Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
vót valahun egy Fast Willie-z cikk ahol összedobták a Wiz kontra Arians RB használatot, ott szépen látszott a leépülés

killed
JamesJackson, Jamel White, William Green, Parker, Davenport, Carey Davis, Kreider, Moore, Mendenhall, Redman, Dwyer, Brown, Ballard RIPRUN

arról meg Dom szokott értekezni, hogy mennyivel másabb nyelv az Air Coryell meg az Erhardt-Perrkins, errűl brekegett Ben is, hogy RozettaStone, pedig valaminek derengeni köllött vón a valagútvégin, mer Wiz is abba nyomja....sutianap
2011-ben, Arians utolsó évében 4,4-es átlaggal futottunk. Whiz legjobb éveiben (2004, 2005) 4,0-val. Ennyit erről.

4,4-es átlagot nem tudom, mikor értünk el utoljára, de nagyon rég. a 2011-es szezon után ezt több helyen meg is írták. Ami viszont abban az évben is gáz volt, hogy goalline szitukban totál hatástalanok voltunk. De maga a futás ezt leszámítva kiválóan működött.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
vót valahun egy Fast Willie-z cikk ahol összedobták a Wiz kontra Arians RB használatot, ott szépen látszott a leépülés

killed
JamesJackson, Jamel White, William Green, Parker, Davenport, Carey Davis, Kreider, Moore, Mendenhall, Redman, Dwyer, Brown, Ballard RIPRUN

arról meg Dom szokott értekezni, hogy mennyivel másabb nyelv az Air Coryell meg az Erhardt-Perrkins, errűl brekegett Ben is, hogy RozettaStone, pedig valaminek derengeni köllött vón a valagútvégin, mer Wiz is abba nyomja....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megfelelő OC-vel és Off. stratégiával sztem nem lennénk esélytelenek most sem. Ehhez a D-hez még mindig elég egy átlagos körüli O, hogy PO-ban legyünk és ott már bármi történhet. Csak most kidobtunk egy évet, ez az ami fáj. 😕Soldados
Meg a tavalyi évet. Az már kettő. Ez a minimum. És mindezt teljesen fölöslegesen.Red Star
A tavalyi év még magyarázható. Váltani akartak, de nem jól sült el, ilyen van. Ami érthetetlen, hogy nem sikerült belátni a hibát, így nem is javítottuk ki.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Megfelelő OC-vel és Off. stratégiával sztem nem lennénk esélytelenek most sem. Ehhez a D-hez még mindig elég egy átlagos körüli O, hogy PO-ban legyünk és ott már bármi történhet. Csak most kidobtunk egy évet, ez az ami fáj. 😕Soldados
Meg a tavalyi évet. Az már kettő. Ez a minimum. És mindezt teljesen fölöslegesen.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Arians nevelőedző beépíti a delikvens elképzeléseit a bookba, ez egy ideig műkszik aztán meg nem, kiismerhető az egész. Futás letojva, TE letojva, csak a mély WR és így rövideknél, főleg RZ-ben nulla, ez a baj vele. Amikor RÚÁNNI kiköhögött, mit is mondott, ja igen, a futás, a POWAPLAY, a Steelers, ő csaktuggya, neme?!
 bleacherreport.com/articles/177751-bruce-arians-love-him-or-hate-him

aszondom egy meccsbe nem kéne belerokkani, főleg, hogy a Titans erejét nem a tavalyi teljesítményükhöz kell mérni...sutianap
Ez a futás letojva is csak urban legend, minthogy nem kreatív, amit nem egyszer bizonyítottam számokkal. Ami állandó és folyamatos probléma volt regnálása alatt, az a RZ. Sajnos ebben komoly szerepe volt a falnak. Mert hány olyan szitura emlékezhetünk, hogy 4 kísérletből se sikerült megtenni a TD-hez szükséges 1-2 yardot. Ilyenkor persze jöttek a kreativitást hiányoló kommentek, pedig 4-ből egy olyan behemót fallal a legtutibbnak tűnő, amit lehet hívni, az 4 futás középre. Ettől függetlenül az tény, hogy az RZ-t nem tudta megoldani az irányítása során, azzal az okádék fallal is kb ennyire voltunk egy TOP10 O-tól. De amikor bármilyen szinten szóba kerül futás, kreativitás, RZ, akkor megkérdem, bármelyikben is előreléptünk távozása óta? Nem... Van, amiben romlottunk, futásban és kreativitásban egészen biztosan.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Arians nevelőedző beépíti a delikvens elképzeléseit a bookba, ez egy ideig műkszik aztán meg nem, kiismerhető az egész. Futás letojva, TE letojva, csak a mély WR és így rövideknél, főleg RZ-ben nulla, ez a baj vele. Amikor RÚÁNNI kiköhögött, mit is mondott, ja igen, a futás, a POWAPLAY, a Steelers, ő csaktuggya, neme?!
 bleacherreport.com/articles/177751-bruce-arians-love-him-or-hate-him

