Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Ezután a remek meccs után két kérdésem lenne:Itt a 2016 Pinstripe Bowl, ugye ebben az idényben mint Pitt OC finalista volt Canada a Broyles Awardon mint az egyetemi foci legjobb segédedzője.
-melyik QB prospecteket érdemes figyelni?
-ha szeretném megnézni, hogy egyetemi szinten hogy működött a Canada O, mit keressek, hol lehet ilyen videókat találni?
Jan
www.youtube.com/watch?v=z93aAoxB3gc
QB ügyben meg itt reagálnak Mel Kiper rangsorára:
www.youtube.com/watch?v=tLjGKBiZWAA
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Hát igen, nem jókor kezdünk szarnak lenni, mert épp nincs olyan prospect, mint Trevor, Burrow - de:És meglévő QBt nem lenne jobb tradelni? Van pár fiatal aki rosszabb helyen van
- így is lehet húzni jó QB-t, ha draft előtt nincs szarrá hypeolva
- borzasztó nagy szerencse lenne, ha a "tankolásunk" első évében találnánk jó QB-t, nézd meg, hogy más franchseok mennyi QB-n mennek keresztül, míg találnak egy jót
Én annyit várok a FO-tól, hogy értelmes döntéseket hozzon, amivel hamarosan újra contenderek lehetünk. Nem szeretnék megragadni a középszerben.
tenorx
több mint 3 éve
Én közben azon gondolkoztam, hogy Colbert azért elég öreg, és folyamatosan jöttek a pletykák, hogy máshova is hívják. Nem tudom bevállal-e egy rebuildet.Tomlint nem tudom - én jó leadernek tartom, és kis eséllyel gondolom azt, hogy találnánk nála jobbat, így én örülnék, ha maradna.
Viszont ezt az izzadtságszagú csak belülről promótálunk segédedző dolgokat abba kellene hagyni, mert mostanában kurvára nem jön be.
Látjuk Butler is mire megy egy átlagos - kicsit átlag alatti emberanyaggal.
Szóval én kíváncsi vagyok, hogy lesz a rebuild, de biztos, hogy izgalmas lesz - csak nem úgy kell meccseket nézni, hogy irány a Super Bowl, hanem keresni a jövő építőkockáit.
több mint 3 éve
Ezután a remek meccs után két kérdésem lenne:-melyik QB prospecteket érdemes figyelni?
-ha szeretném megnézni, hogy egyetemi szinten hogy működött a Canada O, mit keressek, hol lehet ilyen videókat találni?
több mint 3 éve
Hát igen, nem jókor kezdünk szarnak lenni, mert épp nincs olyan prospect, mint Trevor, Burrow - de:- így is lehet húzni jó QB-t, ha draft előtt nincs szarrá hypeolva
- borzasztó nagy szerencse lenne, ha a "tankolásunk" első évében találnánk jó QB-t, nézd meg, hogy más franchseok mennyi QB-n mennek keresztül, míg találnak egy jót
Én annyit várok a FO-tól, hogy értelmes döntéseket hozzon, amivel hamarosan újra contenderek lehetünk. Nem szeretnék megragadni a középszerben.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
8 év után először nem várok Steelers meccset, egy kicsit sem, ezt is sikerült elérni, köszi Rötyi, köszi Tomlin...8 év hosszú idő. Mit szólhatnak a Boston szurkolok vagy 20 év után. