Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Uraim, a steelers.hu-n van egy oldal nyitva a steelers játékosai részére esetlegesen felteendő kérdéseknek. Valaki aki részt vesz a sportág ünnepén vállalta, hogy megpróbál pár kérdést személyesen intézni a srácokhoz. Szabad a gazda!
több mint 13 éve
Azt mondjuk nem értem minek most telefosni már a topikot drafttal...Legalább értelmes dologról lenne szó, aminek köze van az SB-hoz.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ezt már eljátszottuk Stallworthel ha jól emlékszem, senkinek nem adtuk oda róla a game tapet 😀Ugye süti 😀lószart! nem lesz róla semmi adat, csak nekünk 😀sutianap
De ez a Mayock annyira hypeolja, hogy még a végén kiviszik nagyon elől 😕tenorx
több mint 13 éve
Ugye süti 😀lószart! nem lesz róla semmi adat, csak nekünk 😀
De ez a Mayock annyira hypeolja, hogy még a végén kiviszik nagyon elől 😕tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ugye süti 😀De ez a Mayock annyira hypeolja, hogy még a végén kiviszik nagyon elől 😕
több mint 13 éve
húúúúúú, van egy borzalmas összeesküvés-elméletem a Májk-Szenyorbóll-csúszás témakörből, de akkor azt áthibernálom február végire 😉Pouncey le fog csúszni a második körbe szerintem. Nem is volt annyira jó szezonja, csak Maurkice hypeja tartotta az első körbe, + most el se tudott menni a Senior Bowlra sérülés miatt, szerintem be fogjuk tudni húzni a 2. körben is.A csúszást - nekem - megmagyaráztad.
vassadi, tomi-tomi: Elhiszitek, hogy nem azért írunk mockot, hogy Soldinak tetszen? Vagy nem tudom miért kötelező a nem-Pouncey pick.tenorx
Hogyne. Vassadi megadta az én válaszomat is. Annyit még, inkább érteni vélem és elfogadni hajlok a Ti érveiteket. (Tudva persze, hogy nagyon hátulgombolós vagyok mock cuccokban.)
Tomi-tomi: mér szerinted engem sose idegesit a Kapitány?sutianapHúhú, azt nagyon is el tudom képzelni! 😊tomi-tomi
több mint 13 éve
Pouncey le fog csúszni a második körbe szerintem. Nem is volt annyira jó szezonja, csak Maurkice hypeja tartotta az első körbe, + most el se tudott menni a Senior Bowlra sérülés miatt, szerintem be fogjuk tudni húzni a 2. körben is.A csúszást - nekem - megmagyaráztad.
vassadi, tomi-tomi: Elhiszitek, hogy nem azért írunk mockot, hogy Soldinak tetszen? Vagy nem tudom miért kötelező a nem-Pouncey pick.tenorx
Hogyne. Vassadi megadta az én válaszomat is. Annyit még, inkább érteni vélem és elfogadni hajlok a Ti érveiteket. (Tudva persze, hogy nagyon hátulgombolós vagyok mock cuccokban.)
Tomi-tomi: mér szerinted engem sose idegesit a Kapitány?sutianapHúhú, azt nagyon is el tudom képzelni! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Keisel tuti nem vonul vissza.A draftmágusoktól annyit kérnék, hogy legalább a Super Bowlt várjuk meg. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Tehát, szerintem a futás renben van, plussz még ugye ott tartjuk Jonatánt. TE szintén pipa. Ha vesszük a nyilatkozatokat akkor Ward??? Aa.Smith??? Keisel??? - gyűrűzés esetén valószinűleg léc. Valaszra az égbolt szakad rá, s akkor az első három körül köll egy pikk. Valamint tutti szintén a kézi utódlás és Ziggy túloldala.Másrészt szezonok óta darálják nekünk az O-fal húzásokat, s lám Kuglerrel és ifjú emberekkel lehet csodát csinálni, úgyhogy mindenképp húzingálni Tekkölt, a többször átrágott Punci-témát meg csak úgy nem fogom elhagyni ( főleg Höri beirta bengáliába :o )
LB-be bővelkedünk, széfti is akad, nevelkedik.
A korner megmondom öszintén akkora homály, hogy nem mászok inkább bele - rengeteg cetlit húztunk, most már valakinek igazán be kellene jönnie. Nézegettem Ájkot, szerintem ő nem sokat öregedik, egyszerűen nincs benne adrenalin 😂 - ugyhogy lehet vele még menni néhány kört. Plussz ugye valami gyenge pontot is haggyunk már az ellennek.
Tomi-tomi: mér szerinted engem sose idegesit a Kapitány?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
vassadi, tomi-tomi: Elhiszitek, hogy nem azért írunk mockot, hogy Soldinak tetszen? Vagy nem tudom miért kötelező a nem-Pouncey pick.tenorxÉn nem mondtam olyat, hogy tilos lenne Pouncey-picket jósolni. Csak arra céloztam, hogy milyen vitákat generált ez korábban.
több mint 13 éve
Pouncey le fog csúszni a második körbe szerintem. Nem is volt annyira jó szezonja, csak Maurkice hypeja tartotta az első körbe, + most el se tudott menni a Senior Bowlra sérülés miatt, szerintem be fogjuk tudni húzni a 2. körben is.vassadi, tomi-tomi: Elhiszitek, hogy nem azért írunk mockot, hogy Soldinak tetszen? Vagy nem tudom miért kötelező a nem-Pouncey pick.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
1. Jimmy Smith, CB, ColoradotenorxMegadtad magad? 😊
2. Mike Pouncey, G, FloridatenorxNe kezdjétek megint... 😊
több mint 13 éve
Ez körökre bontva?Mert Taylor nem lesz bent az 5. körben, valszeg a 2. elején kimegy. Ziemba nagyon-nagyon nem tetszik nekem a Senior Bowlos practiceok alapján.
Nyomok én is egyet 😛
1. Jimmy Smith, CB, Colorado
2. Mike Pouncey, G, Florida
3. Ahmad Black, S, Florida
4. James Carpenter, OT, Alabama
több mint 13 éve
ilyet szültem még az adás megzavarására (nincs benn CB! se WR! :cool: )Te most direkt Soldi idegeire utazol? 😊 (Ez milyen hülye szó, így leírva!)
1.Mike
sutianap
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
YES, de azt is irtad hogy nem teccilyet szültem még az adás megzavarására (nincs benn CB! se RB! :cool: )
1.Mike
2.Ziemba OT, Auburn
3.McPhee (Nanny 😛 ) DE, Missisipi
4.Salas WR, Hawaii
5.PhilTaylor DT, Baylor-PennS
több mint 13 éve
melyik tört el, 9 csont van a bokában?Mint írtam, a csonttörés KEVÉSBÉ zavarja, mint a szintén meglévő szalagsérülés, tehát utóbbi is van
simán tud játszani, mint BB, vagy Favre - rögzitik az izületet, mer ugye nem művészitornázikkk 😛 - s lehet tényleg jobban járt vele a játék szempontjából, mint egy szalagsérülésselsutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
melyik tört el, 9 csont van a bokában?simán tud játszani, mint BB, vagy Favre - rögzitik az izületet, mer ugye nem művészitornázikkk 😛 - s lehet tényleg jobban járt vele a játék szempontjából, mint egy szalagsérüléssel
több mint 13 éve
vassadi
15 617
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81df541f/Top-10-Beards?module=HP_headlines:cool:
több mint 13 éve
Nem tetszik ez nekem. :/ Pounceyról kiderült, hogy mégis eltört egy csont a bokájában is... Bár állítólag az kevésbé zavarja és gátja a játékának, mint a bokaszalag-húzódás...Will Allen, McFadden, Troy, Pouncey, Emmanuel Sanders, Jonathan Scott all did not practice. Aaron Smith was limited...
Amúgy a kérdés mindegy, hogy mit szeretnénk, a GB a zöldet választotta, így mi fehérben leszünk.
több mint 13 éve
chvs
86
Az már megvan, ki akartok kapni? 😊tomi-tomiezt benéztem :rolleyes:
akkor meg azt mondom, javítsunk az SB/ nyertSB statunkon, fel kéne tornázni 87,5%ra 😀
több mint 13 éve
Az már megvan, ki akartok kapni? 😊bár nekem a fekete tetszik jobban, azt mondom javítsunk egy kicsit ezen a fontos statisztikán, nagyon kéne az a 3 győztes SB fehér mezben 😀chvsVan valami konkrét infó arról hogy milyen mezben nyomjuk a SB-on?Ha a GB lesz a "hazai" csapat akkor szinte biztos,hogy zöldben lesznek így ti fehérben.
Valahol azt hallottam, hogy a GB zöldben lesz. (tehát mi fehérben, mint legutóbb)Jan
Hogy legyen min agyalni:
Ha feketében játszotok a SB-n akkor a győzelem/vereség arány: 3-1
Ha fehérben játszotok akkor:3-0
Na melyik lenne a jó? 😊Greengo
több mint 13 éve
chvs
86
bár nekem a fekete tetszik jobban, azt mondom javítsunk egy kicsit ezen a fontos statisztikán, nagyon kéne az a 3 győztes SB fehér mezben 😀Van valami konkrét infó arról hogy milyen mezben nyomjuk a SB-on?Ha a GB lesz a "hazai" csapat akkor szinte biztos,hogy zöldben lesznek így ti fehérben.
Valahol azt hallottam, hogy a GB zöldben lesz. (tehát mi fehérben, mint legutóbb)Jan
Hogy legyen min agyalni:
Na melyik lenne a jó? 😊Greengo
több mint 13 éve
Van valami konkrét infó arról hogy milyen mezben nyomjuk a SB-on?Ha a GB lesz a "hazai" csapat akkor szinte biztos,hogy zöldben lesznek így ti fehérben.
Hogy legyen min agyalni:
Na melyik lenne a jó? 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Az elején nem kér reg-et, csak ha néhány oldalt elolvastál. Ha kihagysz utána 8-10 órát megint olvasgathatsz újabb 4-5 oldalt. Vagy regelsz. 😊Nekem most se kér, jó cikk 😊tenorxakkor mégsem törlöm. 😀
nekem is tetszett, de a technika ördöge... 😂Gergőbácsi
több mint 13 éve
Van valami konkrét infó arról hogy milyen mezben nyomjuk a SB-on?Valahol azt hallottam, hogy a GB zöldben lesz. (tehát mi fehérben, mint legutóbb)