Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=h8h-_VUZI9M tudom hogy nem friss de 3:10től harrisonon behugyozok 😀patriksteelers
Harrison is nagy forma, de nekem Ward a kedvenc napszemcsiben 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek!
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Boldog Békés Karácsonyt a teljes HSN-ek 😀
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Az a jó érzés, hogy az idei fantasztikus Lacy teljesítmény után Bell úgy teljesít, hogy már-már nincs hiányérzet. A fiúban rengeteg upside van még, és mi kifejezetten ezért igazoltuk. Ha megjön a rutin is, akkor félelmetes teljesítményre lehet képes mind a földön, mind a levegőben.

Mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt!
több mint 10 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
 www.youtube.com/watch?v=h8h-_VUZI9M tudom hogy nem friss de 3:10től harrisonon behugyozok 😀

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A lényeg az, hogy a draft előtt Laci Lacy-t szerette volna nagyon a csapatnál látni és kicsit csalódott volt, hogy nem Ő jött. Mostanra azonban ez a csalódottság elmúlt és nagyon örül csengettyűnek 😀 Jól beszéltem Laci barátom?polamalu
Tökéletesen értesz engem!
Na de a lényeg, hogy mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt sok Steelerses ajándékkal!
több mint 10 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
Kellemes ünnepeket a magyar steeler nation-nek !!!!!!

több mint 10 éve
A lényeg az, hogy a draft előtt Laci Lacy-t szerette volna nagyon a csapatnál látni és kicsit csalódott volt, hogy nem Ő jött. Mostanra azonban ez a csalódottság elmúlt és nagyon örül csengettyűnek 😀 Jól beszéltem Laci barátom?
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tulajdonképpen nem is értem ezt a Bell vs Lacy témát.

RB problémánk volt, behúztuk Bellt. Megoldást jelentett a problémánkra? Igen. Ettől kezdve nem tökmindegy, hogy mások kit-hol húztak,és az hogy vált be? A mi gondunk megoldódott, és ez a lényeg.Jan
Egyébként meg itt a pont. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Tulajdonképpen nem is értem ezt a Bell vs Lacy témát.

