Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Igazából DL-be egy klasszikus NT kéne inkább, mint DE (Tuitt). A fal közepére kéne egy biztos pont, qrva sokat számítana, tőle a DE-k játéka is sokat javulhatna. Emlékszünk még jól Óriásbébi milyen stabilitást tudott adni a falnak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kellett egy playmaker a D-be, mert az hiányzik igazából évek óta. DL jöhet a második körben, utána meg WR és CB, abból úgyis jó mély a class.Shilkor
Teljesen jól látod.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Azt még hozzáteszem, hogy némi BPA szaga is van ennek a picknek.

Ha már Nixet mi sem draftoltuk, akkor tényleg ott lehetnek azok a kérdőjelek, Tuitt-tól pedig egyáltalán nem vagyok elájulva, szóval hozzá sem ragaszkodom a második körben.vassadi
Ha Tuitt nem, akkor szerinted ki lehet jó nekünk DE poszton még?

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 125 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Átmásolom amit a draft topkiban írtam:

reach sztem ennyit nem éreaglesmcnabb
de valószínű legközelebb meg nem lett volna már bent. Nekik meg ő kell, úgyhogy nem az. Sztem is jó húzásdande
Nem volt LB need nálunk, szal nem vágom miért ő kellett, de most már mindegy.Jan
Kellett egy playmaker a D-be, mert az hiányzik igazából évek óta. DL jöhet a második körben, utána meg WR és CB, abból úgyis jó mély a class.Shilkor
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Azt még hozzáteszem, hogy némi BPA szaga is van ennek a picknek.

Ha már Nixet mi sem draftoltuk, akkor tényleg ott lehetnek azok a kérdőjelek, Tuitt-tól pedig egyáltalán nem vagyok elájulva, szóval hozzá sem ragaszkodom a második körben.
több mint 11 éve
Kellett ILB, de azért nem itt...Soldados
Mindenhol outside-nak jelölik...desider
4-3-ban az volt, nálunk tuti ILB.

több mint 11 éve
Mondjuk a CB-nél sokkal jobb pick és jobban belegondolva a WR-nél is. Remélem Nix vagy Tuitt lecsúszik valahogy a 2. körig valahogy hozzánk, akkor nagyon fasza pickké minősülhet ez.

Ami biztos, hogy a front office számára ez no brainer volt, mert azonnal beválasztották.Soldados
Hát ha második körben Tuitt vagy Nix jön akkor ez a draft nálam már nem lehet rosszabb A+ nál 😊

több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Mindenhol outside-nak jelölik...
több mint 11 éve
Viszont annak nagyon örülök, hogy az FO-nál nem mentek el otthonról és továbbra is hűek a Steelers-futballfilozófiához és tudják: front-7 nélkül nincs védelem. Úgyhogy ilyen szempontból nem csalódtam, a CB az orbitális butaság lett volna és hónapokon át mondtam, hogy tuti nem lesz, de aztán olyan CB-láz volt nálunk a mockokban, hogy megijedtem. 😊 De szerencsére a filozófia mégiscsak kitartott. 😊

több mint 11 éve
Nem DL, nem CB, de difference-maker. A 3-4-es defense-nek pedig az LB-sor a lelke. Nekem tetszik a pick, nagyon is.vassadi
Nekem is, titkon mosley-t is vártam itt 😊

több mint 11 éve
Mondjuk a CB-nél sokkal jobb pick és jobban belegondolva a WR-nél is. Remélem Nix vagy Tuitt lecsúszik valahogy a 2. körig valahogy hozzánk, akkor nagyon fasza pickké minősülhet ez.

