Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
RIPAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ahogy a közvetítés alatt is említették, elhunyt a csapat egykori játékosa, L.C. Greenwood, aki a Steel Curtain egyik alapembere volt.R.I.P.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Hihetetlen. Amikor az offense (egy része) összeszedi magát, akkor a védelem lesz szinte teljes katasztrófa. Sorra nyelték a big playeket, ott van egyrészt Peterson első TD-je, de ezen kívül főként passzokból, és mindezt egy Cassel művelte velük. 27 pontot kaptak úgy, hogy előtte az O nem csinált turnovert, még csak igazán jó return sem előzte meg a Vikings egyik pontszerző drive-ját sem. 3&out volt ugyan, de a short fieldre semmilyen mértékben sem foghatják ezt a 27 pontot. Azt, hogy képtelenek labdát szerezni, az első három meccsen még csak-csak el lehetett nézni a D-nek, de ezek után ez megint komoly kritikaként fog felvetődni (4 meccs alatt 0 takeaway!). Pressure nagyjából sehol, sokat mondó, hogy még a Woodley-féle strip sackből is first downt csinált a Minnesota.A támadók többsége minden tőle telhetőt megtett, ez alól kivétel a fal úgy összességében. Felmenteni esetleg csak DeCastrót lehet, egyre inkább kezd beérni, ma is jól blokkolt, mindenekelőtt futásnál, az OT helyzet viszont botrányos. Megint rotáltunk a poszton már az első negyedben is, nem véletlenül; Adamst hülyére szívatta Jared Allen, később viszont Foster sérülése miatt (akit így szintén nem marasztalnék el annyira) Beachumnek LG-t kellett játszania, ezáltal pedig kénytelenek voltunk Adamst hagyni LT-ben. Az interception elég homály volt, de ennyi mindig benne van, egyébiránt Ben és főként az elkapók korrekt teljesítményt hoztak.
Akadtak megkérdőjelezhető edzői döntések is, de én így elsőre a defense-t és az OL-t látom az első számú felelősnek a vereségért.
több mint 11 éve
Red Star
206
0:4Hát kérem hagytuk magunkat megvezetni. Úgy tűnik az edzői stáb osztotta a szurkolók véleményét, miszerint ha AP-t megfogjuk, akkor a Vikings támadójátéka le van nullázva , s onnan már gyerekjáték a győzelem. Szép terv, csak éppen a lila 28-as fütyült rá és elég el nem ítélhető módon ficánkolt a pályán. De még ettől is meg lehetett volna a győzelem, mert az O szokásával ellentétben ezúttal pontokat is rakott fel a táblára, ám ha egy bolt beindul, akkor ott nincs megállás. Ha már csődölünk. akkor a D se maradjon ki belőle! Szerintem az év vicce lesz, hogy Cassel passzolni is tud. És éppen ellenünk! Ha ez így megy tovább, még élethalálharcot kell vívnunk a Jags-el az 1/1 elkerüléséért.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
http://sportgeza.hu/sport/nfl/2013/09/29/egymast_tapostak_a_cheerleaderekert/
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
remélem Foster jelentette a csapatnak, hogyha ma kikapnak, a magyar Steeler Nationnel gyűlik meg a bajuk! 😀
több mint 11 éve
Nemsokára beszámoló és képek a steelers.hu-n és a face oldalon. Már Ádinál van az anyag.
több mint 11 éve
Dodó
253
kepfeltoltes.hu/view/130929/DSC_2838_www.kepfeltoltes.hu_.jpgkepfeltoltes.hu/view/130929/DSC_2835_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Valamiért nem engedte beágyazni a képeket..
több mint 11 éve
Ez valami elképesztő volt! Iszonyat túlsúlyban van a Steeler Nation! Alapvetően kurva jó volt a block party, de ami utána jött az volt örökélmény. Az angliai Steelers Fan Club meghívta a német és a magyar társszervezetét helyi idő szerint 18 órára egy pubba. Na itt valami eszméletlen party alakult ki. Több száz, de az este folyamán inkább több ezer Steelers-fan bulizott együtt és találkozott egymással - a világ minden tájáról, így többek között Pittsburgh-ból is. Volt, amikor stEElszerűen felcsendült a "Black and Yellow", hadd ne mondjam, milyen hangulat lett. Fantasztikus emlék marad. Döbbenetes élmény volt egy olyan pubban lenni, amelyben csak Steelers-fanok ünnepelnek, leírhatatlan volt a hangulat. Ja, és hab a tortára, hogy Ramon Foster is megjelent, naná, hogy mindenkivel közös fotó készült. 😊 polamalu majd biztos beteszi ide is. 😊Egy szó mint száz, zseniális este volt!
