Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A gáncsolás jogos volt még akkor is, ha nem volt szándékos.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ha már a fal. Tegnap kétszer volt sack. Ebből az egyik majd 10 másodperc után, vagyis ez a fal igenis tegnap megvédte Bent és mindezt az egyik legjobb DL ellen. Amivel nem tud mit kezdeni Ben, az az, amivel Brady sem, vagyis nincs biztonsági célpontja, akivel megvan a kémia. Miller és utána Burres kiesésével Cotchery lenne az, de ő egyértelműen kevés. Brown és Sanders csak akkor tud érvényesülni, ha egy az egyben vannak, de ez az előbbi miatt egész egyszerűen egész meccsen nincs így. Ugye Bell azért lenne kulcs, mivel 10 yardon belül lehetne őt használni. Lehet egyébként a play hívásokat kritizálni, de nem egy és nem kettő alkalommal volt olyan play, amikor a játékos ott volt, de a passz nagyon nem...és ez azt jelenti, hogy Ben fél a precíz passzoktól és/vagy nincs olyan játékosunk, aki forgalomban lekapná a labdát.

A futások kapcsán lehetne jobb a fal nem vitás, de amíg nincs olyan futónk, aki 3-4 extra yardot hoz futásonként, addig ez nem is fog működni.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Én is értékelném, de lehet sokakkal nem fogok egyetérteni. Határozott fejlődést láttam az O-nál, ami miatt csak azért nem vagyok optimista, mert az első meccsen még én se lógtam volna ki a sorból. De a meccs nagy részében most Ben nem találkozott olyan nyomással, mint a TT ellen és ha a run blocking nincs is megoldva, legalább ez működjön. Nyilván ha a passzok mennek, akkor a futás is könnyebb (lehet). Nem várom, hogy Bell majd megtalálja a réseket, de lényegesen minőségibb futó, így azt gondolom, hogy 1-2 yard/carry lehet benne a jelenlegi állományhoz képest és az is már sokat segíthetne. Miller ha sikerül tényleg egészségesen visszatérnie, márpedig anélkül nem engedik, ismét felhozhatja Bent, aki amikor korábban nem ment, mindig őt választotta, ráadásul a jelenlegi TE-k még blokkolásban is siralmas teljesítményt hoznak. Kis javulás ettől is várható, hiszen Ben 107-es pr-t mutat Miller felé, azért ez nem mindegy.
A D rendben kivétel ismét a labdaszerzés...az 3 éve nem megy 😥
Amit nem értek, hogy mi a szar van Hood-al, akitől sokkal több kellene, minek adunk ennyi pénzt Woodley-nak és miért látom a pályán Worlids-et? Amúgy Foote ahogy várható volt nagyon hiányzott a futásoknál, de Williams játéka több, mint biztató a jövőre nézve.
Ami miatt bosszankodom, hogy mit akarunk mi Redman-től? azt az 1 yardot amit minden alkalommal tud hozni? Egyszerűen nem hiszem, hogy mindent a falra lehet kenni, mert megkapja a zsugát és nekirohan a falnak oszt jónapot. Ehhez képest F Jones 3,7-et hozott futásonként, azt ott ül a kispadon!!!
Paulson!!! Te jó ég. Eleve sajnos gyenge, de még ilyen fumble is jön hozzá. Elképesztő még akkor is ha "csak" egy 7. körös pickről beszélünk.
Több komoly drive-ot is szépen felépítve rövid passz aztán fuss a labdával jól felépítve az egész mentünk, aztán egyszer csak abbamaradt ez és megint a töketlenkedés, hogy screen aztán meg a blokk nem ér ki, meg hosszú labdák, amiket még Wallace sem ért volna el. Hát miért kell feladni azt ami működik? Nem kell ide jobb kezdő páros, mint Brown-Sanders és bár tény, hogy Cotchery most droppolt ő is a helyén lenne, akkor miért kell erőltetni, ami nem megy? Wheaton játékát hiányolom, nagyon jó lehetne a fal és a LB sor között, de labdát sem kap...
Bocs, ha hosszú voltam...
Ja amúgy az a gáncsolás egy röhej volt!!!
Amúgy tulajdonképp ezt vártam a meccstől, most aztán tényleg lehet javítani
több mint 11 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
O:Szerintem egyszerűen ennyi van bennük ebben a pillanatban. Kulcsjátékosok sérülése(C,TE,RB), gyakorlatilag nincs TE játékunk(sérülések miatt). Van egy max gyenge esetleg közepes falunk(magas pickek ellenére),sok túlértékelt játékos(Pouncey, Brown, Sanders). Olyan RB-k jutnak szóhoz akár kezdőként is akik máshol 3. RB-k lennének vagy rosterre sem kerülnének. Ha egészséges lesz Bell akkor szerintem Felix Jonessal egy megfelelő futást tudnak összehozni, a többi RB kuka. Ha visszatérnek a sérült TE-k akkor lesz egy kis javulás, de akkor is max közepes offenzünk lesz. Ja és új kordinátor kell a támadóknak mert a mostani egy fos.
D:Szerintem egy szó sem érheti a teljesítményüket. Max 2-3 D-t tudok még mondani jelen pillanatban aki ilyen fos O teljesítmény után ennyi ponton , és meccsben tartja a csapatot. Voltak hibák igaz, de olyan nyomás volt rajtuk hogy csoda hogy ennyi hibával lehozták a meccset.

