Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Kiszel miért kerülhet partvonalra?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Seggel blokkolós szintünk már van wímper személyében, a másik oldalra is kéne egy gondolod? Dupla segg blokkolás?
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Jonathan Scott ismét szabadügynök, miután kivágta a Bears...ajjaj
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Hawthorne és Dunn a Pats-nél próbálkozik...hamár úgyis annyi szó van róluk 😀Dwyer pedig a Giants-nál
Hawthorne zavar leginkább...ha a Patsnél beválik és még a sérülések is jobban elkerülik nagyon mufurc leszek...ügyes srác, csak hát az egészség
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Volt itt Tebow? Putyin? Hernandez? Sok kell még ahhozNem szeretnék új Pats topicot a Steelersből 😊tenorxNe már basszus. Bírom Zolit, de reménykedtek, hogy nem mi igazoljuk le (pedig éreztem a lehetőségét 😀 ).Mi a baj vele? A mi puntereinknél fényévekkel jobb. Így meg lehet, hogy végre eljut a csapathoz, hogy van Magyarországon is szakértő és nem kicsi Steelers fan klub 😀 Ebből még profitálhatunk is akár 😀
Mindenesetre legalább többet leszünk tévében 😀tenorx
Ja nem mellesleg van még két eladó jegy a Londoni meccsre, érdeklődni nálam privátban.polamalu
Btw, érdekelne, hogy mire gondolsz pontosan
több mint 11 éve
Nem szeretnék új Pats topicot a Steelersből 😊Ne már basszus. Bírom Zolit, de reménykedtek, hogy nem mi igazoljuk le (pedig éreztem a lehetőségét 😀 ).Mi a baj vele? A mi puntereinknél fényévekkel jobb. Így meg lehet, hogy végre eljut a csapathoz, hogy van Magyarországon is szakértő és nem kicsi Steelers fan klub 😀 Ebből még profitálhatunk is akár 😀
Ja nem mellesleg van még két eladó jegy a Londoni meccsre, érdeklődni nálam privátban.polamalu
több mint 11 éve
Egyenlőre fenyegetem őket, hátha elég az is.Sőt hatalmas készleteket kezdtem felvásárolni vietnami papucsokból és Londonban nem félek majd használni őket 😀polamalucsakígy látatlanba ütöd a népet? Legalább egy meccset várjunk...sutianap
több mint 11 éve
Tomlin elmondta,Hóling a KR,Brown és Wheaton a PR,Vörös kezd,Worilds is,és nem tudjuk ki a kezdő TE.
több mint 11 éve
Természetesen melózom..😕
több mint 11 éve
Sőt hatalmas készleteket kezdtem felvásárolni vietnami papucsokból és Londonban nem félek majd használni őket 😀polamalucsakígy látatlanba ütöd a népet? Legalább egy meccset várjunk...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ja, Vasárnap este 7-től a szokott helyen várunk mindenkit szeretettel. Bp, VII. ker. Damjanich utca. Chilli bar.Jöjjünk össze nagyon sokan 😀
több mint 11 éve
Sőt hatalmas készleteket kezdtem felvásárolni vietnami papucsokból és Londonban nem félek majd használni őket 😀
több mint 11 éve
No,punter már van,Bell gyorsan gyógyul,Miller szintén,a Vörös is úgy néz ki játszik a hétvégén,még akár el is kaphatjuk a Titánokat..😊
több mint 11 éve
Eddig is reménykedtem hátha nyerek, igaz lottót sosem vettem. Nem is volt még 2-em sem soha 😀Mától pedig elkezdem bemantrázni a lottó 5-t, igaz lottót is venni kéne hozzá néha 😀polamaluMinek?
Úgy nyerni, hogy nem is játszol, no az a kunszt!Red Star
több mint 11 éve
Meskó a 4-es számot kapta.
több mint 11 éve
Red Star
206
Mától pedig elkezdem bemantrázni a lottó 5-t, igaz lottót is venni kéne hozzá néha 😀polamaluMinek?
Úgy nyerni, hogy nem is játszol, no az a kunszt!
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Jah, ilyet, mondjuk az ellenünk levő meccsen 😛 You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Sok sikert kívánok Zolinak az új csapatában, és azt, hogy legyen alkalma nagyon-nagyon sokszor puntolni! 😊lucasÉn is, mi is sok sikert kívánunk neki, bízunk is benne, nagyon pozitív döntés volt az ide hozatala, de inkább ritkán és jól puntoljon!!! 😊
több mint 11 éve
Sok sikert kívánok Zolinak az új csapatában, és azt, hogy legyen alkalma nagyon-nagyon sokszor puntolni! 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
Ne már basszus. Bírom Zolit, de reménykedtek, hogy nem mi igazoljuk le (pedig éreztem a lehetőségét 😀 ).Mi a baj vele? A mi puntereinknél fényévekkel jobb. Így meg lehet, hogy végre eljut a csapathoz, hogy van Magyarországon is szakértő és nem kicsi Steelers fan klub 😀 Ebből még profitálhatunk is akár 😀
Ja nem mellesleg van még két eladó jegy a Londoni meccsre, érdeklődni nálam privátban.
több mint 11 éve
Ne már basszus. Bírom Zolit, de reménykedtek, hogy nem mi igazoljuk le (pedig éreztem a lehetőségét 😀 ).Mindenesetre legalább többet leszünk tévében 😀
több mint 11 éve
Thrasher
1 100
rugalmas gyerek, oké, hogy ott van még nekünk Zuttah belső csereembernek, de ennyi, el tudtam volna viselni még Wallacet a padon mondjuk a 4 TE egyike helyett.Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamaluÉn sajnálom Maleczki-t. Nem hiszem, hogy a Wallace annyival jobb lenne. Tapasztalata az biztos van, hiszen pár éve mindig más csapatnál megfordult. Nem hiszem, hogy itt megfelelő lesz.Darth
több mint 11 éve
Örülök, hogy lecsaptatok Zolira, ha már mi kiraktuk 😕Sok sikert Nektek és Neki!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Szerintem, ha a Picasaban (Google ingyenes szolgáltatás) nyitsz egy albumot, sokkal jobb minőségben és egyszerűbb böngészési formában tudod tárolni és megosztani a fotókat. Természetesen hálásak vagyunk ezekért is nagyon. Minden ilyen apróság aranyozza a lelkünk.üdv desider, a pc vagy a kocka topicba segítenek a fijuggSobri Jóska segített (hála!), íme a tavalyi Ravens zakó és a tavalyelőtti Pats-alázás néhány momentuma - a képek minőségéért elnézést kérek, nem vagyok egy Robert Capa 😊desider
akkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!sutianap
Mától pedig elkezdem bemantrázni a lottó 5-t, igaz lottót is venni kéne hozzá néha 😀
több mint 11 éve
Gizinéni
522
üdv desider, a pc vagy a kocka topicba segítenek a fijuggSobri Jóska segített (hála!), íme a tavalyi Ravens zakó és a tavalyelőtti Pats-alázás néhány momentuma - a képek minőségéért elnézést kérek, nem vagyok egy Robert Capa 😊
akkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!sutianap