Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Megkérdezték Wallacetól, hogy mi a francért ugranak rá 4en Hamtponra, és mit csinálnak 😀 Erre a válasz: Próbálják lehúzni a cipőjét, de ezt minden héten eljátszák. WTF? 😀Engem ez a hazai disznóvágásokra emlékeztet 😀
Amúgy nagyon durva, ahogy 4 ember próbálja lefogni Caseyt 😀tenorx
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nem láttam a meccset, de az eredmény és az összefoglaló alapján sima W. Statisztikajavító meccs, ahogy megmondtam. 😊 Különösen a secondary-re vagyok büszke, Troy nélkül mindössze 72 passzolt yardot engedni az ellenfélnek (még ha az a liga egyik leggyengébb offense-ével is "büszkélkedhet"), nem rossz - de legfőképpen statisztikajavítás, ami ebben a mutatóban ránk is fért. 😉 Nagyon én se mennék bele a további részletekbe, mert egy ilyen meccs után nem igazán van miről beszélni. Én is remélem (bár nem hiszem), hogy a Browns vasárnap meglepi a Ravens-t, de ha ez nem is jön össze, az alapszakasz utolsó fordulójában még mindig a saját kezünkben lesz a sorsunk. 😉 KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ÉN IS MINDENKINEK!
több mint 13 éve
Megkérdezték Wallacetól, hogy mi a francért ugranak rá 4en Hamtponra, és mit csinálnak 😀 Erre a válasz: Próbálják lehúzni a cipőjét, de ezt minden héten eljátszák. WTF? 😀Amúgy nagyon durva, ahogy 4 ember próbálja lefogni Caseyt 😀
több mint 13 éve
Boldog, Békés karácsonyt és Barnagyöztes vasárnapot kívánok minden Steelers hívőek.
több mint 13 éve
A steelers.hu-n megvan még.Nem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.labyGoodellnek vajon tetszett?...vassadi27Már le is szedette😛kishaszi
több mint 13 éve
Red Star
206
Gyenge ellenféllel szemben túl hamar eldőlt ez a meccs ahhoz, hogy bármiféle érdemi következtetést vonjunk le belőle. Karácsonyi ajándéknak tökéletes.Minden Steelers hívőnek, - s persze az ellenfeleinknek is - boldog, békés karácsonyt kívánok.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek, egy ajándékot ezzel a könnyed győzelemmel már kaptunk is.
több mint 13 éve
csatlakozom!Valamint szeretnék minden kedves Steelers szurkoló társamnak ÁLDOTT,BÉKÉS ÉS HIHETETLENÜL BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!!!! GO STEELERS!!!!!!Statjavítás. Több szót nem is érdemel ez a meccs.Így van!kishaszi
Drukkoljunk a Barnáknak és akkor Troynak nem kell játszania jövő héten sem, plusz Smith-nek is nyernénk egy újabb teljes hetet.Soldados
" class="embed">
több mint 13 éve
Statjavítás. Több szót nem is érdemel ez a meccs.Így van!