Steelers fan
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Végül is a football decemberben kezdődik, csak addig túl kell élni.
több mint 11 éve
Mondjuk azért kétszer üvöltöttem tegnap, és mind a kettő pontszerző drive-ban volt. Az egyik Paulson eszetlen fumblija, a másik pedig a tripping ítélet (tipikusan az volt az ítélet, hogy szokatlan volt, hogy Bent nem érik el, valami csak történt...) Mind a 2 gémcséncsőr volt, főleg az utóbbi, ahol egy szenzációs harmadik játékot anuláltak. Nyilván nehéz most, meg nem ezekre kell fogni, de ebben a helyzetünkben ezek biza elegek lehettek volna (mondjuk egy 10 pontos előnyt kiépíteni az elsőben). Emellett azért ne menjünk el amellett a csúnya D hiba mellett sem, ami a TD-t okozta a másodikban és amiből ez az O igen nem tudja felállítani a csapatot.

Szóval Én már mást láttam, voltak bíztató jelek is, de igen ez az NFL és ez még mindig piszokul gyenge. Ha ezt vetítjük ki, akkor igen nem sokat fogunk elérni, ugyanakkor azokban a szezonokban sem hiszem, hogy jobb volt a hangulat.

Nincs más hátra, mint az előre, go steelers!
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mindkét zakó a D hibája!!! Zseniális O stratégiával mindkétszer elhúztunk, ilyen fórokról régebben szépen lehozta a D meccset, sőt ha kellett még tettek is pontot a táblára.😀

több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
44 futott yard... jaj 😕 miért érzem azt, hogy a támadófalunk összeállításához (draft + FA) felhasznált koncepció alapvetően hibás...marescha
Ha a Jags teljesítményét céloztuk, akkor nem 😊

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
44 futott yard... jaj 😕 miért érzem azt, hogy a támadófalunk összeállításához (draft + FA) felhasznált koncepció alapvetően hibás...
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Most tényleg röviden értékelek.

O: katasztrófa. 2 meccs 19 pont, ebből 17 volt az O-tól... Futás továbbra is értékelhetetlen, 3. negyedet -2 yarddal zártuk. Todd Haley jól felkészült a szünetben... No comment.

D: fasza, Ike külön A+ amit Green ellen művelt. Amennyire lehet, annyira lerandírozta a pályáról.

