Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
SoldadosEl lehet intézni az ilyen meccseket annyival, hogy "semmi nem jött össze, van ez így" vagy "jók voltunk, csak balfaszok" (Bucs), csak az a baj, hogy egy-két ilyen meccs, és oda a playoff.
Most alapvetően én is azt várnám, hogy a következő fordulóra nagyon összekapja magát a gárda, de a Jetshez hasonlóan a Titans megint egy színtelen-szagtalan, gyengélkedő csapat, amilyenekkel látványosan szenvedünk (nem csak) ebben a szezonban, ráadásul a Tennessee egyébként is mumus volt a közelmúltban. Én tartok ettől a meccstől, nem is kicsit.
több mint 11 éve
Ez nekem a 2011-es szezonnyitóhoz hasonlított (Ravens ellen). Nekik minden, nekünk semmi nem jött össze. Volt itt minden 2 INT Bentől, 2 fumble Tónitól, kihagyott 23 yardos FG Szusitól, rossz snap Pounceytól, goalline szitunál Blount hátrasasszézott 8 yardot, Gay eldobott pickje, 4. és 2-nél nem nekimenés, rossz időkérés 3. és 1 előtt, az egyértelmű fumble-t a bírók a videózás után sem adták oda és még lehetne sorolni megannyi kis nüanszot erről a meccsről. Van ez így. A leírtakhoz képest csoda, hogy csak 20-13-ra kaptunk ki. Csak az a baj, hogy nagyon rosszkor jött, mert amit végre felépítettünk és beültünk a vezető ülésbe, azt most leromboltuk és kezdhetjük előlről az üldözést a PO-ért. Szóval 3 napig élvezhettük a csoportelsőséget.Most nem hibáztatnám annyira a playhívást, mert mint fentebb is írtam, ez nem az a nap volt, amikor bármi is sikerült volna.
Az egyetlen dolog ami bánt, hogy továbbra is abban a helyzetben vagyunk, hogy hatalmas potenciál van ebben az O-ban, de ha szorul a hurok, továbbra sem képes semmit csinálni önerőből. És épp ez az a tulajdonság, ami viszont megvan a lesajnált védelmünkben. Mert bár az most is nyalta a yardokat és ezúttal labdát sem szerzett, de a vállalhatatlan első negyed után folyamatosan visszaadta a labdát a támadóknak, hátha történik valami, de mindig csak az újabb kabaré jött. Kár érte.
Amire jó volt ez a vereség, hogy egyrészt valószínűleg mindenki visszatér a földre, másrészt, hogy így szerintem nyerni fogunk a Titans ellen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Akkor Te vagy a hibás 😀A pozitívum a mai napban, hogy Vontod nézheti most már a meccseket, Bcsarli kimoshatja a pólóját és jövő októberig én is eltakaríthatom ezt a ronda pinket ami az utolsó pár meccsen rajtam volt meccs közben.kittliSajnos korábban hazaértem és néztem...vontod
több mint 11 éve
A pozitívum a mai napban, hogy Vontod nézheti most már a meccseket, Bcsarli kimoshatja a pólóját és jövő októberig én is eltakaríthatom ezt a ronda pinket ami az utolsó pár meccsen rajtam volt meccs közben.kittliÉn már le is dobtam a szennyesbe a nyerőpólót 😀
Plusz jól be is rúgtam meccs közben, mert ezt józanul nem lehet elviselni. Holnap mindenki rajtam fog röhögni a Bosch-ban 😀
több mint 11 éve
A pozitívum a mai napban, hogy Vontod nézheti most már a meccseket, Bcsarli kimoshatja a pólóját és jövő októberig én is eltakaríthatom ezt a ronda pinket ami az utolsó pár meccsen rajtam volt meccs közben.kittliSajnos korábban hazaértem és néztem...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
Röviden összefoglalva: gyalázat. Több szót nem is érdemel az, amit ezen a meccsen művelt a csapat.
több mint 11 éve
A pozitívum a mai napban, hogy Vontod nézheti most már a meccseket, Bcsarli kimoshatja a pólóját és jövő októberig én is eltakaríthatom ezt a ronda pinket ami az utolsó pár meccsen rajtam volt meccs közben.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Küldene a tököm, hát ki Ő nekem ???polamaluTökéletes célpont?
