Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
Újabb jó hírek nektek:
Cecil Shorts biztosan nem játszik, szóval sanszosan 5 rookie (Bortles, Bowanko, Linder, Vassadi nagy kedvence Allen Robinson és vagy Marqise Lee vagy Allen Hurns) fog nálunk kezdeni az offenseben (hacsak az eltiltásból visszajövő Ace Sanders nem kerül be).

Egy kis trivia:
Zsinórban ez a 3. alkalom, amikor az 5. héten fut össze a 2 csapat(2008ban ekkor volt a Jaguars pl. utoljára SNFes meccsen...).
A 3 évvel ezelőtti meccsről nálunk az 53as keretből 4en (!) maradtak csak - Alualu, Scobee, Posluszny és Shorts - utóbbi nem lép pályára vasárnap).iktriad
Egyszer minden sorozat megszakad...én nagyon félek ettől a meccstől...
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 377 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Újabb jó hírek nektek:
Cecil Shorts biztosan nem játszik, szóval sanszosan 5 rookie (Bortles, Bowanko, Linder, Vassadi nagy kedvence Allen Robinson és vagy Marqise Lee vagy Allen Hurns) fog nálunk kezdeni az offenseben (hacsak az eltiltásból visszajövő Ace Sanders nem kerül be).

Egy kis trivia:
Zsinórban ez a 3. alkalom, amikor az 5. héten fut össze a 2 csapat(2008ban ekkor volt a Jaguars pl. utoljára SNFes meccsen...).
A 3 évvel ezelőtti meccsről nálunk az 53as keretből 4en (!) maradtak csak - Alualu, Scobee, Posluszny és Shorts - utóbbi nem lép pályára vasárnap).iktriad
Ezek kb teljesen mindegy dolgok, mi bárkit szívesen hozzásegítünk egy W-hez, ha önerőből nem megy 😀
Egy kicsit jobbnak kellene lennetek, hogy nyugodtabb legyek 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 377 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Újabb jó hírek nektek:

Egy kis trivia:
A 3 évvel ezelőtti meccsről nálunk az 53as keretből 4en (!) maradtak csak - Alualu, Scobee, Posluszny és Shorts - utóbbi nem lép pályára vasárnap).
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
A Haley ekézés ezúttal tényleg értelmetlen. Pedig tudjátok, hogy én kimondottan rühellem a pasast.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Odaát erre mondják, hogy "dominate on paper, lose on the scoreboard". Szebben nem tudom megfogalmazni: rengeteg kis hülyeségen múlt a győzelem, kezdve a villámgyors 0-10-es nyitástól (short field előbb turnover, majd 3&out miatt) a büntetéseken át a hajszálon múló nagy playekig (touchdownokig), és még lehetne sorolni. Egy jó csapat könyörtelenül behúz egy ilyen meccset, mi viszont ehelyett saját magunkat vertük meg. Szánalmas, hogy ki tudtunk kapni egy ilyen meccsen, röviden ennyi a véleményem a tegnapiról.

De hogy valaki ezek után Haley fejét követeli, vagy hogy az unalomig ismételt "Gay szar" mantra jön elő megint... No comment.
Akik ezekkel hozakodnak elő, azok nézik egyáltalán a meccseket?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 377 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jah, ez jó ik, csak ahhoz lehet a Jasnek kéne egy 15-1-es szezontis felmutatni rögtön, neme?😀kishaszi
De, csak sajna (ahogy majd vasárnap ti is meglátjátok) nekünk nincs meg se a back 7ünk, se a futójátékunk jelenleg.

Én már lassan beérem azzal, ha idén is meglesz a 4 W a szezonban....
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 997 — Steelers fan
Jah, ez jó ik, csak ahhoz lehet a Jasnek kéne egy 15-1-es szezontis felmutatni rögtön, neme?😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, a héten a Jags lesz az ellenfél, a doki sem írhatna fel jobb orvosságot nektek!iktriad
Mosmondom Brötyli 350y/3TD...sutianap
Most mondom Big Ben 375 yard 3 TD, Bell 150 yard 2 TD.

