Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 854
Tomlin érában ennyit még nem futottunk, sőt asszem közel sem. Olyan utoljára, hogy két futónk 100 fölött legyen Earnest Jackson és Walter Abercrombie voltak 1986-ban a Cinci ellen 30-9-es győztes meccsen. Willie Parker 2005-ös 80 yardos Browns elleni futása óta nem volt 80+-os futójátékunk a 3. negyedig.
Brown 19 meccs óta elkap legalább 50 yardot és 5 labdát, ami holtversenyben rekord.
És jön a Tampa...én meg lassan végre megyek aludni 😀@) 😕) 🏈
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Én nem tördeltem hazaira és idegenre 😀
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
1986.10.26. Jackson/Abercombie vs. Cincinatti Bengals, 132/109sutianap
Kösz Süti 😀polamalu
várjá máég ez hazai vót, idegenbe nem találok ijet :cool:

több mint 11 éve
 www.facebook.com/video.php?v=751510901589536&set=vb.180100615397237&type=2&theater
Már Joey sem a régi 😀
több mint 11 éve
1986.10.26. Jackson/Abercombie vs. Cincinatti Bengals, 132/109sutianap
Kösz Süti 😀
több mint 11 éve
1986.10.26. Jackson/Abercombie vs. Cincinatti Bengals, 132/109

több mint 11 éve
Nem bírtam ki és a végét (utolsó 10 perc) megnéztem. Mivel tegnap a Máv vendégszeretetét élveztem (Prága- Párkány cirka 5,5 óra) így felkelni esélytelen volt. Nem bántam meg, a többit majd pótolom, de ahogy látom ez volt az a meccs ahol minden összejött, ellentétben a Ravens ellenivel. Nem is tudom mikor volt utoljára két 100+-os futó egy meccsen Volt valaha egyáltalán 😀
több mint 11 éve
Browns közben megverte magát sikeresen a múltkori bravúrgyőzelem után.Klemó
bosszantó, mert még tovább növelte volna az értékét az ellenük megnyert mérkőzés...de tényleg saját magukat verték
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Browns közben megverte magát sikeresen a múltkori bravúrgyőzelem után.
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 819 — Steelers fan
Upshaw 16.537$ büntetést kapott a Big Ben ellen elkövetett szabálytalanságért. Pola és Mitchell nem kaptak pénzbüntetést!Klaci79
Már csak arra vagyok kíváncsi Csányi tanul Goodell-től vagy fordítva.
Ennyi idióta pénzbüntetés az nfl-en kívül csak a magyar fociban van...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Upshaw 16.537$ büntetést kapott a Big Ben ellen elkövetett szabálytalanságért. Pola és Mitchell nem kaptak pénzbüntetést!
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Injury list update:
D. Archer - doubtful, R. Foster - questionable, M. Bryant, S. McLendon & L. Moore - probable
aka Árcsi zsinórban bukja a második meccset, Foster-ről Tomlin dönt (pótlás lehet C. Wallace és C. Hubbard), Bryant, McLendon és Lance Moore bevethető, utóbbi "első bálozó" lesz Steelers színeiben... 😊
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 912 — Így remélem megfelelek nektek.....
na vajon ez a Tampa mit fog mutatni a jövő héten?Klaci79
Figyiszt 😛 😉 | valószínűleg a szurkolói orra alá 😀 |
több mint 11 éve
na vajon ez a Tampa mit fog mutatni a jövő héten?
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 997 — Steelers fan
Hiába, valakiből az alkohol hozza ki az igazi énjét, van, akiből meg a tesztoszteron.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ez a vájár gyerek összeverte a családját tegnap este...előbb a dutyiba ment, most meg várja eltiltását Rice és Peterson árnyékában. Úgy tűnik nem nagyon tanulnak a másik hibájából.

Viszont nem játszik majd Hardy ellenünk és a Panthers sérültlistája nem valami rövid egyelőre. Inkább végig se írom ki nem edzett tegnap, mert olyan hosszú a lista, de azért nem lepne meg ha a most sérültek közül sokan vasárnap főműsoridőben a pályán lennének.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Tomlin :
"Ready to rebound: There are going to be good days and bad days for players, and the Ravens game wasn’t a good one for tackle Marcus Gilbert. Gilbert allowed two sacks, but Tomlin said it wasn’t necessarily something he did wrong, but rather the play of Ravens linebacker Elvis Dumervil that helped lead to the issues.

