Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 591 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gyerekek, máma nyerni kéne! Az ilyen meccseket szoktuk elbalfaszkodni. Ugye ezt nem?!bcsarli
Nesze neked Ördög falra festése...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Bohócok voltunk. Nekem ne mondja senki, hogy nem néztük le a tampát...po? Persze.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Szánalmasak vagyunk. Erre nincsenek szavak. Inkább szívtuk volna le simán. DE ÍGY????
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 854
Brice McCain lesz a 3. számú CB
több mint 11 éve
Emlékeim szerint (az elmúlt években) az idegenbeli ilyen meccseinket szoktuk "elbalfaszkodni".
A gyenge csapatok ellen idegenben az elmúlt 2 PO mentes évben kikaptunk Oakland és a Tennessee ellen, majd a következő évben a Vikings és ismét a Raiders ellen.
Hazai pályán talán a leggyengébb csapat a tavalyi a Titans és a Miami volt akitől kikaptunk.
Úgyhogy ez a meccs nem illene ebbe a sorba...reméljük nem is fogjuk elqurni!
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 377 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Gyerekek, máma nyerni kéne! Az ilyen meccseket szoktuk elbalfaszkodni. Ugye ezt nem?!

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Úgy vagyok ezzel egyébként mint Ádi. Ha a meccseken egy-egy nagy playt hoz, idén elégedett leszek vele.Klemó
Ilyet mikor írtam?vassadi
Mèg a draft elemzèsek beszèlgetèsek soràn jött elő mit èrhet idèn mire lehet jò. Ùgy emlèkszem te ìrtad hogy a speciális játèkokban egy-egy nagy play vàrható tőle. Ha nem te vagy nem így javíts nyugodtan..Klemó
Olyat biztos nem írtam, hogy ha meccsenként egy-egy nagy playt hoz, akkor már elégedett leszek vele.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Úgy vagyok ezzel egyébként mint Ádi. Ha a meccseken egy-egy nagy playt hoz, idén elégedett leszek vele.Klemó
Ilyet mikor írtam?vassadi
Mèg a draft elemzèsek beszèlgetèsek soràn jött elő mit èrhet idèn mire lehet jò. Ùgy emlèkszem te ìrtad hogy a speciális játèkokban egy-egy nagy play vàrható tőle. Ha nem te vagy nem így javíts nyugodtan..
több mint 11 éve
Le is írtad a 4 kezdőt 😀
Mögöttük nem marad túl nagy merítés...a szélen Harrison, középen Garvin és Vince Williams...
Ha valami baj van, akkor gondolom jön fel Pola LB-be...
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 780
Megkérdezhetem, hogy ma milyen felállásban fog kimenni a LB sor? Gondolom Worilds és Timmons fix, Esetleg Moats és Spence párosra gondoltam, akik megnövekedett snap számot fognak kapni?
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Ilyet mikor írtam?
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
No azért az előszezonban már láttattuk, hogy nem erőfutóként számítanánk rá. 😊 Még újonc, szoknia kell az NFL-t neki is, így azt amit Harvinra írnak ne várjuk se tőle se Hailey-től.

Ha nem lett volna sérült én biztos vagyok benne, hogy egy pár szép playa fűződne hozzá. Az első meccs felében megsérült, gyakorlatilag még fáradt D-k ellen nem láttuk őt, pedig egy ilyen játékosnak és játékoknak itt jön igazán el az idejük.

Úgy vagyok ezzel egyébként mint Ádi. Ha a meccseken egy-egy nagy playt hoz, idén elégedett leszek vele.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Foster kérdéses vasárnap, szerintem nem is fogják erőltetni. Jobb ha Wallace kezd és jobban megy a futás szerintem. Arcer viszont végre ismét játszani fog. Remélem mutat valamit ha már ennyit vártunk rá.Klaci79
Szerintem ez leginkább Haley-től függ, ha már valóban egészséges. Jó lenne ha ötleteket nyúlna a Seahawks-tól, hogyan is használják Percy-t, hasonlóan kreatív sebességet kihasználó play-ek kellenének Archer-re is.laby
Ezzel kapcsolatban az a hülye gondolatom támadt, hogy ráérünk Arcsi képességeit kihasználni a PO-ban, amikor már újat kell mutatni...vagy mondjuk azokon a meccseken ahol nem lenne kutya kötelességünk nyerniKlaci79
Szerintem meg nyerjük meg a meccset.
Nem vagyunk olyan fasza csapat, hogy tartalékoljunk.
Persze nem azt mondom hogy a legjobb play-eket vessük be, hogyha 3 TD-vel vezetünk, de egyik meccs sem lesz egyszerű.