Érdekes lesz a 2 QBt figyelni majd vasárnap, hisz mindenki Big Benhez hasonlítja Bortlest játékstílusban.
És a hasonlóság nem merül ki ennyiben -a 2 QB első meccsének stajai az NFLben:

Remélem ez azt is jelenti, hogy jövőre Superbowlt nyerünk. 😀
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Mindenki nyugodjon le a picsába, a héten a Jags lesz az ellenfél, a doki sem írhatna fel jobb orvosságot nektek!iktriad
Mosmondom Brötyli 350y/3TD...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, a héten a Jags lesz az ellenfél, a doki sem írhatna fel jobb orvosságot nektek!
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Most 3 könnyű/hozható meccs jön (Bucs, Jags, Browns). Ha ezeket hozzuk, nagy lépést teszünk afelé, hogy amikor igazán kezdődik a futball, akkor jó pozícióból induljunk. Addig meg fejlődni kell tovább, de ezt a 3 meccset hozni kell(ene)!Soldados
Pont ezektől a meccsektől félek, van egy söröm rá, hogy nem lesz 3-0, de még a 2-1-be sem vagyok biztos, de erre azért sört már nem tennék. 😊laby
Kár, hogy nem adtál rá pacsit. 😕

Haley-t hagyjátok már, egy olyan csapat sincs, ahol utólag nem lehetne önjelölt szakértőként belekötni a play hívásokba. Tavaly voltak bűn rossz meccsei, de idén teljesen jól csinálja a dolgát.
Végre vannak trükkös, okos play-ek is, bár Archer-t még mindig semmire se használjuk, ebben a formában mi értelme volt draftolni ennyire elől (nem érdekel, hogy újonc)?
Return-be semmi értelme, ha túlrugják akkor touchback, ha nem akkor meg térdelnie kell és szintén touchback.
Legvégén is több esély lett volna, egy return próbálkozásra, mint az utolsó play-es bohóckodásra.
Ha már return, két éve komolyan arra várunk, hogy punt-nál AB-t lemészárolják? Ér ennyit az a pár yard amit néha összekapar?

AB trükkös play-es drop-jáért nagy kár, nem volt könnyű szitu, de oda volt varázsolva, óriási passz volt.
Sok apró "ha" dolgon múlott, tipikusan az a meccs amit 10-ből 9x megnyerünk.

Gyengék vagyunk a fal mindkét oldalán, gyenge a secondary, és nincs punterünk (utóbbi a legkisebb probléma, de a legkönnyebben orvosolható).
Ezeknek köszönhetően néha elkapják a fonalat, és azt hisszük, hogy jó csapat vagyunk (Panthers), de összességében ugyan olyan hígkaki teljesítményre képesek a skacok.
Pont ezért mondtam korábban, hogy rendkívül hullámzó a csapat teljesítménye.

J.Brown sajnos nagyon nincs még fejben a pályán. Látszik, hogy nagyon bízunk benne edzések alapján, és "sok" labda megy felé, de borzasztóan kevés százalékkal örülünk neki.

Nekem még is a legnagyobb bajom a vezetőségben van!
Ki? Miért? Hogyan adhatott Gilbert-nek és Allen-nek nagy zsét?

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én azt gondolom, hogy az O összességében rendben van, persze mindig van hova javulni, de összességében - igen TH-t is beleértve - rendben van. Amivel mindenképp kell valamit kezdeni az D -elsősorban a sec, a falat azért nem írom, mert oda egy nagy darab csóka kell középre a többivel rendbe is lehetünk Heyward és majdan Tuitt - és a punter poszt. Punter viszont égetően nagy szükség szerintem, mert a tegnapi bukta 2 legfőbb oka szerintem a rengeteg bünti, meg az hogy a punter kolléga nem képes egy egészségeset belerúgni a disznóbőrbe. 29-es átlag?! Okádék....Haggans
Egy ember középre még nagyon kevés lenne. Tuitt reméljük majd beválik, de idén alig használjuk, a nagyon gyenge teljesítményt nyújtó Cam Thomast használjuk inkább. Heywardnak vannak ugyan jobb meccsi, de összességében nagy csalódás, pedig a nagy lóvét ígérő szerződése előtt van. Kiesel is már bőven túl van a zenitjén, pedig kellenek jó kiegészítő emberek is, hiszen ezt cserék nélkül nem lehet csinálni. Úgyhogy sok sebből vérzik az a D lineKlaci79
Ez lehet így, de azt gondolom, hogy ha lenne vki aki csak a felét tudná hozni annak amit Hampton tudott, már jelentősebb javulás állhatna be. Szerintem mind a 2 srácban megvan a potenciál. Persze én is azt mondom, hogy Heywardtól is több kell, de még mindíg ő a legkevésbé gáz a DL-be. McLendon és Thomas siralmas. Az számomra is teljesen egyértelmű, hogy szükség van megfeleő kiegészítő emberekre. Én sem Kieseltől sem Karizomtól nem vártam/ várok már semmi extrát NFL szinten. Ők már rég megtették azt amit megkövetelt a haza.