Ami biztos, hogy a front office számára ez no brainer volt, mert azonnal beválasztották.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Nem DL, nem CB, de difference-maker. A 3-4-es defense-nek pedig az LB-sor a lelke. Nekem tetszik a pick, nagyon is.
több mint 11 éve
Hát végülis ILB poszt jópár évre megvan

több mint 11 éve
Kellett ILB, de azért nem itt...

több mint 11 éve
boooooooooooooo

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 853
na menjenek a pcsába
több mint 11 éve
o_o

több mint 11 éve
ez gyors volt!!!
több mint 11 éve
nah még bentvan Nix, Dennard, Tuitt? vagy jön egy WR?

több mint 11 éve
Jönni fog Dennard!!!
több mint 11 éve
jah...nehogy cb jöjjön, mert akkor lehet szereznénk néhány labdát a mostani lyukas kezű felhozatal helyett 😀Klaci79
Amíg nincs front-7, addig átfutnak rajtunk és szét is dobálnak minket. És a jó védelem amúgy is ott kezdődik, hogy állítsd meg a futást, ahhoz pedig fal kell, ami nekünk jelenleg nincs. Amíg brutál front-7 volt, addig szar cornerekkel is szereztünk elég labdát.

több mint 11 éve
jah...nehogy cb jöjjön, mert akkor lehet szereznénk néhány labdát a mostani lyukas kezű felhozatal helyett 😀
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
1. Texans - Jadeveon Clowney, DE
2. Rams - Greg Robinson, OT
3. Jaguars - Blake Bortles, QB
4. Bills (trade / Browns) - Sammy Watkins, WR
5. Raiders - Khalil Mack, OLB
6. Falcons - Jake Matthews, OT
7. Buccaneers - Mike Evans, WR
8. Browns (trade / Vikings) - Justin Gilbert, CB
9. Vikings - Anthony Barr, OLB
10. Lions - Eric Ebron, TE
11. Titans - Taylor Lewan, OT
12. Giants - Odell Beckham, WR
13. Rams - Aaron Donald, DT
14. Bears - Kyle Fuller, CB
15. Steelers - Ryan Shazier, OLB 😊
16. Cowboys - Zack Martin, OT
17. Ravens - C.J. Mosley, ILB
18. Jets - Calvin Pryor, FS
19. Dolphins - Ja'Wuan James, OT
20. Saints (trade / Cardinals) - Brandin Cooks, WR
21. Packers - Ha Ha Clinton-Dix, FS
22. Browns (trade / Eagles) - Johnny Manziel, QB
23. Chiefs - Dee Ford, DE
24. Bengals - Darqueze Dennard, CB
25. Chargers - Jason Verrett, CB
26. Eagles - Marcus Smith, LB
27. Cardinals - Deone Bucannon, S
28. Panthers - Kelvin Benjamin, WR
29. Patriots - Dominique Easley, DT
30. 49ers - Jimmie Ward, S
31. Broncos - Bradley Roby, CB
32. Vikings (trade / Seahawks) - Teddy Bridgewater, QB
több mint 11 éve
Nagyon fosok a CB-picktől, mert kb minden draftszaki azt jósol nekünk, esetleg páran WR-t, ami ugyan már indokolhatóbb, de nagyon remélem továbbra is, hogy DL lesz az első pick. Ez ugye Nix vagy Tuitt lehet elsősorban - nálam ebben a sorrendben, mert én leginkább egy klasszikus NT-t szeretnék Hampton helyén, mellette Heyward és a másik DE (vélhetően McLendon menne ki) állatkodhatna.

Meglátjuk. Mindenesetre én CB-nek egyáltalán nem örülnék, WR-nél kicsit húznám a számat (amíg meg nem látom, hogy mikor és kit húzunk DL-be), DL-nél pedig egyélrtelmű örömömnek adok majd hangot.

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 990 — Steelers fan
Foote Cards, továbbra sem örülök, hogy sajnáltuk azt a nyamvadt 1,5 millát tőle, de ajánlom Kolbászéknak, hogy bejöjjön a számításuk...kishaszi
Foote 925K-ért írt alá a Cardsban, 625K a capben,,,, érdekes....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."