NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Shamarko és Sylvester out, Woodley és Keisel questionable. Woodley tegnap nem, szerdán és ma limitáltan edzett, Keisel pedig csak a mai napon tudott edzeni, szintén limitáltan - egyikük pályára lépésére sem fogadnék nagy összegben. Mindenki más probable, ami azt jelenti, hogy a múlt heti hiányzók közül legalább Foster visszatérhet a kezdőbe.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Megvan az első mock is😀 Pedig hol van még a vége. A helyezés nem, de a pick az tetszene. Alabama OT Cyrus KouandjioHurr-hurr!! 😀
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/2014-nfl-draft-report-full-first-round-mock-222745657--nfl.html?SportsRoadhouse.com%2FSteelers=
Mielőtt hurrogtok, tudom, hogy ennek még semmi értelme, csak mint érdekesség tettem ki. Akinek nem tetszik nem olvassa el 😛polamalu
Ha itt draftolunk Cyrus Kouandjio már nem lesz bent. Bár jól néz ki a sok QB az első kör elején így nőnek az esélyek a jó OT-ra. Talán ez a középmezőny az ahol még valószínű OT-t húznánk, szerintem a drafton hátrébb végzünk védő lesz az első kör.
több mint 11 éve
Megvan az első mock is😀 Pedig hol van még a vége. A helyezés nem, de a pick az tetszene. Alabama OT Cyrus Kouandjio sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/2014-nfl-draft-report-full-first-round-mock-222745657--nfl.html?SportsRoadhouse.com%2FSteelers=
Mielőtt hurrogtok, tudom, hogy ennek még semmi értelme, csak mint érdekesség tettem ki. Akinek nem tetszik nem olvassa el 😛
több mint 11 éve
Hja, végül is erre gondoltam😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Amúgyén kócseriben is több fantáziát láttam, amikor hoztuk, mint ahogy használtukkishasziTalán mert kis túlzással nem is használtuk. 😊
több mint 11 éve
Amikor a srác élete még nem "csak" a pénzről szólt, én nagyon csíptem! Ez azonban elég sokat mond a döntés helyességéről:Én is. Bennel oltári nagy párost alkottak - és nem, ez nem kekszuális áthallás😛 -, de nem lehet mindenki CuEuPu-s.
Wallace 534 yard 1 TD
Cotchery 503 yard 7 TDKlaci79
Amúgyén kócseriben is több fantáziát láttam, amikor hoztuk, mint ahogy használtuk, de idén bizonyít. Örülök neki!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Red Star
206
Még "gyúrjon" kicsit a hasonlóságra. A jó öreg Carlo-t nem lehet(ett) a földre vinni. 😀kittliVízben az egyébként is kissé nehézkes.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Annyiból örülnék a Keisel outnak, hogy megnézném még egyszer Hoodot a jobb oldalon, mert ott nem volt rossz sztem. Ahogy egyébként Worilds sem szintén a jobb oldalon, Woodley helyén. Egyes helyeken már pedzegetik, hogy Woodleyval oldalt kellene váltaniuk, mert Worilds sokkal jobb teljesítményre képes onnan. Hoodra is ezért lennék kíváncsi. RDE-ként. Ha tudna 2-3-4 meccset ott bizonyítani, akkor azt hiszem olcsón meg lehetne tartani év végén. Nem lesz érte nagy harc az FA-piacon, így olcsón 3 évre megoldhatnánk a Keisel utáni RDE posztot. De ehhez többet kéne Hoodból látni azon a poszton. Szóval én most nem bánnám, ha Keisel még pihenne.SoldadosHelyett bal.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Amikor a srác élete még nem "csak" a pénzről szólt, én nagyon csíptem! Ez azonban elég sokat mond a döntés helyességéről:Wallace 534 yard 1 TD
Cotchery 503 yard 7 TD
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Sanders és Beachum máris teljes edzést nyomott. Woodley, Foster, Velasco, Sylvester és Miller limitált volt. Keisel és Shamarko nem edzett. Shamarko tuti out lesz megint, és úgy tűnik, a visszatérők közül Keiselé a legkétségesebb. Sztem Foster és Woodley jól lesznek vasárnapra, ha kedden már limitáltan nyomták.Annyiból örülnék a Keisel outnak, hogy megnézném még egyszer Hoodot a jobb oldalon, mert ott nem volt rossz sztem. Ahogy egyébként Worilds sem szintén a jobb oldalon, Woodley helyén. Egyes helyeken már pedzegetik, hogy Woodleyval oldalt kellene váltaniuk, mert Worilds sokkal jobb teljesítményre képes onnan. Hoodra is ezért lennék kíváncsi. RDE-ként. Ha tudna 2-3-4 meccset ott bizonyítani, akkor azt hiszem olcsón meg lehetne tartani év végén. Nem lesz érte nagy harc az FA-piacon, így olcsón 3 évre megoldhatnánk a Keisel utáni RDE posztot. De ehhez többet kéne Hoodból látni azon a poszton. Szóval én most nem bánnám, ha Keisel még pihenne.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
The AFC Offensive Player of the Week is...... BEN ROETHLISBERGER.SoldadosAzonnal trade, most kaphatnánk érte valamit. 😀
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
RB/KR Chris Rainey a Colts-ban. Szerintem jól jártak vele. Csak vigyázni kell, nehogy a felesége megint átessen egy vak komondoron. Én sajnáltam, hogy a magánéletében nem elég acélos.