“You play 60 plus snaps and you give up two sacks, it’s a bad game,” said Tomlin. “It is what it is. That’s the nature of our business and I am sure as a tackle that is a challenge he embraces. A lot of it was Dumervil related, who is a pretty good player and has been for a long period of time. You are talking about guys like Marcus who has to rebound, but you have to acknowledge they play some pretty stiff challenges week in and week out.

“I am not concerned about Marcus and his ability to rebound from that and his mentality in regards to that. I expect him to come fighting back like Rocky.”"xtaki
Ha ezek után nem szedi össze magát csak magának köszönheti. Ezt mondjuk bírom Tomlinban, csak draftolni tanulna már meg normálisan.Klaci79
Én mondjuk a hibáival együtt is nagyon bírom Tomlint, szerintem nagyon jó HC.

több mint 11 éve
Tomlin :
"Ready to rebound: There are going to be good days and bad days for players, and the Ravens game wasn’t a good one for tackle Marcus Gilbert. Gilbert allowed two sacks, but Tomlin said it wasn’t necessarily something he did wrong, but rather the play of Ravens linebacker Elvis Dumervil that helped lead to the issues.

“You play 60 plus snaps and you give up two sacks, it’s a bad game,” said Tomlin. “It is what it is. That’s the nature of our business and I am sure as a tackle that is a challenge he embraces. A lot of it was Dumervil related, who is a pretty good player and has been for a long period of time. You are talking about guys like Marcus who has to rebound, but you have to acknowledge they play some pretty stiff challenges week in and week out.

“I am not concerned about Marcus and his ability to rebound from that and his mentality in regards to that. I expect him to come fighting back like Rocky.”"xtaki
Ha ezek után nem szedi össze magát csak magának köszönheti. Ezt mondjuk bírom Tomlinban, csak draftolni tanulna már meg normálisan.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nyilvánosságra hozták a Hall of Fame 2015-ös jelöltjeit.

A szokásos névsorért izgulhatunk: Jerome "The Bus" Bettis RB, Kevin Greene OLB, Gary Anderson K, Bill Cowher HC. Előbbi kettő bármikor bekerülhet, Anderson soha, Cowher egyelőre nem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
Tomlin :

“I am not concerned about Marcus and his ability to rebound from that and his mentality in regards to that. I expect him to come fighting back like Rocky.”"
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 889 — Deion Sanders for president!
Nem tudom volt-e már itt.
 www.nfl.com/videos/a-football-life/0ap3000000389744/Joe-Greene-A-Football-Life-trailer
Érdemes végignézni.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
nem semmi meglepetések voltak a 7végén...Bears tönkretette a stadionavatót, Browns nyert, a Philly nyert, az Arizona behúzta újonc irányítóval vagy éppen a Rams verte a Tampát. A Jets és a KC meccs is elég érdekesen alakult. Hétvégén meg 3 ponttal tartják esélyesebbnek a Pantherst, jó lenne egy újabb meglepetés, bár nem ringatom magam álomvilágban.
több mint 11 éve

Ez megvolt már 😀
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
Összegezve, hogy mi a gáz:
DL - futás ellen szar, de valamelyest javult az első meccshez képest, Cam Thomas ultragáz, remélem, rájönnek Tomlinék és egyre kevesebb szerepet kap, ez további javulást hozhat (persze ez nem alapjaiban oldja meg a problémát)
LB - nincs nyomás, sok a misstackle. Utóbbinak javulnia kell, nem hiszem, hogy Timmons pl elfelejtett volna szerelni. A nyomás már érdekesebb és kisebb megoldási lehetőségeket látok idénre. MEglátjuk fejlődnek-e, belelendülnek-e
Gilbert - ez rohadt gáz, főleg, hogy odaadtuk neki a nagy lét. Ha ez így folytatódik, muszáj lesz lecserélni és mást kipróbálni helyette.
Run blocking - bár nem jó, de Bell eltünteti a hibákat amennyire lehet, a futójátékunk statisztikailag bőven megfelelő, persze ez elsősorban nem az OL, hanem Bell érdeme, de a végeredmény tekintetében ez mindegy.