RB problémánk volt, behúztuk Bellt. Megoldást jelentett a problémánkra? Igen. Ettől kezdve nem tökmindegy, hogy mások kit-hol húztak,és az hogy vált be? A mi gondunk megoldódott, és ez a lényeg.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Rettenetesen furcsán érzem magam. A mai flame-áradathoz semmi közöm. 😀 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A jól döntöttek Tomlinék és a nagyon örülök neki, hogy nálunk van mondatom melyik részét értetted úgy, hogy Bell jobb játékos vagy jobb pick lett volna.Klaci79
Ezt írtad: "És azt jól láthatóan eldőlt a kérdés, hogy Bell vagy Lacy!"vassadi
Jajj Ádi, most komolyan ebből a bolhából elefántot csinálunk!
Ok, ha így jobb.
Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban, így ebben a témában sem szólalok meg inkább, mert jót úgyse mondhatok 😛Klaci79
Én csak megcáfoltam a kijelentésedet, te erősködtél még utána. 😊vassadi
Bocs, de engem nem cáfoltál meg, csak a saját igazad mondod. Te így látod én meg nem. De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti. Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel, bár az sem zavarna különösebben.Klaci79
Dehogynem, és ezt már te magad is elismerted, kétszer is: 😊
"Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban"
"De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti."vassadi
Kénytelen vagyok, hiszen jobb a békesség. 😀
Látom az irónia felesleges ma este. Is!
több mint 10 éve
A jól döntöttek Tomlinék és a nagyon örülök neki, hogy nálunk van mondatom melyik részét értetted úgy, hogy Bell jobb játékos vagy jobb pick lett volna.Klaci79
Ok, ha így jobb.
Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban, így ebben a témában sem szólalok meg inkább, mert jót úgyse mondhatok 😛Klaci79
Bocs, de engem nem cáfoltál meg, csak a saját igazad mondod. Te így látod én meg nem. De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti. Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel, bár az sem zavarna különösebben.Klaci79
Dehogynem, és ezt már te magad is elismerted, kétszer is: 😊
"Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban"
"De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti."
több mint 10 éve
Ok, ha így jobb.
Bocs, de engem nem cáfoltál meg, csak a saját igazad mondod. Te így látod én meg nem. De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti. Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel, bár az sem zavarna különösebben.
több mint 10 éve
Ok, ha így jobb.
Én csak megcáfoltam a kijelentésedet, te erősködtél még utána. 😊
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Hát a Csöngővel sokkal jobban jártunk, mivel a másik faszit nem mi draftoltuk és nem tudom hogyan tudnánk így összehozni egy ilyen trédet mer valószínű ők is ragaszkodnának az eredeti elképzelésükhöz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ok, ha így jobb.
Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban, így ebben a témában sem szólalok meg inkább, mert jót úgyse mondhatok 😛
több mint 10 éve
Ezt írtad: "És azt jól láthatóan eldőlt a kérdés, hogy Bell vagy Lacy!"
több mint 10 éve
És azt jól láthatóan eldőlt a kérdés, hogy Bell vagy Lacy! Mennyit beszélgettünk anno Ádival erről 😀
De jól döntöttek Tomlinék ebben az esetben. Nagyon örülök, hogy nálunk van.Klaci79
Elárulod, hogy ezt mi alapján gondolod így? 😊 Nem egészen egy szezon elteltével ilyet még nem jelentenék ki. Ez majd hosszútávon, évek múltán dől el. Most legfeljebb annyit lehet megállapítani, hogy - az eddigiek alapján - Bell draftolásával is jól jártunk.vassadi
Az idei év alapján gondolom ezt! Azon meccsek alapján, amiken Bell pályára lépett. Lacy nagyon jó játékos ezt mindig is tudtuk viszont Bell semmivel sem rosszabb. Egyre jobban fejlődik a srác és biztos vagyok benne, hogy ha a fal kicsit jobban tudna teljesíteni a futásblokkolás terén, akkor hozná a földön is azokat a számokat, amiket Lacy. Bocsáss meg ha nem tetszik de ez a véleményem!!!Klaci79
A "semmivel sem rosszabb" és a hipotetikus "biztos hozná azokat a számokat, amiket Lacy" nem érv amellett, hogy Bell egyértelműen jobb (pick volt), vagy hogy egyértelműen jobb lesz hosszú távon.vassadi
A jól döntöttek Tomlinék és a nagyon örülök neki, hogy nálunk van mondatom melyik részét értetted úgy, hogy Bell jobb játékos vagy jobb pick lett volna. Egyszerűen úgy látom most, hogy jól jártunk vele, így nem sajnálom Lacy-t akit nagyon szerettem volna. Szerintem ezt most csak belemagyarázod, mert én nem írtam olyat, hogy Bell jobb, csak azt jobban örülök neki. Egyébként persze, hogy megint igazad van és ha az idők során kiderül, hogy Lacy-vel jobban jártunk volna, akkor majd azt is elismerem, egyenlőre azonban nem lehet panaszunk a srácra.
több mint 10 éve
És azt jól láthatóan eldőlt a kérdés, hogy Bell vagy Lacy! Mennyit beszélgettünk anno Ádival erről 😀
De jól döntöttek Tomlinék ebben az esetben. Nagyon örülök, hogy nálunk van.Klaci79
Elárulod, hogy ezt mi alapján gondolod így? 😊 Nem egészen egy szezon elteltével ilyet még nem jelentenék ki. Ez majd hosszútávon, évek múltán dől el. Most legfeljebb annyit lehet megállapítani, hogy - az eddigiek alapján - Bell draftolásával is jól jártunk.vassadi
Az idei év alapján gondolom ezt! Azon meccsek alapján, amiken Bell pályára lépett. Lacy nagyon jó játékos ezt mindig is tudtuk viszont Bell semmivel sem rosszabb. Egyre jobban fejlődik a srác és biztos vagyok benne, hogy ha a fal kicsit jobban tudna teljesíteni a futásblokkolás terén, akkor hozná a földön is azokat a számokat, amiket Lacy. Bocsáss meg ha nem tetszik de ez a véleményem!!!Klaci79
A "semmivel sem rosszabb" és a hipotetikus "biztos hozná azokat a számokat, amiket Lacy" nem érv amellett, hogy Bell egyértelműen jobb (pick volt), vagy hogy egyértelműen jobb lesz hosszú távon.
több mint 10 éve
Garvin és Sanders játéka kérdéses a Browns ellen, de Wheaton is eltörte az ujját, plusz Worilds is tuti limitált lesz eleinte. Jarvis Jones viszont jobban van.Soldados
Worilds az igazi hiány sztem, csak. Bár remélem, meggyógyul Ő is.polamalu
Ő visszatért a sérülése után a Packs ellen, úgyhogy szerintem ő játszani fog a Browns ellen is.

több mint 10 éve
Garvin és Sanders játéka kérdéses a Browns ellen, de Wheaton is eltörte az ujját, plusz Worilds is tuti limitált lesz eleinte. Jarvis Jones viszont jobban van.Soldados
Worilds az igazi hiány sztem, csak. Bár remélem, meggyógyul Ő is.
több mint 10 éve
Garvin és Sanders játéka kérdéses a Browns ellen, de Wheaton is eltörte az ujját, plusz Worilds is tuti limitált lesz eleinte. Jarvis Jones viszont jobban van.

több mint 10 éve
Az idei év alapján gondolom ezt! Azon meccsek alapján, amiken Bell pályára lépett. Lacy nagyon jó játékos ezt mindig is tudtuk viszont Bell semmivel sem rosszabb. Egyre jobban fejlődik a srác és biztos vagyok benne, hogy ha a fal kicsit jobban tudna teljesíteni a futásblokkolás terén, akkor hozná a földön is azokat a számokat, amiket Lacy. Bocsáss meg ha nem tetszik de ez a véleményem!!!