több mint 11 éve
Foster kérdéses vasárnap, szerintem nem is fogják erőltetni. Jobb ha Wallace kezd és jobban megy a futás szerintem. Arcer viszont végre ismét játszani fog. Remélem mutat valamit ha már ennyit vártunk rá.Klaci79
Szerintem ez leginkább Haley-től függ, ha már valóban egészséges. Jó lenne ha ötleteket nyúlna a Seahawks-tól, hogyan is használják Percy-t, hasonlóan kreatív sebességet kihasználó play-ek kellenének Archer-re is.laby
Ezzel kapcsolatban az a hülye gondolatom támadt, hogy ráérünk Arcsi képességeit kihasználni a PO-ban, amikor már újat kell mutatni...vagy mondjuk azokon a meccseken ahol nem lenne kutya kötelességünk nyerni
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szerintem ez leginkább Haley-től függ, ha már valóban egészséges. Jó lenne ha ötleteket nyúlna a Seahawks-tól, hogyan is használják Percy-t, hasonlóan kreatív sebességet kihasználó play-ek kellenének Archer-re is.

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Ivan "Ike" Taylor az eredeti neve! Csak mivel nem olyan Ivan-os, mert az apja orosz volt az anyja meg finn, ezért lett Ike 😛Klaci79
Tied a sör
több mint 11 éve
Ivan "Ike" Taylor az eredeti neve! Csak mivel nem olyan Ivan-os, mert az apja orosz volt az anyja meg finn, ezért lett Ike 😛
több mint 11 éve

Aki segít keríteni képet és biográfiát Ivan Taylor CB-ről az a vendégem egy sörre 😀
Mindegy a hét végén nem játszik, az biztos.
több mint 11 éve
Foster kérdéses vasárnap, szerintem nem is fogják erőltetni. Jobb ha Wallace kezd és jobban megy a futás szerintem. Arcer viszont végre ismét játszani fog. Remélem mutat valamit ha már ennyit vártunk rá.
több mint 11 éve
16537 dollárt fizet Worilds a Cam Newton ellen elkövetett szabálytalanságért (mélyre ment)
Ma rajtunk van a sor...és még Harrison nem is játszik
több mint 11 éve
Blount kapott egy 5.500 dolláros csekket, mert kidobta a labdát a nézők közé a TD-után. Ilyen kurva drága labdát, szerintem ha a boltba vetették volna meg vele jó pár kijött volna ennyiből. Szegény NFL, tönkre megy egy ilyen hatalmas kiadástól. Viccliga kezd ez lenni.polamalu
Pedig 100USD az ára...ebből vesznek 55 db-ot
több mint 11 éve
Blount kapott egy 5.500 dolláros csekket, mert kidobta a labdát a nézők közé a TD-után. Ilyen kurva drága labdát, szerintem ha a boltba vetették volna meg vele jó pár kijött volna ennyiből. Szegény NFL, tönkre megy egy ilyen hatalmas kiadástól. Viccliga kezd ez lenni.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.Jan
Vágott változat:
 noonkick.se/pittsburgh-at-carolina/vassadi
Megint leszedték sajna..
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 997 — Steelers fan
Köszi, Tomi, így értem, csak a bíró szabálymagyarázata volt így elégtelen.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
...ööö...
még 1 kérdés: miért nem adták meg Wheaton TD-jét?
A spori azt mondta, hogy a kilépés után az elkapás előtt nem lépett vissza a fődre gyakorlatilag, ezv olt az indok. Ez viszont nem volt igaz.
Mi a szabál:?kishaszi
Ha kényszer nélkül kilépsz a pályáról, akkor nem érintheted a labdát elsőként. Wheaton kilépett (a sarka kilógott); csak akkor kaphatta volna el, ha előtte más is labdához ér.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)