Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Pedig Jannak van igazságai. Neked is vannak igazságaid Soldi, meg Jannak is, de te még mindig érzelemből ítéled meg Arianst és Haleyt is.1. azt hiszem ha valaki, akkor én mindig, az elejétől kezdve hangoztattam, hogy Arians nagyon jó OC. Tehát engem nem érhet az a vád, hogy az "idő megszépíti" a dolgokat. Én az elejétől piszkosul hibás döntésnek gondoltam Arians elküldését. Itt nagyon sokan szidták, én meg mindig mondtam, hogy kiváló OC.
Az, hogy BA kreatívabb lenne azt én így nem jelenteném ki, azok után, hogy TH azért a Cardinalsnál képes volt brutál jó passzjátékot működtetni - és ehhez vegyük alapvetésnek, hogy a Warner-Fitz-Boldin gárda nem volt nagyságrenddel jobb, mint a BigBen-Wallace-Brown-Sanders-Miller banda.
Tény, hogy nála mentek trükkös passzok, de azért az idő szépít ezeken a dolgokon: olyan baromi sok, igazán látványos és rendszeresen nagyon eredményes trükkös play nem volt. Lásd a red zone-t is akár, de open fieldre is ez vonatkozott. Néha aztán ült a nagy play, akkor persze "isten" volt Arians, de ebben benne volt kb. Wallace emberfeletti gyorsasága is, amiből más még first down-t se biztos, hogy ki tudott volna hozni. Az end-around formációk is max 1-1 first down-t hoztak, a végén már azok is kiismerhetők voltak erősen. Próbálkozott is Arians más dolgokkal, de szemmel láthatóan csak eredménytelen próbálkozások voltak, nem kiforrott, begyakorolt trükkös játékok. Red Zone-ban rendre csődöt mondtunk 5 év után is, még hozzá durván. Előrelépés nem volt. Ezért is kellett váltani ,de ezt már megbeszéltük. (ráadásul a pass heavy is csak max yard haladásban volt látható, pontokban nem).
Abban viszont egyet kell értsek, és számomra is nagy csalódás, hogy végül Haley nem vált be, sokkal többet vártam. - azzal azért én vigyáznék, hogy csak úgy kijelentsük mennyivel jobb BA, mert ez a romantika szintje. Pláne nem a Colts hivatkozásai alapjaként, mert más ember, más feltételek, más rendszer, más fal, más irányító stb. Ugyanúgy nem hivatkozási alap, ahogy akkor Haley/Cardinals sem.kishaszi
2. Kreativitás tekintetében ne keverjük ide a Cardsot. Nézzük csak a Steelersnél elért dolgokat. Jelenleg sablonos a játékunk, rövid passz és nem működő futás, ennyi a playhívásunk. Arians meg rendkívül változatos playeket hívott, nem sorolom fel újra. Az egyetlen kritika ami érte, hogy előnyben sok futást hívott. Sztem ez rendben van, ezt kell tenni, ebben én is konzervatívan gondolkodom. Más nem, ezt elfogadom. De amíg éles volt a meccs, rendkívül kreatív volt, sok váratlan húzással és személyre szabott playekkel és keretre szabott stratégiával. De nézzük az eredményeket: egyiket imádták és többnyire megnyertük a szoros meccseket, másikkal hideg viszony és többnyire bukjuk a szoros meccseket. Továbbá azt írod, hogy eredménytelen próbálkozások voltak, most viszont próbálkozás sincs erre. Csak csináljuk a sablonos dolgokat, ráadásul azt is sikertelenül. Írod a RZ-t, hogy nem volt az igazi. Valóban. És most az? Nem.
Én 2 dolgot állítok: 1. BA a Steelersnél nagyságrendekkel jobb OC volt, mint TH. 2. Hoztak egy döntést, hogy BA helyett jön TH, ha már elküldték BA-t, akkor jónak gondoltam TH-t. De 1 év után látszott, hogy visszájára sült el a dolog és ami hatalmas probléma, ezt nem ismerték fel, nem ismerték be a vezetők, s nem hoztuk helyre az elkövetett hibát, azaz nem rúgták ki TH-t.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Üdv! Jobbulást a sérülteknek! Velasconak sok sikert! 😉
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
Pedig Jannak van igazságai. Neked is vannak igazságaid Soldi, meg Jannak is, de te még mindig érzelemből ítéled meg Arianst és Haleyt is.Úgy utálom ezt a run-run-pass nem kreatív dumát... Arians 100x kreatívabb, mint Haley. Kiismerhetetlen felállások (trips), screen passzok, deep passzok, gadget playek, end aroundok, személyre szabott playek. Ebből most mi van? (költői kérdés...) Amikor előnyben vagyunk, akkor persze, hogy sok futást hívott, épp ezt csinálta velünk tegnap a Titans is. Azért hívott futást, hogy ölje az órát, ez a dolga. Olyan van, hogy ez nem jön be, nem sikerül megvalósítani, de előnyben igenis több futást kell hívni, hogy öljük az órát.Rég voltam, röviden összefoglalok:Ütős visszatérés! 😊
...