aszondom egy meccsbe nem kéne belerokkani, főleg, hogy a Titans erejét nem a tavalyi teljesítményükhöz kell mérni...

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért annak, hogy BA mindenkinek az aktuális erősségeire épít, benne van szerintem az is, hogy marad is az az erőssége a karrierje során. Én nem szeretném, ha Luck néhány évig egy faszányos vertikális offense-et vezetne, olyan áron, hogy közben hatvanszor sackelik, és meccsenként 5-6-szor a földbe döngölik.

Sose fog kiderülni, hogy milyen QB lett volna Big Ben-ből, ha az elején őt is rászorítják a gyorsabb döntésekre, és nem hagyják, hogy húzza a játékokat, amit a fantasztikus fizikuma miatt így is megoldott. De azt hiszem azért van abban valami, hogy ha valaki rászokik, hogy lassabban is hozhat döntést, akkor az idővel stílusává válik, amiről minél idősebb, annál nehezebben tud már leszokni. Lőcs 31 éves, de ha azt nézem, hogy mennyit kapott a karrierje során, akkor hozzá képest Brady, de még Manning is ifjonc.peterk2005
Szerintem pontosan emiatt váltott a FO. A bő 100 millió dolláros befektetés várható élettartamát szeretnék optimalizálni. BigBen teste egyértelműen jelezte nekünk kívülállóknak is, hogy fárad.
Nekem ne mondja senki, hogy Liga TOP5 QB képtelen 1-2-3-bumm passzokra, akár egy egész meccsen, egy egész idényben. Nem az ő stílusa?!
Elképzelhetetlen, hogy a tavalyi hiszti (nem tetszik az új rendszer) annak szólt, hogy a megszokottnál jelentősen többet kell(ene) belefeccölni? Csak azért jutott eszembe ez a kérdés, mert akik elit szinten képesek erre a stílusra, azok egyben hírhedten munkaalkoholisták is. Lőcs meg..., hát lőcs. (Az ő offseason headline-jai: motorbaleset, dugás, súlyfelesleg.)

