioWillians

több mint 11 éve
A Bills-nél Manny Lawson LB és Robert Woods WR nem edzett pénteken. Előbbi ráadásul valami meg nem nevezett személyes okok miatt hagyta ki a pénteki edzést.
több mint 11 éve
Marcus Gilbert ma is limitáltan edzett. Amennyiben nem tud vasárnap játszani Guy Whimper lesz a helyettese. Adams kihagyta a mai edzést bordasérülés miatt. Így a támadófal várhatóan Beachum-Foster-Velasco-DeCastro-Whimper lesz. Ike Taylor ismét rendesen edzett, így az ő játéka nem lehet kérdéses.
több mint 11 éve
Vugylival egyébként szerződésileg ilyenkor mit lehet csinálni? (a szerződések egy iszonyatos nagy fehér folt az életemben) Ha megválnánk tőle sem állunk jobban a cap alatt, szerződésmódosításnál meg Ő diktálna ilyen számok mellett. Vagy mégsem?
Lamarr Woodley 2014 Cap Number: $13,590,000 , Dead Money: $14,170,000 , Cap Savings: -$580,000kittli
Olyan túl sokat nem lehet kezdeni a szerződésével. Jövőre 8 millió bónusz + 5,6 millió garantáltja lesz. A 8 millió (mínusz az apró) 2/3-át lehet átvezetni a 2015-ös és 2016-os idényre. Ezzel nyerne a FO 2014-ben cca 5 millió cap helyet (0,8 millió bónusz+8 millió garantált), cserébe a 2015-ös cap hite 14 helyett 16,5-re, a 2016-os pedig 12-ről 14,5 millióra ugrana és az eddigi 14 milliós garantált tartalom felmenne 21 millió fölé.tomi-tomi
Tehát mielőtt megfulladok kapok egy kis levegőt, hátha mégiscsak jön egy hajó ami felvesz.kittli
Nagyjából igen. Csak ebben a játékban minden fordulóban egyre kevesebb és elhasználtabb levegőt kapsz. Pár éve még bőséges, üde, ózondús adag jutott (Harrison, BigBen), most meg... Woodley.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Vugylival egyébként szerződésileg ilyenkor mit lehet csinálni? (a szerződések egy iszonyatos nagy fehér folt az életemben) Ha megválnánk tőle sem állunk jobban a cap alatt, szerződésmódosításnál meg Ő diktálna ilyen számok mellett. Vagy mégsem?
Lamarr Woodley 2014 Cap Number: $13,590,000 , Dead Money: $14,170,000 , Cap Savings: -$580,000kittli
Olyan túl sokat nem lehet kezdeni a szerződésével. Jövőre 8 millió bónusz + 5,6 millió garantáltja lesz. A 8 millió (mínusz az apró) 2/3-át lehet átvezetni a 2015-ös és 2016-os idényre. Ezzel nyerne a FO 2014-ben cca 5 millió cap helyet (0,8 millió bónusz+8 millió garantált), cserébe a 2015-ös cap hite 14 helyett 16,5-re, a 2016-os pedig 12-ről 14,5 millióra ugrana és az eddigi 14 milliós garantált tartalom felmenne 21 millió fölé.tomi-tomi
Tehát mielőtt megfulladok kapok egy kis levegőt, hátha mégiscsak jön egy hajó ami felvesz.
több mint 11 éve
Olyan túl sokat nem lehet kezdeni a szerződésével. Jövőre 8 millió bónusz + 5,6 millió garantáltja lesz. A 8 millió (mínusz az apró) 2/3-át lehet átvezetni a 2015-ös és 2016-os idényre. Ezzel nyerne a FO 2014-ben cca 5 millió cap helyet (0,8 millió bónusz+8 millió garantált), cserébe a 2015-ös cap hite 14 helyett 16,5-re, a 2016-os pedig 12-ről 14,5 millióra ugrana és az eddigi 14 milliós garantált tartalom felmenne 21 millió fölé.

több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
1, Ike, top5corner a caphit szempontjából és elengedtük Lewist 5év/25m-ért, azért, hogy jövőre kicsesszük Ike-ot?
Nooormális?
2, Vugyli garantáltja évente 2,6M még két évig, ő ugye caphitben top4. Comment?
3, Polát Berry előzi csak meg zsenge 60e dollárkával. capithrankingon. Wattafukk? gari 5M felett
4. A Lőcsnek nincs singingbonusa jövőre, miért nem nincs elképzelhettelen QB kérdés?
Just ONE shotsutianap
1. Ike-t nem kikúrjuk, hanem nem hosszabbítunk vele. És bár sajnálom Lewis elengedését a CB-posztot abszolút megoldottuk Lewis nélkül és olcsóbban, mint ő, mert Gay és Allen együtt nem keres annyit.
2. Woodley alulteljesít. Itt érdemes gondolkodni.
3. Polának ki ne adott volna olyan szerződést, amit kapott? Kora TOP3 legmeghatázóbb védői közé tartozik. Ő idén is jó a Pats meccset leszámítva. Capszáma könnyen csökkenthető egy 3 éves hosszabbítással.
4. Azért mert a franchise QB a legértékesebb poszt. Azzal nem játszik csak úgy az ember, hogy hátha bejön. Ha draftolnánk is QB-t, akkor se lenne cut BB, azaz lényegtelen kérdés, hogy van-.e signing bonusa a capben vagy nincs.Soldados
Lamarr Woodley 2014 Cap Number: $13,590,000 , Dead Money: $14,170,000 , Cap Savings: -$580,000
több mint 11 éve
Lewis-t amúgy szerettük volna megtartani, de ő meg szeretett volna visszatérni NO-ba. És láss csodát tényleg nem vészes a hiánya. Hozzátenném, hogy Lewis tavaly az utolsó meccseken játszott nagyon jól és talán pont ezért emlékszik rá mindenki olyan pozitívan. Korábban semmivel sem emelkedett ki Ike és Allen mellett. Hozzáteszem én is sajnálom, de nem fért bele. Ike amúgy is jó idényt fut, Gay és Allen pedig jó második számú CB-k.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
1, Ike, top5corner a caphit szempontjából és elengedtük Lewist 5év/25m-ért, azért, hogy jövőre kicsesszük Ike-ot?
Nooormális?
3, Polát Berry előzi csak meg zsenge 60e dollárkával. capithrankingon. Wattafukk? gari 5M felett
4. A Lőcsnek nincs singingbonusa jövőre, miért nem nincs elképzelhettelen QB kérdés?
Just ONE shotsutianap
1. Ike-t nem kikúrjuk, hanem nem hosszabbítunk vele. És bár sajnálom Lewis elengedését a CB-posztot abszolút megoldottuk Lewis nélkül és olcsóbban, mint ő, mert Gay és Allen együtt nem keres annyit.
2. Woodley alulteljesít. Itt érdemes gondolkodni.
3. Polának ki ne adott volna olyan szerződést, amit kapott? Kora TOP3 legmeghatázóbb védői közé tartozik. Ő idén is jó a Pats meccset leszámítva. Capszáma könnyen csökkenthető egy 3 éves hosszabbítással.
4. Azért mert a franchise QB a legértékesebb poszt. Azzal nem játszik csak úgy az ember, hogy hátha bejön. Ha draftolnánk is QB-t, akkor se lenne cut BB, azaz lényegtelen kérdés, hogy van-.e signing bonusa a capben vagy nincs.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Nooormális?
Just ONE shot

több mint 11 éve
Szerintem Sanders Wheaton fejlődésétől függ. Ha befut a srác, stabil megbízható célponttá válik, akkor nem fogjuk megtartani ezt szinte biztosra veszem. Persze nem breakout ez a year, de lesz olyan csapat, aki vinni fogja és mi nem fogunk akarni majd versenyezni.Klemó
Hát ez az!
Kinek a kárára, helyén fusson be, váljon stabil, megbízható célponttá? Brown? No way. Cotchery? Érdekes döntés lenne most. Sanders? Akkor mi a túróért match-elte a FO a Pats ajánlatát? Ismerje el a stáb, hogy a 2,5 millió ablakon kidobott pénz?
Melyik ujjamat adjam oda? probléma. Vagy "vakon" (magas kockázattal) tartom meg Wheaton-t, vagy fizetek Sanders-nek, mint a katonatiszt. Illetve nem, mert pénz, az nincs. Akkor csak marad Wheaton. Akkor pályára vele. Miért nem engedtétek el Sanders-t??! Még egy harmadik kör is jött volna. S nagyjából ez az egyik legjobban menedzselt poszt a Steelers-ben.:-/tomi-tomi
2,5 milláért van idén egy második számú WR-ünk, ez fair deal. Idén egy rookie túl nagy kockázat lett volna, ilyet (a védelemben) a pats csinál, mi nem. Sérült is volt Wheaton, vagyis bőven szükségünk volt is erre, így végképp nem értem miért lenne kidobott pénz ez. Én a jövő évről beszéltem, arról az évről, amikor egy kipróbált másod éves veheti át a helyét. Pont az a lényeg, hogy ehhez bizonyítania kell, tehát itt nincs blind választás. Persze az megint más kérdés, ha nem bizonyít, de mondjuk egye fene, ha mondjuk egy Cotchery nem hagyja ippeg a teljesítménye okán.

