Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Cortez Allen megint out, de nélküle megleszünk, a D rendben van, Bell ugyan questionable, de nem fog játszani, úgyhogy akik Londonba utaznak, azok jó eséllyel láthatják a debütálását. Így viszont Felix Jones lesz a kezdő. Ami a legjobb hír: Miller probable, ő azért lendíthet valamelyest ezen a nagyon ergya O-n. Nemcsak BB menekülő és biztos célpontja lehet, hanem blokkolásban a futást is jól segítheti.Soldados
Mi az, hogy akik kiutaznak?? Te is jössz nem??polamalu
Megyek, persze. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Itt az lb sor megerősítése,thx Höri!..😊 Meskó mellé magyarnak/bár nem az../

www.pittsburghpanthers.com/sports/m-footbl/mtt/matt_galambos_852931.html
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
PL, itt is írják, hgy valószínűleg pár snap ereéig pályára lép, megnézik hogyan reagál. Igaz itt már nem kezdőnek írják, valóban.
 www.behindthesteelcurtain.com/bears-vs-steelers-news-and-updates-leading-into-week-3/2013/9/21/4754804/steelers-leveon-bell-injury-report-status-chicago-bears-week-3-nflpolamalu
Az azért túlzás, hogy "valószínűleg", egyszerű találgatás folyik a cikkben. Szerintem kizárt, hogy pályára küldik.vassadi
Csatlakozom...semmi értelme 75%-os állapotban pályára küldeni, ha jövő héten 100%-os...túl nagy baj lenne ha megsérülne újra, ne kockáztassunk. A sajtó meg találgat, mert ez a dolga.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
PL, itt is írják, hgy valószínűleg pár snap ereéig pályára lép, megnézik hogyan reagál. Igaz itt már nem kezdőnek írják, valóban.
 www.behindthesteelcurtain.com/bears-vs-steelers-news-and-updates-leading-into-week-3/2013/9/21/4754804/steelers-leveon-bell-injury-report-status-chicago-bears-week-3-nflpolamalu
Az azért túlzás, hogy "valószínűleg", egyszerű találgatás folyik a cikkben. Szerintem kizárt, hogy pályára küldik.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
 www.behindthesteelcurtain.com/bears-vs-steelers-news-and-updates-leading-into-week-3/2013/9/21/4754804/steelers-leveon-bell-injury-report-status-chicago-bears-week-3-nfl
több mint 11 éve
Cortez Allen megint out, de nélküle megleszünk, a D rendben van, Bell ugyan questionable, de nem fog játszani, úgyhogy akik Londonba utaznak, azok jó eséllyel láthatják a debütálását. Így viszont Felix Jones lesz a kezdő. Ami a legjobb hír: Miller probable, ő azért lendíthet valamelyest ezen a nagyon ergya O-n. Nemcsak BB menekülő és biztos célpontja lehet, hanem blokkolásban a futást is jól segítheti.Soldados
Mi az, hogy akik kiutaznak?? Te is jössz nem??
több mint 11 éve
Pont most olvastam, hogy Őt nevezték meg kezdő RB-nek, nem lett igazam szerencsérepolamalu
Ezt hol olvastad? Mert edzett ugyan ma is rendesen, de hivatalosan questionable a státusza, és elvileg még nem is fogják bevetni.vassadi
Talán Depot vagy Sulia valamelyik cikkében, azt írták, hogy MIller már edzett és játszik valamint Bell lesz a kezdő RB. Csodálkoztam én is, de merek én vitatkozni a csapathoz sokkal közelebb állókkal?
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Cortez Allen megint out, de nélküle megleszünk, a D rendben van, Bell ugyan questionable, de nem fog játszani, úgyhogy akik Londonba utaznak, azok jó eséllyel láthatják a debütálását. Így viszont Felix Jones lesz a kezdő. Ami a legjobb hír: Miller probable, ő azért lendíthet valamelyest ezen a nagyon ergya O-n. Nemcsak BB menekülő és biztos célpontja lehet, hanem blokkolásban a futást is jól segítheti.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Pont most olvastam, hogy Őt nevezték meg kezdő RB-nek, nem lett igazam szerencsérepolamalu
Ezt hol olvastad? Mert edzett ugyan ma is rendesen, de hivatalosan questionable a státusza, és elvileg még nem is fogják bevetni.
több mint 11 éve
Szerintem, ha kérdéses lenne nem engednék odaállni
több mint 11 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
kíváncsi vagyok mennyire ép valójában....nemlenne jó ha megint lekukázódna...jövő héten látni szeretném élőben játszani
több mint 11 éve
Pont most olvastam, hogy Őt nevezték meg kezdő RB-nek, nem lett igazam szerencsére
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Ma már Bell is teljes értékű edzésmunkát végzett.vassadi
Várható hogy játszik is, mert azt olvastam, hogy nem nagyon várható. Csak mert ha igen belenézek a mecsbe 😊Toca
Szerintem még nem, mert ez az első hét, hogy rendesen edzett. Meglátjuk, holnapra lesz meccs státusz akkor kiderül 😀polamalu
Ha nem ő fog kezdeni, akkor várhatóan ki lesz a kezdő RB?
több mint 11 éve
Várható hogy játszik is, mert azt olvastam, hogy nem nagyon várható. Csak mert ha igen belenézek a mecsbe 😊Toca
Szerintem még nem, mert ez az első hét, hogy rendesen edzett. Meglátjuk, holnapra lesz meccs státusz akkor kiderül 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Várható hogy játszik is, mert azt olvastam, hogy nem nagyon várható. Csak mert ha igen belenézek a mecsbe 😊
több mint 11 éve
Hát remélem annál azért komolyabb dolgokat is megbeszéltek a 08-asok, minthogy a fiatalok (4. évesekig) nem biliárdozhatnak és pingpongozhatnak az öltözőben...

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ma már Bell is teljes értékű edzésmunkát végzett.
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
Én azt gondolom, hogy kollektív probléma van. Ez nem arról szól, hogy TH rosszul hívja a playeket. Igen, ez is igaz, de csessze meg, ettől még Ben, ha ott a WR, akkor oda kell, hogy passzolja és nem fölé mellé, merthogy ezért franchise player és ezért van akkora zseton havonta a számláján. Szóval lehet még idén valami, de ahhoz az kell, hogy mindenki (az edző is!!!) magában száll és átgondolja mit kell másképpen. No aztán persze erre visszajöhetnek a sérültek és.....😊Klemó
Lehet rosszul látom, de néha olyan érzésem volt mintha azért hajigálta volna túl az elkapókat, hogy nehogy INT legyen belőle. De lehet csak erősebb lett a karja. 😀 Válásznak pont jó passzok lennének.
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Azért Spatula blokkokkal és Molnár elkapásokkal több Bébi lehetősége is... Spatula ligaelit szerintem a blokknál, ami azért igen barátságos támogatása a zbs-es, vagymilyen falnak...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Mondjuk ha belegondolok mire alapoztunk nagyon. Miller és Spaeth. Ez utóbbi a blokkolásban, az előbbi az elkapásban klasszis. A futás rendbetételére hoztuk Bellt idén, nomeg hoztuk Beachum-mel a többlet TE-s figurát. Megtartottuk Burresst, hogy legyen possession WR, mert gyenge volt az RZ. Nem draftoltunk középre mondván a Foote-Timmons páros betonbiztos, inkább prospectek jöjjenek. Aztán Lewist elengedtük, hiszen Allen-Taylor páros erős és mögé inkább backup kell. Szóval azért erre mondják, hogy az alapokat vitte el az a kurva árvíz. Van ilyen, de azért mondjuk a pozitív oldalra nem sokat lehet írni, maximum azt (ami persze sok), hogy végre van egy egészséges Troyunk, így pár év után.

Ezt nem magyarázkodásnak, csak eszembe jutott,

Viszont ami a lényeg. Én azt gondolom, hogy kollektív probléma van. Ez nem arról szól, hogy TH rosszul hívja a playeket. Igen, ez is igaz, de csessze meg, ettől még Ben, ha ott a WR, akkor oda kell, hogy passzolja és nem fölé mellé, merthogy ezért franchise player és ezért van akkora zseton havonta a számláján. Szóval lehet még idén valami, de ahhoz az kell, hogy mindenki (az edző is!!!) magában száll és átgondolja mit kell másképpen. No aztán persze erre visszajöhetnek a sérültek és.....😊
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
akkor végre futmán aza szánCsengő? SuperMiller WoW, mongyuk blokkba is jó lenne, ha Spét is visszagyönne mán.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Today's Practice Report:
DID NOT PARTICIPATE - Cortez Allen (Ankle), Brett Keisel (Calf)
LIMITED PARTICIPATION - Le'Veon Bell (Foot), Jarvis Jones (Heel)
FULL PARTICIPATION - Curtis Brown (Illness), Steve McLendon (Hamstring), Heath Miller (Knee)
több mint 11 éve
A 08-as bajnokcsapat megmaradt tagjai ma találkoznak. Kitalálják mi nem jó, mi nem működik, és hogy mutassák meg a fiataloknak, hogy mi az elvárás Steelerként. Reméljük beválik... Más reményünk úgysincs.