Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=FkwWakI-kqobal kézzel birtokolja és kettőt lép vele a pályán
több mint 15 éve
Azert lett incomplete mert o nem birtokolta. Wallacenak nem dadogott es birtokolta a labdat, mert lepett vele nem is egyet. Masreszt extrem esetben sincs olyan butasag mint amit te irtal. 2 labod legyen bent es birtokold a labdat, ez Wallace eseteben megvolt, utana kivertek a kezebol ezert az fumble ha nem lepett ki elotte alapbol.Vicces lenne a te extrem eseted hogy 51 yardot fut a labdaval es incomplete passz lenne a vege 😊
több mint 15 éve
Azert lett incomplete mert o nem birtokolta. Wallacenak nem dadogott es birtokolta a labdat, mert lepett vele nem is egyet. Masreszt extrem esetben sincs olyan butasag mint amit te irtal. 2 labod legyen bent es birtokold a labdat, ez Wallace eseteben megvolt, utana kivertek a kezebol ezert az fumble ha nem lepett ki elotte alapbol.
több mint 15 éve
extrém esetben igen, ugyanis ha jól tudom a lényeg az, hogy BIRTOKOLD a labdát és mind két lábad a pályán belül legyen. na most Wallace szerintem (és ebben még senki nem cáfolt a személyeskedésen kívül), a combja/hasa (nem elékszem pontosan) és a keze között dadogott, és így lépett vele 4et, majd jött a contact és elejtette.ugyan meséljétek már el, hogy a ward TD előtti elkapásánál mikor kontrollálta a labdát ? az hogy lépett négyet keveseket érdekel, az első kontaktnál elejtette, nekem ez nem elkapás. a második elkapása egyértelműen földetért, jól látható votl a felvételen.Akkor a te szabalyod szerint hiaba lep vele 4-et ugy hogy birtokolja, az elso utkozesnel elejti akkor az incomplete. Egy kerdes ha valaki elkap egy lasztit es utkozes nelkul fut 50 yardot utana elso utkozesre kiutik a kezebol az nem fumble hanem incomplete pass ugye?
lehet engem vitaképtelennek nyilvánítani de érvet egyelőre nem láttam tőletek, pedig nyitott vagyok a céfolatokra.
Helm: elnézést a nem megfelelő terminus technicus-ért, sztem aki akrja érti.gabtsi
Kicsit tuloztam a peldaval csak te ezt irtad.laby
példának okáért amikor Collie-t leütötték az eagles ellen pont ugyanez történt, csak ő ott két kézzel fogta a labdát jött a contact elejtette és incomplete passzt ítéltek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Ha kiütik a kezéből a bogyót, akkor az fumbli, Az adott szituban elvileg az lenne csak kérdéses, hogy ha kipotyog a pályáról, akkor kié a bogyó? mert aki kiüti, elvileg az ér hozzá utsónak, de akitől kiütik, az a kiütés pillanatában még érinti a labdát... Ezeket az eseteket általában úgy ítélik meg, hogy akié a labda volt, az ért hozzá utoljára... segítik a támadást.
Holott szerintem - és ilyenből már mi is kaptunk vissza bogyót több meccsen - ilyenkor a védő effortját kellene díjazni.
Amúgy meg teljesen lényegtelen. Ott azt ítélték, szvsz nem ezen múlt a bengals meccse.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 15 éve
ugyan meséljétek már el, hogy a ward TD előtti elkapásánál mikor kontrollálta a labdát ? az hogy lépett négyet keveseket érdekel, az első kontaktnál elejtette, nekem ez nem elkapás. a második elkapása egyértelműen földetért, jól látható votl a felvételen.Akkor a te szabalyod szerint hiaba lep vele 4-et ugy hogy birtokolja, az elso utkozesnel elejti akkor az incomplete. Egy kerdes ha valaki elkap egy lasztit es utkozes nelkul fut 50 yardot utana elso utkozesre kiutik a kezebol az nem fumble hanem incomplete pass ugye?
lehet engem vitaképtelennek nyilvánítani de érvet egyelőre nem láttam tőletek, pedig nyitott vagyok a céfolatokra.
