Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamalu
Érdekes, Malecki elég jó preseasont tudhatott maga mögött.

És tényleg: Taamu Arizona,McFadden Oakland,Robinson Denver.Blitzburgh
McFaddennek Oaklandben is csak a PS jutott.

Spaeth helyére így szerintem Baxtert fogjuk felhozni.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
És tényleg: Taamu Arizona,McFadden Oakland,Robinson Denver.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/
több mint 11 éve
Aki számomra még érdekes az Spence. ILB poszton most is volt pár tehetséges pali,de ő maradt annak ellenére,hogy nem tudjuk milyen állapotban van/tér vissza,és azt sem hogy mikor. Valamivel nagyon meggyőzte a stábot tavaly..😊Blitzburgh
Miért küldtük volna el? PUP-listán van, nem foglal roster helyet, ha ennek lejárta után sem lesz még bevethető, akkor megy IR-re.

Hawthorne-nak már college-ban is meggyűlt a baja a sérülésekkel, nálunk is hol egészséges volt, hol nem, ez tett neki keresztbe. Aztán lehet nem arról van szó, hogy a csapat nem akarta őt vagy McFaddent PS-be igazolni, hanem ők gondolták úgy, inkább nem írnak alá, hátha megkeresi őket más, roster helyet kínálva. Mert pl. McFadden az alapján, ahogy preseasonben játszott, sok helyen beférne tartalék LB-nek. Nálunk mindig kihangsúlyozzák, mennyire fontos a backupoknál az ST-teljesítmény, gondolom inkább ez döntött Wilson javára. Aztán ott van Spaeth, az ő helyén még mindig beférhet McFadden; majdnem biztos vagyok abban, hogy egy 9. linebacker érkezik helyette.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Taamu draftolásától kezdve a mai napig nem értem hogy miért húztuk be 4. körben. Ennek kapcsán most futólag visszanéztem hogy kiket hol draftoltunk az elmúlt években, és nem ájultam el, hogy mennyire jól húznánk.
több mint 11 éve
Aki számomra még érdekes az Spence. ILB poszton most is volt pár tehetséges pali,de ő maradt annak ellenére,hogy nem tudjuk milyen állapotban van/tér vissza,és azt sem hogy mikor. Valamivel nagyon meggyőzte a stábot tavaly..😊
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Hawthorne kimaradt a PS-ből is.
Kíváncsi vagyok,Dwyer hol köt ki,és Ta'amut látjuk-e még bárhol..Blitzburgh
közülük csak Hawthornet sajnálom
bár ha még meleg vili is jobbnak bizonyult nála, akkor tényleg nincs ott helye
több mint 11 éve
Hawthorne kimaradt a PS-ből is.
Kíváncsi vagyok,Dwyer hol köt ki,és Ta'amut látjuk-e még bárhol..
több mint 11 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Tudom, hogy OT téren ég a ház, de Ryan Lee-t elengedte a Saints. Legalább annyira szerettem volna a csapatban anno, mint most Embernate-et. Hja és Tony Hills-t is kitette a Buffalo, ő swingman volt nálunk, ha nem is elősosztályú, de mobilisabb OL, a jelenegi OL-be lehet, jobban illene, mint anno. 28éves veterán
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Nézve az előszezon meccsünket (tudom, hogy a cserék cseréi játszottak egymás ellen), Moye teljesítménye nagyon megtetszett, örülök, hogy rosterre került nálatok.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
meg egyenlőre jobb is ott egy fregoli, Hood meg itt az ideje, hogy megmutassa. Tuttiraveszem a VörösKódNo1. kezdést az első meccsen

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Még azt a pillanatot várom,mikor az Öreg meglépi a Hood-Woods cserét.Blitzburgh
Nem fogja. Heyward hosszútávon kezdő RDE lesz, tehát Keisel helyét veszi át, és idén is őt fogja tehermentesíteni. Ergo még arra is nagyobb az esély, hogy Keiselt fosztja meg a kezdő helytől már idén, mint hogy Ziggy-t szorítja ki.
több mint 11 éve
Még azt a pillanatot várom,mikor az Öreg meglépi a Hood-Woods cserét.
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
És ne feledkezzünk el arról amit Kaboly is említ,hogy az első hétnek a veretes 1/2X Jones,Hóling duóval vágunk neki jelen állás szerint ők ketten a 100%-os RB-k..😊Blitzburgh
Jones alázni fog 😀
több mint 11 éve
És ne feledkezzünk el arról amit Kaboly is említ,hogy az első hétnek a veretes 1/2X Jones,Hóling duóval vágunk neki jelen állás szerint ők ketten a 100%-os RB-k..😊Blitzburgh
Addigra már szerintem Redman is bőven száz százalékos állapotban lesz, vagy talán már most is abban van, csak elővigyázatosságból nem játszatták az utolsó preseason-meccsen.
több mint 11 éve
És ne feledkezzünk el arról amit Kaboly is említ,hogy az első hétnek a veretes 1/2X Jones,Hóling duóval vágunk neki jelen állás szerint ők ketten a 100%-os RB-k..😊
több mint 11 éve
Gúdbáj Vájár!