több mint 11 éve
Még "gyúrjon" kicsit a hasonlóságra. A jó öreg Carlo-t nem lehet(ett) a földre vinni. 😀
több mint 11 éve
kezd meg budspenceresedni, neme?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Azt hittem Haley lesz...
több mint 11 éve
The AFC Offensive Player of the Week is...... BEN ROETHLISBERGER.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Oda kell csapni a Ravensnek, abból baj nem lehet, a többi majd jön utánaBigBen7Éreztem én, hogy ez lesz a végén a konklúzió XD
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Az idei AFC olyan gyenge, hogy még 8-8-al is be lehetne jutni a 2. wild card helyenJelenleg ugye a Jets áll ott, ők játszanak kétszer a Dolphins ellen, egyszer-egyszer pedig a Ravens, Browns, Raiders, + a Panthers ellen, azaz a PO-ért folyó harcban a riválisaink ellen lesz még 5 meccsük...és hát amilyen az idei Jets, az egy vereség - egy győzelem sorminta ha folytatódna, (márpedig miért ne?) akkor az 8 győzelem
Dolphins: Tudjuk, 2 meccs a Jets ellen, 1 a Patriots,. Bills, Panthers ellen és egy ellenünk. Szvsz a Jets-et egyszer meg a Billst megverheti, a két 7 győzelemmel álló csapat ellen nem igen lesz esélyük, és ellenünk meg lemeccselik azt, hogy kinek marad még esélye 😊
Raiders: Titans - Cowboys - Jets - Chiefs - Chargers - Broncos. A Broncos - Chiefs duó ellen beírhatunk 2 vereséget, így az összes többi meccset meg kéne nyerni, de szerintem még legalább 1 vereségük lesz ezeken kívül
Ravens: Jets - Steelers - Vikings - Lions - Patriots - Bengals
Elég kemény sorsolás, a hálaadási meccs után sokkal tisztább képet kapunk....ha ott kikapnánk ellenük, akkor már tényleg csak a csodában bízhatunk. Viszont a többi meccsen a Vikings kivételével nem ők az esélyesek, sőt.... legyünk otpimisták, mi, a Bengals, a Patriots és a Lions is megveri őket 😊
Titans: Raiders - Colts - Texans - Broncos - Jaguars - Texans
A Broncos és a Colts papírforma vereség, a Jaguarsnak csak visszavágnak, a többi meg ki-ki meccs. De ezzel a két vereséggel máris 8-nál tartanának összesen.
Steelers: Browns - Ravens - Dolphins - Bengals - Packers - Browns
Ha reálisan nézzük, a Rodgerses Packers és a Bengals is jobb csapat mint mi, szóval tőlük szerintem kikapunk de a többi meccs nyerhető, így a csoporton belüli mérlegünk is 4-2 lenne ami bíztató, összesÍtésben pedig 8-8
Szegény kicsi Cleveland Browns: Steelers - Jaguars - Patriots - Bears - Jets - Steelers
Csak azért írtam ide őket mert kedves vagyok 😊 a Jaguarson kívül esetleg a kiszámíthatatlan Jetset verhetik meg. Az ugye össz vissz 5 győzelem
Chargers: Chiefs - Bengals - Giants - Broncos - Raiders - Chiefs
Nohátakkorkéremszépen a liga 3 legjobb csapatából 2-vel is játszanak, ráadásul a Chiefsel kétszer is szóóóval ez eléggé kilátástalannak tűnik hacsak nem okoznak meglepetést az utolsó meccsen már TALÁN tartalékoló Chiefs ellen. A Bengals papíron jobb, a Giants meg feltámadt a halálból, hiába kicsi eli pick6 dobáló kedve. Sumam summárum, 6-10-et jósolok nekik.