Helm: elnézést a nem megfelelő terminus technicus-ért, sztem aki akrja érti.gabtsi
Kicsit tuloztam a peldaval csak te ezt irtad.
több mint 15 éve
Bár csak a 3. negyed végéig néztem, de szerintem annyira nem volt rossz a csapat. Az O-fal tömeges kidőlése nyilván nem tett jót, de ez a Bengals se annyira rossz, mint sokan beharangozzátok, csak nem sok minden jön nekik össze 😀Ami tetszett:
Wallace - legjobb pickünk már egy ideje, nagyon nagyon bevált
Mendenhall - végre úgy tűnik, hogy idén bizonyítja, hogy megérte őt húzni az első körben
ARE - Már ezért megérte visszahozni 😀
Woodley - jönnek a sackek újra 😀
Taylor - nagyon jól játszik idén, Ochot is faszául lefogta, bár az is lehet, hogy Ochonak nem megy szimplán idén
Egyébként még ma letöltöm, és újranézem, Hoodra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit művelt.
több mint 15 éve
ugyan meséljétek már el, hogy a ward TD előtti elkapásánál mikor kontrollálta a labdát ? az hogy lépett négyet keveseket érdekel, az első kontaktnál elejtette, nekem ez nem elkapás. a második elkapása egyértelműen földetért, jól látható votl a felvételen.lehet engem vitaképtelennek nyilvánítani de érvet egyelőre nem láttam tőletek, pedig nyitott vagyok a céfolatokra.
Helm: elnézést a nem megfelelő terminus technicus-ért, sztem aki akrja érti.
több mint 15 éve
Csak az én csőrömet bassza amit gabtsi mostanában a csapattal szembe hsz címén böfög?aki Wallace "nem létező elkapásáról" beszél, az vitaképtelen.
Hogy tudsz ember egy csapatot jobban utálni, mint szeretni a sajátodat?!Chrisdol
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 15 éve
Gabtsi!Futás elleni védekezés,
Mi az a "rush D"?
Kösz üdv
HHelmut Zimmer
ÜDv. kisH
😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Csak az én csőrömet bassza amit gabtsi mostanában a csapattal szembe hsz címén böfög?Szerintem ezzel itt ne foglalkozzunk!
Hogy tudsz ember egy csapatot jobban utálni, mint szeretni a sajátodat?!Chrisdol
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Hamptonra bedobni a zászlót Roughing the Passer címszó alatt... egy kicsit szőrösszívűnek éreztem 😊 . Csak azért a mosoly, mert nyertünk 😊 .
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csak az én csőrömet bassza amit gabtsi mostanában a csapattal szembe hsz címén böfög?Hogy tudsz ember egy csapatot jobban utálni, mint szeretni a sajátodat?!
több mint 15 éve
Ez nagyon kevés...Az O elfelejtette a 1st down definícióját
több mint 15 éve
a világ szégyene lett volna ha ezt a nulla Bengalst nem verjük meg.azért ilyen bírói segítséget, mint amit negyedikben kaptak...elképesztő.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 15 éve
Túlértékeled az engedett pontot védelemügyileg. yard, yard/play, harmadik kísérletek, red zone, esetleg szerzett labdák mutatják egy védelem valódi erejét.Nono. Félig igaz ez. A kapott pont nálam többet nyom a latba, mint a yardok, de a TO ratio a legfontosabb szvsz. Igazából az a legnagyobb fegyvere egy védelemnek, mert a labdabirtokláson túl jelenthet baromi jó mezőnypozíciót is , valamint pontokat. Sok-sok pontot. Részemről a Saints D remek.
Nem mondom, hogy nincs nálunk jobb D, a szezon elején volt egy-két rosszabb meccsük, de az elmúlt 5 meccsünkön összesen beszedett 4 TD valamit jelez.atapapa
több mint 15 éve
Biztosan lehet olyan statot találni, amiben első a NO Def. 😉A Browns ellen a D 1 TD-t kapott. És 30-10-re kikaptunk. Ja hogy Brees dobott két interceptiont hat pöttyel a kockán? Hogy az ST engedett egy 70 yardos punter futást, meg egy hatvan yardos visszahordást?
