Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Az előzőhöz, Bengals meccs jeleneteket érdemes megnézni:1st QTR: 10:23, 9:16 felfelé blokkok
2:50-nél BB sackbe fut, oldal helyett
1:33 old school OL munka
2nd QTR:
13:16 - jó protection
7:27- micsinász báttya
4:00 bevárom a nyomást, jobbra nobody
3:13 rossz falmunka ellenére BB megoldja check downnal
1:13- jó blokkok, RB a flatben, majd a shovel TD
3rd QTR:
negyed eleje miazanyám playcalling 8:00
3rd&4 7:58 minimális nyomás a dobókéz oldalról, 7:57 2 yardot fellép Ben a zsebben, 7:55 odadobja az első védőnek
6:12 - jó a fal, 10+ yardos passz
4:35 - RT hőre lágyul, de nincs közel az end, viszont overthrow
4:31 - zseb tart 2-3 mp-ig, halálfaszára dob
1:33 - endzonunkból dob BB, 2&8-ra, 5 yardra nincs védő, majdnem int, mert McCloudnak magas
1:27- van nyomás, de yo pass Deadpoolnak,mert tiszta célpont, nincs takarás
1:00 - gyors ütempassz, Wash mögé
4th QTR:
(15:00 3&5 - óriási játék, ez heroball volt, mert az Ól omlott,Moore kibillent)
14:36- LT félig verve, de BB még 10 yarddal a LOS mögött, így nullás CD Harrisnek
13:20 - jó prot, iso játék CP-lal, first down
12:26- jobb kéznél mindenki takarít, balról RB besegít, jó passz, fumble mázli
11:52 - 3&1, jó a fal, van zseb, minek a hosszú - hülye playcall, de DPI
11:46 - balról megint pressure, jobb oldal oké, sietős TE passz, de magas
11:13 - 3&2, hátrálunk, h quick out jöjjön FD-ért
10:16- 1st&goal catastrophe, mindkét OT verve
9:35 - hard counttal beugrasztjuk magunk Moore
9:34-9:33 - jó prot, de Checkdownra futja
8:52 - 3rd&goal- underneath nagyon kreatív 5 yardért = FG
6:22 - 2 TD kéne, veszett fejsze Washnak hosszúpassz, túldobva
6:10 - jó védelem, White fdown
5:53 - döglöttkacsa CP-nek, de jó
4:57 - wow BB még tud!
4:29 - 10 yardig megy NH
3:55 - jobbra léphetne a paraszt, mert nincs se bástya, se futó, inkább mattoltatja magát
3:19 3rd&10- balra lefelé kiléphetsz pöcók, vagyis Pocak, Ebron fullaggy meg
utána idöt kérünk egy brainstorming erejéig, mindenki fújol, kérem kapcsolja ki
több mint 3 éve
Spy
2 337
Mindezt két mécsesből...Azért ne csináljunk már úgy, mintha egy Packers OL olyan csúcsszuper lenne, aztán mégis egészen szépen elkaristolnak, mert. szisztéma sokszor sokkal fontosabb az egyéneknél.Én azt látom, hogy az OL állandóan proaktívan tolja fel a zsebet, tisztítja a kilátást, fogja mindenki a point of attacket időben, Ben pedig áll és vár.
Nem az OL emberekkel van gond, hanem az OL edzőkkel már egészen Munchak óta. Hogy miért nem tudunk olyan edzőt találni, aki hozzá tud tenni érdemben nem tudom, de egy Villanueva-Foster páros sem volt túl jó, aztán Munchak elmondta mit kellene tenniük.
Szóval nem hiszem, hogy Harrissel van a gond, hanem a stáb nem talál megfelelő embert erre a fontos posztra. Lényegében nem volt kihagyhatatlan falember a drafton, aki mindenképp kellett volna ott, ahol Harris jött.
Klaci79
Két meccses a mintám, de nem reagáló falunk van, mint Pouncey-éknál, hanem az esetek többségében Greenék ütnek először, ők kezdeményezik a kibillentést. Green, Dotson és Moore biztos ezt csinálja, a Vegas ellen Turnernél is láttam, Chucks helyén Haegtől is.
Olyan mintha mást játszana a fal és a QB, mintha az OL már a Canada felítást csinálná, Ben meg a régi szoftvert futtatja.
Az előbb betett tweet-et állítsd meg 3, 4 és 5 mp-nél...