Teljesen igaz, hogy építsünk az erősségre. De fejleszteni is kell, képesnek kell lenni stílusváltásra, az adaptivitás legalább olyan fontos, mint az erősségek karbantartása. Ha képtelen változni, akkor maradt(?) egy-két jó éve, utána le fog épülni a teljesítménye (önmagához képest).
Talán nem Haley kinevezése volt a hiba, illetve az ő személye mögött húzódó stratégiai döntés, hanem BigBen reakciója a változásra. Franchise QB-t nem akasztasz le a szegről, ha végre találsz egyet, akkor azt babusgatod-óvod, bőven 10+ évben gondolkodsz benne.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
huh...ennyit képtelenség elolvasni is 😀
mintha mindenki szakértő lenne...de jók vagytok!!!
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk: csak egy megjegyzés vagy kiegészítés, hogy BB kezdeti éveiben (első 3) nem Arians volt az OC, hanem Whisenhunt. Meg még annyit, hogy egy Vicket nem akarok leszoktatni a futásról. Persze értem én, hogy ez más, de azért ezekből a "kifutok a zsebből, húzom az időt" szituációkból nem egy nyerőt dobott BB, sőt, ezekből van a legtöbb iagzán jó dobása. Én meg erről biztosan nem szeretném leszoktatni, de hát ez már ízlések, felfogások dolga.Soldados
Ez igaz, de BB az első 3 évében nem is volt az a BB, mint utána. Winsenhunt alatt 260-280 passz kísérlete volt évente, Arians alatt meg 450-550. Persze, az jogos felvetés, hogy ha valamit nem tanult meg az első 3 évében, akkor érdemes-e még megpróbálni megtanítani vele. Nem tudom...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Könyörgöm, felejtsük már el Arianst! Az már történelem! Az Üstökösről meg csak annyit, hogy már tavaly 2-3 mérkőzés után látni lehetett, hogy azért totál csőd az általa favorizált séma, mert tökéletesen figyelmen kívül hagyta a játékosanyag erősségeit és gyengeségeit. Vissza lehet lapozni, többen - köztük én is - már akkor megmondtuk, hogy ez a szezon már kuka. De a többség töretlenül várta a csodát. Volt néhány jó meccsünk - miért is ne, hiszen remek képességű játékosaink voltak, (vannak), akik olykor töltetlen fegyverrel is képesek sikerre vinni a rohamot - és akkor ez a többség azt hitte, hogy minden rendben van. Pedig adott esetben csak a rendkívülit láthattuk. Törvényszerű volt, hogy lemaradtunk a PO-ról. Ezek után elküldtük az Üstököst? Dehogy! Újabb egy év bizalmat kapott. Akkor legalább átépítettük a csapatot, hogy az O olyan játékosokkal legyen feltöltve, akik maximálisan illeszkednek Héli koncepciójába? Egyedül Wallace - aki valóban a legidegenebb volt ebben a sémában - távozott. A helyére érkező Wheaton talán valamivel alkalmasabb Hé Lí rendszerébe, de egy fecske nem csinál nyarat! Ilyen tempóban kb 2020 táján lesz - kedvező esetben - az Üstökös kívánalmainak megfelelő játékosanyagunk. És én egyre inkább tartok tőle, hogy valóban ilyen sanyarú sors vár ránk, mert nincs kínosabb, mint egy edzőt a második évben kirúgni, mert az nemcsak azt jelenti, hogy az edző nem vált be, de azt is, hogy aki elküldhetné, az képtelen volt ezt felismerni. Nincs kétségem, hogy az örök optimisták az idén is bele tudnak majd kapaszkodni néhány sikerbe, de minél később jön majd a kijózanodás, annál nagyobb romhalmazt kell majd utána eltakarítani. Sajnos ez a kilátástalan kísérlet a jelenlegi meghatározó játékosok többsége számára azt jelenti, hogy karrierjük hátralevő részében semmit - még egy AFC North bajnoki címet - sem tudnak majd begyűjteni. Legalább is nem a Steelers mezében.Red Star
Megfelelő OC-vel és Off. stratégiával sztem nem lennénk esélytelenek most sem. Ehhez a D-hez még mindig elég egy átlagos körüli O, hogy PO-ban legyünk és ott már bármi történhet. Csak most kidobtunk egy évet, ez az ami fáj. 😕

több mint 11 éve
peterk: csak egy megjegyzés vagy kiegészítés, hogy BB kezdeti éveiben (első 3) nem Arians volt az OC, hanem Whisenhunt. Meg még annyit, hogy egy Vicket nem akarok leszoktatni a futásról. Persze értem én, hogy ez más, de azért ezekből a "kifutok a zsebből, húzom az időt" szituációkból nem egy nyerőt dobott BB, sőt, ezekből van a legtöbb iagzán jó dobása. Én meg erről biztosan nem szeretném leszoktatni, de hát ez már ízlések, felfogások dolga.

több mint 11 éve
. Nincs kétségem, hogy az örök optimisták az idén is bele tudnak majd kapaszkodni néhány sikerbe, de minél később jön majd a kijózanodás, annál nagyobb romhalmazt kell majd utána eltakarítani. Sajnos ez a kilátástalan kísérlet a jelenlegi meghatározó játékosok többsége számára azt jelenti, hogy karrierjük hátralevő részében semmit - még egy AFC North bajnoki címet - sem tudnak majd begyűjteni. Legalább is nem a Steelers mezében.Red Star
ez viszont jol indokolja, hogy miert nem tudjuk megtartani a jo jatekosainkat, miert akarnak menekulni a csapattol.xtaki
Egyáltalán nem menekülésről van szó. Legfeljebb Wallace esetén vethető fel ilyen, de ő se egy bajnokaspiránshoz távozott. 😉 Neki pénz kellett.

több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Drink And Drunk Offense.
😊
Bocs

