Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 14 éve
Bevallom, Haley kinevezése máris teljesen feltüzelt, s rettenetesen várom az új szezont. Az ő megszerzésével, egyáltalán nem zavar Arians elküldése sem, elképesztően sokat várok tőle. Alig várom, hogy lássam a megújuló Offense-t, amihez sztem alapvetően igazából még egy jó OL-ember kell.SoldadosOdereg adtam plucc egyet, ezredes

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Bevallom, Haley kinevezése máris teljesen feltüzelt, s rettenetesen várom az új szezont. Az ő megszerzésével, egyáltalán nem zavar Arians elküldése sem, mert ő valóban szintlépést jelent (sztem a szóbajött és szóba jöhető emberek közül egyedüliként Haley volt ilyen), elképesztően sokat várok tőle. Alig várom, hogy lássam a megújuló Offense-t, amihez sztem alapvetően igazából még egy jó OL-ember kell.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=zomWsSBgxIQ&feature=g-vrec&context=G213535eRVAAAAAAAABQ
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Hivatalos, Haley az új offensive coordinator.vassadiHalleluja.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hivatalos, Haley az új offensive coordinator.
több mint 14 éve
Nemtom minek neki szteroid a 122 kilóho:p legalább nem drog.---
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Scott Brown: Per NFL, Saunders suspended for violating league policy on performance enhancing substances.Szeptember 1-jétől érvényes az eltiltás, előtte minden edzésen részt vehet, és a preseason-meccseken is játszhat.
több mint 14 éve
Cotchery-t sajnálnám ha nem tudnánk megtartani. Szerintem nem használtuk ki rendesen a képességeit.kittliEz egyértelmű, de erre magyarázat lehet a rövid offseason (ráadásul ő nem is a TC elején érkezett), illetve hogy sérülten kezdte az idényt, a 8. fordulóban volt először elkapása. A Bengals elleni első meccsen tudta csak megmutatna igazán, mennyire veszélyes fegyver lehet a red zone-ban, könnyedén zárhatott volna akár 3 TD-vel is. Kérdés, hogy mennyire lesz keresett játékos az FA-piacon, mert egyáltalán nem volt produktív szezonja, de biztosan van olyan csapat, ahova befér, és jobban meg is tudják fizetni, mint mi.
több mint 14 éve
off: még1x, nyilván technikai tudása nem Megatron szint, de a fizikuma megvan hozzá, mert ugyanolyan magas, de több 40 fonttal. Remélem így már vili😊Technikai képességek, ezért írtam fizikait, bár nyilván túl nagydarab ahhoz, de ez előny is lehet RZ-ben, mert nem nyomják el!kishasziFizikai alatt inkább a súlyt és a magasságot értik. Meg szerintem Megatront se nagyon nyomják el red zone-ban. 😊
Amire te gondolsz, hogy Saunders sokkal inkább elkapó tight end, és szerintem ezért lehet sikeresebb Haley alatt, mint Arians offense-ében.vassadi
több mint 14 éve
Cotchery-t sajnálnám ha nem tudnánk megtartani. Szerintem nem használtuk ki rendesen a képességeit.Én Plaxicót szívesen látnám, ha már nagy, fizikális WR kell. 😊 Kár, hogy nem lesz rá pénz. 😕SoldadosÉs az sem biztos, hogy Cotchery-t meg tudjuk tartani. Legalább egy ilyen típusú WR-re szükség van, illetve amiről már korábban is esett szó, Millert kell még többet használni RZ-ben.vassadi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Én Plaxicót szívesen látnám, ha már nagy, fizikális WR kell. 😊 Kár, hogy nem lesz rá pénz. 😕SoldadosÉs az sem biztos, hogy Cotchery-t meg tudjuk tartani. Legalább egy ilyen típusú WR-re szükség van, illetve amiről már korábban is esett szó, Millert kell még többet használni RZ-ben.
több mint 14 éve
Technikai képességek, ezért írtam fizikait, bár nyilván túl nagydarab ahhoz, de ez előny is lehet RZ-ben, mert nem nyomják el!kishasziFizikai alatt inkább a súlyt és a magasságot értik. Meg szerintem Megatront se nagyon nyomják el red zone-ban. 😊
Amire te gondolsz, hogy Saunders sokkal inkább elkapó tight end, és szerintem ezért lehet sikeresebb Haley alatt, mint Arians offense-ében.
több mint 14 éve
Én Plaxicót szívesen látnám, ha már nagy, fizikális WR kell. 😊 Kár, hogy nem lesz rá pénz. 😕