Bengals meccsen 15-ig számoltam - mert nem hittem a szememnek - hogy a fal oldalkimozgásokhoz hagyott helyet BB-nek, 5 yardra nincs védő, a QB mégis árnyékban marad. Na ehhez kéne mozgékonyság.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Azért ne csináljunk már úgy, mintha egy Packers OL olyan csúcsszuper lenne, aztán mégis egészen szépen elkaristolnak, mert. szisztéma sokszor sokkal fontosabb az egyéneknél.Én azt látom, hogy az OL állandóan proaktívan tolja fel a zsebet, tisztítja a kilátást, fogja mindenki a point of attacket időben, Ben pedig áll és vár.
Nem az OL emberekkel van gond, hanem az OL edzőkkel már egészen Munchak óta. Hogy miért nem tudunk olyan edzőt találni, aki hozzá tud tenni érdemben nem tudom, de egy Villanueva-Foster páros sem volt túl jó, aztán Munchak elmondta mit kellene tenniük.
Szóval nem hiszem, hogy Harrissel van a gond, hanem a stáb nem talál megfelelő embert erre a fontos posztra. Lényegében nem volt kihagyhatatlan falember a drafton, aki mindenképp kellett volna ott, ahol Harris jött.
Klaci79
Két meccses a mintám, de nem reagáló falunk van, mint Pouncey-éknál, hanem az esetek többségében Greenék ütnek először, ők kezdeményezik a kibillentést. Green, Dotson és Moore biztos ezt csinálja, a Vegas ellen Turnernél is láttam, Chucks helyén Haegtől is.
Olyan mintha mást játszana a fal és a QB, mintha az OL már a Canada felítást csinálná, Ben meg a régi szoftvert futtatja.
Az előbb betett tweet-et állítsd meg 3, 4 és 5 mp-nél...
Bengals meccsen 15-ig számoltam - mert nem hittem a szememnek - hogy a fal oldalkimozgásokhoz hagyott helyet BB-nek, 5 yardra nincs védő, a QB mégis árnyékban marad. Na ehhez kéne mozgékonyság.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Sokat mondo videó, Big Ben remek helyzetfelismeréséről...TD helyett incIs that JuJu breaking open late on the deep post??? https://t.co/N8rfTBCgyi
— Ahmad (@bigarashad) September 28, 2021
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Azért ne csináljunk már úgy, mintha egy Packers OL olyan csúcsszuper lenne, aztán mégis egészen szépen elkaristolnak, mert. szisztéma sokszor sokkal fontosabb az egyéneknél.Nem az OL emberekkel van gond, hanem az OL edzőkkel már egészen Munchak óta. Hogy miért nem tudunk olyan edzőt találni, aki hozzá tud tenni érdemben nem tudom, de egy Villanueva-Foster páros sem volt túl jó, aztán Munchak elmondta mit kellene tenniük.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én azért nem vagyok benne biztos, hogy Haskinsnek nem lennének hero meccsei, de akár olyanok, ahol a futásaival és a check downnal elég lenne a teljesítmény, ha a D teljes arzenálon van. Szóval az, hogy egy Haskins-szel biztosan csak L lenne Én nem mondanám ki. Washinghtonban bedobták a mély vízbe, egy olyan gameplane-nel, ami egy elit QB-nak talán jó lett volna. Az ő éretlenségével ott tuti volt a bukta. Az előszezonban Én azt láttam, hogy próbálták a game manager QB ösztönt felépíteni neki és amikor ezt játszotta, akkor nem volt rossz és ne feledjük, hogy soha nem láttuk a first team O-val. Ráadásul neki az atletikus fal még jól is áll, mert folyamatosak lehetnének a boot legek, ahol Green és Moore és pusztíthat szépen sebességből. (és nem erőből)Ő helyi kölyök volt Washingtonban, gazdag sztár lett ugyanabban a (nemtúljó) közegben, amiben felnőtt. Neki már az áldás volt, hogy elkerült onnan. Jó helyre került, mi türelmesek vagyunk, bár ő perifériáról érkezett. De ha van benne valami abból, amit láttak benne, ha mentálisan összerakják, kijöhet belőle, egy jó QB2-re vagy stopgap QB szerepre elég lehet.
Én csak azt szeretném, hogy az ami most van, abból ne lássunk többet, mert még egy meccs és nem lesz elkapó és Harris is otthagyja a fogát....ha még Ben túl is éli az ügyet.
