Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Igazából DL-be egy klasszikus NT kéne inkább, mint DE (Tuitt). A fal közepére kéne egy biztos pont, qrva sokat számítana, tőle a DE-k játéka is sokat javulhatna. Emlékszünk még jól Óriásbébi milyen stabilitást tudott adni a falnak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Kellett egy playmaker a D-be, mert az hiányzik igazából évek óta. DL jöhet a második körben, utána meg WR és CB, abból úgyis jó mély a class.ShilkorTeljesen jól látod.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Azt még hozzáteszem, hogy némi BPA szaga is van ennek a picknek.Ha Tuitt nem, akkor szerinted ki lehet jó nekünk DE poszton még?
Ha már Nixet mi sem draftoltuk, akkor tényleg ott lehetnek azok a kérdőjelek, Tuitt-tól pedig egyáltalán nem vagyok elájulva, szóval hozzá sem ragaszkodom a második körben.vassadi
több mint 11 éve
Átmásolom amit a draft topkiban írtam:Kellett egy playmaker a D-be, mert az hiányzik igazából évek óta. DL jöhet a második körben, utána meg WR és CB, abból úgyis jó mély a class.ShilkorNem volt LB need nálunk, szal nem vágom miért ő kellett, de most már mindegy.Janreach sztem ennyit nem éreaglesmcnabbde valószínű legközelebb meg nem lett volna már bent. Nekik meg ő kell, úgyhogy nem az. Sztem is jó húzásdande
több mint 11 éve
Azt még hozzáteszem, hogy némi BPA szaga is van ennek a picknek.Ha már Nixet mi sem draftoltuk, akkor tényleg ott lehetnek azok a kérdőjelek, Tuitt-tól pedig egyáltalán nem vagyok elájulva, szóval hozzá sem ragaszkodom a második körben.
több mint 11 éve
4-3-ban az volt, nálunk tuti ILB.Kellett ILB, de azért nem itt...SoldadosMindenhol outside-nak jelölik...desider

több mint 11 éve
Hát ha második körben Tuitt vagy Nix jön akkor ez a draft nálam már nem lehet rosszabb A+ nál 😊Kellett ILB, de azért nem itt...SoldadosMondjuk a CB-nél sokkal jobb pick és jobban belegondolva a WR-nél is. Remélem Nix vagy Tuitt lecsúszik valahogy a 2. körig valahogy hozzánk, akkor nagyon fasza pickké minősülhet ez.
Ami biztos, hogy a front office számára ez no brainer volt, mert azonnal beválasztották.Soldados
több mint 11 éve
Kellett ILB, de azért nem itt...SoldadosMindenhol outside-nak jelölik...
több mint 11 éve
Viszont annak nagyon örülök, hogy az FO-nál nem mentek el otthonról és továbbra is hűek a Steelers-futballfilozófiához és tudják: front-7 nélkül nincs védelem. Úgyhogy ilyen szempontból nem csalódtam, a CB az orbitális butaság lett volna és hónapokon át mondtam, hogy tuti nem lesz, de aztán olyan CB-láz volt nálunk a mockokban, hogy megijedtem. 😊 De szerencsére a filozófia mégiscsak kitartott. 😊

több mint 11 éve
Nem DL, nem CB, de difference-maker. A 3-4-es defense-nek pedig az LB-sor a lelke. Nekem tetszik a pick, nagyon is.vassadiNekem is, titkon mosley-t is vártam itt 😊
több mint 11 éve
Kellett ILB, de azért nem itt...SoldadosMondjuk a CB-nél sokkal jobb pick és jobban belegondolva a WR-nél is. Remélem Nix vagy Tuitt lecsúszik valahogy a 2. körig valahogy hozzánk, akkor nagyon fasza pickké minősülhet ez.
Ami biztos, hogy a front office számára ez no brainer volt, mert azonnal beválasztották.