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Épp ezért nem érdekel a közhangulat, ő jól játszik, akárki akármit mond. BA is kiváló OC volt nálunk, bárki bármit is mond erről.Soldados
Mi a Coltsnál imádtuk BA-t, nem csak a ColtsStrong idő miatt, hanem mert tényleg olyan edző, aki kihozza a maximumot az adott keretből. Viszont, nem bánom, hogy már nem ő az OC-nk, még akkor sem, ha Pep Hamilton nem fog beválni. Azért annak, hogy BA mindenkinek az aktuális erősségeire épít, benne van szerintem az is, hogy marad is az az erőssége a karrierje során. Én nem szeretném, ha Luck néhány évig egy faszányos vertikális offense-et vezetne, olyan áron, hogy közben hatvanszor sackelik, és meccsenként 5-6-szor a földbe döngölik.

Sose fog kiderülni, hogy milyen QB lett volna Big Ben-ből, ha az elején őt is rászorítják a gyorsabb döntésekre, és nem hagyják, hogy húzza a játékokat, amit a fantasztikus fizikuma miatt így is megoldott. De azt hiszem azért van abban valami, hogy ha valaki rászokik, hogy lassabban is hozhat döntést, akkor az idővel stílusává válik, amiről minél idősebb, annál nehezebben tud már leszokni. Lőcs 31 éves, de ha azt nézem, hogy mennyit kapott a karrierje során, akkor hozzá képest Brady, de még Manning is ifjonc. Mi van, ha lassan nem ugyanazzal a hévvel, és "nem törődök vele" mentalitással tud odaállni az ütések elé, mint korábban? Mi van, ha a sok sérülés, a fájdalmas pofonok megtették a hatásukat és - akár öntidatlanul, de - már a kisagyában hátul megjelent az önvédelmi ösztön, és a 100% helyett már csak 90%-ban figyel a passzra a megnyújtott playeknél, és 10%-ot elvesz az önvédelmi reflexió? Nem mondom, hogy így van, de ha így van, akkor Lőcs elindult a lejtőn. Kérdés, hogy ha így van, akkor megérte-e összeveretni 8-9 év alatt, és talál-e majd a csapat helyette valaki hasonló minőségű utódot?

Nem mondom, hogy igazam van, csak gondolkodom... Mindenesetre Luck esetén nem szerettem volna még egy tavalyi évet látni, úgyhogy megtippelhető, hogy nekem mi a véleményem róla. Ezzel együtt is, Arians baromi jó fej, és jó edző is. De inkább szeretem más csapatban. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nézzétek meg ezt az oldalt, az NFL csapatok pillanatnyi fizetései vannak posztonként feltüntetve, interaktívan, kör-mérettel jellemezve az egyes egységekre költött összegeket. Hasonlítsátok össze a Steelers által posztonként elköltött pénzeket más csapatokéval. Persze nem emiatt van csak, de azért szerintem erős összefüggés van eközött és aközött, hogy miért jó évek óta a Steelers D és miért vannak problémák az offense-ben.

NFL 2013-2014 season salaries by team and position – interactive.

