Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Ettől függetlenül mondjuk ti lennétek az esélyesebbek, főleg ha BB is teljesen egészséges, és formában van.Double B
Másképp nem nagyon jutnánk AFC-döntőbe. 😀

Batch az utolsó két drive-ban 8/8, 72 yard, 1 TD. Clutch. 😊vassadi
Batch The Clutch ! Bocs...😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 497 — Steelers fan
Nem is neked szólt Soldi, meg nem is a Steelers fanoknak 😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mondjuk azért azt is véssük fel, hogy amilyen nagyarcúak vagyunk, mégis megint tuti bukóra vette a társaság nagy része a meccset 😉)kishaszi
Én nem nagyarcú voltam, csak realista. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Mondjuk azért azt is véssük fel, hogy amilyen nagyarcúak vagyunk, mégis megint tuti bukóra vette a társaság nagy része a meccset 😉)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Hogy trollkodjak kicsit, ha azt a RtP zászlót amit (asszem) Krugerre dobtak, ti kaptatok volna egy ravens game winning drive-ban, lenne itt négy oldal goodell takarodjál!

hozzáteszem sztem jó call volt.gabtsi
Tegyük hozzá gyorsan, hogy Harrison, Clark és a többiek nálunk ennél sokkal egyértelműbb szituért kaptak komoly büntiket és anyázásokat, amikor tényleg az utolsó pillanatban engedte csak el a labdát az irányító. Ennél az esetnél meg azért volt benne spét, és kézzel direkt úgy fejezte be az ütközést, hogy minél nagyobbat taszajtson a QB-n - ami elkerülhető lett volna. Harrisonék ütközéseinél meg nem.
Just for the record.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Coltsról mint potenciális PO ellenfélről mit gondoltok?Jan
Visszakérdezek (inkább csak költői): hány százalék esélyt adsz egy Steelers-Colts AFC-döntőnek? Mert csak ott találkozhatunk velük.vassadi
Pillanatnyilag így áll a helyzet. De a 2. kiemelésért komoly csetepaté lesz még a Pats, Broncos és Ravens között. Játszanak is egymással, meg a Texans is kettővel, lesz itt még keveredés. Matematikailag még nekünk is meglehet a 4 seed, akkor pedig kezdhetünk a Coltsal. Nem túl valószínű, de nem is lehetetlen.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Jan
Van egy olyan elképzelésem, hogy ha Ben jó formában tud visszatérni, a WR-ek teljesítményét sikerül megbízható, stabil szintre felhozni, és a D tartja a mostani formát, akkor sima PO.
Nem,akkor SB...
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyrészt legkésőbb a Div Roundban búcsúznak (csak a Ravens ellen lehet komoly esélyük), mésrészt rookie QB. Nincs csapat amely jobban zavarba tudná hozni a rookie QB-kat, mint mi.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Ettől függetlenül mondjuk ti lennétek az esélyesebbek, főleg ha BB is teljesen egészséges, és formában van.Double B

Batch az utolsó két drive-ban 8/8, 72 yard, 1 TD. Clutch. 😊vassadi
Dehogynem, Batch simán megoldaná 😀 😀
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

Batch az utolsó két drive-ban 8/8, 72 yard, 1 TD. Clutch. 😊
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
...Jan
Az OL-t emelném még ki, azon belül is, hogy a vészmegoldások mennyire beváltak.
Beachumre nem lehetett panasz, többnyire egy az egyben kellett megfognia Suggs-t vagy Krugert (láttuk, utóbbi mit művelt Adams-szel az első meccsen), és nem igazán találták rajta a fogást. Rookie tackle-től, élete első kezdő meccsén, ilyen pass rusherek ellen ez több mint korrekt teljesítmény volt.
A Legursky-Pouncey variálás is jó húzás volt. Legu lényegesen jobb centerben, mint guardként, Pouncey pedig az LG posztot is megoldotta. Holott nekik is pl. Ngatával kellett megbirkózniuk.

Visszakérdezek (inkább csak költői): hány százalék esélyt adsz egy Steelers-Colts AFC-döntőnek? Mert csak ott találkozhatunk velük.vassadi
Szerintem senki nem adna rá sokat, de láttunk már csodákat. Véleményem szerint egy ilyen fordulat esetén, ha az utolsó negyedre össze tudnátok hozni egy 3 labdabirtokásnyi különbséget, akkor 95%-ban nyernétek a meccset. Viszont egy 1 max 2-nél a végén kijöhet a Luck faktor. Ettől függetlenül mondjuk ti lennétek az esélyesebbek, főleg ha BB is teljesen egészséges, és formában van.
több mint 11 éve
...Jan
Az OL-t emelném még ki, azon belül is, hogy a vészmegoldások mennyire beváltak.
Beachumre nem lehetett panasz, többnyire egy az egyben kellett megfognia Suggs-t vagy Krugert (láttuk, utóbbi mit művelt Adams-szel az első meccsen), és nem igazán találták rajta a fogást. Rookie tackle-től, élete első kezdő meccsén, ilyen pass rusherek ellen ez több mint korrekt teljesítmény volt.
A Legursky-Pouncey variálás is jó húzás volt. Legu lényegesen jobb centerben, mint guardként, Pouncey pedig az LG posztot is megoldotta. Holott nekik is pl. Ngatával kellett megbirkózniuk.

