Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
kishasziPont a Titans ellen egyszer már csinált ilyet, akkor asszem Collinsnak esett a nyakába a snap után fél ezredmásodperccel. 😊
több mint 11 éve
Stevenson Sylvestre és Marshall McFadden megmég volt Adrian Robinson mindegyik lapátra, azt azért vegyétek figyelembe, hogy PS- be korlátozott ideig lehet tölteni, s valószínű nem ugrották meg azt a szintet. S lehet acsarogni, de szerintem, úgy látom Butler is inkább megvárja Spence-t meg adott helyet a csikóknak, majd belerázódnak nyugalom. Nem hiszem, hogy a Löbó-Butler páros benézne ijen helyzetben bármit.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Dögöljek meg, de nem emlékszem kik is voltak tavaly a depthen ILB poziban, de arra nagyon is, hogy sokan kétségbe vonták anno azt is, hogy Foote kezdő potenciállal bír, nem hogy minőségi mögötte a depth. Node üssük meg a cicákat basszus, hagyjuk már ezt a letargiát! 😊
több mint 11 éve
nem komálom de ez talán a hét d# jelenete...CollapoTroy-t nem komálod?!? o_o Ez olyan, mint Ed-et nem komálni. Csodát bámulni tátott szájjal, ennyi a dolgunk.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ezt már többször eljátszotta, a mi a csoda benne, sajnos, hogy nem fut lesre... valami irgalmatlanul kapja el, hallja, tudja, mikor milyen a snap-count... nem komálom de ez talán a hét d# jelenete...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ugyanakkor anno a Haley vezette Cards O -a vesztes SB dacára- sokkal jobb volt mint akkoriban a miénk. Innen nézve egyáltalán nem volt ésszerűtlen Haley szerződtetése. Inkább lehetett várni hogy egy pontgyárat csinál az O-ból, mint a teljes összeomlást.JanA Cardsnál volt egy elég komoly kontroll felette Whisenhunt személyében. 1 évnyi playcalling tapasztalata meg nagyon is meglátszott a Chiefsnél, hogy ő mit tud kihozni egy középszerű irányítóból, és egy olyan OC zseni, mint Weis.
Arians vs. Haley megítélésnél még finoman is fogalmazott Soldi.
több mint 11 éve
Rég voltam, röviden összefoglalok:Ütős visszatérés! 😊
...
Soldados
Az összefoglaló 90%-ával egyetértek.
De az OC személyét illetően azért ne essünk abba a hibába, hogy az idő múlásával mindent szépnek lássunk az Arians-érából. Ott is voltak 6-7-10 pontos meccsek, voltak nagy O leolvadások, O TO-k miatt bebukott meccsek, 50+ benyelt sack szezononként, stb... nem beszélve a nem túl kreatív run-run-pass hívásokról, mikor az eredménykövetőben kórusban fújta mindenki előre hogy milyen play következik.
Ugyanakkor anno a Haley vezette Cards O -a vesztes SB dacára- sokkal jobb volt mint akkoriban a miénk. Innen nézve egyáltalán nem volt ésszerűtlen Haley szerződtetése. Inkább lehetett várni hogy egy pontgyárat csinál az O-ból, mint a teljes összeomlást.
Most nagyon úgy tűnik, hogy nem vált be. De szerintem 5-6 meccs után ezt egészen biztosan el tudjuk majd dönteni, és Rooney-ék is tudni fogják. 😊
több mint 11 éve
Tavaly QB poszton totál missmanagement volt és bezony a Mendy mögötti Vörös és Vájár kettős sem volt veretes. Ehhez képest idén minőségi a backup QB, húztunk egy Bellt a drafton korábban lecsaptunk egy mozgékony Hólingra, és az ucsó pillanatban Félixre, vagyis olyanokra, akik a spectímben is bevethetőek. Ez nekem tudatos.Foote sérülése után asszem Kion Wilson került pályára, aki 2010-es undrafted és élete 9. meccsén lépett pályára, még ott van mögötte a 6. körös rookie-nk, Vince Williams. Hát ez óriási depth, igazán megnyugtató. Csak nem nekünk, hanem a riválisoknak. 😀 RB? Volt 3 használható futónk: Dwyer, Redman és tavaly a legnagyobb potenciállal rendelkező Mendy, távoztával pedig a 2. körös újoncunk, Bell. Ehhez mi a retekért kellett még 2 átlagos, annál semmiképpen sem jobb futót hozni S-H és Jones személyében, azt fel nem foghatom, miközben sem ILB-nk nincs, sem OL-depth. Most S-H-t gyorsan ki is tettük, hogy visszajöjjön Dwyer. Hatalmas tudatosság látszik ebben, bár én inkább kapkodásnak, fejetlenségnek nevezném. 😊 A QB-management sztem nem volt rossz tavaly sem, csak sajna üveg Lefty eltörte saját bordáját TD közben 😀, ennek ellenére Batch-csel is megvertük a későbbi bajnokot. 😊 Idénre a fiatalítás mellett döntöttek QB poszton, nincs is ezzel gond, jobb nem lett a cserepad, csak fiatalabb, de ez helyén való, nincs ezzel gond, nem is volt szó arról, hogy ez hibás lett volna. De az OL- és ILB-depth hiánya kapitális hiba.
Az ILB pozícióban Rolle, Williams áll sorban még, ahogy Spence is várhatóan idén bevetésre készen áll, vagyis ide idén hátulról húztunk a két alapember mögé. Sly eddig nullát tett hozzá, lehet Én nem tudom az érdemet, de egyszerűen úgy látom, hogy Rolle és Williams kiszorította, Én ezt is tudatos döntésnek érzem.
Én csakis az OL kapcsán érzem elcseszettnek a roster managementet, persze ott viszont nagyon és nem is azért, mert kevesen vagyunk, hanem azért, mert Beachumnek stratégiai szerepet szánt a stáb és nem középen, a futásnál 6. falemberként. Ha pedig ez így van, akkor vele nem számolhattunk volna komolyan, mint backup, mivel szétesik a taktika, ha neki a falba kell szállnia és egész meccsre. Hát így is lőn...
Node ami lényeges. Sokkal inkább a felkészítést érzem problémásnak. Béna kacsaként tehetetlenül játszottunk és ezt nem lehet a játékosokra ráhúzni.
Persze ez is csak egy vélemény...Klemó
Szerintem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
miben merül ki a dink&dunk off lényege??thebekeRövid ritmuspasszokkal haladni folyamatosan.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
közben megvan,azthittem nagyon elsiklottam vmi felett,de nemmiben merül ki a dink&dunk off lényege??thebekeLáttad tegnap? A csináljunk valamit ami emlékeztet, nyomokban, a támadójátékra, ne haladjunk és ne szerezzünk pontot.polamalu
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Tavaly QB poszton totál missmanagement volt és bezony a Mendy mögötti Vörös és Vájár kettős sem volt veretes. Ehhez képest idén minőségi a backup QB, húztunk egy Bellt a drafton korábban lecsaptunk egy mozgékony Hólingra, és az ucsó pillanatban Félixre, vagyis olyanokra, akik a spectímben is bevethetőek. Ez nekem tudatos. Az ILB pozícióban Rolle, Williams áll sorban még, ahogy Spence is várhatóan idén bevetésre készen áll, vagyis ide idén hátulról húztunk a két alapember mögé. Sly eddig nullát tett hozzá, lehet Én nem tudom az érdemet, de egyszerűen úgy látom, hogy Rolle és Williams kiszorította, Én ezt is tudatos döntésnek érzem.
Én csakis az OL kapcsán érzem elcseszettnek a roster managementet, persze ott viszont nagyon és nem is azért, mert kevesen vagyunk, hanem azért, mert Beachumnek stratégiai szerepet szánt a stáb és nem középen, a futásnál 6. falemberként. Ha pedig ez így van, akkor vele nem számolhattunk volna komolyan, mint backup, mivel szétesik a taktika, ha neki a falba kell szállnia és egész meccsre. Hát így is lőn...
Node ami lényeges. Sokkal inkább a felkészítést érzem problémásnak. Béna kacsaként tehetetlenül játszottunk és ezt nem lehet a játékosokra ráhúzni.
Persze ez is csak egy vélemény...
több mint 11 éve
miben merül ki a dink&dunk off lényege??thebekeLáttad tegnap? A csináljunk valamit ami emlékeztet, nyomokban, a támadójátékra, ne haladjunk és ne szerezzünk pontot.
több mint 11 éve
miben merül ki a dink&dunk off lényege??
több mint 11 éve
Igen meginugyanazvan Húszpont kell az O-tól, csak az idegesít amit beleöltünk, inkább raktuk volna a D-be!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Most néztem Pouncey sérülését, DeCastro mi az Istent művelt mégis? Többször végignéztem gif-en, és mindössze két magyarázat van előttem:a) pillanatnyi szó szerinti elmezavar miatt Pouncey-t titánnak nézte
b) szánt szándékkal rá akart vetődni Pouncey-ra
Teljesen hihetetlen számomra az egész jelenet. Aaaand there goes the All-Pro center.
több mint 11 éve
Alázás nem lesz, de nyernek. Legalábbis jelenleg sokkal jobbak az esélyeik. Amíg viszont ez a D van nálunk, addig alázni sem ők, sem más nem fog minket, mert ez az egység legalább a végéig meccsben tart minket.Na ja, de ezzel pont átkerülünk az itatóvödörből a vályúba és a patak még marha messze van 😕 A hét végén a cicák ellen félve ülök majd le, mert valami olyan alázás lesz sztem, mint amit a Ravens kapott a Denvertől. 😕polamaluSoldi, este azt mondta, hogy Vájár nem jön vissza és tessék 😀Az S-H sérülése előtt volt sztem, de legalábbis azt nem lehetett tudni, hogy mennyire sérült meg. 😉 Ha hosszabb időre, ez volt az egyetlen ésszerű opció.Soldados
Így bízzon az ember az évtizedes Steelers tradíciókban. Már csak a pálinka a régi a jó öreg házi 😀polamalu
több mint 11 éve
Na ja, de ezzel pont átkerülünk az itatóvödörből a vályúba és a patak még marha messze van 😕 A hét végén a cicák ellen félve ülök majd le, mert valami olyan alázás lesz sztem, mint amit a Ravens kapott a Denvertől. 😕Soldi, este azt mondta, hogy Vájár nem jön vissza és tessék 😀Az S-H sérülése előtt volt sztem, de legalábbis azt nem lehetett tudni, hogy mennyire sérült meg. 😉 Ha hosszabb időre, ez volt az egyetlen ésszerű opció.Soldados
Így bízzon az ember az évtizedes Steelers tradíciókban. Már csak a pálinka a régi a jó öreg házi 😀polamalu
több mint 11 éve
Soldi, este azt mondta, hogy Vájár nem jön vissza és tessék 😀Az S-H sérülése előtt volt sztem, de legalábbis azt nem lehetett tudni, hogy mennyire sérült meg. 😉 Ha hosszabb időre, ez volt az egyetlen ésszerű opció.
több mint 11 éve
Van egy régi mondás. Dühből nem tanácsos elemezni, legalábbis szerintem. Tavaly BB élete legjobb teljesítményét nyújtotta a sérüléséig, egyértelműen MVP várományos volt. Akkor is Hailey volt az O koordinátor. Lehet az volt a véletlen, nekem akkor nem úgy tűnt, de ez nyilván a következő 4-5 meccsen úgy is kiderül. Tomlin és Hailey látványosan üvöltözött egymással, most láthatóan a bizalom is megingott.Egyrészt nem dühből elemeztem, higgadtan is ez a véleményem. Másrészt a legutóbbi 2 gyűrűnknél nem éreztem az elveszett szezont, mindkét esetben tudva levő volt, hogy bármire képes csapatunk van: 2005-ben 7-5-nél meleg volt a pite, de tudtuk, 4 W PO-t ér, 2008 pedig egy pillanatig sem volt veszett szezon, sőt, az első meccstől az utolsóig végigdomináltuk a szezont minden idők egyik legbrutálisabb schedule-je mellett a modern, pass heavy-éra legjobb védelmével.
