Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
bódog karácsonyt belétek, én ugyis februárba ünnepelem majd :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Boldog bejlglit mindenkinek! 😀
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Megkérdezték Wallacetól, hogy mi a francért ugranak rá 4en Hamtponra, és mit csinálnak 😀 Erre a válasz: Próbálják lehúzni a cipőjét, de ezt minden héten eljátszák. WTF? 😀
Amúgy nagyon durva, ahogy 4 ember próbálja lefogni Caseyt 😀tenorx
Pedig nem szegények, vehetnének rendes kábítószert, de a függőség nagy úr, és ők a megfelelő lábszagot bírják csak. De azért bármit! :cool:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Azt a nevezetes play-t újravizsgálva Mendenhall Jets elleni futott yardjainak számát a liga hivatalosan 100-ról 99-re redukálta. No komment. 😊
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
sérültek?
Moore, Mundy, Mendenhall???

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 130 — 毎日何かを学ぶ
Megkérdezték Wallacetól, hogy mi a francért ugranak rá 4en Hamtponra, és mit csinálnak 😀 Erre a válasz: Próbálják lehúzni a cipőjét, de ezt minden héten eljátszák. WTF? 😀
Amúgy nagyon durva, ahogy 4 ember próbálja lefogni Caseyt 😀tenorx
Engem ez a hazai disznóvágásokra emlékeztet 😀
több mint 14 éve
Nem láttam a meccset, de az eredmény és az összefoglaló alapján sima W. Statisztikajavító meccs, ahogy megmondtam. 😊 Különösen a secondary-re vagyok büszke, Troy nélkül mindössze 72 passzolt yardot engedni az ellenfélnek (még ha az a liga egyik leggyengébb offense-ével is "büszkélkedhet"), nem rossz - de legfőképpen statisztikajavítás, ami ebben a mutatóban ránk is fért. 😉 Nagyon én se mennék bele a további részletekbe, mert egy ilyen meccs után nem igazán van miről beszélni. Én is remélem (bár nem hiszem), hogy a Browns vasárnap meglepi a Ravens-t, de ha ez nem is jön össze, az alapszakasz utolsó fordulójában még mindig a saját kezünkben lesz a sorsunk. 😉

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ÉN IS MINDENKINEK!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Amúgy nagyon durva, ahogy 4 ember próbálja lefogni Caseyt 😀
több mint 14 éve
Boldog, Békés karácsonyt és Barnagyöztes vasárnapot kívánok minden Steelers hívőek.
több mint 14 éve
Goodellnek vajon tetszett?...vassadi27
Már le is szedette😛kishaszi
Nem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.laby
A steelers.hu-n megvan még.
több mint 14 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Gyenge ellenféllel szemben túl hamar eldőlt ez a meccs ahhoz, hogy bármiféle érdemi következtetést vonjunk le belőle. Karácsonyi ajándéknak tökéletes.
Minden Steelers hívőnek, - s persze az ellenfeleinknek is - boldog, békés karácsonyt kívánok.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 777 — Steelers fan
Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek, egy ajándékot ezzel a könnyed győzelemmel már kaptunk is.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Statjavítás. Több szót nem is érdemel ez a meccs.

Drukkoljunk a Barnáknak és akkor Troynak nem kell játszania jövő héten sem, plusz Smith-nek is nyernénk egy újabb teljes hetet.Soldados
Így van!kishaszi
csatlakozom!Valamint szeretnék minden kedves Steelers szurkoló társamnak ÁLDOTT,BÉKÉS ÉS HIHETETLENÜL BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!!!! GO STEELERS!!!!!!

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 839 — Steelers fan

Drukkoljunk a Barnáknak és akkor Troynak nem kell játszania jövő héten sem, plusz Smith-nek is nyernénk egy újabb teljes hetet.Soldados
Így van!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Végre egy meccs amin nem kellett tövig rágnom a körmeim 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Drukkoljunk a Barnáknak és akkor Troynak nem kell játszania jövő héten sem, plusz Smith-nek is nyernénk egy újabb teljes hetet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.laby
http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Merry-Christmas-from-the-Steelers/a649647a-80f1-4d87-8f00-d38ac55c85a0vassadi27
Kösz, csak innen nem tudom lelopni a gépemre 😊 Meg Facebook-on menőzni se tudok 😀laby
Replay Media Catcherrel letudod (sőt minden ilyen oldalról le tudod vele 😉 )
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Merry-Christmas-from-the-Steelers/a649647a-80f1-4d87-8f00-d38ac55c85a0vassadi27
Kösz, csak innen nem tudom lelopni a gépemre 😊 Meg Facebook-on menőzni se tudok 😀

több mint 14 éve
Hoke viszi a prímet. Millerék büntetnek, inkább egy rakás sittes, akik büntiből sarokba lettek állítva és énekelniük kell, hogy beszopatják a végén ppuncit😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Merry-Christmas-from-the-Steelers/a649647a-80f1-4d87-8f00-d38ac55c85a0
több mint 14 éve
Steelers.com-on fent van, gondolom ők szedették le, mert nem ők töltötték fel 😊
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Néhány játékosunknak ezután meg se kell ütnie az ellenfelet, elég ha rázendít fahangján, s a némi hallással rendelkező ellenfelek ettől tökéletesen lebénulnak. Némi rizikó azért van a dologban, mert ezt könnyen minősíthetik szükségtelen keménységnek, ami az adott esetben sajnos megalapozottnak tekinthető.Red Star
Nem mentette le valaki??? Nagyon kéne még az a videó és nem gondoltam hogy leszedik.

több mint 14 éve
A Steelers karácsonyi üdvözlete!
http://www.youtube.com/watch?v=rYKDfwJ0cCs
Minden Steelers hívőnek kötelezően a gyertyagyújtáskor ennek kell szólnia.polamalu
Néhány játékosunknak ezután meg se kell ütnie az ellenfelet, elég ha rázendít fahangján, s a némi hallással rendelkező ellenfelek ettől tökéletesen lebénulnak. Némi rizikó azért van a dologban, mert ezt könnyen minősíthetik szükségtelen keménységnek, ami az adott esetben sajnos megalapozottnak tekinthető.Red Star
Már le is szedette😛

több mint 14 éve
Minden Steelers hívőnek kötelezően a gyertyagyújtáskor ennek kell szólnia.polamalu
Goodellnek vajon tetszett?...
több mint 14 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Néhány játékosunknak ezután meg se kell ütnie az ellenfelet, elég ha rázendít fahangján, s a némi hallással rendelkező ellenfelek ettől tökéletesen lebénulnak. Némi rizikó azért van a dologban, mert ezt könnyen minősíthetik szükségtelen keménységnek, ami az adott esetben sajnos megalapozottnak tekinthető.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.