Jövőkép: 0-2, ilyen 2002 óta nem volt... Az elmúlt 25 évben is csak négyszer, mindig sikerült utána pozitív mérleggel zárni, háromszor még a PO is meglett. Most egyik se lesz meg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Na akkor Londonba vigyünk barna zacskót amit a fejünkre tudunk húzni 😕
több mint 11 éve
 youtu.be/Rncfy4zi3JYgabtsi
Zseniális ez a videó. Nekem nagyon hiányzik Harrison. 😕Soldados
Igen, elképesztő James! Nagyon hiányzik az egész pali, a példamutató hozzáállása meg minden.
Szörnyű lesz ma látni...de ilyen az élet, vazzeg!!!Klaci79
Döbbenetes. Ez a videó magáért beszél. Vérprofiként győzni akar, de érződik, hogy mit adott neki és mit jelent számára a Steelers és az ott töltött évei. Itt van ez a pali, akitől a fél liga retteg, akit lejárattak az állítólagos illegal hitjeivel, mindenkiben olyan kép él róla, hogy egy állat. És majdnem elérzékenyül, amikor LeBeau-ról kéne beszélnie. Ez mindent elmond róla, hogy ő nagyon is egy érző ember (ahogy ezt azok tudhatják, akik követik őt a közösségi oldalain) és mindent elmond LeBeau-ról. Coach Dad nemcsak egy fantasztikus futballedző, hanem egy fantasztikus ember is, akit minden játékosa apjaként tisztel. Az elképesztő szakmai tudásán túl ez emelte őt mindenki fölé. Sok szó esik Butlerről, a neki beígért D-coord posztról, de az igazság az, hogy LeBeau addig marad, ameddig csak akar. Amíg ő irányít, a D rendben lesz.

Harrison pedig rettenetes hiányzik. Hiányzik a gyilkos ösztöne, a hard hitjei, hiányzik az öltözőből, hiányzik vezérként a pályáról. Hiányzik az egész pali. Ő Steeler marad örökre, Sokat köszönhetünk neki.Soldados
Szerintem könnycseppek is voltak ott a szemben, meg visszanyelt sírás, nem majdnem volt az az elérzékenyülés.
több mint 11 éve
Könyörgöm, 1 darab meccs ment még le (ami kikúrt szar volt), de ne akarjuk már hívni a papot, hogy fődet ránk.Dodó
Már 2 és ugyanolyan szar, jöhet az a pap.
több mint 11 éve
Igen, elképesztő James! Nagyon hiányzik az egész pali, a példamutató hozzáállása meg minden.
Szörnyű lesz ma látni...de ilyen az élet, vazzeg!!!Klaci79
Döbbenetes. Ez a videó magáért beszél. Vérprofiként győzni akar, de érződik, hogy mit adott neki és mit jelent számára a Steelers és az ott töltött évei. Itt van ez a pali, akitől a fél liga retteg, akit lejárattak az állítólagos illegal hitjeivel, mindenkiben olyan kép él róla, hogy egy állat. És majdnem elérzékenyül, amikor LeBeau-ról kéne beszélnie. Ez mindent elmond róla, hogy ő nagyon is egy érző ember (ahogy ezt azok tudhatják, akik követik őt a közösségi oldalain) és mindent elmond LeBeau-ról. Coach Dad nemcsak egy fantasztikus futballedző, hanem egy fantasztikus ember is, akit minden játékosa apjaként tisztel. Az elképesztő szakmai tudásán túl ez emelte őt mindenki fölé. Sok szó esik Butlerről, a neki beígért D-coord posztról, de az igazság az, hogy LeBeau addig marad, ameddig csak akar. Amíg ő irányít, a D rendben lesz.

Harrison pedig rettenetes hiányzik. Hiányzik a gyilkos ösztöne, a hard hitjei, hiányzik az öltözőből, hiányzik vezérként a pályáról. Hiányzik az egész pali. Ő Steeler marad örökre, Sokat köszönhetünk neki.

több mint 11 éve
Szörnyű lesz ma látni...de ilyen az élet, vazzeg!!!
több mint 11 éve
A Denver ellen több esélyünk lenne. Az nekünk kedvezőbb matchup. Persze nem a Mile High-on, mert ott Clark nem játszhat. A Bengals épp azokon pontokon erős, ahol mi gyengék vagyunk.

