Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Volt egy kis balhé a meccs alatt AB és Haley közt. Antonió állítólag kérdőre vonta Haley-t a felé irányuló kevés passz miatt.
Eddig ilyenek nem voltak a csapatnál, vagy egyáltalán nem jutottak ki. 😕 Szomorú, hogy idáig jutottunk.
 www.steelersdepot.com/2013/09/report-antonio-brown-and-todd-haley-had-a-sideline-incident-monday-night/
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Én a minden héten pluszz egy TD rovatvezetőként.... polzon, gilbert, ben, kocseri, áhhh
Viszont a minden héten stop vezetőként, - Ike ahogy fussforestfussként csücsül a padon és szürcsöli a málnaszőrt, hatalmas, ha lennének seattle-beli barátai 😉 fővinnék a pulzusát 50re 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
2 év után eljutott Haley agyáig hogy ha redzone-ba vagyunk és van magas elkapónk akkor próbáljuk felívelni rá 1-1be amit minden csapat eredményesen játszik rajtunk kívül.
Tavaly Plaxico-nak egész évbe egy passz se ment, láss csodát most ment Moye-nek és TD is lett. Legegyszerűbb play és mégsem játsszuk soha.
Sanders végre hozott egy jó teljesítményt, remélem javulni fog tovább és jó szezonja lesz.
AB hozta a tőle elvárható jó teljesítményt, de én továbbra is hatalmas hibának tartom PR-nek használni még akkor is hogyha nagyon jól játszik ott (is). Nem hiszem el hogy Wheaton-t vagy bárkit ne lehetne berakni oda aki ne tudna érvényesülni.

Értem én hogy Hailey offense "kicsit" büdös, na de azt magyarázza már el nekem valaki hogy egy WR reverse play-t miért leglassabb elkapóval kell játszani?? Ez egy apróság, de én ezen háborodtam fel leginkább.
Viszont cserébe voltak már hosszú passzok, illetve kísérletek.
Továbbra is gyenge az offense, de még nem temetem a szezont várok még vele pár meccset, voltak biztató játékok főleg a múlt heti teljesítményhez képest.

több mint 11 éve
green1731 2
Sziasztok! Felszabadult 2 jegy a londoni Vikings v Steelers meccsre, ha valakit érdekel, privátban keressen!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nagyon kellene egy jó Miller és a 3,7-es átlagot hozó F Jones teljesítménye. Én még hiszek bennük!Klaci79
Itt tartunk most, örülünk, ha egy futónk eléri a 3.7-es átlagot. 😊vassadi
Hát Ádi...sajnos ide jutottunk...na de valamivel biztatni kell magunkat😉
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nagyon kellene egy jó Miller és a 3,7-es átlagot hozó F Jones teljesítménye. Én még hiszek bennük!Klaci79
Itt tartunk most, örülünk, ha egy futónk eléri a 3.7-es átlagot. 😊
több mint 11 éve
Ha most sikerülne kiszenvedni valahogy egy W-t ismét lehetne reménykedni, hiszen a Vikings papíron tényleg verhető. A Bears tényleg kemény ellenfél, de pontokat azért bőven tettek fel ellene a táblára. Nagyon kellene egy jó Miller és a 3,7-es átlagot hozó F Jones teljesítménye. Én még hiszek bennük!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ádival egyetértve, a Vikings még ezzel a szar Offense-szel is fogható, mert egydimenziós (AP) csapat, Pondert azért bele lehet hajtani a hibába.

Legutóbb asszem 2000-ben kezdtünk 0-3-mal, akkor 9-7 lett a mérleg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Shayne Graham-nek megköszöntük az ittlétet, és Isaiah Green CB került a rosterre a practice squad-ból.
A keddi sajtótájékoztató szerint Felix Jones lesz a kezdő a Bears ellen.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Krónika 2013-ból: "az eurpópai fanatikusok az addig nyeretlen acélosokat berepítik a győzelem mámorába, amely oly lendületet ad, hogy a további mérkőzéseke nem találnal legyőzőre, ahogy a play offban sem"

hm...😊

Egyébként érdemes elolvasni a D önkritikáját. Amit ugye láttunk, már vissza is olvassuk..mintaszerű

www.steelers.com/news/article-1/Job-No-1-The-run-must-be-stopped/310668c3-f3be-4c18-8652-50c4c9b55693
több mint 11 éve
Miller a héten már teljes értékű edzésmunkát fog végezni, van esély rá, hogy a Bears ellen már játszhat.vassadi
Ennek fényében, meglátjuk a medvék betonvédelme ellen tudunk-e még javulni. Ha nem akkor Londonban csak sírni megyünk, vagy sok sört iszunk és szarunk a vereségre, mert, hogy a Vikings is elver minket akkor az tuti.polamalu
Én a Vikingstól tartok kevésbé, a Bearst határozottan jobb csapatnak tartom.

Brownt és Sanderst a Tillman-Jennings páros veszi kezelésbe, úgyhogy most végképp nagy szükség lenne Millerre.vassadi
Én is, de 0-3 után szerintem fejben is megindul egy negatív folyamat, reméljük ez még nem indult meg.
több mint 11 éve
Miller a héten már teljes értékű edzésmunkát fog végezni, van esély rá, hogy a Bears ellen már játszhat.vassadi
Ennek fényében, meglátjuk a medvék betonvédelme ellen tudunk-e még javulni. Ha nem akkor Londonban csak sírni megyünk, vagy sok sört iszunk és szarunk a vereségre, mert, hogy a Vikings is elver minket akkor az tuti.polamalu
Én a Vikingstól tartok kevésbé, a Bearst határozottan jobb csapatnak tartom.

Brownt és Sanderst a Tillman-Jennings páros veszi kezelésbe, úgyhogy most végképp nagy szükség lenne Millerre.
több mint 11 éve
Ennek fényében, meglátjuk a medvék betonvédelme ellen tudunk-e még javulni. Ha nem akkor Londonban csak sírni megyünk, vagy sok sört iszunk és szarunk a vereségre, mert, hogy a Vikings is elver minket akkor az tuti.
több mint 11 éve
Miller a héten már teljes értékű edzésmunkát fog végezni, van esély rá, hogy a Bears ellen már játszhat.
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Mikor kezdtünk utoljára 0.3-al?
Kezdem túlzottan optimistának látni Soldit, amiért 6-10-es idényt jósolt. Tudom, hogy lesz egy-két meccs amikor majd jól játszunk, meg szerencsések is lehetünk, meg Millerünk is lesz, a védelem is nyerhet mérkőzést, netán valamelyik ellenfelünk éppen ellenünk produkálja majd az idei évben leggyengébb teljesítményét, de nekem az hat győzelem az eddigi produkció fényében akkor is valami bődületes nagy számnak tűnik. Mint Wágner úr a Megkerült cirkálóban: ekkora szám a valóságban nem is létezik, csak matematika példákban. No de jobb lesz ha hallgatok, mert mindjárt lehurrognak a töretlen optimisták, hogy hogyan merészelek pálcát törni Hé Lí fölött mindössze egy év plusz két meccs alapján. Én azért szeretném, ha különbséget tudnának tenni optimizmus és mazochizmus között.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nem is ertem a dolgot. Kezdo fantasy-s vagyok. A vedelem -3 pontot kapott. Mifrancert? Ertem en, hogy kapott 20 pontot, dextaki
Mert csapat D-s fantasyben TO-k, sackek jelentenek sok pontot, plusz talán a győzelem. Ezekből tegnap egy sem volt. azt sose felejtsük, hogy a rossz fantasy teljesítmény nem egyenlő a egy személy vagy egység rossz teljesítményével. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
DaSa 2
Sziasztok! Van 2db eladó jegyem a Steelers-Vikings meccsre. Ha valakit érdekel bővebb infót adok ha felveszi velem a kapcsolatot közösségi portál üzenetben.  www.facebook.com/sandor.dancsi.5
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
nem is ertem a dolgot. Kezdo fantasy-s vagyok. A vedelem -3 pontot kapott. Mifrancert? Ertem en, hogy kapott 20 pontot, de
több mint 11 éve
Viszont a Moye az szép volt. Azt magyarázza mán el valaki, hogy ha a mi futóinkat elkapják a Los után azt ott vége, ezzel szemben az ellen futói ugyanezen pozícióban bedőlve 3yard. Szóval Kirby kapitánynál is érzek sarat.sutianap
Csupa átlagos futónk van. Ennyi. Tök felesleges volt a meglévők mellé még kettő ugyanilyet betárazni, ezt írtam is az off-season értékelőmben.

