Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Kardinálsiabb kérdés Soldi, hogy ki lesz-e Gyúrva Tomlin.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Valaki homályosítson fel legyetek szívesek, hogy a Puntok átlagát hogyan számolják, leveszik belőlük azt amit visszavittek? Megnéztem az NFL.com stat lapját a szerint Zoli 35,9 yard átlaggal passzolt, majd átböngésztem a play by play jelentést ahol sikerült találnom egy 39 yardos puntot. Na most matekzseni nem vagyok, de az átlag szerintem nem lehet az adott számhalmaz legkisebb értéke alatt. Ezért én összeadtam a puntok hosszát és nekem 44,14 jött ki, vagyis,majd 10 yarddal több.Így van, a nettó yard-ot tartják számon a hivatalos statisztikában. Ez érdekes, Meskó punt-jaiból nem nagyon szoktak nyolcas átlag felett visszahordani. Valami gebasz lehetett a punt cover csapattal.
Hogyan lehet ez és mit cseszerintettem el?polamalu
BigBen ennyire szar volt, hogy Meskónak még passzolnia is kellett?😊 😉
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Valaki homályosítson fel legyetek szívesek, hogy a Puntok átlagát hogyan számolják, leveszik belőlük azt amit visszavittek? Megnéztem az NFL.com stat lapját a szerint Zoli 35,9 yard átlaggal passzolt, majd átböngésztem a play by play jelentést ahol sikerült találnom egy 39 yardos puntot. Na most matekzseni nem vagyok, de az átlag szerintem nem lehet az adott számhalmaz legkisebb értéke alatt. Ezért én összeadtam a puntok hosszát és nekem 44,14 jött ki, vagyis,majd 10 yarddal több. Hogyan lehet ez és mit cseszerintettem el?
több mint 11 éve
Én csalok, egy meccs tapasztalatai után mondom meg a tutit:1) Meglesz-e Bennek a 4k passzolt yard? / NEM
2) 30 zacsi lesz-e a testin, minden meccsen kezdő-e, Ben? LESZ (45-50 körül lett volna reális a kérdés), és NEM lesz kezdő végig, persze sérülés miatt
3) Bell fut-e egy ezrest? / NEM
4) BarnaTóni megduplázza-e az eddigi TD számát? / IGEN
5) Miller vagy BarnaTóni szerez több yardot, TD-t? / BROWN.
6) legtöbb sack? / WOODLEY
7) legtöbb tackle? TIMMONS
8) Polaban van még 5 int? / VAN
9) Kornerbe kinek lesz több int- je? / GAY 😀 😀
10) kik utaznak a pro bowl-ra? / POLA, TIMMONS, CLARK, BROWN
11) meglepetés ember? / GAY
12) legjobb újonc? / BELL
13) hány győzelmünk lesz? 6
13+1) ki lesz-e rúgva Tomlin? NO CHANCE
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Egy sör, hogy nem lesztek PO-ban, vagy nem lesz 10 győzelmetek? 😊Soldi is back! 😀Ha ez megnyugtat, tőletek se várok sokat.SoldadosÖrülök hogy élsz.. come back old buddy!
Amúgy mindenki 0-1-gyel kezdett, there is still a chance 😉 de igen, ez valóban nem reménytkeltő, de.. legalább nem nyeltetek rekord mennyiségű passzolt TD-t 😊Igor
Soldados
(Meglássuk.. nekünk a 10-6 meglesz sztem, azért Bronkóék más kávéház, mint Jackie Battle és Jake Locker bandája 😉 de aktivizáld magad, és megbeszéljük máskor 😛 😛)Igor
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldi is back! 😀Ha ez megnyugtat, tőletek se várok sokat.SoldadosÖrülök hogy élsz.. come back old buddy!
Amúgy mindenki 0-1-gyel kezdett, there is still a chance 😉 de igen, ez valóban nem reménytkeltő, de.. legalább nem nyeltetek rekord mennyiségű passzolt TD-t 😊Igor
Soldados
(Meglássuk.. nekünk a 10-6 meglesz sztem, azért Bronkóék más kávéház, mint Jackie Battle és Jake Locker bandája 😉 de aktivizáld magad, és megbeszéljük máskor 😛 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ha ez megnyugtat, tőletek se várok sokat. Ugyanúgy meg fogjátok sínyleni Ed és Ray távozását, mint mi tavaly Warriorét és Wardét. Nem feltétlen a pályán, hanem az öltözőből hiányoznak majd. Sztem ti se lesztek PO-ban.SoldadosÖrülök hogy élsz.. come back old buddy!