Igazából kb abban bízom, hogy annyira minden ellenünk szól, hogy ilyenkor szokott jönni valami váratlan nagy meglepetés. 😊[/quote]Háááát...tulajdonképp ez csak egy feltételezés, hogy mennyi esélyünk lenne egy Denver ellen, bár ha mi abban jók lennénk, akkor talán egy-két INT-re is lesz esélyünk Dalton ellen. Irtózatos támadópotenciállal bír a Denver, hozzájuk képest a Bengals O távol van. Én a magam részéről hiszek benne, hogy a Steelers O javulni fog jelentősen és ha Ike jó napot fog ki, akkor nyerhetünk.
több mint 11 éve
Zseniális ez a videó. Nekem nagyon hiányzik Harrison. 😕

több mint 11 éve
Hát kérem az offense most össze-vissza szégyenli magát múlt heti szánalmas produkciója után és most aztán följavul. Kár, hogy csak önmagához képest tud javulni, így nem fenyeget minket az a veszély, hogy ebből a javulásból bármit is megtapasztaljunk, mert a Titans és a cirmosok védelme között fényévekkel nagyobb a különbség, mint amennyit ez az O Miller nélkül önmagához képest javulni bír.Red Star
Van benne igazság, na de azt sem gondoltam volna a múlt héten, hogy a macik ennyi pontot érnek el ellenük és hogy Harrisonék sack nélkül hozzák a meccset...
Tehát most adva van egy eredetileg jónak tűnő O szar teljesítménnyel az első fordulóban és egy a liga egyik legjobb védelmének kikiáltott, de a Bears ellen csalódást szintén okozó D a másikon.
Kérdés ki ébred hamarabb?!
Szerintem ha nem veszítjük el a labdát, különösen nem a saját térfelünkön, akkor végig meccsben maradunk és onnan már bármi lehet. A Denver ellen azt mondanám sanszunk nincs, de azért a Bengals még nem az a szint.Klaci79
A Denver ellen több esélyünk lenne. Az nekünk kedvezőbb matchup. Persze nem a Mile High-on, mert ott Clark nem játszhat. A Bengals épp azokon pontokon erős, ahol mi gyengék vagyunk.

Igazából kb abban bízom, hogy annyira minden ellenünk szól, hogy ilyenkor szokott jönni valami váratlan nagy meglepetés. 😊

több mint 11 éve
Hát kérem az offense most össze-vissza szégyenli magát múlt heti szánalmas produkciója után és most aztán följavul. Kár, hogy csak önmagához képest tud javulni, így nem fenyeget minket az a veszély, hogy ebből a javulásból bármit is megtapasztaljunk, mert a Titans és a cirmosok védelme között fényévekkel nagyobb a különbség, mint amennyit ez az O Miller nélkül önmagához képest javulni bír.Red Star
Van benne igazság, na de azt sem gondoltam volna a múlt héten, hogy a macik ennyi pontot érnek el ellenük és hogy Harrisonék sack nélkül hozzák a meccset...
Tehát most adva van egy eredetileg jónak tűnő O szar teljesítménnyel az első fordulóban és egy a liga egyik legjobb védelmének kikiáltott, de a Bears ellen csalódást szintén okozó D a másikon.
Kérdés ki ébred hamarabb?!
Szerintem ha nem veszítjük el a labdát, különösen nem a saját térfelünkön, akkor végig meccsben maradunk és onnan már bármi lehet. A Denver ellen azt mondanám sanszunk nincs, de azért a Bengals még nem az a szint.
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Hát kérem az offense most össze-vissza szégyenli magát múlt heti szánalmas produkciója után és most aztán följavul. Kár, hogy csak önmagához képest tud javulni, így nem fenyeget minket az a veszély, hogy ebből a javulásból bármit is megtapasztaljunk, mert a Titans és a cirmosok védelme között fényévekkel nagyobb a különbség, mint amennyit ez az O Miller nélkül önmagához képest javulni bír.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
 youtu.be/Rncfy4zi3JY

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Lószart nem autentikus Ádi, nem erről van szó. Foote kapcsán le volt ott írva, hogy bicepsz szakadás, csak az nem, hogy IR, de nem azért, mert Ádi nem autentikus, hanem azért, mert nem gondolta, hogy ezt egy ilyen site-on magyarázni kell. Arról van szó, hogy nagyon akart emberünk bennfentes és aktuális infót a fogadásához....nem makogtunk semmit, hogy mondjuk egy-egy hősünk visszatéréséről, így hát feltette a forintjait az esélyes lóra. Nem mondom, hogy rosszul tette, kétségtelen, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de hogy semmi esélyünk nem lenne, az valahogy felidegesít..😊