több mint 11 éve
Nem DL, nem CB, de difference-maker. A 3-4-es defense-nek pedig az LB-sor a lelke. Nekem tetszik a pick, nagyon is.
több mint 11 éve
Kellett ILB, de azért nem itt...

több mint 11 éve
boooooooooooooo

több mint 11 éve
na menjenek a pcsába
több mint 11 éve
ez gyors volt!!!
több mint 11 éve
Jönni fog Dennard!!!
több mint 11 éve
jah...nehogy cb jöjjön, mert akkor lehet szereznénk néhány labdát a mostani lyukas kezű felhozatal helyett 😀Klaci79Amíg nincs front-7, addig átfutnak rajtunk és szét is dobálnak minket. És a jó védelem amúgy is ott kezdődik, hogy állítsd meg a futást, ahhoz pedig fal kell, ami nekünk jelenleg nincs. Amíg brutál front-7 volt, addig szar cornerekkel is szereztünk elég labdát.

több mint 11 éve
jah...nehogy cb jöjjön, mert akkor lehet szereznénk néhány labdát a mostani lyukas kezű felhozatal helyett 😀
több mint 11 éve
1. Texans - Jadeveon Clowney, DE2. Rams - Greg Robinson, OT
3. Jaguars - Blake Bortles, QB
4. Bills (trade / Browns) - Sammy Watkins, WR
5. Raiders - Khalil Mack, OLB
6. Falcons - Jake Matthews, OT
7. Buccaneers - Mike Evans, WR
8. Browns (trade / Vikings) - Justin Gilbert, CB
9. Vikings - Anthony Barr, OLB
10. Lions - Eric Ebron, TE
11. Titans - Taylor Lewan, OT
12. Giants - Odell Beckham, WR
13. Rams - Aaron Donald, DT
14. Bears - Kyle Fuller, CB
15. Steelers - Ryan Shazier, OLB 😊
16. Cowboys - Zack Martin, OT
17. Ravens - C.J. Mosley, ILB
18. Jets - Calvin Pryor, FS
19. Dolphins - Ja'Wuan James, OT
20. Saints (trade / Cardinals) - Brandin Cooks, WR
21. Packers - Ha Ha Clinton-Dix, FS
22. Browns (trade / Eagles) - Johnny Manziel, QB
23. Chiefs - Dee Ford, DE
24. Bengals - Darqueze Dennard, CB
25. Chargers - Jason Verrett, CB
26. Eagles - Marcus Smith, LB
27. Cardinals - Deone Bucannon, S
28. Panthers - Kelvin Benjamin, WR
29. Patriots - Dominique Easley, DT
30. 49ers - Jimmie Ward, S
31. Broncos - Bradley Roby, CB
32. Vikings (trade / Seahawks) - Teddy Bridgewater, QB
több mint 11 éve
Nagyon fosok a CB-picktől, mert kb minden draftszaki azt jósol nekünk, esetleg páran WR-t, ami ugyan már indokolhatóbb, de nagyon remélem továbbra is, hogy DL lesz az első pick. Ez ugye Nix vagy Tuitt lehet elsősorban - nálam ebben a sorrendben, mert én leginkább egy klasszikus NT-t szeretnék Hampton helyén, mellette Heyward és a másik DE (vélhetően McLendon menne ki) állatkodhatna.Meglátjuk. Mindenesetre én CB-nek egyáltalán nem örülnék, WR-nél kicsit húznám a számat (amíg meg nem látom, hogy mikor és kit húzunk DL-be), DL-nél pedig egyélrtelmű örömömnek adok majd hangot.

több mint 11 éve
Foote Cards, továbbra sem örülök, hogy sajnáltuk azt a nyamvadt 1,5 millát tőle, de ajánlom Kolbászéknak, hogy bejöjjön a számításuk...kishasziFoote 925K-ért írt alá a Cardsban, 625K a capben,,,, érdekes....
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."