Klemó
több mint 3 éve
Én azért nem vagyok benne biztos, hogy Haskinsnek nem lennének hero meccsei, de akár olyanok, ahol a futásaival és a check downnal elég lenne a teljesítmény, ha a D teljes arzenálon van. Szóval az, hogy egy Haskins-szel biztosan csak L lenne Én nem mondanám ki. Washinghtonban bedobták a mély vízbe, egy olyan gameplane-nel, ami egy elit QB-nak talán jó lett volna. Az ő éretlenségével ott tuti volt a bukta. Az előszezonban Én azt láttam, hogy próbálták a game manager QB ösztönt felépíteni neki és amikor ezt játszotta, akkor nem volt rossz és ne feledjük, hogy soha nem láttuk a first team O-val. Ráadásul neki az atletikus fal még jól is áll, mert folyamatosak lehetnének a boot legek, ahol Green és Moore és pusztíthat szépen sebességből. (és nem erőből)Meg amúgy ha csak L lesz az se sokkal rosszabb projekció, mint amire most várunk.
Én csak azt szeretném, hogy az ami most van, abból ne lássunk többet, mert még egy meccs és nem lesz elkapó és Harris is otthagyja a fogát....ha még Ben túl is éli az ügyet.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Én azért nem vagyok benne biztos, hogy Haskinsnek nem lennének hero meccsei, de akár olyanok, ahol a futásaival és a check downnal elég lenne a teljesítmény, ha a D teljes arzenálon van. Szóval az, hogy egy Haskins-szel biztosan csak L lenne Én nem mondanám ki. Washinghtonban bedobták a mély vízbe, egy olyan gameplane-nel, ami egy elit QB-nak talán jó lett volna. Az ő éretlenségével ott tuti volt a bukta. Az előszezonban Én azt láttam, hogy próbálták a game manager QB ösztönt felépíteni neki és amikor ezt játszotta, akkor nem volt rossz és ne feledjük, hogy soha nem láttuk a first team O-val. Ráadásul neki az atletikus fal még jól is áll, mert folyamatosak lehetnének a boot legek, ahol Green és Moore és pusztíthat szépen sebességből. (és nem erőből)Én csak azt szeretném, hogy az ami most van, abból ne lássunk többet, mert még egy meccs és nem lesz elkapó és Harris is otthagyja a fogát....ha még Ben túl is éli az ügyet.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Egyszer eljön az az ínség, hogy le kell vágni a szent teheneinket.Jót nevettem a Cam igazoláson. Hát ha valaminek nincs értelme, akkor ennek. Sehova nem vinne. Ha szar, akkor azért, ha korrekt, akkor meg azért. (minek a draft pozíciót rontani) Annak esélye ugyanis, hogy majd most nálunk nagyon jó lesz és beválik 33 évesen, mikor szétverette magát 10 éve csekély az esély.Végül is,ja.Ezzel a két QB-val fix a top 5 draft cetli,max. Tomlin lesz egy kicsit morcos,hogy oda a nem negatív szezonos mérlege.
Akkor már Haskins és Rudi kapja meg a lehetőséget és a hibázási lehetőséget és ezzel le is tisztáznánk azt, hogy ki lenne az aki alkalams lenne backup QB-nak az átmeneti időszakra. Ezen felül Haskins kapcsán legalább lábon lenne egy fegyverünk a checkdown mellett. Mert lássuk be, ha ránézünk Ben lőlapjára, akkor 80%-90% a sikeres passzoknak check down és semmi más.
Rudinál rá lehetne menni az ütempasszokra és a távoli bombákra, így egy picit meg lehetne "mozgatni" a védelmet. Az persze tudjuk és ismerjük, hogy szemernyit nem érzi a nyomást és lábon borzalmas, de egy jó gameplane-nel lehetne kímélni az elkapókat, mert amit kapnak/kaptak 3 meccsen keresztül a hugy hívások és Ben miatt az elképesztő. (ez mindenkire igaz, nagyjából mindenkit szétvertek annyi volt az esetlen kórház passz, vagy a check down, ahol távolról 3-4 playa támadja az RB/WR-t, így borítékolható a nagy ütközés)
Klemó
JoeyPorter
több mint 3 éve
JoeyPorter
2 630
Jót nevettem a Cam igazoláson. Hát ha valaminek nincs értelme, akkor ennek. Sehova nem vinne. Ha szar, akkor azért, ha korrekt, akkor meg azért. (minek a draft pozíciót rontani) Annak esélye ugyanis, hogy majd most nálunk nagyon jó lesz és beválik 33 évesen, mikor szétverette magát 10 éve csekély az esély.Végül is,ja.Ezzel a két QB-val fix a top 5 draft cetli,max. Tomlin lesz egy kicsit morcos,hogy oda a nem negatív szezonos mérlege.