A legfontosabb statban (kapott pont) kilencedik. Az nálam nem elit. Top 10, ok.
Jan
De az Arizona ellen is ez volt a képlet: a D 1 TD-t engedett (azt is úgy, hogy az end zone előtt fubmle-t harcoltunk ki, de a labdát egy támadófalember vette fel és esett be vele az end zone-ba). És itt is jött 14 pont visszahordott interceptionből.
Túlértékeled az engedett pontot védelemügyileg. yard, yard/play, harmadik kísérletek, red zone, esetleg szerzett labdák mutatják egy védelem valódi erejét.
Nem mondom, hogy nincs nálunk jobb D, a szezon elején volt egy-két rosszabb meccsük, de az elmúlt 5 meccsünkön összesen beszedett 4 TD valamit jelez.
több mint 15 éve
Biztosan lehet olyan statot találni, amiben első a NO Def. 😉őőőMás: kicsit parázok a Cincy meccstől. Tavaly pont az ilyeneket buktuk zsinórban (KC, Browns, Raiders...) Remélem az O picit feleszmél, mert a nem pont ligaelit NO D ellen 10 pont az nem egy nagy parádé. Értem, hogy felszívták magukat ellenünk, meg minden... de ennyi erővel bárki felszívhatja magát, akár a Cincy D is.JanAzt verd ki szerintem gyorsan a fejedből, hogy a NO-i védelem nem ligaelit. Szokol
http://www.nfl.com/stats/categorystats?tabSeq=2&defensiveStatisticCategory=TEAM_PASSING&conference=ALL&role=OPP&season=2010&seasonType=REG&d-447263-s=PASSING_NET_YARDS_GAME_AVG&d-447263-o=1&d-447263-n=1Gyurma Pappa
A legfontosabb statban (kapott pont) kilencedik. Az nálam nem elit. Top 10, ok.
De nem azt szántam lényegi kérdésnek, hogy a NO D elit vagy sem, hanem hogy 10 felírt pont valszeg senki ellen nem lesz elég, a Cincy ellen sem.
több mint 15 éve
kiszereti, na kiszereti a cicafasirtot??ocsó!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Ez a kincstári optimizmus, csak igazad is legyen 😀The terrible towelKincstári optimizmus lenne, ha egy jámbor óhajt testesítene meg. A csapat idei küzdőszellemét látva azonban úgy vélem a lehető legszilárdabban a realitások talaján állok.
Mellesleg nem értek egyet azzal a hurráoptimizmussal, hogy túl vagyunk a nehezén, most már többnyire könnyebb meccsek jönnek. Az ilyen felfogás hamis biztonságérzetbe ringat, mentálisan pusztító hatású.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 15 éve
teljesen alap 😊 ezért szeretjük nagyon a steelerst és a szurkolóit.
több mint 15 éve
Ha győzünk ... az elsősorban nem azért lesz, mert mi vagyunk a jobbak, hanem azért, mert mi jobban akarjuk a győzelmet!Red StarJaj de nem szeretem az ilyet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Ez a kincstári optimizmus, csak igazad is legyen 😀
több mint 15 éve
Ha valaki könnyű meccsre számít azért, mert a hindusztániak huzamosabb ideje a gyengélkedőn heverésznek, akkor az álomvilágban él. Természetesen behúzzuk a mérkőzést, de azzal azért alapból legyen tisztában mindenki, hogy a kóbor macskák vadul karmolnak, könnyen kisiklanak a szorításból, és fájdalmas sérüléseket tudnak okozni. Nem számít a papírforma, mert az NFL-ben az csak arra való, hogy legyen mit borogatni. Az sem számít, hogy jelenleg mi vagyunk a jobbak, mert minden csapatban azért dolgoznak az edzők, hogy gyengeségeikből erényt kovácsoljanak. Ha győzünk - már pedig győzünk! - az elsősorban nem azért lesz, mert mi vagyunk a jobbak, hanem azért, mert mi jobban akarjuk a győzelmet!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.