több mint 11 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan
Annyira szarul teljesített A MI ZOLTÁNUNK tavaly, hogy nem fért be a keretbe?TheBerzerker
rohadt szarul.. a Wembley-ben ez volt kb az első ami feltünt...h mennyire rosszak a rúgásai,a pályán látható többi megmozduláshoz képest
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
Én azt gondolom, hogy az O összességében rendben van, persze mindig van hova javulni, de összességében - igen TH-t is beleértve - rendben van. Amivel mindenképp kell valamit kezdeni az D -elsősorban a sec, a falat azért nem írom, mert oda egy nagy darab csóka kell középre a többivel rendbe is lehetünk Heyward és majdan Tuitt - és a punter poszt. Punter viszont égetően nagy szükség szerintem, mert a tegnapi bukta 2 legfőbb oka szerintem a rengeteg bünti, meg az hogy a punter kolléga nem képes egy egészségeset belerúgni a disznóbőrbe. 29-es átlag?! Okádék....Haggans
Egy ember középre még nagyon kevés lenne. Tuitt reméljük majd beválik, de idén alig használjuk, a nagyon gyenge teljesítményt nyújtó Cam Thomast használjuk inkább. Heywardnak vannak ugyan jobb meccsi, de összességében nagy csalódás, pedig a nagy lóvét ígérő szerződése előtt van. Kiesel is már bőven túl van a zenitjén, pedig kellenek jó kiegészítő emberek is, hiszen ezt cserék nélkül nem lehet csinálni. Úgyhogy sok sebből vérzik az a D line
több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Komolyan azon vagytok fennakadva, hogy Big Ben 2szer túldobta a labdát? Amikor több mint 70%al passzolt? Ez úgy gondolom még Manningnek is belefér (Peytonnak persze, nem Elinak), nemhogy Big Ben-nek. Meg Brown 2 dropja. emberünk összepakolt 131 yardot 7 elkapásból. ha van két ember akin nem műlott a dolog az a QB és Brown. Meg Miller persze.TheBerzerker
Nem, 120-as QB rating, jó %-kal is passzolt, 300+ yardot és 3 TD-t. BB TH kontextusában került elő, hogy ha esetleg ezek mind "bemennek", akkor 40+ pontot értünk volna el, azért ilyen esetben nem TH a hibás.fcancellara
Ja értem. Amúgy a lenti felsorolásomhoz TH-t is hozzátenném. Ha jók a játékosaid és jók a hívások akkor se biztos, hogy minden összejön.TheBerzerker
Igen, persze, de szerintem egyértelműen TH ekézésére reagáltunk ezekkel a missed játékokkal. Egyébként Tóni 200 fölött is lehetett volna 3 TD-vel, BB meg 5 TD, na mindegy, egyértelműen nem az O-n ment el, mert igaz, kellett volna még egy FD, de a védelem az egész meccsen csak ugatta a focit, ahogy nem is Szusi és Wing hibáján múlt elsősorban, de ezek sokkal inkább feltűnőbb hibák.fcancellara
Ilyen a rúgók sorsa. Ha bevarrják azt mindenki elkönyveli, ha kihagyják akkor mindenki savazza őket😊TheBerzerker
főleg a punter "kollégára" gondoltam...most már lassan tényleg kipróbálom a puntolást, 29 yardra szerintem elfingani is el lehet....fcancellara
Annyira szarul teljesített A MI ZOLTÁNUNK tavaly, hogy nem fért be a keretbe?TheBerzerker
Már tavaly kivágtuk, nála is voltak 30-as puntok...igen, szarul teljesített, de azért nem ennyire, első éves Wing, azért még nem kell kivágni, ha folyamatosan így teljesít, akkor nyilván...fcancellara
36,7-es átlagot rúgott magának össze, 34 puntból 3 inside 20, mondjuk az O rosszabb volt, mint most (főlg a futás a különbség), szóval puntolt ő nagyon rossz helyzetből is.
több mint 11 éve
Komolyan azon vagytok fennakadva, hogy Big Ben 2szer túldobta a labdát? Amikor több mint 70%al passzolt? Ez úgy gondolom még Manningnek is belefér (Peytonnak persze, nem Elinak), nemhogy Big Ben-nek. Meg Brown 2 dropja. emberünk összepakolt 131 yardot 7 elkapásból. ha van két ember akin nem műlott a dolog az a QB és Brown. Meg Miller persze.TheBerzerker
Nem, 120-as QB rating, jó %-kal is passzolt, 300+ yardot és 3 TD-t. BB TH kontextusában került elő, hogy ha esetleg ezek mind "bemennek", akkor 40+ pontot értünk volna el, azért ilyen esetben nem TH a hibás.fcancellara
Ja értem. Amúgy a lenti felsorolásomhoz TH-t is hozzátenném. Ha jók a játékosaid és jók a hívások akkor se biztos, hogy minden összejön.TheBerzerker
Igen, persze, de szerintem egyértelműen TH ekézésére reagáltunk ezekkel a missed játékokkal. Egyébként Tóni 200 fölött is lehetett volna 3 TD-vel, BB meg 5 TD, na mindegy, egyértelműen nem az O-n ment el, mert igaz, kellett volna még egy FD, de a védelem az egész meccsen csak ugatta a focit, ahogy nem is Szusi és Wing hibáján múlt elsősorban, de ezek sokkal inkább feltűnőbb hibák.fcancellara
Ilyen a rúgók sorsa. Ha bevarrják azt mindenki elkönyveli, ha kihagyják akkor mindenki savazza őket😊TheBerzerker
főleg a punter "kollégára" gondoltam...most már lassan tényleg kipróbálom a puntolást, 29 yardra szerintem elfingani is el lehet....fcancellara
Már tavaly kivágtuk, nála is voltak 30-as puntok...igen, szarul teljesített, de azért nem ennyire, első éves Wing, azért még nem kell kivágni, ha folyamatosan így teljesít, akkor nyilván...
több mint 11 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Annyira szarul teljesített A MI ZOLTÁNUNK tavaly, hogy nem fért be a keretbe?