Visszakérdezek (inkább csak költői): hány százalék esélyt adsz egy Steelers-Colts AFC-döntőnek? Mert csak ott találkozhatunk velük.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Azt hiszem most többé-kevésbé rendben van a csapat.

A D-vel nem volt gond, front 7 az elvárható módon megfogta a futást, és volt korrekt nyomás is a qb-n.Nem tudom hogy a playhívások, vagy más miatt, de úgy látom Foote mostanában viszonylag sokszor odaéer az irányítóhoz.
A sec-ben sincs komoly probléma, Allen az engedett TD elkapás ellenére sem volt rossz, Lewis is tette a dolgát - természetesen azt figyelembe kell venni, hogy nem egy Manning dobált ellenünk, de ezen a meccsen ez a teljesítmény elég volt. Viszont az utóbbi meccseken megint van TO és big play a D-től.

Az O Ben sérülése miatt speciális helyzetben van, de úgy látom, a sérülésekkel és átszervezésekkel együtt is az utóbbi évek legjobb fala működik most. Futásunk kicsit hullámzó, de alapvetően megoldottnak tűnik, TE játékunk nem Pats szintű, de jónak mondható. A Young Money crew mostanában mint Young Drop crew működik, de szvsz ez is megoldható szitu. Suisham 50y-on belül 28/28, a spec team az egy visszahordott Ravens TD-n kívül komoly hibát nem követett el.

Van egy olyan elképzelésem, hogy ha Ben jó formában tud visszatérni, a WR-ek teljesítményét sikerül megbízható, stabil szintre felhozni, és a D tartja a mostani formát, akkor sima PO.

PO csapatokat illetően kb egyetértek Soldival, Texans előttünk van, Denver nem jó, Pats 50-50, Ravens ellen jók lennénk.

Coltsot nem tudom igazán hova tenni. Komolyabb, (PO esélyes) csapattal 3-szor játszottak, ebből 2 bukó, GB-t verték.
Luck persze faktor, de szvsz nem akkora, hogy ne tudná megoldani a D-nk, csak pont Arians van ott, aki biztos tud pár okosságot rólunk, ez bezavarhat a képbe.

Coltsról mint potenciális PO ellenfélről mit gondoltok?
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Hogy trollkodjak kicsit, ha azt a RtP zászlót amit (asszem) Krugerre dobtak, ti kaptatok volna egy ravens game winning drive-ban, lenne itt négy oldal goodell takarodjál!

Hát persze kitettük Csárlit, mint sebzettmalacot a zoroszláncsapdába, dee csak hogy jöhessenek a zászlók. Amúgy meg Hojer sem infulenziás, bedobtuk vóna, mint istenveledbúshétfőt, direkt. De egyébként se aggódj, mer a tigrisdressz úgy vonnza a sárgát, mint miteszer az amatőr kozmetikust.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve

Ha elég jó vagy, nyersz, tök mindegy mit ítélnek a bírók egy adott playben. 😊

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Szerintem ez pont nem volt jó, előtte mikor a fejét beverte az öreg azt hamarabb láttam annak. Lehet, hogy a kettőből raktak össze egyet.
Azért Goodell takarodj 😀
több mint 11 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

Megadható volt. Ahogy Allen DPI-e is a Ravens első TD-drive-jában, ami nélkül ugye puntoltak volna.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

hozzáteszem sztem jó call volt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Ha Ravens-t jellemezni akarom, akkor ennyit erről:

Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1Soldados
Nyomás alatt:
Batch: 9/12, 120 yard
Flacco: 3/10, 32 yard, 1 INTvassadi
A franchise QB. 😀Soldados
A többit le sem írom. Egyébként Flacco csak annyit játszott amennyit a liga egyik, ha nem a legjobb és legkomplexebb védelme engedett.
Azt hiszem így decemberre felkészültünk a szezonra.
több mint 11 éve
Hinni akartam, csak a múlt hét. Meg édesebb így a meccset végig nézni, mint a biztos tudatban azután koppanni.
Egyébként hinni egy dologban hiszek magamban.Tudom, hogy saját magamnak sosem okozok csalódást, mert, ha valamit meg kell csinálni addig próbálom, csinálom míg el nem készül.
több mint 11 éve
Tegnap este, minő bűn, ki kellett hagynom az élőt, még a Chilit is. Sajnos meló amiből élni kell elszólított. Ma az ismétlést megnéztem. Egész nap úgy jártam keltem a gyárban, hogy biztos tudatában voltam annak, hogy ezt a meccset elbuktuk. Aztán mikor megnézem öcsém ekkora talpra állást. Az öreg valami hihetetlen. Wallace-nak a nagy zsuga el is ment gyakorlatilag.
A végén üvöltöttem, hogy Zsuzsaaaaaaaaa
Az öreg reakcióján meg én is majdnem elsírtam magam. Kiváló győzelem volt. Vasárnap isten sem ment meg a Chilitől.polamalu
Hát már Te sem hallgatsz rám, hát már Te sem hiszel nekem? 😛