Soldados
Az összefoglaló 90%-ával egyetértek.
De az OC személyét illetően azért ne essünk abba a hibába, hogy az idő múlásával mindent szépnek lássunk az Arians-érából. Ott is voltak 6-7-10 pontos meccsek, voltak nagy O leolvadások, O TO-k miatt bebukott meccsek, 50+ benyelt sack szezononként, stb... nem beszélve a nem túl kreatív run-run-pass hívásokról, mikor az eredménykövetőben kórusban fújta mindenki előre hogy milyen play következik.
Ugyanakkor anno a Haley vezette Cards O -a vesztes SB dacára- sokkal jobb volt mint akkoriban a miénk. Innen nézve egyáltalán nem volt ésszerűtlen Haley szerződtetése. Inkább lehetett várni hogy egy pontgyárat csinál az O-ból, mint a teljes összeomlást.
Most nagyon úgy tűnik, hogy nem vált be. De szerintem 5-6 meccs után ezt egészen biztosan el tudjuk majd dönteni, és Rooney-ék is tudni fogják. 😊Jan
Arians tudott pass heavy Offense-t működtetni, tudott balanced Offense-t működtetni (mert ezt kérték tőle), de pályája során csinált rush heavy O-t is (nem NFL-ben). Ő tud személyre playt írni. Amikor Dixon kezdett a Ravens ellen, volt is belőle egy kb 40 yd-os futott TD-je. Vagy a GB elleni SB-n kétpontosra hívott egy option playt BB-vel. (WTF!!??) Na ezek az igazán zseniális, váratlan húzások. 2010 div round a Ravens ellen. 3. és 25, bevállaltuk a deep passzt és megcsináltuk. Most 3. és 11 és screent kapunk. Anyád - legalábbis gondoltam magamban. 😀
Hát nem fura, hogy Tomlin meg akarta tartani, de Rooney-ék elküldték, s rögtön lecsapott rá a Ravens DC-ből lett Colts HC? Pedig Pagano a saját bőrén tapasztalhatta, hogy Arians milyen OC. Aztán csinált egy rookie QB-val egy elég komoly, playmaker O-t, rögtön kapta is a HC-ajánlatokat. Most meg néztem a Cards-ot és egy igen pofás kis Offense-t láttam, pedig tavaly az egy siralmas egység volt minden tekintetben, akár a passzolást, akár a futást nézem. Most meg odaraktak kb 400 yardot, majdnem 25 pontot egy nem rossz csapatnak. (Mi mennyit is csináltunk a tavalyi év legrosszabb D-je ellen...?)
Arians úgy épít O-t, hogy hagyja, Ben Ben legyen, Santonio Santonio legyen, Wallace Wallace legyen, az erényeiket domborítja, ezért mindenki komfortosan érzi magát a rendszerben, ezáltal mindenki szerette őt és bízott benne. Ez így van normálisan felépítve, így tud működni. Ezek a dolgok szoros összefüggésbe vannak egymással. Mert a komfortzónán belül 2 rossz play, vagy 2 rosszabb meccs után is megvan a kellő önbizalom, magabiztosság, mert tudják, következőre megcsinálja. Ez most megvan? Nincs. BB-nek lesz jó meccse ebben a rendszerben is, mert jó játékos. De ettől még ebben a rendszerben kívül van a komfortzónáján, mert nem adhatja önmagát. És amikor a komfortzónán kívül van valaki, azt nagyon könnyű kizökkenteni, s utána sokkal nehezebb visszatalálni. Ezt láthattuk a Titans meccsen és tavaly év végén is. Egy hiba nem a tüzet és elszántságot fokozta (ahogy normál esetben kéne), hanem a fejcsoválás ment és csak nőtt a frusztráció. Ilyen az ember a komfortzónáján kívül.