Előzőleg Cincy, Steelers, Ravens, Browns sorrendet vártam, most a Steelers-Ravens-t felcserélném, de egyik se lesz PO-ban. Az elmúlt 4-5 évben ez volt az AFC, de egyes években talán a liga legerősebb divje, most pedig az alsó négybe tartozik, mert 2 fantasztikus csapat ikonjai felett elszállt az idő és különböző okok miatt, ezt nem sikerült áthidalniuk. Tehát 2 csapat csillaga leáldozik, és csak egy ível fel, a Browns pedig még a két kialudt csillaghoz képest is csak egy fekete lyuk. 😀
több mint 11 éve
SoldadosÖrülök hogy élsz.. come back old buddy!
Amúgy mindenki 0-1-gyel kezdett, there is still a chance 😉 de igen, ez valóban nem reménytkeltő, de.. legalább nem nyeltetek rekord mennyiségű passzolt TD-t 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
😀Rég voltam, röviden összefoglalok:SoldadosMilyen lett volna hosszan? 😀Asbee
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Rég voltam, röviden összefoglalok:Milyen lett volna hosszan? 😀
Soldados
több mint 11 éve
Rég voltam, röviden összefoglalok:Offseasonről:
- edzői stáb: ebbe bele se kezdek... (úgyse fogom kibírni lejjebb...)
- draft: én más irányba mozdultam volna (Defense heavy draft), de a kiválasztott emberek rendben vannak a maguk posztján, csak a QB-pick volt nálam mínuszos. Tehát én más posztokra húztam volna (D-be), de ha ezt az utat választották, akkor megfelelő embereket választottak, akik vezérek, öltözői hangadók voltak egyetemi csapataikban.
- FA: semmi érdemleges, de ez szokásos. Itt volt az egyetlen igazi pozitívum: Gay visszahozatala. Így legalább a CB-depth biztosítva lett, ráadásul egy rutinos, a rendszerünket kifogástalanul ismerő veteránnal.
- rostermanagment: rendkívül ritka hiba tőlünk (legutóbb asszem 2009, amikor kibasztuk Madisont és a spec team nyalt is gyorsan 4 return TD-t), de rakás szar. Nulla OL- és ILB-depth. (Erre még visszatérünk a mai meccs kapcsán...) Emellett igencsak vészjósló volt a végső roster cut utáni kukázás (ami szintúgy sose volt jellemző ránk, legfeljebb egy-egy ember jött, de inkább az se), ott tisztán látszott, hogy Tomlin/Colbert és a vezetés már érzi, nem jó a roster. Tehát nem elég, hogy 2 helyen egyáltalán nem volt depth, még kapkodtunk is egy sort a végén és hoztunk egy csomó no-name játékost, akik ráadásul nem is velünk készültek. Pffff.... Az OL- és ILB-depth-ről meg annyit, hogy a vékony cap helyzet ellenére vissze lehetett volna hozni Starksot, Legut, de Sly is maradhatott volna. Nem azért hogy kezdjenek, azért, hogy verseny legyen és azért, hogy ha sérülés van, akkor mondjuk ne élete első snapjét játszó undrafted rutintalanság lépjen a helyére. Ehelyett hoztuk Felix Jones-t, Stephen-Howlingot. Volt 3 átlagos RB-nk, hoztunk mellé még 2 átlagosat... Brávó. De van 5 jó OL-emberünk, mögöttük meg senki, ILB-ből van kettő, mögöttük senki. Brávó, de az RB posztra még kellett 2 ember feltétlenül.
Ahogy olvastam, sokaknak nem tetszett a 17. hely a PR-ben, szerintem reális volt, sok kérdés volt a csapattal kapcsolatban. Nekem 10-6 és 8-8 körüli mérleg tűnt reálisnak.
Mai meccs:
- D: rendben - ahogy mindig. Ahhoz képest, hogy végig pályán voltak és az O 2-szer adta el a labdát, teljesen jó ez a 16 pont. Egyetlen hiba volt, amikor 3. és 15-t benyaltuk. Amíg LeBeau vezeti, ezzel az egységgel sok gond nem lesz.
- O: No comment. Az év hibája Haley megtartása volt. BA-t elküldtük, mert nincs futás, hát most sincs. Nem a futók hibája (a fumble igen), nincs lyuk, még egérlyuk sincs, nemhogy egy embernyi. Pedig beleöltünk 2-3 draftot ebbe a falba, Ramon Fosteren kívül mindenki magas pick. Na de milyen ez a dink and dunk passzjáték? Hát fenomenális... BB nem érzi ennek a ritmusát -> rosszak a dobásai is. Na de nézzük a kiváló playhívásainkat, hátha csak egyéni hibák, netán gyenge játékosanyag, vagy a szar QB miatt vagyunk szarok. 1. negyedben 3. és 11-nél óriási húzás screent hívni. Gratulálok Todd Haley. A 4. negyedes TD-drive-unkban eljutunk kb 20 yardosig. Nem sok idő van, kéne még egy TD. Mit csinálunk? Megyünk tovább dink and dunk-kal. Hát ez óriási! Leölünk 1,5-2 percet a saját időnkből. Fasza...20 yardról 4 dobás az endzone - legalábbis normális esetben. Nem baszd meg, mi jövünk tovább a 4-5 yardos passzokkal és persze középre. Elképesztő. Ja, és hány igazi mélységi passz volt? 1, a legelső playben. Ez is óriási.
- sérülések: Pouncey és Foote out for season. Őszintén szólva megérdemeltük. Fáj, de erre az ostoba rostermanagmentre nem lehet mást mondani.
- BB: hiába nem neki való a rendszer, attól még ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy ettől még ő maga is szar volt. Magas, íves dobások, elkapók mögé érkező passzok, és ha az OL-t szidtam a nulla futójáték miatt, akkor itt viszont meg kell védeni, mert az 5 sack nagy része Bené volt. Egy szóval fos volt. Brown az egyetlen pozitívum. Az van, hogy 2 éve próbálják megváltoztatni BB-t és a játékát, hát sikerülni látszik... Kár, hogy így nem tudunk nyerni. De ezt már említettem tavaly is. Nem egyszer, százszor. Tavaly mindenki azzal jött, hogy a szoros meccseinket elbuktuk, hát ja, vajon miért? A 2008-as America's Game-ben volt Troynak egy mondata, hogy Ben nem Brady, nem Manning, Bent meg kell hagyni, hogy Ben legyen. Láttuk akkor az eredményét.
Eközben tavaly gyönyörködve néztem a Colts azt megelőző 6 évet idéző Steelers-támadójátékát, a trips felállásokat, a playmaker O-t. Akkor húztak nagy playt, amikor kellett, testre, játékosokra, keretre szabott stratégia. Most a Cardsot nézem. Egy 5 éve mindenki által csak lesajnált és kinevetett QB-val nagyon kis pofás Offense képét festik egy nem rossz csapat ellen. No mindegy, külön fáj, hogy Mendy is egész kellemesen 4-es átlag felett futkározik... Nekünk ehelyett jött Haley. Vele a dink and dunk passzjáték és a zone blocking futás. Tavaly lehetett azt mondani, hogy ja első év, plusz ugye belső feszkók az új ember miatt, meg öltözői hangulat Wallace miatt. Pedig tisztán látszott, nem a mi keretünknek való ez. Mindegy, fussunk neki még egyszer (minek...? költői kérdés persze), készültünk rá 7 hónapot, már nem új a rendszer, hátha, ráadásul bemelegítésnek megkapjuk a tavalyi szezon leggyengébb D-jét. És erre? Totális csőd. Ezek után nem tudom mi várható jobb csapatok, jobb védelmek ellen. Ennél talán lesz több pontunk, mert ma a szar rendszer, stratégia és playhívások ellenére szar napunk is volt, főleg BB-nek.