több mint 11 éve
Na akkor Ádi frissítve az előrejelzésed, mi jött be belőle?polamalu
A reklámok alatt megnéztem, mennyire tippeltem akkurátusan:

QB: Roethlisberger, Gradkowski, L. Jones 3
RB: Bell, Redman, Dwyer, Stephens-Howling, F. Jones 7
FB: W. Johnson 8
WR: A. Brown, Sanders, Wheaton, Cotchery, J. Brown / Moye 12 - Azt írtam, hogy Brownnak jobban örülnék, de Moye is maximálisan megérdemli a roster spotot, Brownnak pedig alighanem marad a PS.
TE: Paulson, Palmer, D. Johnson 15
OL: Gilbert, Adams, Foster, DeCastro, Pouncey, Beachum, OL, OL 22 - Maleckiről írtam később, hogy borítékolható a rosterre kerülése, nyolcadiknak viszont nem hiszem, hogy Whimpert tippeltem volna.

NT: McLendon, Ta'amu / Fangupo 23 - Ta'amut tippeltem volna.
DE: Keisel, Hood, Heyward, Woods 27
ILB: Timmons, Foote, 2 ILB [McFadden / V. Williams / Rolle / Wilson / Garvin] 30 - Erről nem írtam korábban, úgyhogy a backupoknál feleztem.
OLB: Woodley, Worilds, J. Jones, Carter, Baxter 34
CB: Taylor, Allen, Gay, C. Brown, Hawthorne 38
S: Polamalu, Clark, Thomas, Golden / Cromartie-Smith 42

ST: Suisham, Butler / Moorman, Warren 44 - Inkább Moormant mondtam volna; ha már így alakult, remélem, hogy Butler eleget fejlődött tavalyhoz képest, de egy Meskó pickupnak én is örülnék.

És még Miller, így 53-ból 45-öt vagy 46-ot találtam el, attól függően, hogy Spaeth helyére olyan játékos kerül-e, akit rosterre tippeltem.
több mint 11 éve
Na akkor Ádi frissítve az előrejelzésed, mi jött be belőle?polamalu
Tekintve, hogy most épp college meccsek vannak, részletesebben legkorábban csak holnap foglalkoznék a témával.

Röviden annyit, hogy ami leginkább meglepett, az Isaiah Green rosterre kerülése (és Hawthorne kimaradása), az ötödik safety (Cromartie-Smith), meg kicsit az is, hogy az ILB-knél McFadden maradt ki, bár gyakorlatilag mindegyik backup jól játszott, nem lehetett könnyű dönteni. A hype ellenére Baxter sem került be, de ne feledjük, hogy ez még nem teljesen végleges roster, mert Spaeth nyilván megy visszatérős IR-re, úgyhogy az ő helyét még valaki átveszi, és erre akár Baxter is esélyes lehet.

négy RB eléglett, Butleré a spot, Fangupóé a spot, Carteré a spot ezek rulez. BrownJ./Dunn ez nekem fáj csak, a sok TE-s verze gyött be és meglepetésre megmarad az összes széfti meg Vimpersutianap
Vimperre pedi Ádi esküdött vóna ,hogy nem fog ottan lennipolamalu
Ilyet emlékeim szerint sohasem mondtam, csak azt, hogy nagyon remélem, nem kerül be. Legutóbb még írtam is, hogy bár a BTSC-n Maleckit, Hubbardot és Longot várják az alap OL hatos mögé, én még Whimpert sem írnám le. Sajnos be is jött.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
négy RB eléglett, Butleré a spot, Fangupóé a spot, Carteré a spot ezek rulez. BrownJ./Dunn ez nekem fáj csak, a sok TE-s verze gyött be és meglepetésre megmarad az összes széfti meg Vimpersutianap
Vimperre pedi Ádi esküdött vóna ,hogy nem fog ottan lenni, de csak látni akarunk seggel bolkolástpolamalu
szerintemmeg a Csikágói elbocsájtólevelekre várunk, hogy cserélhessük SzkottyBoy-ra 😀

több mint 11 éve
Vimperre pedi Ádi esküdött vóna ,hogy nem fog ottan lenni, de csak látni akarunk seggel bolkolást
több mint 11 éve
négy RB eléglett, Butleré a spot, Fangupóé a spot, Carteré a spot ezek rulez. BrownJ./Dunn ez nekem fáj csak, a sok TE-s verze gyött be és meglepetésre megmarad az összes széfti meg Vimper

több mint 11 éve
a Tanú sem kellettsutianap
Ne tanúskodj tovább élsz
több mint 11 éve
a Tanú sem kellett

több mint 11 éve
Na akkor Ádi frissítve az előrejelzésed, mi jött be belőle?