NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamaluEz a mi Harrisünk? Nem is tudtam hogy cut volt. Megint lemaradtam... 😕
több mint 13 éve
and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamaluááá gázok vannak CBdiában 😕 még van három hetünk lehet az irdatlan szopóálarcig - valaki szorítccsa már ki MelegVilit pls!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"
több mint 13 éve
Spy
2 337
A híresztelésekkel llentétben Macsó még nem igazolt a Steelers-hez, csupán Workout-ra érkezett
több mint 13 éve
vassadi
15 617
KR minek? a lelátóról fog robogni? PR-re meg Macsó - minek töressük össze Jerikó rózsáját? vagy annyira olcsó, hogy mindeggy?sutianapTomlinék azokat a punt returnöket még nem akarják Brownnak adni, amiknél a saját térfél mélyéről indul a visszahordás.
több mint 13 éve
Illetve ha minden igaz, a punt visszahordások egy részét is rábízzák; a többi, illetve a kickoff return teljes egészében Antonio Browné lesz.vassadiKR minek? a lelátóról fog robogni? PR-re meg Macsó - minek töressük össze Jerikó rózsáját? vagy annyira olcsó, hogy mindeggy?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Illetve ha minden igaz, a punt visszahordások egy részét is rábízzák; a többi, illetve a kickoff return teljes egészében Antonio Browné lesz.
több mint 13 éve
kettő csak, direkt slot-ra hoztuk, szerintem, illetve azt nyomattyuk Grisham miatt is és ippeg jól jöttAz is... meg az is hogy nem 6 WR lesz előtte a rosteren hanem mondjuk 3.Cotchery veterán minimumért írt alá.vassadiBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamalu
De tény, létezik a Steelz discount.Delonso_
több mint 13 éve
Az is... meg az is hogy nem 6 WR lesz előtte a rosteren hanem mondjuk 3.Cotchery veterán minimumért írt alá.vassadiBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamalu
De tény, létezik a Steelz discount.
több mint 13 éve
Cotchery veterán minimumért írt alá.vassadiBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Cotchery veterán minimumért írt alá.
több mint 13 éve
A Wallace témára visszatérve, meg nem biztos hogy ezt olyan komolyan kell venni. Tavaly Timmons jelentette ki hogy megdönti a sack rekordot. És abból sem lett semmi, sőt még a kijelentés sem kavart fel ekkora port.Enthroners97Chris Johnson is tavalyi szezon előtt áradozott a 2500 futott yardjáról és a fele is alig lett meg.
Ez természetes szerintem hogy ilyenkor sokan belőnek egy nagy számot aztán majd kiderül mi lesz belőle.
De remélem azért Májki súrolni fogja az 1500-at.
több mint 13 éve
RETURNER! a találathttp://www.youtube.com/watch?v=cCQwDW66yCY&playnext=1&list=PLC57C6B155EAE1F67
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Worldisre idén bepakoltunk Chris Ellist LB, Macho Harrist meg visszaképezzük CBbe, vagy Mundy-DCS helyre utazik?sutianapPróbálgatni lehet. Mundy helyét szerintem nem veszélyezteti.
több mint 13 éve
Szerződtettük Macho Harris defensive backet.vassadimityis akarunk a V-techkkel?! http://www.youtube.com/watch?v=d7zoIod9tCE&feature=related
Worldisre idén bepakoltunk Chris Ellist LB, Macho Harrist meg visszaképezzük CBbe, vagy Mundy-DCS helyre utazik?
több mint 13 éve
Spy
2 337
A veteránok nem zúznak le senkit szerintem, nem szokás😊 Veszélyesebb egy túlbuzgó spot-ér küzdő ifyou titán...de Vick nem fog velük találkozni, ha szerencséje van...Grossmann is megúszta, ráadásul nagyon simán...
több mint 13 éve
épp elég nekünk is Ike, mer, ha egy "edzőmeccsen" úgy sétálgatnak, mintha zuperbó lenne, rendben, de akkor beszéljék le úgy. DB-kezdők közül elhasal még valaki azt baszhattyuk, MelegVili försztkórner, folytassam? Vikknek meg nemazlecc a baja, hogy ki hogy löki föl, hanem VY benn a seggelukába, csak várják mikor kezd rá a nyenyerére - úhúuhhúúúgyszeretnékjáccaniúú
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Szerződtettük Macho Harris defensive backet.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
nem megyünk zacsira, max qubihitre. Pola, Harrison dont lesz. Heywardot próbálgattyuk 😛 LB pótcseréket Ivy, Carter meg a belső zónákban Sly, Mundy CB-be meg mindenkit aki tud mozogni. Direkt blitz szerintem nem lesz, csak a nyomást nézzük meg a hátsó zónákatsutianapRendben, csak viccnek szántam, az Eagles-szurkolókra se akartam ráijeszteni, nyilván nem fogunk összetörni senkit. 😊
több mint 13 éve
nem megyünk zacsira, max qubihitre. Pola, Harrison dont lesz. Heywardot próbálgattyuk 😛 LB pótcseréket Ivy, Carter meg a belső zónákban Sly, Mundy CB-be meg mindenkit aki tud mozogni. Direkt blitz szerintem nem lesz, csak a nyomást nézzük meg a hátsó zónákat
kezdőktől egy-két menet max., ha nagy a nyomás azonnal leszedjük Bent - viszont ez lehet meghozza a D kedvét a visszatréfához, hümm...sutianap
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Wallace témára visszatérve, meg nem biztos hogy ezt olyan komolyan kell venni. Tavaly Timmons jelentette ki hogy megdönti a sack rekordot. És abból sem lett semmi, sőt még a kijelentés sem kavart fel ekkora port.
több mint 13 éve
Várhatólag nálatok mennyit lesznek kezdők, mert hirtelen egész Philadelphia elkezdte félteni Vicket? Ugyanis elvileg mi kezdőink egy félidőt kapnak, és jelenleg 3 RT is sérült...DenyHát, ha J.H. jó napot fog ki rezeghet az a Philly fenék.
több mint 13 éve
Kemo és B'Mac sem játszik az Eagles ellen csütörtök éjjel. A kezdő játékosok 20-25 snappet lesznek pályán, mint Tomlin nyilatkozta. J.H és Troy valószínűleg játszik majd a kihagyott első pre meccs után.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Várhatólag nálatok mennyit lesznek kezdők, mert hirtelen egész Philadelphia elkezdte félteni Vicket? Ugyanis elvileg mi kezdőink egy félidőt kapnak, és jelenleg 3 RT is sérült...DenyHmm, Woodley time... 😀 Amúgy biztosan több időt kapnak a kezdők, mint a Redskins ellen, de egy félidőnél többet szerintem nálunk se fog senki játszani az alap csapatból.
több mint 13 éve
Várhatólag nálatok mennyit lesznek kezdők, mert hirtelen egész Philadelphia elkezdte félteni Vicket? Ugyanis elvileg mi kezdőink egy félidőt kapnak, és jelenleg 3 RT is sérült...