Akkor már Haskins és Rudi kapja meg a lehetőséget és a hibázási lehetőséget és ezzel le is tisztáznánk azt, hogy ki lenne az aki alkalams lenne backup QB-nak az átmeneti időszakra. Ezen felül Haskins kapcsán legalább lábon lenne egy fegyverünk a checkdown mellett. Mert lássuk be, ha ránézünk Ben lőlapjára, akkor 80%-90% a sikeres passzoknak check down és semmi más.
Rudinál rá lehetne menni az ütempasszokra és a távoli bombákra, így egy picit meg lehetne "mozgatni" a védelmet. Az persze tudjuk és ismerjük, hogy szemernyit nem érzi a nyomást és lábon borzalmas, de egy jó gameplane-nel lehetne kímélni az elkapókat, mert amit kapnak/kaptak 3 meccsen keresztül a hugy hívások és Ben miatt az elképesztő. (ez mindenkire igaz, nagyjából mindenkit szétvertek annyi volt az esetlen kórház passz, vagy a check down, ahol távolról 3-4 playa támadja az RB/WR-t, így borítékolható a nagy ütközés)
Klemó
több mint 3 éve
Jó, hát ha ravens szurkoló lennék én is szeretném Cam et a stelersbe esetleg Kaep et. De Ocho is beugrana akár CB nek is sztem.😊
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Jót nevettem a Cam igazoláson. Hát ha valaminek nincs értelme, akkor ennek. Sehova nem vinne. Ha szar, akkor azért, ha korrekt, akkor meg azért. (minek a draft pozíciót rontani) Annak esélye ugyanis, hogy majd most nálunk nagyon jó lesz és beválik 33 évesen, mikor szétverette magát 10 éve csekély az esély.Akkor már Haskins és Rudi kapja meg a lehetőséget és a hibázási lehetőséget és ezzel le is tisztáznánk azt, hogy ki lenne az aki alkalams lenne backup QB-nak az átmeneti időszakra. Ezen felül Haskins kapcsán legalább lábon lenne egy fegyverünk a checkdown mellett. Mert lássuk be, ha ránézünk Ben lőlapjára, akkor 80%-90% a sikeres passzoknak check down és semmi más.
Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Azzal bejjebb lennénk? Ezt megteszi bármelyik backup is ócsóbbé. A jövőhöz nem visz közelebb, ide azért nem egy QB kell csak szerintem. Akkor már próbálgassuk a csikókat, nézzük meg, tud-e fejlődni valamelyik Canada-val, tud-e Canada fejlődni bármelyikkel és tudjuk, hányadán állunk velük.cam eldobálgat 1millióért, az már nem oszt nem szoroz.azért arra most fogadni mernék, hogy vmi sérüléssel leültetitek bent.Szerintem ez a létező legnagyobb hiba lenne, nekünk ebbe a szezonba nem szabad több energiaforrást beleölnünk. Végig kell szenvedni, ki kell próbálni az újoncokat, megnézni Haskinst. A következő drafton pedig megtalálni a franchise Qb-t.
camet fel kell csípnetek és megnézni mit tud.
gedam
Szokol
gedam
Kicsit szarabbul szerepel Juju, Dió, Claypool, mindenkit kicsit könnyebb lesz megtartani,vagy menekülnek majd a süllyedő hajóról hugyészaré akár.
Vagy megnézzük mit tud Gentry QB-ban. Pat-el (csendben mindent elkap TC óta, ami elkapható) biztosan megértené magát. Egy Drama Queen-t lecserélni egy másikra, mi sem hiányzik jobban.
több mint 3 éve
gedam
5 908
cam eldobálgat 1millióért, az már nem oszt nem szoroz.azért arra most fogadni mernék, hogy vmi sérüléssel leültetitek bent.Szerintem ez a létező legnagyobb hiba lenne, nekünk ebbe a szezonba nem szabad több energiaforrást beleölnünk. Végig kell szenvedni, ki kell próbálni az újoncokat, megnézni Haskinst. A következő drafton pedig megtalálni a franchise Qb-t.