Egyébként hozzáteszem Én anno azt mondtam engedjük el, de így utólag azt mondom, hogy jó döntés volt, főleg a sérüléseket látva.Klemó
Jó döntés volt matchelni a 2,5 millát. Ez nem kérdés. Vékonyak lettünk volna WR-poszton, ha elengedjük. így meg viszonylag olcsón maradt a 2. WR-ünk. Teljesen jó volt. Nem jött a breakout year, így emberi összegért fog elmenni, vagy maradni.

A 3. körös pick nem volt létszükséglet, idén lesz elég pickünk a compensatory révén.

A cap miatt nem aggódom, szűkös lesz, mint nekünk mindig. De Levi Brown cutja mellett valszeg Foote is cut lesz. Troynál pedig - ha a hátralévő 8 meccsen jó formát mutat - el tudok képzelni egy 3 éves hosszabbítást, ami jelentősen csökkentheti a jövő évi capszámát. A hátralévő 8 meccs pedig még dönthet további cutokról, ezeken a racionális capspace növelő lépéseken túl.

több mint 11 éve
Szerintem Sanders Wheaton fejlődésétől függ. Ha befut a srác, stabil megbízható célponttá válik, akkor nem fogjuk megtartani ezt szinte biztosra veszem. Persze nem breakout ez a year, de lesz olyan csapat, aki vinni fogja és mi nem fogunk akarni majd versenyezni.Klemó
Hát ez az!
Kinek a kárára, helyén fusson be, váljon stabil, megbízható célponttá? Brown? No way. Cotchery? Érdekes döntés lenne most. Sanders? Akkor mi a túróért match-elte a FO a Pats ajánlatát? Ismerje el a stáb, hogy a 2,5 millió ablakon kidobott pénz?
Melyik ujjamat adjam oda? probléma. Vagy "vakon" (magas kockázattal) tartom meg Wheaton-t, vagy fizetek Sanders-nek, mint a katonatiszt. Illetve nem, mert pénz, az nincs. Akkor csak marad Wheaton. Akkor pályára vele. Miért nem engedtétek el Sanders-t??! Még egy harmadik kör is jött volna. S nagyjából ez az egyik legjobban menedzselt poszt a Steelers-ben.:-/tomi-tomi
2,5 milláért van idén egy második számú WR-ünk, ez fair deal. Idén egy rookie túl nagy kockázat lett volna, ilyet (a védelemben) a pats csinál, mi nem. Sérült is volt Wheaton, vagyis bőven szükségünk volt is erre, így végképp nem értem miért lenne kidobott pénz ez. Én a jövő évről beszéltem, arról az évről, amikor egy kipróbált másod éves veheti át a helyét. Pont az a lényeg, hogy ehhez bizonyítania kell, tehát itt nincs blind választás. Persze az megint más kérdés, ha nem bizonyít, de mondjuk egye fene, ha mondjuk egy Cotchery nem hagyja ippeg a teljesítménye okán.

Egyébként hozzáteszem Én anno azt mondtam engedjük el, de így utólag azt mondom, hogy jó döntés volt, főleg a sérüléseket látva.
több mint 11 éve
Hát ez az!
Melyik ujjamat adjam oda? probléma. Vagy "vakon" (magas kockázattal) tartom meg Wheaton-t, vagy fizetek Sanders-nek, mint a katonatiszt. Illetve nem, mert pénz, az nincs. Akkor csak marad Wheaton. Akkor pályára vele. Miért nem engedtétek el Sanders-t??! Még egy harmadik kör is jött volna. S nagyjából ez az egyik legjobban menedzselt poszt a Steelers-ben.:-/

több mint 11 éve
Szerintem Sanders Wheaton fejlődésétől függ. Ha befut a srác, stabil megbízható célponttá válik, akkor nem fogjuk megtartani ezt szinte biztosra veszem. Persze nem breakout ez a year, de lesz olyan csapat, aki vinni fogja és mi nem fogunk akarni majd versenyezni. Egyébként sokkal inkább van nekünk szükségünk possession WR-re, mint Brown Wheaton mellett még Sandersre.