Drukkoljunk a Barnáknak és akkor Troynak nem kell játszania jövő héten sem, plusz Smith-nek is nyernénk egy újabb teljes hetet.Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Végre egy meccs amin nem kellett tövig rágnom a körmeim 😀
több mint 13 éve
Statjavítás. Több szót nem is érdemel ez a meccs.Drukkoljunk a Barnáknak és akkor Troynak nem kell játszania jövő héten sem, plusz Smith-nek is nyernénk egy újabb teljes hetet.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Replay Media Catcherrel letudod (sőt minden ilyen oldalról le tudod vele 😉 )Kösz, csak innen nem tudom lelopni a gépemre 😊 Meg Facebook-on menőzni se tudok 😀labyNem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.labyhttp://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Merry-Christmas-from-the-Steelers/a649647a-80f1-4d87-8f00-d38ac55c85a0vassadi27
több mint 13 éve
Kösz, csak innen nem tudom lelopni a gépemre 😊 Meg Facebook-on menőzni se tudok 😀Nem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.labyhttp://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Merry-Christmas-from-the-Steelers/a649647a-80f1-4d87-8f00-d38ac55c85a0vassadi27
több mint 13 éve
Hoke viszi a prímet. Millerék büntetnek, inkább egy rakás sittes, akik büntiből sarokba lettek állítva és énekelniük kell, hogy beszopatják a végén ppuncit😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.labyhttp://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Merry-Christmas-from-the-Steelers/a649647a-80f1-4d87-8f00-d38ac55c85a0
több mint 13 éve
Steelers.com-on fent van, gondolom ők szedették le, mert nem ők töltötték fel 😊Nem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.labyGoodellnek vajon tetszett?...vassadi27Már le is szedette😛kishaszi
több mint 13 éve
Nem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.Már le is szedette😛kishasziNéhány játékosunknak ezután meg se kell ütnie az ellenfelet, elég ha rázendít fahangján, s a némi hallással rendelkező ellenfelek ettől tökéletesen lebénulnak. Némi rizikó azért van a dologban, mert ezt könnyen minősíthetik szükségtelen keménységnek, ami az adott esetben sajnos megalapozottnak tekinthető.Red StarGoodellnek vajon tetszett?...vassadi27
több mint 13 éve
Már le is szedette😛Goodellnek vajon tetszett?...vassadi27A Steelers karácsonyi üdvözlete!Néhány játékosunknak ezután meg se kell ütnie az ellenfelet, elég ha rázendít fahangján, s a némi hallással rendelkező ellenfelek ettől tökéletesen lebénulnak. Némi rizikó azért van a dologban, mert ezt könnyen minősíthetik szükségtelen keménységnek, ami az adott esetben sajnos megalapozottnak tekinthető.Red Star
http://www.youtube.com/watch?v=rYKDfwJ0cCs
Minden Steelers hívőnek kötelezően a gyertyagyújtáskor ennek kell szólnia.polamalu
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Goodellnek vajon tetszett?...A Steelers karácsonyi üdvözlete!Néhány játékosunknak ezután meg se kell ütnie az ellenfelet, elég ha rázendít fahangján, s a némi hallással rendelkező ellenfelek ettől tökéletesen lebénulnak. Némi rizikó azért van a dologban, mert ezt könnyen minősíthetik szükségtelen keménységnek, ami az adott esetben sajnos megalapozottnak tekinthető.Red Star
Minden Steelers hívőnek kötelezően a gyertyagyújtáskor ennek kell szólnia.polamalu
több mint 13 éve
Red Star
206
A Steelers karácsonyi üdvözlete!Néhány játékosunknak ezután meg se kell ütnie az ellenfelet, elég ha rázendít fahangján, s a némi hallással rendelkező ellenfelek ettől tökéletesen lebénulnak. Némi rizikó azért van a dologban, mert ezt könnyen minősíthetik szükségtelen keménységnek, ami az adott esetben sajnos megalapozottnak tekinthető.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Az alábbi címmel jelent meg írás a Behind the Steel Curtain oldalonPregame Zone Blitz: Carolina Kitties Come To Town
Azért ez egy picit megalázó.
több mint 13 éve
Juhúú! Lesz TOP10 Steeler karácsony este az NFL Networkön. :cool: Annyit lehet már tudni, hogy Ward a 8. és Woodson a 4., ezek az nfl.com-on már megtekinthetőek.SoldadosA steelers.comon van hozzá beharangozó is.
több mint 13 éve
A Game day cikk a steelers.hu-nTélleg most a cikkhet írt kommentet olvasva: 2 nap alatt 2 Pittsburgh - Panthers meccs (és egyik se NCAA) 😀 Amúgy Battle inkább spec team playa, reméljük azért vhogy megoldjuk nélküle is.
http://steelers.hu/game-day-panthers-vs-steelers/
Ma éjjel természetesen közös élő meccsnézés az oldalon.polamalu
több mint 13 éve
Juhúú! Lesz TOP10 Steeler karácsony este az NFL Networkön. :cool: Annyit lehet már tudni, hogy Ward a 8. és Woodson a 4., ezek az nfl.com-on már megtekinthetőek.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A turnover diff. az nagyon durva stat Polamaluval kapcsolatban...A W-L se semmi természetesen 😊
Estére gyúrok már, leszek én is ha minden igaz 😊