Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Most már a hivataloson is kint van, hogy JH aláírt!!! Természetesen 92-es lesz😀
több mint 11 éve
Mindannyian tudjuk, hogy csalóka a stat, azért írtam le, mert nagyon rég volt már ilyen. Murray 44 yardos futójátékát se veszem le, pedig olyan sincs minden meccsen. Pont attól statisztika, hogy tartalmazza ezeket is...Bell a 2. legtöbbet futotta a ligában DeMarco Murray mögött. 385-315 yard. Viszont 22-vel kevesebb kísérletből és 5,9-es az átlaga, Murray-nek csak 5,1. Ezen felül Murray még 2 fumblit is vétett. Idén eddig Bell-é a leghosszabb futás.Klaci79Ez csalóka stat azért, az ilyen 80 yardos sztorik mindig megdobják az átlagot (most is 3,3 volt anélkül a futás nélkül...)kishaszi
több mint 11 éve
Ráadásul azt néztem, hogy Timmons fejelte neki szét 😕 Szegény hogy eheti magát miatta.Nekem is pont ez jutott eszembe. Nagyon szarul nézett ki az az alkar, mint valami megfittyedt gumikar... Kemények az enfelben az ájkhoz hasonló gizdák is.kishasziAzt a videót nem tudtam ideilleszteni amikor Tomlin megpuszilja Ike fejét.Ezt Én is ki akartam emelni, minden benne volt, legfőképpen az, hogy igen, lehet ez volt az utolsó meccse....bármilyen fájó is kimondani, de rossz volt nézni a kezét az esetnél, konkrétan fityegett...Klemó
Az szerintem nagyon komoly volt. Olyan jó érzés töltött el, tényleg olyan, mint egy nagy család!Klaci79
több mint 11 éve
Nekem is pont ez jutott eszembe. Nagyon szarul nézett ki az az alkar, mint valami megfittyedt gumikar... Kemények az enfelben az ájkhoz hasonló gizdák is.Azt a videót nem tudtam ideilleszteni amikor Tomlin megpuszilja Ike fejét.Ezt Én is ki akartam emelni, minden benne volt, legfőképpen az, hogy igen, lehet ez volt az utolsó meccse....bármilyen fájó is kimondani, de rossz volt nézni a kezét az esetnél, konkrétan fityegett...Klemó
Az szerintem nagyon komoly volt. Olyan jó érzés töltött el, tényleg olyan, mint egy nagy család!Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Bell a 2. legtöbbet futotta a ligában DeMarco Murray mögött. 385-315 yard. Viszont 22-vel kevesebb kísérletből és 5,9-es az átlaga, Murray-nek csak 5,1. Ezen felül Murray még 2 fumblit is vétett. Idén eddig Bell-é a leghosszabb futás.Klaci79Ez csalóka stat azért, az ilyen 80 yardos sztorik mindig megdobják az átlagot (most is 3,3 volt anélkül a futás nélkül...)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
A sok ekézés után azért most dicsérjük már meg Hailey-t is, akinek sikerült egy olyan playbookot összeraknia erre a meccsre, ami eltüntette az OL gyengeségeit és kihangsúlyozta az erősségeit. A sok számunka kedvező momentum mellett ez volt szerintem a győztes meccs kulcsa!SzokolMost valóban kiváló game plannel mentünk ki és a megvalósítás is kifogástalan volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jó volt látni valami minőségi játékot végre a Steelerstől. Az meg különösen jól esett, hogy láthattam, ahogy Newtont beledöngölik a földbe. Ha hozzák a legutóbbi formát a következő 4 meccset simán be tudják húzni. Csak annyit kérnék, hogy a tampát ne tessék annyira a földbe döngölni 😊
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
A sok ekézés után azért most dicsérjük már meg Hailey-t is, akinek sikerült egy olyan playbookot összeraknia erre a meccsre, ami eltüntette az OL gyengeségeit és kihangsúlyozta az erősségeit. A sok számunka kedvező momentum mellett ez volt szerintem a győztes meccs kulcsa!
több mint 11 éve
Istenem el sem hiszem 😊....Ike-nak meg nagyon örülök, ha valóban "csak" 6 hét lesz belőle.
több mint 11 éve
Goodell már meg is rendelt egy nagyobb adag sárga csekket 😀
több mint 11 éve
JH fiai eldöntötték a kérdést azt hiszem 😀www.facebook.com/video.php?v=825363517495782&set=vb.100000664238348&type=2&theater
több mint 11 éve
Én azt olvasom, hogy ma, azaz kedden, találkozik az edzői karral. Vagyis 1% esélye még van, hogy nem tér vissza. Persze az nem lehetséges így welcome back Silverback 😀Ennyi jó hír egy időben 😀 Akik érintettek tudják miről beszélek, nemsokára a többiek is megtudják, ha legyen ez egy kis titok 😀
több mint 11 éve
Tegnap már ezzel foglalkoztak, de nem akartam elhinni, hogy ez a sérülés kellett ahhoz, hogy ez komolyan felmerüljön. De nagyon-nagyon örülök 😀JJ legkorábban november 30-án térhet vissza a szentek ellen.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=CGLt0A0v7_AWelcome back Silverback! One more year in SteelCity! WOW! Just play nasty as always!
Gondolom McCullers hajlandó lesz lemondani a 92-es számról. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Ike-ot Schefter szerint ma már meg is műtötték és kb 6 hetet kell kihagynia. Ha tényleg így lesz, akkor ezt olcsón megúsztuk!Amúgy az IR-recall list azt jelenti, hogy JJ minimum 8 hétig nem játszhat. Shazierről még nem olvastam konkrétat, csak azt hogy valszeg NEM season ending.

több mint 11 éve
Jones megy IR recallra.vassadiJames Harrison pedig ezt írta ki Instagrammra: "I'll give it one more year!"
Úgyhogy készüljetek, nagy valószínűséggel jön hozzánk! 😊 A fizikai teszten gondolom, csak átmegy! 😀 😀
Ike-kal pedig remélhetőleg kivárunk, amíg csak lehet. Én legalábbis ebben reménykedem, nagyon rászolgált a karrierje során, ezt megérdemelné.

több mint 11 éve
Jones megy IR recallra.
több mint 11 éve
Pontosan nem lehet tudni, de úgy olvastam, hogy Bélának 3-4 meccset kell kihagynia, JJ talán 2-3-at. Ike természetesen IR visszatérős.
több mint 11 éve
Ike qrva sokat tett ezért franchise-ért. Minden tiszteletet megérdemel. És mivel vele együtt van 3 használható CB-nk, ha 1. körös rookie érkezne jövőre, akkor is jól jöhet még, szóval adnék neki még 1 évet, ha valaki, akkor ő piszkosul megérdemelné. És ha 8 hétnél nem több a sérülése, akkor én őt tenném recall listára. Pont azért, mert ő megérdemli a több mint egy évtizedes lojalitása miatt. Ezt megkapta 95-ben Woodson és pályafutása utolsó évében Aaron Smith is, szerintem neki is kijár.Azt a videót nem tudtam ideilleszteni amikor Tomlin megpuszilja Ike fejét.Ezt Én is ki akartam emelni, minden benne volt, legfőképpen az, hogy igen, lehet ez volt az utolsó meccse....bármilyen fájó is kimondani, de rossz volt nézni a kezét az esetnél, konkrétan fityegett...Klemó
Tomlin egyébként ebben nagyon jó, ahogy a játékosokkal bánik, örülök ennek az emberi gesztusnak. Meg pl abban is jó Tomlin, hogy szedje össze a "standardtől" elmaradó játékosokat, lásd most Gilbert, vagy akár egy egész csapatot, lásd az előző szezon megmentése.

több mint 11 éve
Bell a 2. legtöbbet futotta a ligában DeMarco Murray mögött. 385-315 yard. Viszont 22-vel kevesebb kísérletből és 5,9-es az átlaga, Murray-nek csak 5,1. Ezen felül Murray még 2 fumblit is vétett. Idén eddig Bell-é a leghosszabb futás.
több mint 11 éve
Azt a videót nem tudtam ideilleszteni amikor Tomlin megpuszilja Ike fejét.Ezt Én is ki akartam emelni, minden benne volt, legfőképpen az, hogy igen, lehet ez volt az utolsó meccse....bármilyen fájó is kimondani, de rossz volt nézni a kezét az esetnél, konkrétan fityegett...
több mint 11 éve
ezena meccsen nagyon rohogtem 😊 mondjuk talan aze' mert a meccsen nem kellett sirni 😊kishaszi
több mint 11 éve
Azt a videót nem tudtam ideilleszteni amikor Tomlin megpuszilja Ike fejét.Az szerintem nagyon komoly volt. Olyan jó érzés töltött el, tényleg olyan, mint egy nagy család!
kishaszi