De a lényeg: én nem rúgtam volna ki Arians-t, de ha már ezt tették, örültem Haleynek. Viszont nem vált be. Ami a legnagyobb baj, hogy ezt 1 év után nem ismerték fel. Ahogy mondtam, nem az a baj, hogy rossz döntés született, hanem az, hogy ezt nem láttuk be, és tovább rgaszkodunk hozzá, ahelyett, hogy kijavítottuk volna. Így rámegy még egy évünk... 😕Soldados
Az, hogy BA kreatívabb lenne azt én így nem jelenteném ki, azok után, hogy TH azért a Cardinalsnál képes volt brutál jó passzjátékot működtetni - és ehhez vegyük alapvetésnek, hogy a Warner-Fitz-Boldin gárda nem volt nagyságrenddel jobb, mint a BigBen-Wallace-Brown-Sanders-Miller banda.
Tény, hogy nála mentek trükkös passzok, de azért az idő szépít ezeken a dolgokon: olyan baromi sok, igazán látványos és rendszeresen nagyon eredményes trükkös play nem volt. Lásd a red zone-t is akár, de open fieldre is ez vonatkozott. Néha aztán ült a nagy play, akkor persze "isten" volt Arians, de ebben benne volt kb. Wallace emberfeletti gyorsasága is, amiből más még first down-t se biztos, hogy ki tudott volna hozni. Az end-around formációk is max 1-1 first down-t hoztak, a végén már azok is kiismerhetők voltak erősen. Próbálkozott is Arians más dolgokkal, de szemmel láthatóan csak eredménytelen próbálkozások voltak, nem kiforrott, begyakorolt trükkös játékok. Red Zone-ban rendre csődöt mondtunk 5 év után is, még hozzá durván. Előrelépés nem volt. Ezért is kellett váltani ,de ezt már megbeszéltük. (ráadásul a pass heavy is csak max yard haladásban volt látható, pontokban nem).
Abban viszont egyet kell értsek, és számomra is nagy csalódás, hogy végül Haley nem vált be, sokkal többet vártam. - azzal azért én vigyáznék, hogy csak úgy kijelentsük mennyivel jobb BA, mert ez a romantika szintje. Pláne nem a Colts hivatkozásai alapjaként, mert más ember, más feltételek, más rendszer, más fal, más irányító stb. Ugyanúgy nem hivatkozási alap, ahogy akkor Haley/Cardinals sem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
naná, hogy nem komálom, ellenünk játszik egy évben 2-3szor, viszont tisztelem, de nagyon... 🏈nem komálom de ez talán a hét d# jelenete...CollapoTroy-t nem komálod?!? o_o Ez olyan, mint Ed-et nem komálni. Csodát bámulni tátott szájjal, ennyi a dolgunk.😊tomi-tomi
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Ahogy várható volt IR-re került: Foote, S-H és Pouncey. Helyükre a már említett Velasco és Dwyer mellett a kicker Graham érkezett, ugyanis Szusinak is van valami problémája.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
FizelZoli,légyszi fektess egy papucsot a Héli párnájára/lófej helyett/,finom nyomásgyakorlás céljából..😊Ha véletlen Rooney-ék is úgy látják mint mi,és szezon közben küldik el,ki lehetne a megfelelő utód?
Vagy inkább beszéljünk a jövő évi draft needjeinkről??..:#
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-centers/Pontosítok. Velascót kezdőbe szánták a TC elején C-be, ám az FA-ról behúzott Turner kiszorította, a csere C meg Schwenke lett. Backup G-nek viszont túl drágának tartották, így Velascót kirakták. Ezzel kb. 1,4 misi plusz hely lett a cap alatt. Én nagyon sajnáltam a távozását, tavaly a rossz támadófal legjobbja volt. Bár idén meg állítólag nem volt elég erős, ezért szorult hátrébb. Szerintem jól jártatok vele, rem Velasco nem cáfol meg. 😊
profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/11/titans-give-fernando-velasco-second-round-tender/
sacc 20 milla a Titans fal idénre úgyhogy a Warmack-Schwenke duó kapott bizalmat, két misié meg nem kellett bekáppnaksutianap
Music City Miracle
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-centers/profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/11/titans-give-fernando-velasco-second-round-tender/
sacc 20 milla a Titans fal idénre úgyhogy a Warmack-Schwenke duó kapott bizalmat, két misié meg nem kellett bekáppnak
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
xtaki
3 443
"Velasco started 13 games at center and three at left guard this year, but lost his job to former Rams lineman Rob Turner, and will now look for a new homes."Közben rátaláltam én is az infóra 22 meccsen volt kezdő összesen. A PFF szerint tavaly a 11. legjobb volt a C poszton.kosz az infot! Legalabb lesz olyanunk, aki nem csak latott NFL-t, de eleg jol is csinalta.