Ennyit nem érdemelne meg???
Szívtelen dög vagy.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Küldene a tököm, hát ki Ő nekem ???Igazán elüthetné már egy kamion. Küldenék virágot.gabenCam Heyward:Látták már NE mezben is, szerintem ahol éppen lehet valami hírverést csinálni magának. Mellette Foci Jancsi a bulitársa 😛polamalu
"Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "Gogo
több mint 11 éve
Igazán elüthetné már egy kamion. Küldenék virágot.Cam Heyward:Látták már NE mezben is, szerintem ahol éppen lehet valami hírverést csinálni magának. Mellette Foci Jancsi a bulitársa 😛polamalu
"Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "Gogo
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Inactive list (PIT): CB Ike Taylor, QB Landry Jones, S Ross Ventrone, S Shamarko Thomas, LB Ryan Shazier, S Troy Polamalu, G Chris HubbardInactive list (NYJ): OL Dakota Dozier, CB Darrin Walls, QB Matt Simms, DE IK Enemkpali, DL T.J. Barnes, WR Walter Powell, G Wesley Johnson 😊
több mint 11 éve
Mivel mindenki tudja, hogy futni fognak, figyeld meg Vick passzokkal fog nyitni.
több mint 11 éve
Pár óra s kiderül, hogy komolyan vettük-e a meccset, vagy végre elmondhatjuk, hogy az O elmozdul a középszerűségből. Jó lenne az elején nem bénàzni, hogy ne futhassanak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Nekem nincs rituálém. Az utolsó kettőt munka miatt nem élőben néztem, de ugyebár előtte is nyertünk. Az egyiket idehaza tudtam megnézni, a másikat Csehországban, ma ismét idehaza, de élőben.polamaluNekem van még egy: amíg nyerünk addig muszáj beírnom másnap hogy "Haley takarodj!" Ezzel szerdáig el is van a társaság 😀
több mint 11 éve
Bieber meglátogatta a csapatot NY-ban. Remélem nem lesz általános melegség a játékosok szívében ezután 😀polamaluA Spétes kép a jó, Nagyobb egy mellizma, mint a csicskagizda felsőteste😀
több mint 11 éve
Nekem nincs rituálém. Az utolsó kettőt munka miatt nem élőben néztem, de ugyebár előtte is nyertünk. Az egyiket idehaza tudtam megnézni, a másikat Csehországban, ma ismét idehaza, de élőben.
több mint 11 éve
Én nézem, de amióta nyerőben vagyunk nem mosom ki a meccsnézős pólómat 😀Előtte egy Titans is lesz, azt se nézd légyszi 😀polamaluVan egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊vontodBye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀Klaci79
Ha tartjuk a formát érdekes szaga lesz a Superbowl-ra, de ki bánja 😀
több mint 11 éve
Előtte egy Titans is lesz, azt se nézd légyszi 😀Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊vontodBye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀Klaci79
több mint 11 éve
Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊vontodBye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀
több mint 11 éve
Cam Heyward:Látták már NE mezben is, szerintem ahol éppen lehet valami hírverést csinálni magának. Mellette Foci Jancsi a bulitársa 😛
"Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "
Gogo
több mint 11 éve
Cam Heyward: "Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Bieber meglátogatta a csapatot NY-ban. Remélem nem lesz általános melegség a játékosok szívében ezután 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ezt kifejtenéd Beki?Wester megválaszolta esetleg már a kérdésedet, vagy lenne, amelyre választ keresel még? 😊
Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..
Ryan érkezésével voltvegy ív felfelé, de ennek már minima 2 éve.
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....kishaszi
több mint 11 éve
Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.