több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
. Nincs kétségem, hogy az örök optimisták az idén is bele tudnak majd kapaszkodni néhány sikerbe, de minél később jön majd a kijózanodás, annál nagyobb romhalmazt kell majd utána eltakarítani. Sajnos ez a kilátástalan kísérlet a jelenlegi meghatározó játékosok többsége számára azt jelenti, hogy karrierjük hátralevő részében semmit - még egy AFC North bajnoki címet - sem tudnak majd begyűjteni. Legalább is nem a Steelers mezében.Red Star
ez viszont jol indokolja, hogy miert nem tudjuk megtartani a jo jatekosainkat, miert akarnak menekulni a csapattol.
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Könyörgöm, felejtsük már el Arianst! Az már történelem! Az Üstökösről meg csak annyit, hogy már tavaly 2-3 mérkőzés után látni lehetett, hogy azért totál csőd az általa favorizált séma, mert tökéletesen figyelmen kívül hagyta a játékosanyag erősségeit és gyengeségeit. Vissza lehet lapozni, többen - köztük én is - már akkor megmondtuk, hogy ez a szezon már kuka. De a többség töretlenül várta a csodát. Volt néhány jó meccsünk - miért is ne, hiszen remek képességű játékosaink voltak, (vannak), akik olykor töltetlen fegyverrel is képesek sikerre vinni a rohamot - és akkor ez a többség azt hitte, hogy minden rendben van. Pedig adott esetben csak a rendkívülit láthattuk. Törvényszerű volt, hogy lemaradtunk a PO-ról. Ezek után elküldtük az Üstököst? Dehogy! Újabb egy év bizalmat kapott. Akkor legalább átépítettük a csapatot, hogy az O olyan játékosokkal legyen feltöltve, akik maximálisan illeszkednek Héli koncepciójába? Egyedül Wallace - aki valóban a legidegenebb volt ebben a sémában - távozott. A helyére érkező Wheaton talán valamivel alkalmasabb Hé Lí rendszerébe, de egy fecske nem csinál nyarat! Ilyen tempóban kb 2020 táján lesz - kedvező esetben - az Üstökös kívánalmainak megfelelő játékosanyagunk. És én egyre inkább tartok tőle, hogy valóban ilyen sanyarú sors vár ránk, mert nincs kínosabb, mint egy edzőt a második évben kirúgni, mert az nemcsak azt jelenti, hogy az edző nem vált be, de azt is, hogy aki elküldhetné, az képtelen volt ezt felismerni. Nincs kétségem, hogy az örök optimisták az idén is bele tudnak majd kapaszkodni néhány sikerbe, de minél később jön majd a kijózanodás, annál nagyobb romhalmazt kell majd utána eltakarítani. Sajnos ez a kilátástalan kísérlet a jelenlegi meghatározó játékosok többsége számára azt jelenti, hogy karrierjük hátralevő részében semmit - még egy AFC North bajnoki címet - sem tudnak majd begyűjteni. Legalább is nem a Steelers mezében.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Jó a Pats párhuzam nem volt teljesen reális, bár az igazságot segített megvilágítani és végeredményben ugyanúgy látjuk 😉
több mint 11 éve
1, Arians Wiz után fájdalmas
2, ha volt esélyünk Wiz visszahozatalára tényleg fatális hiba Haley
3, és hun a hagyomány? mer TH azérvan
4, hogy feldobjuk a Tomlinügyet, tessön
 www.planetsteelers.com/forums/showthread.php/38790-Depressing-Reality-Colbert-Tomlin-s-drafts-have-sucked-a-bit

több mint 11 éve
Nem ertem, hogy miert ne beszelhetnenk Tomlin meneszteserol. 7. eve HC es a hozott anyagbol jol tudott dolgozni az elso 2-3 evben, de azota folyamatosan esik a csapat teljesitmenye. Lehet vitatkozni, hogy ez az O a D vagy az ST miatt van-e, hogy ez az adott terulet edzojenek a hibaja, de a legnagyobb felelossege a HC-nek van.

Arians vs TH teljesitmenyenek osszehasonlitasahoz talan az utolso 3 evet kellene nezni. A jatekosanyag addig volt kb osszehasonlithato. Arians-nak azert kellett menni, mert rossz volt a csapat O teljesitmenye. Jott TH, javult? egyertelmuen nem. A nyaron el kellett volna kuldeni es visszahozni Whisenhunt-t.xtaki
Tomlin 6 éve alatt 4 PO volt, 3 divgyőzelem, 2 SB, 1 gyűrű. Ilyen edzőt nem küldenek el. Cowhernek volt 3 PO-mentes éve egymás után, őt sem küldték el. Fel sem fog vetődni Tomlin menesztése - amúgy helyesen, mert jó edző.

Folyamatos esésről 2011-ig nem beszélhetünk, tehát 5 évig SB-esélyes csapatunk volt, amely azért többnyire igazolta a várakozásokat. Tavaly óta van esés, ez egyrészt törvényszerű, amikor olyan ikonok öregednek ki, mint Aaron Smith, Warrior, Hampton, Ward, akik az öltözőben a legnagyobb támaszok, másrészt szoros összefüggésben van "A TÉMÁVAL", azaz hogy nem jött be az új OC választása. Csakhogy ezt nehéz lenne Tomlin nyakába varrni, ugyanis ő meg akarta tartani Arians-t, akivel elérte az első 5 év eredményeit...