Steelers are home everywhere! De legalábbis itt Londonban nagyon durván hazai pálya lesz szerintem. 😊
ui: a "Fire Haley" szlogennel mindenki egyetértett 😀, de ami nagyobb meglepetésem volt (főleg az itteni vélemények alapján), hogy szinte mindenki visszasírta és szerette, elismerte Arians-t. Ez fura volt, mert sem itthon, sem a Steelers-oldalakon, blogokon nem volt olyan egyértelmű a megítélése, mint amit ma itt tapasztaltam a világ minden tájáról. Amúgy az egész nap csúcsa egy srác volt, aki Tommy Maddox 8-as mezét viselte. 😀 😀 Csodájára jártak a fickónak, mindenki akart egy képet a hátáról. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Alakul a szurkoló tábor is... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151846963053647&set=a.497312263646.263410.27631638646&type=1&theater
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
Jelentem, a Wembley szépül. 😊 Rálátok a szállodai szobából. 😀 Most indulok a Regent Streetre a szurkolói találkozóra!Go Steelers!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Index vezető cikk Meskó Zoli: sportgeza.hu/sport/nfl/2013/09/27/mesko_interju/LordTamasJo cikk! 8-)
Nem Jocik! XD
több mint 11 éve
Index vezető cikk Meskó Zoli: sportgeza.hu/sport/nfl/2013/09/27/mesko_interju/
több mint 11 éve
Kösz a választ,kíváncsian várom az igazi debütálást.Angliában arra figyelj,ha ilyennel kínálnak,futás!
több mint 11 éve
Most olvastam, hogy a hét elején elhunyt Ben első kutyája Zeusz. rákos volt szegény pára 9 évet élt. Ez pl, egy olyan embernek aki ennyire szereti a kutyáját, lehet egy kis megosztó tényező, ettől már csökkenhet a hatékonyság. Mondom én, hogy a fejekben van valami.
több mint 11 éve
Az egyetemen ki számított a jobb futónak,Bell vagy ez a Bernard gyerek? Mert amit a cicáknál csinál az kifejezetten szimpi,várhatunk-e hasonlót a mi fiunktól? Most az optimumra gondolok,van előtte fal,blokk stb,de tehetségben,képességben mi a különbség köztük?BlitzburghBernardot (és Lacyt) egyértelműen előrébb rangsorolták a prospectek között. De úgy tűnik nekünk power back kellett, mert amikor húztunk, Bernard kivételével még minden RB bent volt - lett volna kiből választani.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Az egyetemen ki számított a jobb futónak,Bell vagy ez a Bernard gyerek? Mert amit a cicáknál csinál az kifejezetten szimpi,várhatunk-e hasonlót a mi fiunktól? Most az optimumra gondolok,van előtte fal,blokk stb,de tehetségben,képességben mi a különbség köztük?BlitzburghAzt, hogy college-ban melyikük volt a jobb, szerintem nem lehet egzaktul meghatározni, már csak azért sem, mert kicsi a minta: Bellnek egyetlen kiemelkedő éve volt, a tavalyi, amikor nála több carry-t az FBS 124 csapatának egyetlen játékosa sem jegyzett (gyakorlatilag egymaga jelentette a Michigan State offense-t, olyan szinten nem volt passzjáték a csapatnál), illetve Bernard is csak két évet játszott egyetemen, redshirt sophomore-ként jött ki a draftra. Amikor feature backként szerepeltek, mindketten first-team All-Conference jelölésig jutottak saját főcsoportjukban, úgyhogy egyetemi szinten kiemelkedőnek számított Bell és Bernard is.