Benne van ebben a kudarcban mindenki és nagyon mélyen, az új OL edzőnkkel egyébként az élen és persze Hailey-t is kellő felelősséggel terhelve. A csapatot semmiképpen nem írnám le még a kulcssérülések ellenére sem viszont, a PO-ról pedig nyilatkozni badarság egy olyan csapat szurkolóinak, amely az utolsó két gyűrűjét egy-egy elveszettnek hitt szezon végén nyerte.Klemó
Most teljesen más a helyzet. Ezt írtam is. Amikor a Ravens halálra vert minket a nyitókörben, akkor jó játékosaink, jó keretünk, jó stratégiánk volt, csak egy rossz napja volt mindenkinek, ez látszott. Most meg az impotencia és a töketlenkedés látszott, a rostermanagement el lett baszva 2 poszton, plusz utána ment a kapkodás, kukázás, RB-fétisezés. Most nem egyéni hibák, TO-k öltek meg minket, hanem haladni sem tudtunk, totálisan értékelhetetlen volt a produkció.
Szóval nehéz ez, lehet reménytkeltő, vagy éppen peches vereséget szenvedni, lehet kiábrándítóan győzni, a következtetést nem a végeredményből kell levonni, hanem a mutatott játék alapján. Az pedig 6-8 győzelemre predesztinál, s azt is a D fogja összehozni, mert az viszont még mindig karcol.
több mint 11 éve
Soldi, este azt mondta, hogy Vájár nem jön vissza és tessék 😀Így bízzon az ember az évtizedes Steelers tradíciókban. Már csak a pálinka a régi a jó öreg házi 😀
több mint 11 éve
Kardinálsiabb kérdés Soldi, hogy ki lesz-e Gyúrva Tomlin.kishasziÉn erre válaszoltam. Nem lesz kirúgva, nagyon helyesen még csak lehetőségként sem fog felvetődni.
több mint 11 éve
Howling ki Wájár be
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Van egy régi mondás. Dühből nem tanácsos elemezni, legalábbis szerintem. Tavaly BB élete legjobb teljesítményét nyújtotta a sérüléséig, egyértelműen MVP várományos volt. Akkor is Hailey volt az O koordinátor. Lehet az volt a véletlen, nekem akkor nem úgy tűnt, de ez nyilván a következő 4-5 meccsen úgy is kiderül. Tomlin és Hailey látványosan üvöltözött egymással, most láthatóan a bizalom is megingott.Benne van ebben a kudarcban mindenki és nagyon mélyen, az új OL edzőnkkel egyébként az élen és persze Hailey-t is kellő felelősséggel terhelve. A csapatot semmiképpen nem írnám le még a kulcssérülések ellenére sem viszont, a PO-ról pedig nyilatkozni badarság egy olyan csapat szurkolóinak, amely az utolsó két gyűrűjét egy-egy elveszettnek hitt szezon végén nyerte.
több mint 11 éve
Bocs fatális hiba, puntotl akart lenni, csak még kavarogtak a fejemben a dolgok. Egyébként igen Ben ennyire szar volt, akár Meskó is beállhatott volna.Valaki homályosítson fel legyetek szívesek, hogy a Puntok átlagát hogyan számolják, leveszik belőlük azt amit visszavittek? Megnéztem az NFL.com stat lapját a szerint Zoli 35,9 yard átlaggal passzolt, majd átböngésztem a play by play jelentést ahol sikerült találnom egy 39 yardos puntot. Na most matekzseni nem vagyok, de az átlag szerintem nem lehet az adott számhalmaz legkisebb értéke alatt. Ezért én összeadtam a puntok hosszát és nekem 44,14 jött ki, vagyis,majd 10 yarddal több.Így van, a nettó yard-ot tartják számon a hivatalos statisztikában. Ez érdekes, Meskó punt-jaiból nem nagyon szoktak nyolcas átlag felett visszahordani. Valami gebasz lehetett a punt cover csapattal.
Hogyan lehet ez és mit cseszerintettem el?polamalu
BigBen ennyire szar volt, hogy Meskónak még passzolnia is kellett?😊 😉tomi-tomi