Persze ez csak egy meccs volt. De amikor a Ravens halálra vert minket az idénynyitón, akkor azon látszott, az csak egy szar nap volt (sok TO, és épp a legrosszabb pillanatokban), amikor nekik minden, nekünk semmi nem jött össze. Ma viszont nem ez látszott, ez a mai egy teljesen más sztori. Ez totális impotencia volt, ugyanis nem a TO-k öltek meg minket, hanem egész egyszerűen haladni sem tudtunk. A 2. félidőben az utolsó drive-unkban csináltuk az első 1st downt... WTF???? A mai meccs azt jól leképezte, hogy a futójáték katasztrófa, a dink and dunk pedig nem ennek a keretnek való. Mitől lenne jobb a folytatásban? Semmitől. Ma különösen szar napunk volt, tehát ennél még a szar (hozzánk nem illő) rendszer ellenére is tudunk többet, de pofásak nem leszünk. Ez az, ami ma kiderült és látszott. Ezzel a D-vel és egy kerethez idomított O-stratégiával most is PO-várományosak, kis szerencsével, jól időzített formával SB-esélyesek lehetnénk, mert az O állománya sokkal jobb annál, mint amit játékban felmutatunk. Emellé a D mellé ehhez elég lenne egy olyan playmaker O, mint ami megvolt az 5-6 évben... De nekünk az nem kellett, pedig akkor a falunk még rosszabb volt. Ez a kisebbik baj, a nagyobbik, hogy ez nem működik, a legnagyobb pedig, hogy ezt a hibát, rossz döntést egy év elteltével sem láttuk be és ismertük be. Szerintem lehet rossz döntést hozni, vagy éppen hibázni, én azt nem tudom megérteni, ha ezt valaki nem ismeri fel és nem ismeri be, azaz nem próbálja meg kijavítani az elkövetett hibát. Hát mi ezt tettük.
Tomlin: az idei off-season hibás. Egyrészt Haley megtartása miatt, másrészt az elkúrt rostermanagement miatt. Ennek ellenére a kirúgása nem fog és nem is kell hogy szóba kerüljön. Alapvetően jó edző, szeretik a játékosok, jól bánik velük, jól nyilatkozik, lehet vele SB-t nyerni. Kvalitásai nem hiszem, hogy megkérdőjelezhetőek. 6 év alatt 4 PO, 3 divgyőzelem, 2 SB, 1 gyűrű. Ez magáért beszél. Nem is fog szóba kerülni a menesztése - helyesen. Amit viszont meg kell lépni, TH eltávolítása - egyáltalán nem vagyok a híve, de kivételesen azt se bánnám, ha szezon közben. Idén az első meccs után elképzelhetőnek tartom, hogy 10 év után ismét negatív mérleggel zárunk...
Mi vezetett idáig, hogy idén negatív mérleg lehet - legalábbis reálisan nézve?
- Itt nem Haley-t fogom elemezni, mert nemcsak ő minden baj okozója. A Steelers úgy épített nagy csapatokat (70', mid90', mid-late 00') hogy a draftjaiból táplálkozva megtartotta az ott megszerzett jó játékosait, szinte egész pályájukat nálunk töltötték. No ez az, ami az elmúlt 5 évben nem sikerült. Vagy a nevelésükkel, vagy a menedzselésükkel, vagy a csapatba építésükkel, vagy a cappel akadt gond, de nem sikerült megtartani őket. Gondolok itt Wallace-ra, Mendyre, Keenan Lewisra. 3 meghatározó játékos és nincsenek nálunk. Pedig klasszisról vagy minimum jó játékosokról beszélünk. Olyanokról, akiknek megtartását korábban megoldottuk, meg tudtuk oldani, most nem. És hiányoznak. Mellesleg a gyengébb, kiegészítő játékosokat sem sikerül megtartanunk... Elég ha csak Rainey-re, vagy Dwyerre gondolunk. Másrészt persze a draftok sem sikersztorik voltak mostanság, de mint látható, a jókat sem sikerült megtartani. Így nem lehet csúcson maradni...
több mint 11 éve
A meccset nem láttam még,majd holnap magról leszedem,de olvasgatom a számokat és látván az összefoglalót...hát borzalom..32 futott yard/ a No1 RB-nk 8 hordás-9 yard-2 fumble
zsákparádé,sérült center/DeCastro mire mozdult mégis??/,LSH is maródi,Foote oda,stb,stb.
A védelem annyira nem lehetett szar,de kedvencünk Worilds 0 azaz nulla szóló tackle..