Összegezve, nem reménytelen ez, vannak nálunk sokkal rosszabb helyzetben lévő csapatok 😊 Oda kell csapni a Ravensnek, abból baj nem lehet, a többi majd jön utána
több mint 11 éve
S milyen igaz. Raadasul a Vasas-Sutik meccset is mi nyerjuk.:-P A zebrak odafujjak ket zakora a csapatoknak. XDNincs öldöklés a topicsban, egybő megjelenik az ittas varnyú és nem bír magával😀 Sebaj, jön még madárra úthenger😊kishaszi
Sallalalaaaaaa XD trollng in da house (hihi)Collapo
A folytatást rád bízom, de szerintem Te is tudod mi szokott ilyenkor jönni XD
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Klemó
5 664
Ja csináltuk, de most már kivehető több nyilatkozatból is, hogy eléggé speciálisan csináltuk ezt a múlt héten, vagyis folyamatos volt a kontakt és a rádió egészen a play megindítása előtt 15 másodpercig (eddig lehet rádiózni). Aztán ebből az infótömegből és az előzetes csomagból válogatott Ben és hívta meg a playt. Ezért voltunk tulajdonképpen ugyanolyan lassúak, mind huddle esetén, de ugye mégsem tudott cserélni a D-jük, korlátozottan tudtak egyeztetni, beszélni. Node kiváncsi leszek, hogy mi lesz idegenben, hangzavarban.....A no huddle lényege az, hogy a védelem ne tudjon cserélni, és nem az, hogy pár másodperc múlva elinduljon a play. Persze ez utóbbi is benne van, főleg Payton Manning, vagy Tom Brady esetében, de mi egyértelműen az előbbi miatt csináljuk/csináltuk. Szerintem okos dolog volt ezt és így, mert közben az idő is ment, pihent a D-nk. Biztos vagyok benne, hogy sokat látjuk innentől kezdve ezt a stílust és ez az emeltebb tempo láthatóan jobban ízlik Bennek.KlemóMondjuk nekem úgy rémlik Ben korábban is szerette volna ezt játszani. Amikor persze játszottuk nem volt ennyire sikeres, de most láthatóan lényegesen jobban ment. Ha ezt majd sikerül keverni is a többi idén már látott különlegességgel és természetesen a hatékonyság is megmarad, na akkor lesz igazán érdekes.
A hétvégén a barnák ellen sem lesz könnyű futni, sőt! Így maradhat ez a játék amit most láttunk.
Érdekes volt látni a Browns szerencsétlenkedését is a 2. negyedben. Blokkolt punt utáni TD-t és fumble rec TD-t is kaptak.
Különösen fontos lesz ismét a TO, legutóbb egyértelműen ott buktunk. Most egyszerűen nem szabad negatív TO-t produkálni. Közben viszont a másik oldalon nagyon komoly nyomás kellene, hiszen a Browns O-line is könnyedén zavarba hozható.Klaci79
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
A győzelem oka ezúttal is megkérdőjelezhetetlen. Csak semmi biszem-baszom no-huddle, csakis Klaci avatarja! 😊SoldadosKezdek megijedni ettől! 4 alkalommal volt ez az avatar: Jets és a Ravens ellen, majd jött az októberi csere és két hete visszakerült. Az életben többé le nem veszem Haley bácsit 😀
több mint 11 éve
A győzelem oka ezúttal is megkérdőjelezhetetlen. Csak semmi biszem-baszom no-huddle, csakis Klaci avatarja! 😊
több mint 11 éve
Süti,Graham in da ház....😊BlitzburghRasztaquuuuuuuuuu
befossssok
Pittypangerz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
A no huddle lényege az, hogy a védelem ne tudjon cserélni, és nem az, hogy pár másodperc múlva elinduljon a play. Persze ez utóbbi is benne van, főleg Payton Manning, vagy Tom Brady esetében, de mi egyértelműen az előbbi miatt csináljuk/csináltuk. Szerintem okos dolog volt ezt és így, mert közben az idő is ment, pihent a D-nk. Biztos vagyok benne, hogy sokat látjuk innentől kezdve ezt a stílust és ez az emeltebb tempo láthatóan jobban ízlik Bennek.KlemóMondjuk nekem úgy rémlik Ben korábban is szerette volna ezt játszani. Amikor persze játszottuk nem volt ennyire sikeres, de most láthatóan lényegesen jobban ment. Ha ezt majd sikerül keverni is a többi idén már látott különlegességgel és természetesen a hatékonyság is megmarad, na akkor lesz igazán érdekes.
A hétvégén a barnák ellen sem lesz könnyű futni, sőt! Így maradhat ez a játék amit most láttunk.
Érdekes volt látni a Browns szerencsétlenkedését is a 2. negyedben. Blokkolt punt utáni TD-t és fumble rec TD-t is kaptak.
Különösen fontos lesz ismét a TO, legutóbb egyértelműen ott buktunk. Most egyszerűen nem szabad negatív TO-t produkálni. Közben viszont a másik oldalon nagyon komoly nyomás kellene, hiszen a Browns O-line is könnyedén zavarba hozható.