több mint 11 éve
Igazából minden NFL csapat életében ez a hullámzás tapasztalható, ezért jó a rendszer, most kezdünk a hullámon lefelé menni. Sokáig voltunk fent vagy felfelé ívelőben és ez az edzők érdeme is. Egy idő után eljön az a pont ahol esik a színvonal. A Pats pl ugyanazon a szinten játszik mint a majdnem tökéletes vagy a 3. SB-os szezonban? Nem Ők is folyamatosan romlanak. Menjen Belichek is? Nem, egy edző akkor jó, ha ezt a törvényszerű romlást gyorsan át tudja hidalni és hamar el tud kezdeni felfelé száguldani, figyeld meg Tomlin is megteszi nemsokára és akkor nem fogunk erről beszélni. Egyébként nem Ő akarta elküldeni BA-t és hozni Haleyt.polamalu
A Pats az SB és a PO között ingázik, az egy kicsit más kávéház, minthogy mi nem voltunk tavaly PO-ban és idén sem várnak oda minket, főleg nem az első meccs után.

több mint 11 éve
NE terelj.
1. Azt mondtam, hogy az idő megszépíti az emlékeket BA-val kapcsolatban. AZt senki nem vitatta, hogy csípted mindig, mert én is így voltam vele, de én kritikus is voltam vele, amikor egyértelmű balfaszkodást tapasztaltam az O terén, már pedig abból igen kurva sok volt a regnálása alatt. Ezt lehet vitatni, csak nincs értelme, mert nem véletlenül volt hangos folyamatosan a Steelers tábor a meccskövetőkben folyamatosan.
2. Nem én kevertem ide a Cardsot, hanem te hasonlítgatod folyamatosan az almát a körtével. Arians mit csinált máshol. Nem releváns, mert nem ugyanazzal az anyagokkal kell dolgozni. Mindössze ebben az összevetésben citáltam a Cards és TH teljesítményét. Vagyis a BA mit csinált a Coltsnál akkor releváns, ha azt is nézzük, hogy TH mit csinált a Cardsnál, illetve fordítva: ha az nem mérvadó, hogy TH mit csinált a Cardsnál, akkor ne hivatkozzunk arra se kettejük megítélésében, hogy BA mit csinált a Coltsnál. Csak az egyik nem megy.

Az ucsó bekezdésed nagyjából kezd igazolódni látszik - bár ezt továbbra is pellengérre teszi BB tavalyi best-of szezonja on pace to the injury....pontig. -, de ezt most az egész összevetés halmazra értem, részemről. (Szóval nem csak ezt állítod, épp azokba kötök bele, amit még ezeken felül állítasz😊)

Peace.kishaszi
1. az én emlékeim nem szépülnek, mert alapvetően szépek. azon nincs mit szépülni. az egy győztes típusú kreatív, playmaker O volt, amit BA üzemeltetett. Én így láttam akkor is, és most is. Azt is tartom, hogy azzal a fallal sokkal többet nem is lehetett volna abból kihozni, ezt akkor is mondtam, most is tartom. Továbbá én olyan ember vagyok, hogy az számomra nem meggyőző erő, hogy mi a Steelers-topik vagy bárki más általános véleménye, én a szememnek hiszek. Lásd Gay esete. Itt mindenki fikázza, mert volt egy szörnyű éve 2009-ben, azóta pedig bőven átlagon felüli teljesítményt nyújt. Épp ezért nem érdekel a közhangulat, ő jól játszik, akárki akármit mond. BA is kiváló OC volt nálunk, bárki bármit is mond erről. És ezt épp TH bénázása mutatja meg igazán. Az egy a körülményekhez képest jó Offense volt. Olyan, amelytől 14 pontos hátrányban is félhettek a riválisok és féltek is, mert számtalanszor megcsináltuk a fordítást a GW-drive-ot. Ma senki nem fél az O-nktól, nincs is miért. Az hogy volt akkor is bénázás az igaz. de hol nincs? Az az O mégis tudott annyit, hogy SB-esélyesek voltunk és kétszer be is mentünk a SB-be, és bizony igencsak faszás Offense teljesítménnyel. De megnézhetjük a PO-kieséseinket is. Mindegyiken megvolt a 25 pont. A 2009-es non-PO szezon is a védelmen ment el inkább, akkor valami 5-6 meccset buktunk a 4. negyedben.