Igaza van Tomlinnak:"“Obviously a disappointing opener. Unacceptable. I won’t accept it. We didn’t play well enough. We didn’t coach well enough.”
több mint 11 éve
Pouncey (ACL- és MCL-szakadás) és Foote (bicepsz-sérülés) számára is véget ért a szezon. 😕vassadiDurva 😕
Kontaktsport meg minden, de az annya****ját ezeknek a sérüléseknek, hogy az ember 7 hónapig várja, hogy kezdődjön a szezon, és így indul. Részvétem. 😕
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
A szűkös OL depth már az első héten bedől. Bele sem merek gondolni hogy mi lesz ha megsérül még valaki a falba. Évek óta most van a nevek alapján a legjobb falunk, tele 1. és 2. körösökkel, itt az új zone block séma még is boldog voltam a 0 yardos futásnál hogy nem -5 lett.
BigBen hihetetlen gyenge volt, első fumble neki köszönhető, sack-ek nagy részét is önmagának köszönhette, dobásai rendre magasak vagy rövidek voltak....Az egyedüli offense játékos aki tetszett az AB volt, esetleg még Cotchery.
A playhívás és a drive felépítése is gyenge volt (Hailey booooooooo).
A védelem tetszett, remélhetőleg értelmes csapat ellen is ilyen lesz, Foote sérülésének ellenére. Nagy kár érte.
Ritka szarok voltunk, mindezt a csodálatos Tennessee ellen...
Egy (igaz kritikán aluli) meccs alapján nem jósolok teljes szezonra előre, bármi történhet az elkövetkezendő pár meccsen, de nagyon tartok a jövő heti Bengals meccstől. Jó lenne egy kis tüzet látni a játékosok szemébe és valami futójátékkal megalapozott eredményesebb offense-el felállni.
A meccs legszebb pillanata Troy "szokásos" berepülése volt. 😊
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Az előbbit sajnos érezni lehetett az arcokon...az utóbbi hidegzuhany...mikor történt egyáltalán??KlemóNem emlékszem pontosan, én is csak arra lettem figyelmes, hogy Brian Rolle pályán van a védelemben.
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Az előbbit sajnos érezni lehetett az arcokon...az utóbbi hidegzuhany...mikor történt egyáltalán??
több mint 11 éve
Na basszus. Eddig sem volt jó ez az este, ez még egy lapáttal...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Pouncey (ACL- és MCL-szakadás) és Foote (bicepsz-sérülés) számára is véget ért a szezon. 😕
több mint 11 éve
Hát ja, csak mi nem a Denvertől, Chicago-tól kaptunk ki és nem idegenben...nagyon más liga. Persze nincs vesztve semmi, de ez az O kritikán aluli volt minden szemszögből és 180 fokot kell(ene) javulni, hogy egyáltalán esélyünk legyen komoly nagyobb csapatok ellen.KlemóMessze még a vége. Jövő héten jól megcsapjuk a Cincit, és mindjárt más lesz a hangulat.
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Hát ja, csak mi nem a Denvertől, Chicago-tól kaptunk ki és nem idegenben...nagyon más liga. Persze nincs vesztve semmi, de ez az O kritikán aluli volt minden szemszögből és 180 fokot kell(ene) javulni, hogy egyáltalán esélyünk legyen komoly nagyobb csapatok ellen.
több mint 11 éve
AFC North keményen bekezdett, 0-4. 😊
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Hát így az első félidő után ez bezony egy valós szkenárió...nulla pont azaz nulla az O-tól....emellett egy fumbli és egy INT...és még akkor is, ha kiesett Pouncey, mivel annál jobban, ahogy kezdődött meccs nem kezdődhet. No kapjátok össze gyerekek magatokat...Klemótúl optimista voltam....de azt hogy a Steelers offense még csak pontot nem szerez, na azt nem hiszem hogy sokan tippelték volna
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Hát így az első félidő után ez bezony egy valós szkenárió...nulla pont azaz nulla az O-tól....emellett egy fumbli és egy INT...és még akkor is, ha kiesett Pouncey, mivel annál jobban, ahogy kezdődött meccs nem kezdődhet. No kapjátok össze gyerekek magatokat...
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
amúgy én a kirúgják e Tomlin helyett kirúgják e Haleyt tettem volna bele ebbe a tippszmixbe 😊 arra nagyobb az esély...
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Ma Ben 300 yardot fog dobálni, Wheaton és Moye megszerzi első TD-jét, a defense egy pickisexel kezdi a szezont, nyerünk legalább 17 pont különbsgéggelprediksön a meccsre 😀