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
főleg a punter "kollégára" gondoltam...most már lassan tényleg kipróbálom a puntolást, 29 yardra szerintem elfingani is el lehet....
több mint 11 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Ilyen a rúgók sorsa. Ha bevarrják azt mindenki elkönyveli, ha kihagyják akkor mindenki savazza őket😊

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én azt gondolom, hogy az O összességében rendben van, persze mindig van hova javulni, de összességében - igen TH-t is beleértve - rendben van. Amivel mindenképp kell valamit kezdeni az D -elsősorban a sec, a falat azért nem írom, mert oda egy nagy darab csóka kell középre a többivel rendbe is lehetünk Heyward és majdan Tuitt - és a punter poszt. Punter viszont égetően nagy szükség szerintem, mert a tegnapi bukta 2 legfőbb oka szerintem a rengeteg bünti, meg az hogy a punter kolléga nem képes egy egészségeset belerúgni a disznóbőrbe. 29-es átlag?! Okádék....

több mint 11 éve
Igen, persze, de szerintem egyértelműen TH ekézésére reagáltunk ezekkel a missed játékokkal. Egyébként Tóni 200 fölött is lehetett volna 3 TD-vel, BB meg 5 TD, na mindegy, egyértelműen nem az O-n ment el, mert igaz, kellett volna még egy FD, de a védelem az egész meccsen csak ugatta a focit, ahogy nem is Szusi és Wing hibáján múlt elsősorban, de ezek sokkal inkább feltűnőbb hibák.
több mint 11 éve
Ja értem. Amúgy a lenti felsorolásomhoz TH-t is hozzátenném. Ha jók a játékosaid és jók a hívások akkor se biztos, hogy minden összejön.

több mint 11 éve
Nem, 120-as QB rating, jó %-kal is passzolt, 300+ yardot és 3 TD-t. BB TH kontextusában került elő, hogy ha esetleg ezek mind "bemennek", akkor 40+ pontot értünk volna el, azért ilyen esetben nem TH a hibás.
több mint 11 éve
Komolyan azon vagytok fennakadva, hogy Big Ben 2szer túldobta a labdát? Amikor több mint 70%al passzolt? Ez úgy gondolom még Manningnek is belefér (Peytonnak persze, nem Elinak), nemhogy Big Ben-nek. Meg Brown 2 dropja. Emberünk összepakolt 131 yardot 7 elkapásból. Ha van két ember akin nem múlott a dolog az a QB és Brown. Meg Miller persze.

több mint 11 éve
BA idején általános volt az a mantra, hogy nem ő a hibás, jók voltak a hívások, csak szarul lett kivitelezve.
Hát, ilyenből ezen a meccsen több 1.D múlott. Ben homály passzai, volt, hogy ember közelébe se... Ezen kívül az O még így is feltett 24 pontot... Nyilván TH az oka a vereségnek😊kishaszi
+ Szusi elrontott FG-ja, Ben talán kétszer dobta túl csúnyán, egyik esetben TD lett volna és Tóni két dropja, egyik TD lett volna. Most szerintem sem TH-n múlott.