Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 14 éve
Wallace: elengedni semmiképpen nem fogjuk. Megkapja a legnagyobb RFA-tendert és utána vagy aláír egy hosszútávút, vagy 1 évre marad az RFA-tender összegéért.SoldadosRFA-tender esetén mennyi pénzt kap?
több mint 14 éve
A Steelers extramód megbecsüli a saját értékeit, edzőit játékosait, épp ezért az edzők (pl Butler) és a játékosok is lojálisak a klubhoz. (Pont ezért Hamptonnal lehet gáz, mert rá ez nem jellemző) Ezért tudjuk mindig rendezni a capet, mert minden évben 3-4 játékos átstruktúrálja, hogy beférjünk. (Ike pl majd minden évben megtette ezt) Ez annyit tesz, hogy például egy 5 millás rosterbónuszt nem kell kifizetni, hanem újra aláiratják a játékost, ami így signing bónuszként jelentkezik, azaz a játékos ugyan megkapja a pénzt, de az összeg egyenletesen elosztva jelentkezik a capben a szerződés hátralévő időtartamára. A probléma így az adott évre megoldódik, de úgy tűnhet, hogy csak eltolódik 1-2 évvel. Valójában azonban a köv. évben pedig majd más struktúrálja át a gigamega szerződését. Tehát mindig meg lehet oldani. Most is, ennél gázabb helyzet pedig nem lesz, hogy 25 millával vagyunk a cap felett, ilyen még soha nem volt Rooneyék bevallása szerint, s ennél nagyobb mértékre nem is kell számítani a jövőben sem. Ezt most extranehéz megoldani, de meg fogják.Wallace: elengedni semmiképpen nem fogjuk. Megkapja a legnagyobb RFA-tendert és utána vagy aláír egy hosszútávút, vagy 1 évre marad az RFA-tender összegéért.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Tudom, csak nehogy egyesek asziggyék mindent rózsaszínben látunk 😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Na most ez nem így van, mert ez csak átmeneti, mert én most nem látom a pontos számokat, de később lehetnek újra cap gondok. Vagyis csak elodázzuk a dolgokat, ami persze most kell, hisz 'túlélés'-hez jó, de később újra és újra meló lesz vele.kishasziCsak egy gyenge vicc volt, amellyel az örömömnek akartam hangot adni, hogy megindult valami a cap helyzet normalizálásában. 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
F.A..**S.Á.G. ! ! !
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
http://www.steelersdepot.com/2012/02/let-wallace-walk-not-such-a-crazy-idea/Wallace elengedéséről ki mit gondol? Én bírom nagyon a srácot, sajnálnám ha elmenne. De nem állunk olyan fényesen cap-el, szóval simán eltudom képzelni, hogy elengedjük.
Amúgy mekkora összegű szerződést lenne reális neki kínálni?
több mint 14 éve
Na most ez nem így van, mert ez csak átmeneti, mert én most nem látom a pontos számokat, de később lehetnek újra cap gondok. Vagyis csak elodázzuk a dolgokat, ami persze most kell, hisz 'túlélés'-hez jó, de később újra és újra meló lesz vele.
több mint 14 éve
Woodley szerződését már át is strukturálták, és ha minden igaz, az idei cap számát egészen 4.94 millió $-ra sikerült levinni.Nagy mágusaink vannak szerencsére. Illetve Vugyli is átérezte gondolom a helyzet komolyságát.
http://www.steelersdepot.com/2012/02/steelers-restructure-contract-of-lamarr-woodley-to-clear-2012-cap-space/vassadi
Parázunk itt a cap miatt közben meg 2 hét múlva nem tudjuk kire költsük azt a rengeteg felszabaduló pénzt. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Ez szerintem több Woodey-től,mint amire számítottunk.