Stílusra viszont teljesen különböztek, Bernard ugyanaz volt, mint akit most, Bengals mezben látsz, Bell viszont 240-250 font közötti súllyal játszott, tipikus erőfutó volt. A combine-ra lefogyott 230 font körülre, azóta tartja ezt, úgyhogy a Steelersnél már nem azt a Bellt fogjuk látni, akit az egyetemen, hanem egy sokkal gyorsabb és agilisabb futót. Kérdés persze, hogy ez eleinte mennyire valósul meg, limitálja-e még a sérülése. Bernardnál ugye jelentős plusz, hogy elkapásoknál is átlagon felüli, de ebben Bell is jó volt már college szinten is, szóval elvileg őt is be lehet majd vonni a passzjátékba, még ha nem is olyan rendszerességgel, mint a kollégáját. A passzblokkolásával is meg volt elégedve a stáb a TC-ben, úgyhogy bármilyen szituációban pályára lehet küldeni.
Bellről itt írtam még a draftolása után:
steelers.hu/leveon-bell/
több mint 11 éve
Az egyetemen ki számított a jobb futónak,Bell vagy ez a Bernard gyerek? Mert amit a cicáknál csinál az kifejezetten szimpi,várhatunk-e hasonlót a mi fiunktól? Most az optimumra gondolok,van előtte fal,blokk stb,de tehetségben,képességben mi a különbség köztük?
több mint 11 éve
Igen én a globalizált gyors konyha kimondott ellensége vagyok!Áhhh...Te a globalizált konyha ellensége vagy 😀Klaci79Én olyanokat nem eszem, inkább az éhen halás.Ez milyen kis hangulatos hely...és közel a st mary kórház is...de a micky's fish and chips-et ki kell próbálni...de komoly kocsmát még nem találtamKlaci79és végre rátaláltam a globalizáció étkezési csodáira: subway és kfc egymás mellett...átellenben a meki és a sarkon egy börger king hívogat, Zoli éhen nem halunk!!!Klaci79
Biztos van valami kis pub. Teázó van vagy kettő az utcában.polamalu
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Áhhh...Te a globalizált konyha ellensége vagy 😀Én olyanokat nem eszem, inkább az éhen halás.Ez milyen kis hangulatos hely...és közel a st mary kórház is...de a micky's fish and chips-et ki kell próbálni...de komoly kocsmát még nem találtamKlaci79és végre rátaláltam a globalizáció étkezési csodáira: subway és kfc egymás mellett...átellenben a meki és a sarkon egy börger king hívogat, Zoli éhen nem halunk!!!Klaci79
Biztos van valami kis pub. Teázó van vagy kettő az utcában.polamalu
több mint 11 éve
Én olyanokat nem eszem, inkább az éhen halás.Ez milyen kis hangulatos hely...és közel a st mary kórház is...de a micky's fish and chips-et ki kell próbálni...de komoly kocsmát még nem találtamKlaci79és végre rátaláltam a globalizáció étkezési csodáira: subway és kfc egymás mellett...átellenben a meki és a sarkon egy börger king hívogat, Zoli éhen nem halunk!!!Klaci79
Biztos van valami kis pub. Teázó van vagy kettő az utcában.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Ez milyen kis hangulatos hely...és közel a st mary kórház is...de a micky's fish and chips-et ki kell próbálni...de komoly kocsmát még nem találtamKlaci79és végre rátaláltam a globalizáció étkezési csodáira: subway és kfc egymás mellett...átellenben a meki és a sarkon egy börger king hívogat, Zoli éhen nem halunk!!!
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Ez milyen kis hangulatos hely...és közel a st mary kórház is...de a micky's fish and chips-et ki kell próbálni...de komoly kocsmát még nem találtam
több mint 11 éve
ájjá várjáegyben voltak valaha? vagy csak az olimpián?! na de mind1...vickitől kiráz a hideg...tea vagy sör oszt jónapot 😀Klaci79egybe vannak, vagymá nem?sutianapVizkit fijam, Vizkitsutianapaztata skiccójában 😀Collapo
amit te gondolsz hogy az a tea, na az nem az angol tea
és amiről te azgondolod, hogy sör, na az sem az 😀
McDonaldz, én is ott éltem túl, pedig sokszor próbáltam amindenféle fisendcsipszet, előszö aszittem eccer elbaltázták, denem minden bunda egy deci olajat kell tartalmazzon, aztán gondoltam sütivel elleszek, ja, sóslinzer lekvárral, édesjézus..........
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
egyben voltak valaha? vagy csak az olimpián?! na de mind1...vickitől kiráz a hideg...tea vagy sör oszt jónapot 😀egybe vannak, vagymá nem?sutianapVizkit fijam, Vizkitsutianapaztata skiccójában 😀Collapo