Itt mindenki tuti bukóra vette a meccset, pedig hetek óta mondom, hogy a Ravens-nél nincs kellemesebb match-up számunkra. Hát hiába tépem a szám és koptatom a klaviatúrát? Már Te sem? 😊

több mint 11 éve

Nyomás alatt:
Flacco: 3/10, 32 yard, 1 INTvassadi
A franchise QB. 😀

több mint 11 éve

Nyomás alatt:
Flacco: 3/10, 32 yard, 1 INT
több mint 11 éve
Tegnap este, minő bűn, ki kellett hagynom az élőt, még a Chilit is. Sajnos meló amiből élni kell elszólított. Ma az ismétlést megnéztem. Egész nap úgy jártam keltem a gyárban, hogy biztos tudatában voltam annak, hogy ezt a meccset elbuktuk. Aztán mikor megnézem öcsém ekkora talpra állást. Az öreg valami hihetetlen. Wallace-nak a nagy zsuga el is ment gyakorlatilag.
A végén üvöltöttem, hogy Zsuzsaaaaaaaaa
Az öreg reakcióján meg én is majdnem elsírtam magam. Kiváló győzelem volt. Vasárnap isten sem ment meg a Chilitől.
több mint 11 éve
Teljesen felesleges volt az izgalom.
Hisz Soldi megmondta. 😛Sobri Jóska
Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Pedig tanusíthatom, hogy tényleg nem izgult egy percig sem.
Csak megmondta, hogy megmondta. Néhányszor. 😊
Sobri Jóska
Megmondtam, vagy megmondtam. 😊 Cseppet sem izgultam. Se 3-13-nál, se 13-20-nál, semikor. Mint látható, ez tanúsítható. 😊

A Baltimore egy qrva nagy lufi. Miért? Mert közepes O, közepes D-vel, ezáltal se az elit D-nek, se az elit O-nak nem tudnak ellenállni. Hiába a 9-3, a jelenlegi erőviszonyok alapján PO-ba se lenne a helyük. (HOU Number One, kihívó DEN, NE, PIT, feltörekvő IND, CIN) De a többiek elbaszták az idény egyes részeit (mint mi az elejét), ezért ott lesznek.

Én egyért imádkozom: a PO-ban a Ravens legyen az első ellenfelünk. Bennel ez 30-10. Tök mindegy hol játszunk, ez a D, ami most van, nem kap pontot TO nélkül. 20-ból 14 volt TO után...

És itt visszatérnék Batch-re. Lehet vele meccset nyerni? Nekünk lehet, mert a csapat a D-re épül. 3 TO ellenére 3rd QB-val nyertünk egy 9-2-es csapat ellen. A 3 TO-ból megint csak 1 terhelte Chalie-t és az is egy jó passz volt, ott Ed Reed védekezett óriásit. Se a BAL ellen, se a Browns ellen nem a QB miatt kaptunk ki, hanem a többiek TO-i miatt. Ha rajtam múlna, Batch jövőre is rosteren lenne, ennek a csapatnak nem kell több. Batch pedig nem is igazán a pályán mutatta meg, hogy miért fontos, hanem amikor a győzelem után elsírta magát. Az öltöző! Oda kell ő nagyon. Főleg olyanőskövületek távozása után, mint Aaron, Warrior, vagy éppen Ward.

A csoport a mostani W ellenére elúszott, de! Ez a W azért fontos, mert nem kell erőltetni BB visszatérését. A 4 meccsből 3-at kell nyerni a PO-hoz, azaz 1 zakó még belefér, ha az nem a CIN ellen van!

Bennel ezzel a Steelers-szel senki nem akar találkozni! Nekünk egy rossz match-up van: a Denver idegenben. Az jó eséllyel bukó. A többi vagy fifty-fifty, vagy esélyesek vagyunk.

Go Steelers!Soldados
Pokolba szerénységgel!!csi77
Azt írom, amit gondolok. 😊 Nem fogom a gondolataimat finomítani, csak azért, hogy mások számára emészthető(bb) legyen. Az álszerénység lenne. 😛 Én pl azt tartom visszataszítónak. 😊Soldados
Na ez így legalább tiszta. Még a végén én is elhiszem, hogy ti vagytok a legjobbak....😊csi77
Ha elolvasod, amit írtam, akkor abban egyáltalán nincs ilyen, hogy a Steelers lenne a legjobb. 😉 Az AFC legjobbjának a HOU-t neveztem meg és a a Steelers-t a 2. kategóriába helyeztem másik 2 csapat társaságában. 😊

Sőt, azt is leírtam, hogy van olyan csapat, amely sztem a számunkra totálisan kedvezőtlen match-up miatt szinte tuti bukó lenne. (DEN)

Akkor vajon tényleg oly nagyképű a véleményem? 😊