Én nem látom annyira sanyarúan a helyzetet. 😊 Persze a CAR ellen, amikor 10 ponttal zárunk majd, akkor még nagyobb letargia lesz itt, pedig ellenük jelenleg még a 10-15 pont is jó teljesítmény lesz. 😉 Az azt követő meccsek mutatják majd igazán, hogy van-e idén keresnivalónk a PO környékén.Soldados
Nem akarok én belemenni olyanba amihez nem is értek 😀 pláne nem akarok magunk ellen beszélni, de én úgy látom ezeket a kérdéseket, hogy:
-nem csak Thomas gáz a DL-ben, hanem Heyward is, ráadásul az OLB-k se tudnak besegíteni a futások megállításába és így az összes szívás az ILB-kre marad, na még szép hogy lesz is sok elrontott szerelés...most láttam némi pozitívumot, leginkább talán McLendontól, de kérdés, hogy az amúgy szerintem gyengébb Ravens futójátéknak ez mennyire volt köszönhető...(szerintem sokban sajnos) McCuláger pedig csak hosszútávon lehet megoldás, egyszerűen ez még nem az ő szintje....(adja az ég, hogy ne így legyen, de ez az alap, innentől minden más Beachum-i csoda)
-Worilds nagy lóvét kap, tavaly sok vita ment, hogy vajon el kellene e engedni és megtartani a Woodleyt, de úgy tűnik egyik se jó megoldás...ez van ebből kell főzni, JJ még rosszabb, mi meg azt mondjuk Harrison bácsinak, hogy menjen nyugdíjba...hááát...szóval nyomás nincs és fejlődés sincs, úgyhogy várjuk a csodát vagy a gyenge T-ket az ellenfeleknél (lesz ilyen? máshol is van Adams vagy csak mi tartunk ilyen "értékeket" rosteren?)
-Kit akarunk mi Gilbert helyett? Adamst? Egyre inkább úgy tűnik ez nem megoldható a draftról, csak nagy szerencsével. Említhetném itt Fischert a KC-ben vagy Levi-t az Arizonában, másnak se nagyon jön össze a draftról komoly T. Top csapatoknál megpróbálnak ilyen fontos posztokon befektetéseket eszközölni. Két draftolt embert eltaláltunk (DeCastro és Pouncey, kettőt nem Adams és Gilbert) nem hiszem, hogy egy Eugene Monroe hozzánk nem jött volna el, ennyi pénzért...
-Igen, Bell szerencsére ott van és hozza a yardokat, de ez így nem mehet, hát olyanokat kap a srác, hogy csak az a kérdés meddig húzza...szintén az előbb leírtak szerint érdemes lenne ide beruházni. A szabadügynök B. Albert 2,5 millát fog idén keresni, Tessék versenyezni érte, hiszen elég népszerű csapat vagyunk! Persze a védelemben komolyabb problémák vannak és oda se tudunk jól beruházni, lásd Cam Thomas, úgyhogy valami baj lehet a fejjel, mert ez tényleg elég büdös.

A Car ellen is szerintem az egyetlen dolog, milyen formában lesz az O. Nyilván pechesek voltunk a Bal ellen, de a szerencséért is dolgozni kell. Viszont a hívások ismét túlságosan sematikusak, teljesen kiszámíthatóak voltak. Remélhetőleg Moore végre felvonszolja a seggét a pályára és lesz 3 jó kezű elkapónk, így Ben dolga is egyszerűbb, persze csak ha nem felejti el meginni a célzóvizet. Futásokban viszont nem is igazán reménykedek vasárnap, csak azt sírom vissza, hogy tavaly legalább már meg tudták védeni Bent. Vissza az alapokhoz és akkor adjunk egy jó picket (első vagy második kör, nem arra gondoltam hogy legyünk szarok!!!) Munchaknak, hátha jövőre látszik majd a munkája!Klaci79
Hát a CAR ellen én az O-tól nem várnék semmit. 😉 Tavaly is elit D-jük volt és az eddigiek alapján idén is az van, 10 legfeljebb 15 pont kerül majd a táblára.

Másrészt személyi állományt tekintve még mindig nem látom oly sanyarúan a helyzetet. Persze sok embert ki lehetne cserélni, de ami O-ban egyértelmű megoldásra vár, az jelenleg Gilbert. A D-ben pedig rendegeteg a fiatal. Az hogy például Jarvis Jones 2. évének legelején nem domináns, az nem azt jelenti, hogy kuka. Majd az elkövetkezendő 1,5 év(!) eldönti, hogy az lesz, vagy nem. Még lehet belőle jó passrusher.

Szóval én csak azt mondom, hogy 2 meccs után nem kell temetni semmit és senkit. Ennyire az idény elején jól látszik, hogy majd minden csapatnak megvannak a maga problémái. Persze kinek nagyobb, kinek kisebb. De még senki nem találta meg az SB-győztes csapatát.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!