Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
nekem tetszik ő is....ilyen draft után most minden rózsaszín 😀
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jol latom, hogy hosszu evek ota eloszor osszhangzatosan Jo a draftunk?xtaki
Szerintem minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a miénk az egyik legjobb.

Az OLB depth-hez még hozzátenném, hogy Barrettet azért még így is elfogadnám a 7. körben, mert Chris Carter komolytalan figura.vassadi
Fogalmam sincs milyen a többi, de Én elégedett vagyok....😊Klemó
Bengals reachelt egy csomót, Ravens a hulladék O-jába kb senkit nem hozott, a Browns-é jó, de cserébe elmeszelik a legjobbjukat, Josh Gordont. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Na ez a pickünk nem tetszik. De ennyi bajom legyen az összes draftunkkal. 😊

A+ (stratégiailag, pozicionálisan és személyeket illetően is) - már csak az kell, hogy ez évek múltán igazolódjon is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Szerintem minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a miénk az egyik legjobb.

Az OLB depth-hez még hozzátenném, hogy Barrettet azért még így is elfogadnám a 7. körben, mert Chris Carter komolytalan figura.vassadi
Fogalmam sincs milyen a többi, de Én elégedett vagyok....😊
több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
TE ROB BLANCHFLOWER

Itt a vége...desider
itt meg már úgyis mindegy volt 😊

de én egy Brandon Colemant szívesebben láttam volna, ő már a 2 métert súrolja...valszeg Blanchflowert is csak RZ célpontnak hozták, ott meg a minél magasabb annál jobb elv érvényesül
több mint 12 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
TE ROB BLANCHFLOWER

Itt a vége...
több mint 12 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813

A tobbi csapatot nem kovettem, de a mi hianyposztjaink - DE es CB kivetelevel- le vannak fedezvextaki
Tuitt?Shilkor
Nekem nem tunik Kiesel vagy Aaron kalibernek, de valóban, marad a CB ☺
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 910
A tobbi csapatot nem kovettem, de a mi hianyposztjaink - DE es CB kivetelevel- le vannak fedezvextaki
A DE miért ne lenne megoldva? A második körben jött Tuitt.

CB-ből pedig ugyan jöhetett volna komolyabb pick, de rövidtávon rendben van az egység, érkezett project játékos, szóval nem lehet azt mondani, hogy égető hiányposzt maradt a corner a draft után.
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 188 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

Tuitt?
több mint 12 éve

A tobbi csapatot nem kovettem, de a mi hianyposztjaink - DE es CB kivetelevel- le vannak fedezve
több mint 12 éve
McCullers nem futott a kombájnon, harmstring injury miatt... Ez szép kifogás arra, hogy nem is tud futni? 😀desider
Nose Tacklenek 5 yardnál többet nem is kell 😀 az meg megvan neki 2 lépésbőlBigBen7
Csak az a baj, hogy megeszi Archer elől az ebédet... 😀desider
Annak a pehelysulyunak az is eleg amit a nagydarab asztalarol veletlenul leesik...xtaki
Nem keverik össze a mezeiket, az biztos...
több mint 12 éve
McCullers nem futott a kombájnon, harmstring injury miatt... Ez szép kifogás arra, hogy nem is tud futni? 😀desider
Nose Tacklenek 5 yardnál többet nem is kell 😀 az meg megvan neki 2 lépésbőlBigBen7
Csak az a baj, hogy megeszi Archer elől az ebédet... 😀desider
Annak a pehelysulyunak az is eleg amit a nagydarab asztalarol veletlenul leesik...
több mint 12 éve
Csak az a baj, hogy megeszi Archer elől az ebédet... 😀
több mint 12 éve

Az OLB depth-hez még hozzátenném, hogy Barrettet azért még így is elfogadnám a 7. körben, mert Chris Carter komolytalan figura.
több mint 12 éve
Mondjuk OLB depth továbbra sincs, reméljük visszajön JH.Shilkor
Szerintem a draftunk nyilvánvalóvá tette, hogy le van már beszélve az a visszatérés június 1. utánra.
több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Nose Tacklenek 5 yardnál többet nem is kell 😀 az meg megvan neki 2 lépésből
több mint 12 éve
Jèzus, ezt etetni kell
sutianap
Ezen beszartam...😊))
több mint 12 éve
Jol latom, hogy hosszu evek ota eloszor osszhangzatosan Jo a draftunk?
több mint 12 éve
McCullers nem futott a kombájnon, harmstring injury miatt... Ez szép kifogás arra, hogy nem is tud futni? 😀
több mint 12 éve
Na ez szép steal volt, jó hogy nem csak a vizitesek közül válogatunk. Mondjuk OLB depth továbbra sincs, reméljük visszajön JH.Shilkor
Megvan az NT is, nagyon szép steal szerintem. 😊 OLB nem kell, JH-t újra fogjuk igazolni és talán Keiselt is. A lényeg, hogy 92-vel megvan/lenne a 4 ember a posztra.Soldados
Meg Moats is tud OLB-t játszani (persze nem JH szint), mert ILB-vel már tele vagyunk.
több mint 12 éve
Na ez szép steal volt, jó hogy nem csak a vizitesek közül válogatunk. Mondjuk OLB depth továbbra sincs, reméljük visszajön JH.Shilkor
Megvan az NT is, nagyon szép steal szerintem. 😊 OLB nem kell, JH-t újra fogjuk igazolni és talán Keiselt is. A lényeg, hogy 92-vel megvan/lenne a 4 ember a posztra: Worilds, Jarvis, JH, Carter

több mint 12 éve
A laza 352 fontos McCullers klasszikus two-down run stuffer NT, őt egy időben - számomra érthetetlen módon - még második napos prospectként tartották számon (lehet rosszul emlékszem, de mintha a szezon előtt / elején még első körbe is írták volna egyesek). Egy ilyen típusú játékos nyilván nem ér ennyire magas picket, a 6. kör végén viszont value szempontjából - ahogy szinte az összes idei pickünk - alsó hangon átlagon felüli választás.
több mint 12 éve
Na ez szép steal volt, jó hogy nem csak a vizitesek közül válogatunk. Mondjuk OLB depth továbbra sincs, reméljük visszajön JH.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 909 — capitaine du château de Vienne 1487
Jèzus, ezt etetni kell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mekkora ember, te jó ég.....no Bélám, megy előtted a vonat, mehetsz mögötte...😊))))