Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem ha szar az edző akkor nem jutunk annyiszor rájátszásba és nem jutunk el a SB-be. Még ha Cowher által draftolt emberekkel is. Azért kell egy stratéga aki vezeti, irányítja a csapatot, ha csak a játékosokra hagyja akkor nagyjából az 1/1-ért versenghettünk volna évről évre. Most viszont itt az idő, hogy megmutassa, hogy a hullámvölgyből is ki tudja vezetni a gárdát és tud belőlük újra SB esélyes csapatot csinálni.
több mint 11 éve
És mennyire igaz...tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....Tibi76eztet mondom tobb eve...xtaki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
xtaki
3 442
tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....Tibi76eztet mondom tobb eve...
több mint 11 éve
tomlin has done nothing.... he won two superbowls because he had cowher's players....
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
Nohát akkor személyesen látjuk a debütálást. 😊Úgy biza, remélem vagy 200 yarddal 😀
www.nfl.com/news/story/0ap2000000249901/article/leveon-bell-reportedly-to-play-for-steelers-vs-vikingsKlemó
több mint 11 éve
Ja a 09 egy hangyaf... nyin múlt Tenn OT, remember time, érdekes Chi, Cin... Úgylácc ezzel a megnyitással nem tudunk mit kezdeni
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
10,9,9,9,5,3.....sajna
több mint 11 éve
Én BigBen-nél érzek nagy visszaesést. Több oka is lehet, vagy fél és nem rakja úgy oda magát mint annó, vagy egyszerűen Haley-vel nincs meg a chemistry köztük. Én utóbbira gondolnék elsősorban. Megszokhattuk már korábban is, hogy van meccsenként 1 teljesen homály és 1 szimplán hajmeresztő passza, ez hozzá tartozik. Most viszont ezek mellé betársultak az érthetetlen labdái, amiket nem érteni hogy miért sikerednek ilyen szarra. Gondolok itt a tengeralattjáró-passzokra amik a receiver lábujjhegyéhez szállnak, vagy a méterekkel túl/fölé dobásokra hosszabb próbánál, vagy egy rövid passznál tigrisbukfences elkapást megkívánó passzaira. Ezekből nem is nagyon lehet önbizalmat meríteni, csak fellángolásokra valót (a Bears ellen voltak már ilyenek, ez biztató a jövőre nézve). Valahogy a futásba kéne rövid távon lelket verni, hogy meglegyen az O# önbizalma. Hosszabb távra pedig be kell látni hogy BB és Haley együtt nem fog működni, reméljük ennek utóbbi fogja kárát látni.Egyébként mutattak egy szerintem beszédes statisztikát a meccs alatt, hogy az utóbbi Tomlin-években hány meccs alatt varrták ránk összesen 3 zakót.. Nem emlékszem pontosan de asszem 10,9,7,7,5, és most elég volt már 3 is... Nem kell sokat elemezni a trendjét a számsornak. Draft ruleZ!
több mint 11 éve
Na,megnéztem a meccset.A D-ről botorság rosszat mondani,a benyelt két nagy play bele fért volna így is,nem rajtuk múlt.
Troy ihletett formában játszik idén,és meccsről meccsre jobban működik nála az "ösztön". JJ szerintem picit mindíg jobb,mint az előző héten+a benne lévő alázattal még sokra fogja vinni nálunk.Woodley még mindíg kevés,elsősorban önmagához képest.Clarkon érzek némi formaesést,de a rutin viszi.
Namost az a helyzet,hogy az O-ról sem tudok rosszat mondani.A fal javult, a ZBS-t nem látom,hogy nagyon alkalmaznánk,de a pass protection elfogadható szinten van.Tudván a korukat és a bennük levő talentet,nem aggódom e miatt.Csiszoltunk picit a futáson,AB állatul tolta,Miller megbízható mint mindíg,jó playcalling-sok célponttal,ebben se voltunk szarok. A TO-k végeztek ki minket.És Ben.Az egy dolog,hogy elengedem HailMary-re és bejön,oké.De nagy bizonytalanságot érzek nála.
Valahogy a szemében van,nézzétek mikor interjút ad.Lehet hogy Őt viselte meg a legjobban az első két zakó,akkor viszont a mai meccsel nem lett nyugodtabb.
Bízom a profizmusában,Tomlinban,Héliben és a falban.Abban,hogyha kimentek Londonba,ne kelljen elővenni a barna zacskókat..😉
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Első két hét játékát aláírom hogy katasztrófa, de nem tudom ezt a vereséget miért kell Haley nyakába varrni kap Ő eleget más helyzetebe (jogosan).Ki varrta Haley nyakába a tegnapit?
Ha a Vikings ellen is csőd van akkor teljesen jogos, felőlem szezon közbe is mehet Kirby bácsira úgy is kíváncsi vagyok.laby
több mint 11 éve
Első két hét játékát aláírom hogy katasztrófa, de nem tudom ezt a vereséget miért kell Haley nyakába varrni kap Ő eleget más helyzetebe (jogosan).Nem tudom miért akarjátok Haley nyakát venni megint. Már olyan természetes hogyha kikapunk akkor Őt okoljuk. Mielőtt félreértené valaki egyáltalán nem kedvelem Őt, és örülök hogy jövőre (szinte biztosan) nem lesz már az OC, de most komolyan megint Ő menjen azért, mert csináltak 5 egyéni hibát és ezen elment a meccs?Nem akarjuk, de ahogy korábban is tárgyaltuk az O nagyon gyenge. Az első két meccsen látható volt az impotencia, most meg a TO-k miatt kaptunk ki.
Nagyon tetszettek a play-ek amiket játszottunk, voltak hosszú passzok, rengeteg gyönyörűen kitalált és megvalósított play, teljesen rendben volt. Tökéletes playhívás az egész meccsen meg soha nincs egyik meccsen sem, szóval nem keresem meg benne a legkisebb problémát amibe bele lehet kötni.
Nem vagyunk liga elit offense, nem is voltunk és nem is leszünk, az viszont teljesen rendben volt ahogy haladtunk a Bears védelme ellen.
Szóval nem értem, ezt az automata Haley menj innen szindrómát.
Ha (tudom hogy nincs) nem csinálunk 5 TO-t, akkor a védelem is könnyebb szituba van és mi sem ajándékozunk ennyi pontot az ellenfélnek. Valószínűleg egy gyönyörű győzelem lett volna és most mindenki dicsérné hogy végre összekapták magukat.
Soldival egyetértek, ez volt a legkevésbé fájó vereség és itt már tetszett amit láttam.
Ha a Vikings ellen is kikapunk, akkor tényleg végeztünk idén.laby
Egyszerűen változtatni kell valamit, mert ez így nem működik!!!
OC-t lecserélheted a komplett O-t nem...mi is a legjobb megoldást keresnénk és annak ellenére, hogy tényleg most az O mutatott valamit, a 3 L és az első két héten mutatott játék magáért beszél!Klaci79
Ha a Vikings ellen is csőd van akkor teljesen jogos, felőlem szezon közbe is mehet Kirby bácsira úgy is kíváncsi vagyok.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Nem tudom miért akarjátok Haley nyakát venni megint. Már olyan természetes hogyha kikapunk akkor Őt okoljuk. Mielőtt félreértené valaki egyáltalán nem kedvelem Őt, és örülök hogy jövőre (szinte biztosan) nem lesz már az OC, de most komolyan megint Ő menjen azért, mert csináltak 5 egyéni hibát és ezen elment a meccs?Nem akarjuk, de ahogy korábban is tárgyaltuk az O nagyon gyenge. Az első két meccsen látható volt az impotencia, most meg a TO-k miatt kaptunk ki.
Nagyon tetszettek a play-ek amiket játszottunk, voltak hosszú passzok, rengeteg gyönyörűen kitalált és megvalósított play, teljesen rendben volt. Tökéletes playhívás az egész meccsen meg soha nincs egyik meccsen sem, szóval nem keresem meg benne a legkisebb problémát amibe bele lehet kötni.
Nem vagyunk liga elit offense, nem is voltunk és nem is leszünk, az viszont teljesen rendben volt ahogy haladtunk a Bears védelme ellen.
Ha (tudom hogy nincs) nem csinálunk 5 TO-t, akkor a védelem is könnyebb szituba van és mi sem ajándékozunk ennyi pontot az ellenfélnek. Valószínűleg egy gyönyörű győzelem lett volna és most mindenki dicsérné hogy végre összekapták magukat.
Soldival egyetértek, ez volt a legkevésbé fájó vereség és itt már tetszett amit láttam.
Ha a Vikings ellen is kikapunk, akkor tényleg végeztünk idén.laby
Egyszerűen változtatni kell valamit, mert ez így nem működik!!!
OC-t lecserélheted a komplett O-t nem...mi is a legjobb megoldást keresnénk és annak ellenére, hogy tényleg most az O mutatott valamit, a 3 L és az első két héten mutatott játék magáért beszél!
több mint 11 éve
Elcseréljük Jaksonvillbe, akkor idén kéccer is lehet duplabigbenezés
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem tudom miért akarjátok Haley nyakát venni megint. Már olyan természetes hogyha kikapunk akkor Őt okoljuk. Mielőtt félreértené valaki egyáltalán nem kedvelem Őt, és örülök hogy jövőre (szinte biztosan) nem lesz már az OC, de most komolyan megint Ő menjen azért, mert csináltak 5 egyéni hibát és ezen elment a meccs?Nagyon tetszettek a play-ek amiket játszottunk, voltak hosszú passzok, rengeteg gyönyörűen kitalált és megvalósított play, teljesen rendben volt. Tökéletes playhívás az egész meccsen meg soha nincs egyik meccsen sem, szóval nem keresem meg benne a legkisebb problémát amibe bele lehet kötni.
Ha a Vikings ellen is kikapunk, akkor tényleg végeztünk idén.
több mint 11 éve
Azt gondolom más is észrevette, hogy Ben tavalyi visszatérése óta 1-6 a mérlegünk?
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Egyelőre bármilyen szerény is Én az első győzelmet várom, a PO eszembe nem jut...Akármilyen szenvedősen is, de hozni kell. Ahogy néztem esős meccs lesz, ebben a szenvedős történetben tradícionálisan jók vagyunk...😊Bezzeg a 49ers egykori eltanácsolt QB-je a KC-ben milyen jó kis teljesítményt nyújt...hát igen c'est la vie
Egyebekben azért - bár ez ugye rajtunk nem segít - de a Frisconál is mehet a pánik rendesen. Tökéletes példája annak mennyire nüanszok döntenek. A tavaly ligaelitként kezelt D tegnap lyukas volt, mint egy ementáli és a dobásra átált Kapi is döcög. (és lám a közös a szenvedésben az, hogy nagy testű posession elkapók estek ki tömegével ott is)Klemó
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Egyelőre bármilyen szerény is Én az első győzelmet várom, a PO eszembe nem jut...Akármilyen szenvedősen is, de hozni kell. Ahogy néztem esős meccs lesz, ebben a szenvedős történetben tradícionálisan jók vagyunk...😊Egyebekben azért - bár ez ugye rajtunk nem segít - de a Frisconál is mehet a pánik rendesen. Tökéletes példája annak mennyire nüanszok döntenek. A tavaly ligaelitként kezelt D tegnap lyukas volt, mint egy ementáli és a dobásra átált Kapi is döcög. (és lám a közös a szenvedésben az, hogy nagy testű posession elkapók estek ki tömegével ott is)
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Nem látva a meccset, hiszek Nektek, nem volt betli... akkor viszont még bármi lehet, mert az O# is össze fog szokni... talán PO idén nem, de jövőre még lehet akár mi is 😀CollapoA csuda tudja mi lesz így, mert az első két meccset és ezt a harmadikat külön lehet választani Soldi le
"We have a chance to go 13-3. That is realistic. We have more 13 games." -- LaMarr Woodleyazt hiszem berosálnék ha ez így lenne...jelenleg ennek esélye nagyjából 0,2%...állítólag a rájátszásra is valami 2,6% esélyt adnak nekünk
És tudja...😊Blitzburgh
több mint 11 éve
...majd biztos év végén dobjuk ki, s vele együtt a 2 elpocsékolt évünket. 😕SoldadosÁmen... bár akár adhattok neki még időt, hátha alapon 😛 😛 😛
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
"We have a chance to go 13-3. That is realistic. We have more 13 games." -- LaMarr WoodleyÉs tudja...😊
több mint 11 éve
Nem látva a meccset, hiszek Nektek, nem volt betli... akkor viszont még bármi lehet, mert az O# is össze fog szokni... talán PO idén nem, de jövőre még lehet akár mi is 😀CollapoAz egész liga azért szurkol, hogy Haley még maradjon nálunk, ha menne, akkor unleash hell. 😀 😀
No de ne álmodozzunk, majd biztos év végén dobjuk ki, s vele együtt a 2 elpocsékolt évünket. 😕
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Nem látva a meccset, hiszek Nektek, nem volt betli... akkor viszont még bármi lehet, mert az O# is össze fog szokni... talán PO idén nem, de jövőre még lehet akár mi is 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
A D ötös alá volt most is. 13 pont return TD-ből (öregecske Pola blokkolt XP-je 😊), amihez semmi közük, plusz 1 short field TD és FG. Önerőből 17 pontot írt a Bears, látva a korábbi meccseiket ez kiváló teljesítményről tanuskodik.Értsd a legjobb scenárió szerint, a három hét alapján betlizett... 40 pont több, mint 20, vagy 16. de úgy vélem a D# jó itt, az O#-re meg már elmondtatok mindent... ott lehet még javulni... gondolom majd 3 hét múlva ellenünk megmutatjátok... 😛 😀CollapoItt valamennyire a védők is sárosak voltak, a Bears offense utolsó pontszerző drive-ja miatt, de a meccs összképét nézve nem mondanám, hogy betliztek.vassadi"The Steelers can't run, can't protect the football, can't make stops when it counts"Ez erre a hétra még lehet, hogy igaz, de az előző kettőn a D# még nagyobb maflásba szaladt volna bele a cég... itt a D# betlizett, előtte viszont volt durchmars 2x is... a D jó, az O nem... egyenlőre.Collapo
Klemó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!