"akkor vajon eddig miert nem igazolta le senki sem? "
Mert a kereteket kialakították és kb 1 és 1/2 hete repült. Ki az a marha aki ha csak nincs ilyen sérülés, felkap egy O line embert, aki nem ismeri rendszert és nem készült együtt a csapattal. Ha májusban dobták volna ki vagy hamarabb akkor tuti lenne csapata. Szerencsére nem volt. Meskónak sem volt vagy két napig.polamalu
Mifrancert dobtak ki?xtaki
több mint 11 éve
xtaki
3 443
Közben rátaláltam én is az infóra 22 meccsen volt kezdő összesen. A PFF szerint tavaly a 11. legjobb volt a C poszton.kosz az infot! Legalabb lesz olyanunk, aki nem csak latott NFL-t, de eleg jol is csinalta.
"akkor vajon eddig miert nem igazolta le senki sem? "
Mert a kereteket kialakították és kb 1 és 1/2 hete repült. Ki az a marha aki ha csak nincs ilyen sérülés, felkap egy O line embert, aki nem ismeri rendszert és nem készült együtt a csapattal. Ha májusban dobták volna ki vagy hamarabb akkor tuti lenne csapata. Szerencsére nem volt. Meskónak sem volt vagy két napig.polamalu
Mifrancert dobtak ki?
több mint 11 éve
Üdv Soldi!Ha már így működik ez a varázslat, akkor Robit szeretném visszacsábítani a topicba 😊
több mint 11 éve
Rég voltam, röviden összefoglalok: -Soldados
Captain On The Bridge Again? 😀
Welcome Back
több mint 11 éve
Sztem is jó volt. 😊És az, hogy nem lett volna jogos ránk 😀 😀Parázsviták azért nem. 😊 Legfeljebb akkor, amikor azt mertem mondani, hogy jogosan nem dobtak DPI-t a Titansre. 😀 😀SoldadosSoldival parázsviták voltak a meccs alatt is, de jó újra olvasni a hsz-itpolamalubowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/pittsburgh_steelers_-_tennessee_titans/857171Pontosan, de akkor az endzone-ból érkezett és a 2 yardos környékén csinálta meg 3. down szituban 😀polamalukishasziPont a Titans ellen egyszer már csinált ilyet, akkor asszem Collinsnak esett a nyakába a snap után fél ezredmásodperccel. 😊Jan
A meccsről én hosszabban nem írnék (majd elküldöm a csapatot melegebb éghajlatra,hamiután a Bengalstól kikapunk), Soldi irományából van, amivel egyetértek, és van, amivel nem, mindenesetre welcome back.vassadi
A hely tetszett, és a hangulat is jó volt. Sokan voltunk és ez tetszett nagyon.polamalu
több mint 11 éve
És az, hogy nem lett volna jogos ránk 😀 😀Parázsviták azért nem. 😊 Legfeljebb akkor, amikor azt mertem mondani, hogy jogosan nem dobtak DPI-t a Titansre. 😀 😀SoldadosSoldival parázsviták voltak a meccs alatt is, de jó újra olvasni a hsz-itpolamalubowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/pittsburgh_steelers_-_tennessee_titans/857171Pontosan, de akkor az endzone-ból érkezett és a 2 yardos környékén csinálta meg 3. down szituban 😀polamalukishasziPont a Titans ellen egyszer már csinált ilyet, akkor asszem Collinsnak esett a nyakába a snap után fél ezredmásodperccel. 😊Jan
A meccsről én hosszabban nem írnék (majd elküldöm a csapatot melegebb éghajlatra,hamiután a Bengalstól kikapunk), Soldi irományából van, amivel egyetértek, és van, amivel nem, mindenesetre welcome back.vassadi
A hely tetszett, és a hangulat is jó volt. Sokan voltunk és ez tetszett nagyon.
több mint 11 éve
Közben rátaláltam én is az infóra 22 meccsen volt kezdő összesen. A PFF szerint tavaly a 11. legjobb volt a C poszton."akkor vajon eddig miert nem igazolta le senki sem? "
Mert a kereteket kialakították és kb 1 és 1/2 hete repült. Ki az a marha aki ha csak nincs ilyen sérülés, felkap egy O line embert, aki nem ismeri rendszert és nem készült együtt a csapattal. Ha májusban dobták volna ki vagy hamarabb akkor tuti lenne csapata. Szerencsére nem volt. Meskónak sem volt vagy két napig.
