Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Lószart nem autentikus Ádi, nem erről van szó. Foote kapcsán le volt ott írva, hogy bicepsz szakadás, csak az nem, hogy IR, de nem azért, mert Ádi nem autentikus, hanem azért, mert nem gondolta, hogy ezt egy ilyen site-on magyarázni kell. Arról van szó, hogy nagyon akart emberünk bennfentes és aktuális infót a fogadásához....nem makogtunk semmit, hogy mondjuk egy-egy hősünk visszatéréséről, így hát feltette a forintjait az esélyes lóra. Nem mondom, hogy rosszul tette, kétségtelen, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de hogy semmi esélyünk nem lenne, az valahogy felidegesít..😊Hát ja cirka ilyen előjelekkel mentünk tavaly a hollókhoz igen, de mondjuk akkor abban az évben már láttunk biztatót, idén még nem...😊
Node Go steelers!
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Bizony Ádi ezt megkaptad!!! Nem vagy elég autentikus a kollégának 😀Nem vonom kétségbe a hozzáértését, de ezek az ilyen általános beharangozók minden szubjektív,őszinte véleményt nélkülöznekkorodiatiÁdám ezt megkaptad. 😀kittlijó de én a sokkal autentikusabb fórumozóktól akartam véleményt kérni,de kösz, végül is nem cáfoltatok meg.korodiati"a bicepsz-szakadást szenvedő Larry Foote helyett ugyanis Kion Wilson lesz Lawrence Timmons társa kezdő ILB-ként,"A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕igen,köszi.Foote-al mi a helyzet?miért nincs depth charton?sérültek?korodiati
Elég objektív volt ? 😀polamalu
Idéztem a bowl.hu mérkőzésbeharangozójából ami kb. 2 órája figyel fenn. :pkittli
több mint 11 éve
Vigyázz,vigyázz! Tavaly hasonló előjelekkel mentünk a varjakhoz,és lám mi lett....😊
több mint 11 éve
30000-re 42.000. holnap meglátjuk10.000-re 14.000? Próbáld meg, szemét leszek, de remélem nem jön be 😀polamaluFoote szezon end sérülést szenvedett, amely lehet, hogy karrier end is lesz.Egyébként igen,ha én megfogadom az ellenfeleteket, jó az esélyetek, hogy majd valami csodás körülmények között nyertek. De annyival jobbnak látom a Cincinnatit...1.4-es oddsz..korodiati
Pouncey úgyszintén és Howling sem lesz már bevethető idén.
Kittli pszt, pont így akartam bevonzani a pozitív energiákat 😀polamalu
több mint 11 éve
10.000-re 14.000? Próbáld meg, szemét leszek, de remélem nem jön be 😀Foote szezon end sérülést szenvedett, amely lehet, hogy karrier end is lesz.Egyébként igen,ha én megfogadom az ellenfeleteket, jó az esélyetek, hogy majd valami csodás körülmények között nyertek. De annyival jobbnak látom a Cincinnatit...1.4-es oddsz..korodiati
több mint 11 éve
Foote szezon end sérülést szenvedett, amely lehet, hogy karrier end is lesz.Egyébként igen,ha én megfogadom az ellenfeleteket, jó az esélyetek, hogy majd valami csodás körülmények között nyertek. De annyival jobbnak látom a Cincinnatit...1.4-es oddsz..
több mint 11 éve
Foote szezon end sérülést szenvedett, amely lehet, hogy karrier end is lesz. Pouncey úgyszintén és Howling sem lesz már bevethető idén.
Kittli pszt, pont így akartam bevonzani a pozitív energiákat 😀
több mint 11 éve
Nem vonom kétségbe a hozzáértését, de ezek az ilyen általános beharangozók minden szubjektív,őszinte véleményt nélkülöznekÁdám ezt megkaptad. 😀kittlijó de én a sokkal autentikusabb fórumozóktól akartam véleményt kérni,de kösz, végül is nem cáfoltatok meg.korodiati"a bicepsz-szakadást szenvedő Larry Foote helyett ugyanis Kion Wilson lesz Lawrence Timmons társa kezdő ILB-ként,"A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕igen,köszi.Foote-al mi a helyzet?miért nincs depth charton?sérültek?korodiati
Idéztem a bowl.hu mérkőzésbeharangozójából ami kb. 2 órája figyel fenn. :pkittli
több mint 11 éve
Ádám ezt megkaptad. 😀jó de én a sokkal autentikusabb fórumozóktól akartam véleményt kérni,de kösz, végül is nem cáfoltatok meg.korodiati"a bicepsz-szakadást szenvedő Larry Foote helyett ugyanis Kion Wilson lesz Lawrence Timmons társa kezdő ILB-ként,"A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕igen,köszi.Foote-al mi a helyzet?miért nincs depth charton?sérültek?korodiati
több mint 11 éve
Kion Kijön AZT PUSZTÍT!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
jó de én a sokkal autentikusabb fórumozóktól akartam véleményt kérni,de kösz, végül is nem cáfoltatok meg."a bicepsz-szakadást szenvedő Larry Foote helyett ugyanis Kion Wilson lesz Lawrence Timmons társa kezdő ILB-ként,"A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕igen,köszi.Foote-al mi a helyzet?miért nincs depth charton?sérültek?korodiati
több mint 11 éve
"a bicepsz-szakadást szenvedő Larry Foote helyett ugyanis Kion Wilson lesz Lawrence Timmons társa kezdő ILB-ként,"A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕igen,köszi.Foote-al mi a helyzet?miért nincs depth charton?sérültek?korodiati
Idéztem a bowl.hu mérkőzésbeharangozójából ami kb. 2 órája figyel fenn. :p
több mint 11 éve
A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕igen,köszi.Foote-al mi a helyzet?miért nincs depth charton?sérültek?
több mint 11 éve
De pont az ilyen világvégehangulattal elkezdett meccseken tudjuk legyőzni, vagy legalábbis keményen megszorítani az ellent. (olyan szép az a híd, szép kis híd, és áll még az a híd 😀 )
több mint 11 éve
A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕Elég objektív volt ? 😀
több mint 11 éve
Srácok nagyobb összeggel raknám a Bengalst,objektív véleményeket szeretnék, ha lehetséges ez egy Steelers topicban...Szerintem semmi esélyetek,de ha tévednék légyszi szóljatok.
Sérülések?Foote-al mi van?Pouncey is out,Allen kiesése nagy érvágás?
Kösz az infokat
több mint 11 éve
Na a második nyomósabb 😀, az öreg Rúáni, meg szerintem ha lemegy, vagy ha csak nézi, elsírja magát lassan. Legyen úgy, mert hajnali 2-kor kelni 5 óra helyett és úgy végignyomni a napot nem kellemes, legalább valami jó legyen benne.
több mint 11 éve
Nyerünk meglátod. Két ok miatt:1;Nem akarják,hogy az öreg Rooney lemenjen az öltözőbe 2;Hallottak a papucsodról..
több mint 11 éve
Túl sok a HA ebből max csak haha lesz 😕
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Like! 😊
több mint 11 éve
Ha addig összeáll a fal is,és Velasco jó lesz,akkor onnantól nem kapunk ki,s meglesz a 11-5-ös szezon..😊
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Korábban még azok a hírek jöttek, hogy gyorsabban gyógyul és ezen a héten már edz. Szerintem akkor várnánk a bye utánig, ha beindul a futójátékunk, vagyis ez a biztonsági kűr. Remélem így lesz, mert egyébként nagy az esélye, hogy nem sok győztes meccs lesz addig..
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
A héten azt olvastam,a bye week után jön.Blitzburghez a legvalószínűbb forgatókönyv
addig Félix elfutkárszik
több mint 11 éve
A héten azt olvastam,a bye week után jön.