A védelmet hagyjuk, nulla Offense segítséggel mindkét riválist 20 ponton tartottuk, ennél több nem várható el úgy, hogy 35 perceket van a pályán a D.

Ami a legfelháborítóbb az, hogy 3. negyedet -2 yarddal zárta az O. TH mi a f@szt csinált a szünetben? Az tuti, hogy nem elemezte a rivális D játékát, vagy ha igen, akkor adja vissza a diplomáját, azt vonuljon vissza.

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Viszont a Moye az szép volt. Azt magyarázza mán el valaki, hogy ha a mi futóinkat elkapják a Los után azt ott vége, ezzel szemben az ellen futói ugyanezen pozícióban bedőlve 3yard. Szóval Kirby kapitánynál is érzek sarat.sutianap
Mondjuk nekem jönnöm kell Soldi felé egy "igen megmondtaddal..." Őt gyenge láncszemnek láttam, igaz Williams pedig bíztató volt, de egyelőre ennyi és ez kevéske. Ha az igazi függönyt felhúzzuk nem futnak két TD-t....node ha ennyi gond lesz a védelemmel, azzal megvolnánk azt gondolom.

Benről. Persze nem várható el Ben-től, hogy tizedmásodpercek alatt döntsön igen, node ekkor azt mondjuk, hogy Ben-nek sokkal jobb fal kell, mint bárkinek. Bennek célpont kell és most látjuk mennyire hiányzik Miller. Szerintem itt erről van szó, Miller két ember figyelmét mindig elvitte és ha nem, akkor repült a passz felé. Minden effektív csapatban van egy (a jobbakban nem is egy...) ember. Nálunk most nincs.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Viszont a Moye az szép volt. Azt magyarázza mán el valaki, hogy ha a mi futóinkat elkapják a Los után azt ott vége, ezzel szemben az ellen futói ugyanezen pozícióban bedőlve 3yard. Szóval Kirby kapitánynál is érzek sarat.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Így van a fal most kellő időt adott a legtöbbször. Nem kell kávézni és elolvasni a reggeli újságok sportrovatát a zsebben, hanem a biztos célpontokat keresni folyamatosan és odadobni a labdát. Emlékszem, valamelyik idényben egy meccsen az ESPN-en néztem a közvetítést és mutatták, talán éppen Bent, hogy hogyan pásztázza a pályát és hogyan keresi folyamatosan a célpontokat, összehasonlították Paytonnal aki ugyanezt kb 1/3 idő alatt vitte végbe. Az ideje megvolt, vagy ember nem volt, vagy nem bírta odadobni pontosan. Volt olyan mikor csak én láttam két tök üres embert, az egyik sacknél volt ez talán. Valami nagyon nincs rendben Bennel ez tuti, valami van a háttérben és erre ráment a tavalyi és rámegy az idei szezon is. Túlzottan korlátok közt tartja Őt TH sztem.polamalu
Mindig azt mondom, hogy nem hasonlítod Ben-t Manning-hez, azt mégis mindig itt kötünk ki. Megnézném az öreg Paytont, hogy ha annyit kapna, mint Ben mi lenne belőle. Látni most Bradyn is, hogy komolyan szarban van, nagy szerencséjük, hogy Jets és a Bills sem képes komolyabb teljesítményre. Viszont nekik megvannak a labdaszerzéseink, amik nekünk nincsenek.

Egyébként a gáncsolást azért nem tartom jogosnak, mert focinyelven szólva feldobta magát, amit a játékvezető gyönyörűen benyelt. Szerintem...ettől még persze mindegy a dolog, nem csak ezen múlt....utána a 3. kísérletnél Ben rég elpasszolhatta volna, de ő mindenképp a sackre ment. Egyszer Madam Tussauds-hoz is úgy kerül majd be, hogy valaki éppen elkapjaKlaci79
Laci: Hasonlíthatom, mert éppen a különböző játékstílusukat emelem ki. Nem azt mondom, hogy Ben nem úgy csinálja, pedig úgy kellene, vagy fordítva. Ben az Ben, ő ezt érzi, nem várható tőle, hogy tizedmásodpercek alatt szabadul a labdától, a fal még így is képes időt adni neki. Gondolj csak bele, ha ez megett a fal megett az Öreg állna, és lenne rendes elkapója. A fal nem annyira ergya, Benből veszett ki a tűz és az érzék, hogy mi a határ. Ennyi.
több mint 11 éve
Így van a fal most kellő időt adott a legtöbbször. Nem kell kávézni és elolvasni a reggeli újságok sportrovatát a zsebben, hanem a biztos célpontokat keresni folyamatosan és odadobni a labdát. Emlékszem, valamelyik idényben egy meccsen az ESPN-en néztem a közvetítést és mutatták, talán éppen Bent, hogy hogyan pásztázza a pályát és hogyan keresi folyamatosan a célpontokat, összehasonlították Paytonnal aki ugyanezt kb 1/3 idő alatt vitte végbe. Az ideje megvolt, vagy ember nem volt, vagy nem bírta odadobni pontosan. Volt olyan mikor csak én láttam két tök üres embert, az egyik sacknél volt ez talán. Valami nagyon nincs rendben Bennel ez tuti, valami van a háttérben és erre ráment a tavalyi és rámegy az idei szezon is. Túlzottan korlátok közt tartja Őt TH sztem.polamalu
Mindig azt mondom, hogy nem hasonlítod Ben-t Manning-hez, azt mégis mindig itt kötünk ki. Megnézném az öreg Paytont, hogy ha annyit kapna, mint Ben mi lenne belőle. Látni most Bradyn is, hogy komolyan szarban van, nagy szerencséjük, hogy Jets és a Bills sem képes komolyabb teljesítményre. Viszont nekik megvannak a labdaszerzéseink, amik nekünk nincsenek.

Egyébként a gáncsolást azért nem tartom jogosnak, mert focinyelven szólva feldobta magát, amit a játékvezető gyönyörűen benyelt. Szerintem...ettől még persze mindegy a dolog, nem csak ezen múlt....utána a 3. kísérletnél Ben rég elpasszolhatta volna, de ő mindenképp a sackre ment. Egyszer Madam Tussauds-hoz is úgy kerül majd be, hogy valaki éppen elkapja
több mint 11 éve
Így van a fal most kellő időt adott a legtöbbször. Nem kell kávézni és elolvasni a reggeli újságok sportrovatát a zsebben, hanem a biztos célpontokat keresni folyamatosan és odadobni a labdát. Emlékszem, valamelyik idényben egy meccsen az ESPN-en néztem a közvetítést és mutatták, talán éppen Bent, hogy hogyan pásztázza a pályát és hogyan keresi folyamatosan a célpontokat, összehasonlították Paytonnal aki ugyanezt kb 1/3 idő alatt vitte végbe. Az ideje megvolt, vagy ember nem volt, vagy nem bírta odadobni pontosan. Volt olyan mikor csak én láttam két tök üres embert, az egyik sacknél volt ez talán. Valami nagyon nincs rendben Bennel ez tuti, valami van a háttérben és erre ráment a tavalyi és rámegy az idei szezon is. Túlzottan korlátok közt tartja Őt TH sztem.
több mint 11 éve
A gáncsolás jogos volt még akkor is, ha nem volt szándékos.