több mint 11 éve
Parázsviták azért nem. 😊 Legfeljebb akkor, amikor azt mertem mondani, hogy jogosan nem dobtak DPI-t a Titansre. 😀 😀Soldival parázsviták voltak a meccs alatt is, de jó újra olvasni a hsz-itpolamalubowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/pittsburgh_steelers_-_tennessee_titans/857171Pontosan, de akkor az endzone-ból érkezett és a 2 yardos környékén csinálta meg 3. down szituban 😀polamalukishasziPont a Titans ellen egyszer már csinált ilyet, akkor asszem Collinsnak esett a nyakába a snap után fél ezredmásodperccel. 😊Jan
több mint 11 éve
vassadi
15 617
liszteszsakot nem akarjuk visszahozni whimper helyett?xtakiWhimper guardként szerepel nálunk, úgyhogy valószínűtlen.
több mint 11 éve
xtaki
3 443
akkor vajon eddig miert nem igazolta le senki sem? Egy 16 meccsen kezdo C nem tul ertekes ahhoz, hogy csak ugy ne legyen csapata?Egy volt Titans játékos C/G Fernando Velasco érkezett. Valakinek van róla bármi infója?Tavaly mind a 16 meccsen ő volt a Titans kezdő centere, nyilván nálunk is az lesz Pouncey kiesése után.vassadi
Márciusban még egy 2.körös tendert ért, aztán az 53-ba nem fért be.polamalu
liszteszsakot nem akarjuk visszahozni whimper helyett?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Egy volt Titans játékos C/G Fernando Velasco érkezett. Valakinek van róla bármi infója?Tavaly mind a 16 meccsen ő volt a Titans kezdő centere, nyilván nálunk is az lesz Pouncey kiesése után.
Márciusban még egy 2.körös tendert ért, aztán az 53-ba nem fért be.polamalu
több mint 11 éve
Úgy utálom ezt a run-run-pass nem kreatív dumát... Arians 100x kreatívabb, mint Haley. Kiismerhetetlen felállások (trips), screen passzok, deep passzok, gadget playek, end aroundok, személyre szabott playek. Ebből most mi van? (költői kérdés...) Amikor előnyben vagyunk, akkor persze, hogy sok futást hívott, épp ezt csinálta velünk tegnap a Titans is. Azért hívott futást, hogy ölje az órát, ez a dolga. Olyan van, hogy ez nem jön be, nem sikerül megvalósítani, de előnyben igenis több futást kell hívni, hogy öljük az órát.Rég voltam, röviden összefoglalok:Ütős visszatérés! 😊
...
Soldados
Az összefoglaló 90%-ával egyetértek.
De az OC személyét illetően azért ne essünk abba a hibába, hogy az idő múlásával mindent szépnek lássunk az Arians-érából. Ott is voltak 6-7-10 pontos meccsek, voltak nagy O leolvadások, O TO-k miatt bebukott meccsek, 50+ benyelt sack szezononként, stb... nem beszélve a nem túl kreatív run-run-pass hívásokról, mikor az eredménykövetőben kórusban fújta mindenki előre hogy milyen play következik.
Ugyanakkor anno a Haley vezette Cards O -a vesztes SB dacára- sokkal jobb volt mint akkoriban a miénk. Innen nézve egyáltalán nem volt ésszerűtlen Haley szerződtetése. Inkább lehetett várni hogy egy pontgyárat csinál az O-ból, mint a teljes összeomlást.