gedam
Szokol
több mint 3 éve
Jajj, hát ilyet én is tudok: ha nem sérül le Watt és a többiek, legalább 2-1-gyel állnánk. Te az OL és a CB sor miatt "sírtál", akik viszont önmagukhoz képest hozzák magukat.Nem akarok az énmegmondtam ember lenni, de amikor szezon előtt mondtam, hogy kb ez várható, meg harmadik helyért leszünk harcban, akkor le lettem hurrogva, hogy bezzeg tavaly is milyen jók voltunk, meg azok a hülye arena4-es fasz szakértők lesajnáltak minket 😀azért arra most fogadni mernék, hogy vmi sérüléssel leültetitek bent.Szerintem ez a létező legnagyobb hiba lenne, nekünk ebbe a szezonba nem szabad több energiaforrást beleölnünk. Végig kell szenvedni, ki kell próbálni az újoncokat, megnézni Haskinst. A következő drafton pedig megtalálni a franchise Qb-t.
gedam
Szokol
Ha a D nem pörög 300%on a Bills ellen most 0-3 lenne.
tenorx
több mint 3 éve
Spy
2 337
Na és a legfontosabb: mi a terv, hogy győzzük le a Packerst? 😁Felrakunk 28 pontot az első negyedben, ezzel elérve, hogy -velünk ellentétben- ne a negyedik, hanem a második negyedben adják fel.
Szokol
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Végül Tuszka maradt 53-ban, így egyelőre a Jones hype-nak is oda. Ő a PS-be került. Várható, hogy a következő mérkőzésen Watt legalább már visszatér.Sajnos futas ellen teljesen hatastalan volt es ugye - amit tudtunk - coverageben is. Tuszka gyorsabb, de maximum ennyi amiert maradhatott, de azt lattuk hovy egyik sem adott lenyeges edge teljesitmenyt.
És a héten döntés Tuitt és Banner esetében is.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Végül Tuszka maradt 53-ban, így egyelőre a Jones hype-nak is oda. Ő a PS-be került. Várható, hogy a következő mérkőzésen Watt legalább már visszatér.És a héten döntés Tuitt és Banner esetében is.
több mint 3 éve
Nem akarok az énmegmondtam ember lenni, de amikor szezon előtt mondtam, hogy kb ez várható, meg harmadik helyért leszünk harcban, akkor le lettem hurrogva, hogy bezzeg tavaly is milyen jók voltunk, meg azok a hülye arena4-es fasz szakértők lesajnáltak minket 😀azért arra most fogadni mernék, hogy vmi sérüléssel leültetitek bent.Szerintem ez a létező legnagyobb hiba lenne, nekünk ebbe a szezonba nem szabad több energiaforrást beleölnünk. Végig kell szenvedni, ki kell próbálni az újoncokat, megnézni Haskinst. A következő drafton pedig megtalálni a franchise Qb-t.
gedam
Szokol
Ha a D nem pörög 300%on a Bills ellen most 0-3 lenne.
több mint 3 éve
Na és a legfontosabb: mi a terv, hogy győzzük le a Packerst? 😁m.youtube.com/watch?v=-50H8R0uWlQ
Szokol
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Na és a legfontosabb: mi a terv, hogy győzzük le a Packerst? 😁
több mint 3 éve
azért arra most fogadni mernék, hogy vmi sérüléssel leültetitek bent.Szerintem ez a létező legnagyobb hiba lenne, nekünk ebbe a szezonba nem szabad több energiaforrást beleölnünk. Végig kell szenvedni, ki kell próbálni az újoncokat, megnézni Haskinst. A következő drafton pedig megtalálni a franchise Qb-t.
gedam
több mint 3 éve
gedam
5 908
“Cam Newton can’t run anymore and his arm strength isn’t what it used to be.”
— The 4 Man Rush (@4ourmanrush) September 26, 2021
Meanwhile, elsewhere in the NFLpic.twitter.com/2pqF3fFyZE
azért arra most fogadni mernék, hogy vmi sérüléssel leültetitek bent.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
A két NY-i egybeolvadt, azzal tesznek ki egyet!Jets, Giants, Jags, Lions, Bears a négy legrosszabb, ebből alsó hangon három csapat koncepcionálisan is vakvágányon van, kettő meg az építkezés elején.Olyan rossz ez a négy hogy az már öt!
Willie Parker
Bazzani