több mint 14 éve
Legyünk reálisak: kurvára örülünk Vincent, de nagyon sok meló lesz. Ráadásul sztem BB-ből is egy fitneszcicát kéne először faragni. A védelem pedig korszakváltásban van, de remélem Haley összerántja a bandát annyira, hogy kompenzálja a hátsó lyukat. Aminek viszont a PO-ra egyben kell lennie, mert az O becsődölhet bármikor egy meccsen, vagy csak simán megfogják, de ha a D'éfosch is játszik, akkor le jeu est fini
több mint 14 éve
Woodley szerződését már át is strukturálták, és ha minden igaz, az idei cap számát egészen 4.94 millió $-ra sikerült levinni.http://www.steelersdepot.com/2012/02/steelers-restructure-contract-of-lamarr-woodley-to-clear-2012-cap-space/
több mint 14 éve
korai ez a josolgatas meg, varjuk meg a free agencyt es a draftot az ilyesmivel... 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Ezzel a húzással nálam a jövő év egyik nagy favoritja vagytok. Nagyon kemény lesz ellenetek így győzni.BondiAzért itt nem tartunk. A védelemben lesznek lyukak, és a bajnokságot pedig a védelem nyeri. De ebben a gyenge AFC-ben persze sok mindenre elég lehet egy jó Offense, ez idén is kiderült.
Ettől függetlenül én továbbra is a Bengals-t tippelném csoportgyőztesnek. Bár persze ez sok mindenen múlik, lesz-e Daltonnál sophomore slump, sérülések és még megannyi dolog.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A faterja nem rossz scout volt ám.ulpianusElég annyi, hogy 1974-ben - a liga történetében egyedülálló módon - négy későbbi Hall of Famert draftoltunk.
több mint 14 éve
LOL, POla😀
több mint 14 éve
Ezzel a húzással nálam a jövő év egyik nagy favoritja vagytok. Nagyon kemény lesz ellenetek így győzni.
több mint 14 éve
Az öreg Dikk, azért adta a fiút csak labdaszedonek"My father has so many fond memories both from his playing days and his time in the personnel department with the team, and I look forward to helping bring more championships to Pittsburgh and to being a part of one of the storied franchises in the NFL."A faterja nem rossz scout volt ám. Érdekesség, hogy amikor Todd ki lett nevezve és vitték Casselt a Chiefsbe, akkor is mondta "ugye tudod fiam, hogy vele nem nyertek bajnokságot?". Az öreg vágta a pitét.ulpianus
Ahogy vártuk,nem lehet nemet mondani.. 😉 😉
A család,a tradíció,a kihívás...ha tibóista lennék aszondanám,hogy az úr is ide szánta. :cool:Blitzburgh

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
"My father has so many fond memories both from his playing days and his time in the personnel department with the team, and I look forward to helping bring more championships to Pittsburgh and to being a part of one of the storied franchises in the NFL."A faterja nem rossz scout volt ám. Érdekesség, hogy amikor Todd ki lett nevezve és vitték Casselt a Chiefsbe, akkor is mondta "ugye tudod fiam, hogy vele nem nyertek bajnokságot?". Az öreg vágta a pitét.
Ahogy vártuk,nem lehet nemet mondani.. 😉 😉
A család,a tradíció,a kihívás...ha tibóista lennék aszondanám,hogy az úr is ide szánta. :cool:Blitzburgh

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
hát én nem örülök ennek a haley kinevezésnek, de remélhetőleg nem marad sokáig ha jó lesz.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Nagyon kíváncsi vagyok a következő szezonra O terén 😊Meglátjuk, hátha Haley volt a megfelelő benzin a versenymotorba, nem pedig a Béla bácsi -féle sufniban pancsolt, amivel eddig karistoltunk 😀
több mint 14 éve
Na jó,teoretikus kérdés volt,főleg Neked.. 😊
több mint 14 éve
http://instagr.am/p/GtzbGTvWNF/Troy egy csapatban játszott Carson Palmerrel a USC-n.
Na ő ki? 😊Blitzburgh
több mint 14 éve
"My father has so many fond memories both from his playing days and his time in the personnel department with the team, and I look forward to helping bring more championships to Pittsburgh and to being a part of one of the storied franchises in the NFL."Ahogy vártuk,nem lehet nemet mondani.. 😉 😉
A család,a tradíció,a kihívás...ha tibóista lennék aszondanám,hogy az úr is ide szánta. :cool: