Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
üdv desider, a pc vagy a kocka topicba segítenek a fijugg

akkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!sutianap
Sobri Jóska segített (hála!), íme a tavalyi Ravens zakó és a tavalyelőtti Pats-alázás néhány momentuma - a képek minőségéért elnézést kérek, nem vagyok egy Robert Capa 😊

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lehet, hogy csak szimplán megtetszett neki London, és minden évben vissza akar jönni 😊

több mint 11 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?
Fotók,videó,bármi?Blitzburgh
mi is tervezünk képeket, videót,stb. 😊
több mint 11 éve
Meskó önéletrajzi regényt írhat My way - from Transylvania to Pennsylvania címmel 😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Jött tölünk waiverről Antwon Blake is. Ő CB/S hybrid, de leginkább ST gunner.iktriad
William-et vártuk 😕

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve

akkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!sutianap
Köszönöm, próbálom, mint a kiskutya... 😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487

akkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
na, megjöttek már a legújabb fanek?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött tölünk waiverről Antwon Blake is. Ő CB/S hybrid, de leginkább ST gunner.
több mint 11 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?
Sziasztok!
Nagy érdeklődéssel figyelem ehelyütt a Vasmű-fanok hozzáértését, őszintén szólva csodálatra méltó. Idősebb lévén volt és van lehetőségem a Heinz Field-en nézni a csapatot, évente legalább egyszer, ezért fotóm is van, amit jelen fórumon feltölteni lehetetlen. Pedig próbáltam eleget... 😊
Tud valamelyőtök ötletet adni a megoldásra? Így közelebb kerülhetne hozzátok az élmény...
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Kapjuk fel Meskót, legalább lenne egy rendes Punterünk.polamalu
És imád meghallgattatott. 😊
több mint 11 éve
na kő a spec kapitány 😉 Pola dobtok valami levelet a Nation nevébe?

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Butlerhez képest egyértelmű upgrade, ez nem is kérdés.

További jó hír: "I'm going to try to be back for Week 2, but I'm not making promises." - Bell
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Meskó csak az itthon népszerű csapatokba igazol

Steelers signed P Zoltan Mesko, formerly of the Patriots.
több mint 11 éve
specteam? közlepények

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
From the Steelers: The 2013 team captains have been chosen. They are: Ben Roethlisberger, Maurkice Pouncey, Brett Keisel and Ryan Clark.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Fasza!..😊
több mint 11 éve
Szia
Természetesen, lesz beszámoló is, képeket is készítünk, rengeteget, a videót még nem tudom ígérni, mert ahhoz kellene egy jó kamera is, de megoldjuk.
Azt hiszem egy közös meccsnézésen, a kezdő rúgás előtt tartunk majd egy rövid prezentációt mindenkinek. Élménybeszámoló formában 😀
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Fotók,videó,bármi?
több mint 11 éve
Megjöttek ma a jegyek 😀 Csudiszépek 😀
több mint 11 éve
A steelers.com rosterén 54 ember van. Malecki OG-ként,Wallace OL-ként...Mclendon hivatalosan is 320fontSpy
úgykezd azoldal, hogy Rilíz Malacka, csak hurka-kolbász 😉 lassan frissítenek................

több mint 11 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
A steelers.com rosterén 54 ember van. Malecki OG-ként,Wallace OL-ként...Mclendon hivatalosan is 320font
több mint 11 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Hawthorne kimaradt a PS-ből is.
Kíváncsi vagyok,Dwyer hol köt ki,és Ta'amut látjuk-e még bárhol..Blitzburgh
közülük csak Hawthornet sajnálom
bár ha még meleg vili is jobbnak bizonyult nála, akkor tényleg nincs ott helyeBigBen7
Ezzel én is így vagyok, de szerintem ha teljes felkészülést tudott volna nyomni és egészséges lenne, biztosan maradhatott volna. De a kórházi ágyra nem kell játékos úgy voltak vele.

több mint 11 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamalu
Én sajnálom Maleczki-t. Nem hiszem, hogy a Wallace annyival jobb lenne. Tapasztalata az biztos van, hiszen pár éve mindig más csapatnál megfordult. Nem hiszem, hogy itt megfelelő lesz.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamalu
Érdekes, Malecki elég jó preseasont tudhatott maga mögött.

És tényleg: Taamu Arizona,McFadden Oakland,Robinson Denver.Blitzburgh
McFaddennek Oaklandben is csak a PS jutott.

Spaeth helyére így szerintem Baxtert fogjuk felhozni.