Hát ja cirka ilyen előjelekkel mentünk tavaly a hollókhoz igen, de mondjuk akkor abban az évben már láttunk biztatót, idén még nem...😊

Node Go steelers!Klemó
Te tudsz olvasni?vagy a szövegértéssel van gond?mondtam hogy nem kérdőjelezem meg a hatalmas Vass Ádám hozzáértését csak amikor megkérdeztem a véleményetek egyrészt, még fenn se volt a beharanghozó másrészt , hogy amíg Ádám 30 csapatot figyel addig a csapatfórumokon vannak akik minden cikket elolvasnak ami csak megjelenik az adott csapatról.Ezt jelenti az autentikusság ha nem értenéd.
Azt meg külön kiemeltem hogy szerintem nincs esélyetek de ha nincs igazam, mondjátok. Ehhez képest nem sok érvet láttam azon kívül hogy tavaly a Baltimore..Szóval nem értem mit kell ugatni, semmi sértőt nem írtam.korodiati
Hiteles, hm.... nem több, ezt jelenti ez a szó és ha valakiről azt mondod nem autentikus, akkor azt mondod nem hiteles. Az autentikus ember tudja mit olvasson kinek higgyen, megvan a forrása és legfőképpen ha ír valamiről, akkor abban (majdnem) biztosak az infói. Ez Ádám mondjuk és van itt több más ilyen, nomeg sokan vagyunk itt, akik olvasnak ezt és azt is, vagyis közel sem vagyunk autentikusak.

Node Ádám nem szorul védelemre, és igen túlreagáltam azt, hogy idejöttél fogadásodat leírandó, bocsesz. Peace!
több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Könyörgöm, 1 darab meccs ment még le (ami kikúrt szar volt), de ne akarjuk már hívni a papot, hogy fődet ránk.
több mint 11 éve
Azért szögezzük le Ádi nem 30 csapatra figyel, hanem 32-re és a teljes NCAA mezőnyre. Ennek ellenére a Steelershez kapcsolódó híreket mind elolvassa amihez hozzájut. Munkaköri kötelessége 😀 (Bocs Ádi )
Különben az esély egyértelműen a Bengalsé. de amint a Sport TV-n mindig elmondják, ez az NFL bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is.
Egyébként én meg híresen peszimistán várok minden meccset, mert akkor nem fogok csalódni 😀
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 686 — drkorodiattila@gmail.com
Lószart nem autentikus Ádi, nem erről van szó. Foote kapcsán le volt ott írva, hogy bicepsz szakadás, csak az nem, hogy IR, de nem azért, mert Ádi nem autentikus, hanem azért, mert nem gondolta, hogy ezt egy ilyen site-on magyarázni kell. Arról van szó, hogy nagyon akart emberünk bennfentes és aktuális infót a fogadásához....nem makogtunk semmit, hogy mondjuk egy-egy hősünk visszatéréséről, így hát feltette a forintjait az esélyes lóra. Nem mondom, hogy rosszul tette, kétségtelen, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de hogy semmi esélyünk nem lenne, az valahogy felidegesít..😊

Hát ja cirka ilyen előjelekkel mentünk tavaly a hollókhoz igen, de mondjuk akkor abban az évben már láttunk biztatót, idén még nem...😊

Node Go steelers!Klemó
Te tudsz olvasni?vagy a szövegértéssel van gond?mondtam hogy nem kérdőjelezem meg a hatalmas Vass Ádám hozzáértését csak amikor megkérdeztem a véleményetek egyrészt, még fenn se volt a beharanghozó másrészt , hogy amíg Ádám 30 csapatot figyel addig a csapatfórumokon vannak akik minden cikket elolvasnak ami csak megjelenik az adott csapatról.Ezt jelenti az autentikusság ha nem értenéd.
Azt meg külön kiemeltem hogy szerintem nincs esélyetek de ha nincs igazam, mondjátok. Ehhez képest nem sok érvet láttam azon kívül hogy tavaly a Baltimore..Szóval nem értem mit kell ugatni, semmi sértőt nem írtam.