Most nagyon úgy tűnik, hogy nem vált be. De szerintem 5-6 meccs után ezt egészen biztosan el tudjuk majd dönteni, és Rooney-ék is tudni fogják. 😊Jan
Arians tudott pass heavy Offense-t működtetni, tudott balanced Offense-t működtetni (mert ezt kérték tőle), de pályája során csinált rush heavy O-t is (nem NFL-ben). Ő tud személyre playt írni. Amikor Dixon kezdett a Ravens ellen, volt is belőle egy kb 40 yd-os futott TD-je. Vagy a GB elleni SB-n kétpontosra hívott egy option playt BB-vel. (WTF!!??) Na ezek az igazán zseniális, váratlan húzások. 2010 div round a Ravens ellen. 3. és 25, bevállaltuk a deep passzt és megcsináltuk. Most 3. és 11 és screent kapunk. Anyád - legalábbis gondoltam magamban. 😀
Hát nem fura, hogy Tomlin meg akarta tartani, de Rooney-ék elküldték, s rögtön lecsapott rá a Ravens DC-ből lett Colts HC? Pedig Pagano a saját bőrén tapasztalhatta, hogy Arians milyen OC. Aztán csinált egy rookie QB-val egy elég komoly, playmaker O-t, rögtön kapta is a HC-ajánlatokat. Most meg néztem a Cards-ot és egy igen pofás kis Offense-t láttam, pedig tavaly az egy siralmas egység volt minden tekintetben, akár a passzolást, akár a futást nézem. Most meg odaraktak kb 400 yardot, majdnem 25 pontot egy nem rossz csapatnak. (Mi mennyit is csináltunk a tavalyi év legrosszabb D-je ellen...?)
Arians úgy épít O-t, hogy hagyja, Ben Ben legyen, Santonio Santonio legyen, Wallace Wallace legyen, az erényeiket domborítja, ezért mindenki komfortosan érzi magát a rendszerben, ezáltal mindenki szerette őt és bízott benne. Ez így van normálisan felépítve, így tud működni. Ezek a dolgok szoros összefüggésbe vannak egymással. Mert a komfortzónán belül 2 rossz play, vagy 2 rosszabb meccs után is megvan a kellő önbizalom, magabiztosság, mert tudják, következőre megcsinálja. Ez most megvan? Nincs. BB-nek lesz jó meccse ebben a rendszerben is, mert jó játékos. De ettől még ebben a rendszerben kívül van a komfortzónáján, mert nem adhatja önmagát. És amikor a komfortzónán kívül van valaki, azt nagyon könnyű kizökkenteni, s utána sokkal nehezebb visszatalálni. Ezt láthattuk a Titans meccsen és tavaly év végén is. Egy hiba nem a tüzet és elszántságot fokozta (ahogy normál esetben kéne), hanem a fejcsoválás ment és csak nőtt a frusztráció. Ilyen az ember a komfortzónáján kívül.
De a lényeg: én nem rúgtam volna ki Arians-t, de ha már ezt tették, örültem Haleynek. Viszont nem vált be. Ami a legnagyobb baj, hogy ezt 1 év után nem ismerték fel. Ahogy mondtam, nem az a baj, hogy rossz döntés született, hanem az, hogy ezt nem láttuk be, és tovább rgaszkodunk hozzá, ahelyett, hogy kijavítottuk volna. Így rámegy még egy évünk... 😕
több mint 11 éve
Egy volt Titans játékos C/G Fernando Velasco érkezett. Valakinek van róla bármi infója?Márciusban még egy 2.körös tendert ért, aztán az 53-ba nem fért be.
több mint 11 éve
Soldival parázsviták voltak a meccs alatt is, de jó újra olvasni a hsz-itbowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/pittsburgh_steelers_-_tennessee_titans/857171Pontosan, de akkor az endzone-ból érkezett és a 2 yardos környékén csinálta meg 3. down szituban 😀polamalukishasziPont a Titans ellen egyszer már csinált ilyet, akkor asszem Collinsnak esett a nyakába a snap után fél ezredmásodperccel. 😊Jan
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Pontosan, de akkor az endzone-ból érkezett és a 2 yardos környékén csinálta meg 3. down szituban 😀polamalukishasziPont a Titans ellen egyszer már csinált ilyet, akkor asszem Collinsnak esett a nyakába a snap után fél ezredmásodperccel. 😊Jan
A meccsről én hosszabban nem írnék (majd elküldöm a csapatot melegebb éghajlatra,
több mint 11 éve
Pontosan, de akkor az endzone-ból érkezett és a 2 yardos környékén csinálta meg 3. down szituban 😀kishasziPont a Titans ellen egyszer már csinált ilyet, akkor asszem Collinsnak esett a nyakába a snap után fél ezredmásodperccel. 😊Jan
több mint 11 éve
Dögöljek meg, de nem emlékszem kik is voltak tavaly a depthen ILB poziban, de arra nagyon is, hogy sokan kétségbe vonták anno azt is, hogy Foote kezdő potenciállal bír, nem hogy minőségi mögötte a depth.Foote kezdő mivoltát nem tudom ki vonta kétségbe, mert ahhoz kétség sem fért. 😊 Mögötte Sly volt.
Node üssük meg a cicákat basszus, hagyjuk már ezt a letargiát! 😊Klemó