Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Gizinéni
522
üdv desider, a pc vagy a kocka topicba segítenek a fijuggSobri Jóska segített (hála!), íme a tavalyi Ravens zakó és a tavalyelőtti Pats-alázás néhány momentuma - a képek minőségéért elnézést kérek, nem vagyok egy Robert Capa 😊
akkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!sutianap
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Lehet, hogy csak szimplán megtetszett neki London, és minden évben vissza akar jönni 😊
több mint 11 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?mi is tervezünk képeket, videót,stb. 😊
Fotók,videó,bármi?Blitzburgh
több mint 11 éve
Gizinéni
522
Meskó önéletrajzi regényt írhat My way - from Transylvania to Pennsylvania címmel 😊
több mint 11 éve
Jött tölünk waiverről Antwon Blake is. Ő CB/S hybrid, de leginkább ST gunner.iktriadWilliam-et vártuk 😕
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Gizinéni
522
üdv desider, a pc vagy a kocka topicba segítenek a fijuggKöszönöm, próbálom, mint a kiskutya... 😊
akkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!sutianap
több mint 11 éve
üdv desider, a pc vagy a kocka topicba segítenek a fijuggakkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
na, megjöttek már a legújabb fanek?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Jött tölünk waiverről Antwon Blake is. Ő CB/S hybrid, de leginkább ST gunner.
több mint 11 éve
Gizinéni
522
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?Sziasztok!
Nagy érdeklődéssel figyelem ehelyütt a Vasmű-fanok hozzáértését, őszintén szólva csodálatra méltó. Idősebb lévén volt és van lehetőségem a Heinz Field-en nézni a csapatot, évente legalább egyszer, ezért fotóm is van, amit jelen fórumon feltölteni lehetetlen. Pedig próbáltam eleget... 😊
Tud valamelyőtök ötletet adni a megoldásra? Így közelebb kerülhetne hozzátok az élmény...
több mint 11 éve
Kapjuk fel Meskót, legalább lenne egy rendes Punterünk.polamaluÉs imád meghallgattatott. 😊
több mint 11 éve
na kő a spec kapitány 😉 Pola dobtok valami levelet a Nation nevébe?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Butlerhez képest egyértelmű upgrade, ez nem is kérdés.További jó hír: "I'm going to try to be back for Week 2, but I'm not making promises." - Bell
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Meskó csak az itthon népszerű csapatokba igazolSteelers signed P Zoltan Mesko, formerly of the Patriots.
több mint 11 éve
specteam? közlepények
több mint 11 éve
From the Steelers: The 2013 team captains have been chosen. They are: Ben Roethlisberger, Maurkice Pouncey, Brett Keisel and Ryan Clark.
több mint 11 éve
Fasza!..😊
több mint 11 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?Szia
Természetesen, lesz beszámoló is, képeket is készítünk, rengeteget, a videót még nem tudom ígérni, mert ahhoz kellene egy jó kamera is, de megoldjuk.
Azt hiszem egy közös meccsnézésen, a kezdő rúgás előtt tartunk majd egy rövid prezentációt mindenkinek. Élménybeszámoló formában 😀
több mint 11 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?Fotók,videó,bármi?
több mint 11 éve
Megjöttek ma a jegyek 😀 Csudiszépek 😀
több mint 11 éve
A steelers.com rosterén 54 ember van. Malecki OG-ként,Wallace OL-ként...Mclendon hivatalosan is 320fontSpyúgykezd azoldal, hogy Rilíz Malacka, csak hurka-kolbász 😉 lassan frissítenek................
több mint 11 éve
Spy
2 337
A steelers.com rosterén 54 ember van. Malecki OG-ként,Wallace OL-ként...Mclendon hivatalosan is 320font
több mint 11 éve
Ezzel én is így vagyok, de szerintem ha teljes felkészülést tudott volna nyomni és egészséges lenne, biztosan maradhatott volna. De a kórházi ágyra nem kell játékos úgy voltak vele.Hawthorne kimaradt a PS-ből is.közülük csak Hawthornet sajnálom
Kíváncsi vagyok,Dwyer hol köt ki,és Ta'amut látjuk-e még bárhol..Blitzburgh
bár ha még meleg vili is jobbnak bizonyult nála, akkor tényleg nincs ott helyeBigBen7
több mint 11 éve
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamaluÉn sajnálom Maleczki-t. Nem hiszem, hogy a Wallace annyival jobb lenne. Tapasztalata az biztos van, hiszen pár éve mindig más csapatnál megfordult. Nem hiszem, hogy itt megfelelő lesz.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamaluÉrdekes, Malecki elég jó preseasont tudhatott maga mögött.
És tényleg: Taamu Arizona,McFadden Oakland,Robinson Denver.BlitzburghMcFaddennek Oaklandben is csak a PS jutott.
Spaeth helyére így szerintem Baxtert fogjuk felhozni.