több mint 14 éve
Technikai képességek, ezért írtam fizikait, bár nyilván túl nagydarab ahhoz, de ez előny is lehet RZ-ben, mert nem nyomják el!
több mint 14 éve
Fizikai adottságai alapján eljátszhatná a mi kis kelvinjánosunkatkishasziAttól azért elég messze van, de ha már a méreteknél tartunk: WR draft esetén mindenképpen olyan elkapót kell hozni, aki - felépítésénél fogva - red zone-ban veszélyes célpont lehet (ez kimaradt az offseason előzetesből is).
több mint 14 éve
Fizikai adottságai alapján eljátszhatná a mi kis kelvinjánosunkat
több mint 14 éve
Én sem mondanék még le róla. Csak a karakterproblémái miatt lett undrafted, egyébként a TE class legjobbjai közé tartozott. Tavaly nem sok momentuma volt, talán csak a Chiefs elleni TD-je marad emlékezetes, viszont Haley alatt szerintem idén jöhetne Saunders-től a breakout.Ezzel sztem neki annyi is, mielőtt szerephez jutott volna😛kishasziNem biztos. Annyira nem vagyunk tele TE-kel. A TC-ben sztem mindenképpen ott lesz, csak így kitette magát annak a veszélynek, hogy FA-ről, vagy draftról kapjon egy vetélytársat.Soldados
több mint 14 éve
Egyre-másra találni, Haley-bébi érkezni. HppHipp, a gondolat teremtő ereje. akkor adjunk neki sok rajzlapot és színes cekákat, Hadd játszon a bábokkal, kedvire, minimum elvárás: Kemény Henrik szinten! Tudom, tudom, de teher alatt nő a pálma.-kishasziAnnyi már szinte biztosra vehető, hogy a Steelers felajánlotta neki az OC posztot, tehát a labda az ő térfelén pattog és kétlem, hogy visszautasítaná.

több mint 14 éve
Egyre-másra találni, Haley-bébi érkezni. HppHipp, a gondolat teremtő ereje. akkor adjunk neki sok rajzlapot és színes cekákat, Hadd játszon a bábokkal, kedvire, minimum elvárás: Kemény Henrik szinten! Tudom, tudom, de teher alatt nő a pálma.-
több mint 14 éve
HÉLI HIRE HERE! - és Bent vártuk meg, mint mondottam vót, így illik, még ha nem is nagyon akaródzott nagyhirtelen hazajönnie. És milló teksz Ulpi! Az is írják fültisztításra nem nagyon kő menni se a Lőcsnek se a BugattiBoysnak ( Valasz und TonioBraun ) 😂 😂 😂 😂 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Persze nem biztosra mondtam, csak nem jó előjel neki. Pláne, hogy twitteren elég gyakran írogatja, hogy most jön majd el az ő ideje, erre ilyen hülyeséget csinál.kishasziEgyelőre nem tudni, hogy mivel bukott le. Ha fű, az gázabb a vezetés szemében, mintha vmi dopping cucc okozta a problémát.

több mint 14 éve
Persze nem biztosra mondtam, csak nem jó előjel neki. Pláne, hogy twitteren elég gyakran írogatja, hogy most jön majd el az ő ideje, erre ilyen hülyeséget csinál.
több mint 14 éve
Ezzel sztem neki annyi is, mielőtt szerephez jutott volna😛kishasziNem biztos. Annyira nem vagyunk tele TE-kel. A TC-ben sztem mindenképpen ott lesz, csak így kitette magát annak a veszélynek, hogy FA-ről, vagy draftról kapjon egy vetélytársat.

több mint 14 éve
Ezzel sztem neki annyi is, mielőtt szerephez jutott volna😛
több mint 14 éve
A hírek szerint Saunders-t el fogják tiltani az alapszakasz első négy meccséről, állítólag a drug policy-t sértette meg.vassadimarihónalja?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018