Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rízzsel az a baj, hogy nagyon erős lábon, és nagyon lenn van a súlypontja nem könnyű felborítani sajnos :S
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
Troy is jó párszor lecsúszott már a kis gyöksziről....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
eccő má kéne fognunk a kisrizsibizsit, hogy tuggya a leckétsutianap
háttö, Rice addig nem jelentett gondot, amíg volt McGahee, érdekes, hogy ahogy Mc eltűnt, Rizs átvette a Steelers-killer attitűdöt.kishaszi
de jött nekik Liiics, azt takaritanánk, csak ekapnák mán, de nem tom ki tud nálunk bokamagasságban beblokkolni, na majd Pola 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
eccő má kéne fognunk a kisrizsibizsit, hogy tuggya a leckétsutianap
háttö, Rice addig nem jelentett gondot, amíg volt McGahee, érdekes, hogy ahogy Mc eltűnt, Rizs átvette a Steelers-killer attitűdöt.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 835 — capitaine du château de Vienne 1487
eccő má kéne fognunk a kisrizsibizsit, hogy tuggya a leckét

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ja, ezt a nagyarc-fórt elbuktuk, de ez a Ravens offense egy kalap szar. Ezt a Jets-meccsük óta mondom és azóta akárhányszor láttam őket (minden meccsüket megnéztem 😊), csak megerősített ebben. Egyszerűen értékelhetetlen, Ray Rice és más semmi. Amelyik csapat ezt nem képes kezelni, az nem jó csapat. Részemről ennyi.

Viszont a liga legjobb D-je sztem jelenleg Baltimore-ban van, s ez az ő nagy sanszuk. De ha BB-ék nem szórnak el 1-nél több labdát, akkor nyerünk, mert a Ravens O-val nem képes nyerni egyetlen meccset sem, még a legkönnyebb ellenféllel szemben sem.Soldados
Nekünk ezzel gondunk szokott lenni...kishaszi
egy ember azért nem ver meg, ha nem adjuk el a labdát.Soldados
No igen, ha TO-ban jobbak vagyunk, akkor még ált. mi nevettünk a végén.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ja, ezt a nagyarc-fórt elbuktuk, de ez a Ravens offense egy kalap szar. Ezt a Jets-meccsük óta mondom és azóta akárhányszor láttam őket (minden meccsüket megnéztem 😊), csak megerősített ebben. Egyszerűen értékelhetetlen, Ray Rice és más semmi. Amelyik csapat ezt nem képes kezelni, az nem jó csapat. Részemről ennyi.

Viszont a liga legjobb D-je sztem jelenleg Baltimore-ban van, s ez az ő nagy sanszuk. De ha BB-ék nem szórnak el 1-nél több labdát, akkor nyerünk, mert a Ravens O-val nem képes nyerni egyetlen meccset sem, még a legkönnyebb ellenféllel szemben sem.Soldados
Nekünk ezzel gondunk szokott lenni...kishaszi
egy ember azért nem ver meg, ha nem adjuk el a labdát.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve

Nekünk ezzel gondunk szokott lenni...

több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
(minden meccsüket megnéztem 😊)Soldados
Még a végén átpártolsz 😀

Amúgy sajnos igaz amit leírsz... az O kevés... de a pofon talán jókor jött...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kikapot a Ravens sa la la la la
E.A.P után egy picit beleköltve.
"S ahogy guggolt zordon ében méltóságu tollmezében,
Gyászos kedvem mosolygóra váltotta a vén madár -
S szóltam: "Bár meg vagy te nyesve, jól tudom, nem vagy te beste,
Zord holló vagy, ős nemes te, éji part küld, vad határ,
Mondd, mily néven tisztel ott lenn a plútói mély, vad ár?"
(S bizony kérdtem tőle, nagy madár győzni fogtok tán?)
S szólt a Holló: "Soha már."polamalu
Ennek most annyira nem örülök (dehogynem). Így most biztosan nem nagy arccal jönnek hozzánk.vontod

Viszont a liga legjobb D-je sztem jelenleg Baltimore-ban van, s ez az ő nagy sanszuk. De ha BB-ék nem szórnak el 1-nél több labdát, akkor nyerünk, mert a Ravens O-val nem képes nyerni egyetlen meccset sem, még a legkönnyebb ellenféllel szemben sem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
S szólt a Holló: "Soha már."polamalu
Ennek most annyira nem örülök (dehogynem). Így most biztosan nem nagy arccal jönnek hozzánk.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
:/ Nem marad más, kecsöpföldén kell bebiztosítani az AFC North első helyét ellenetek... 😀

Amúgy igaz a régi mondás, legalább közepes O kell, egy top5 D-hez, akkor nem állít meg senki...
Nos a közepes O-nk még hiányzik 😐

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 273 — 毎日何かを学ぶ
S szólt a Holló: "Soha már."
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Meccsről még egy pár szót:
hétről-hétre fikázva van a playhívás, most szerintem korrekt volt, végre észrevették hogy felesleges a meccs azon szakaszában - yardért futni ha "megy" a passzjáték.