2. BA itteni alacsony reputációjának cáfolatára hoztam példának azt hogy fura módon a korábbi Ravens DC azonnal lecsapott rá és olyannyira élt is a bizalommal, hogy azonnal vitték HC-nak, ahol az első meccsén máris látható eredmények vannak. Eközben mi szánkózunk lefele a lejtőn, pedig nem hiszem, hogy a Coltsnál, vagy most a Cardsnál jobb lenne az alapanyag...

+1: BB-nek sokáig nagy szezonja volt, de az O akkor sem működött. Nem volt futójátékunk és nulla vertikális veszélyt jelentettünk, miközben nálunk volt a liga leggyorsabb WR-e. Illetve hiányzott BB játékából az X-faktor ebben a rendszerben. ezeket akkor is mondtam. Márpedig tudtommal nem az a cél, hogy BB MVP legyen, vagy Miller career évet nyomjon, hanem az, hogy az O jó, vagy jobb legyen, mint korábban. Az pedig sztem vitán felül áll, hogy nem jobb lett, hanem rosszabb. A védelem ugyanúgy karcol, mégse voltunk PO-ban és idén már előzetesen sem tartottak minket PO-esélyes csapatnak, s ez csak igazolódott egy gyenge csapat ellen.

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Igazából minden NFL csapat életében ez a hullámzás tapasztalható, ezért jó a rendszer, most kezdünk a hullámon lefelé menni. Sokáig voltunk fent vagy felfelé ívelőben és ez az edzők érdeme is. Egy idő után eljön az a pont ahol esik a színvonal. A Pats pl ugyanazon a szinten játszik mint a majdnem tökéletes vagy a 3. SB-os szezonban? Nem Ők is folyamatosan romlanak. Menjen Belichek is? Nem, egy edző akkor jó, ha ezt a törvényszerű romlást gyorsan át tudja hidalni és hamar el tud kezdeni felfelé száguldani, figyeld meg Tomlin is megteszi nemsokára és akkor nem fogunk erről beszélni. Egyébként nem Ő akarta elküldeni BA-t és hozni Haleyt.
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Nem ertem, hogy miert ne beszelhetnenk Tomlin meneszteserol. 7. eve HC es a hozott anyagbol jol tudott dolgozni az elso 2-3 evben, de azota folyamatosan esik a csapat teljesitmenye. Lehet vitatkozni, hogy ez az O a D vagy az ST miatt van-e, hogy ez az adott terulet edzojenek a hibaja, de a legnagyobb felelossege a HC-nek van.

Arians vs TH teljesitmenyenek osszehasonlitasahoz talan az utolso 3 evet kellene nezni. A jatekosanyag addig volt kb osszehasonlithato. Arians-nak azert kellett menni, mert rossz volt a csapat O teljesitmenye. Jott TH, javult? egyertelmuen nem. A nyaron el kellett volna kuldeni es visszahozni Whisenhunt-t.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
NE terelj.
1. Azt mondtam, hogy az idő megszépíti az emlékeket BA-val kapcsolatban. AZt senki nem vitatta, hogy csípted mindig, mert én is így voltam vele, de én kritikus is voltam vele, amikor egyértelmű balfaszkodást tapasztaltam az O terén, már pedig abból igen kurva sok volt a regnálása alatt. Ezt lehet vitatni, csak nincs értelme, mert nem véletlenül volt hangos folyamatosan a Steelers tábor a meccskövetőkben folyamatosan.
2. Nem én kevertem ide a Cardsot, hanem te hasonlítgatod folyamatosan az almát a körtével. Arians mit csinált máshol. Nem releváns, mert nem ugyanazzal az anyagokkal kell dolgozni. Mindössze ebben az összevetésben citáltam a Cards és TH teljesítményét. Vagyis a BA mit csinált a Coltsnál akkor releváns, ha azt is nézzük, hogy TH mit csinált a Cardsnál, illetve fordítva: ha az nem mérvadó, hogy TH mit csinált a Cardsnál, akkor ne hivatkozzunk arra se kettejük megítélésében, hogy BA mit csinált a Coltsnál. Csak az egyik nem megy.

Az ucsó bekezdésed nagyjából kezd igazolódni látszik - bár ezt továbbra is pellengérre teszi BB tavalyi best-of szezonja on pace to the injury....pontig. -, de ezt most az egész összevetés halmazra értem, részemről. (Szóval nem csak ezt állítod, épp azokba kötök bele, amit még ezeken felül állítasz😊)

Peace.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."