Ike néha nem tudta hogy hol jár, mondjuk Fitz ellen kevesen tudják.
Millert meg jó lenne többször használni, mert most is nagyon működött.

több mint 14 éve
tenorx 14 184 — fő libsi
Igazából a 2 DE poszton megvagyunk, 1 ILB és 1 OLB is fix, a többi hiányzik 😀
Nagyon kellene új NTt hozni, egy fiatal és jó ILBt, meg az egyik OLB megmutathatná mit tud.
S poszton Polamalu még elvan egy darabig, Clark is, de oda majd 2-3 éven belül kell valaki.
CB poszt meg: hát ki tudja, Curtis Browntól sokat várok, majd meglátjuk mi lesz.

Nem látom olyan pesszimistán a jövőt, Ziggy + Heyward kurva stabil falat fognak alkotni, ha lesz melléjük még egy fasza NT 😊
több mint 14 éve
sajnos az a védelem amit sztíl körtéjn 2.0 nak neveztünk már a multé, és egyre inkább azt gondolom, h a DL volt a kulcs (Aaron) és a fiatalok még nem tudják úgy lefoglalni az olt, annyi lyukat betömni, ezért lehet ellenünk futni, több embert tud blokkolni az O fal,ahogy azt Soldi is írta.

Ha Mendy formája ne mjavul szerintem érdemes lenne több cipelést adni a redmannak!?savanyucukor
Magam is így látom. A Steel Curtain 2.0 élt 2004-2010. Gyönyörű volt, nem volt párja a világon.

Aaron Smith, Hampton, Keisel, Hoke, Harrison, Farrior, Foote, Timmons, Woodley, Porter, Ike, B-Mac, Gay, Troy, Hope, Clark (+von Oelhoffen, Haggans) No és persze CoachDad!

Köszönjük!

(De innen már csak lefelé vezet az út ahogy én látom, s Aaron IR-e/visszavonulása jelenti ennek első lépcsőjét, s majd sorra követik a többiek a 2 fiatalt (Woodley, Timmons) leszámítva 😕) Egy korszak lezárult...

De ahogy sokan (többek között Keisel és Ziggy) mondták, ezt az évet Smith-nek ajánlják, érte küzdenek! Hát hajrá! Go Steelers!

több mint 14 éve
több mint 14 éve
Ez egy kis aranyos papírkivágós.
http://cubeecraft-collect.deviantart.com/gallery/?set=28093611&offset=48
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sajnos az a védelem amit sztíl körtéjn 2.0 nak neveztünk már a multé, és egyre inkább azt gondolom, h a DL volt a kulcs (Aaron) és a fiatalok még nem tudják úgy lefoglalni az olt, annyi lyukat betömni, ezért lehet ellenünk futni, több embert tud blokkolni az O fal,ahogy azt Soldi is írta.

Ha Mendy formája ne mjavul szerintem érdemes lenne több cipelést adni a redmannak!?
több mint 14 éve
Persze, ez a TOP4 Defense stat csak azért van, mert az AFC North a 2 leggyengébb csoporttal játszik keresztbe (AFC South és NFC West), de akkor is jó látvány. Mellesleg továbbra is tartom, hogy a mi Defense-ünk nemhogy TOP3-ban nincs, de maximum erős átlagos jelenleg.

Mendynek még 2012-re van szerződése.Soldados
Igen, átlagos max. Ingadozó teljesítmény. Van, hogy roló le, van, hogy átmennek rajtunk, mint kés a vajon. Minden meccsen tendenciózusan, egy elit védelmen csak néha találni ilyen fogást.

több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
http://burghshirts.bigcartel.com/product/speedy-gonewallace

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Futtában egy pár gondolat.
http://steelers.hu/menekuljon-ki-merre-lat-vedett-madarat-lottunk-az-ejjel/
több mint 14 éve
Most néztem, nemcsak engedett yardokban a legjobb az AFC North. 😊

A Steelers kapta a legtöbb pontot a divízióban, de az AFC-ben minden más csapatnál így is kevesebbet. 😀 😀

(Persze azért vagyunk utolsók a csoportban, mert mi több meccset játszottunk a másik háromnál, meg azért az AFC North a legjobb, mert iszonyat hurka az egész csoport schedule-je, de akkor is vicces és tetszik. 😊) amúgy az NFC-ből is csak 2 csapat van, amely kevesebb pontot kapott, mint mi. 😊

több mint 14 éve
Persze, ez a TOP4 Defense stat csak azért van, mert az AFC North a 2 leggyengébb csoporttal játszik keresztbe (AFC South és NFC West), de akkor is jó látvány. Mellesleg továbbra is tartom, hogy a mi Defense-ünk nemhogy TOP3-ban nincs, de maximum erős átlagos jelenleg.

Mendynek még 2012-re van szerződése.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mendynek meddig van szerződése?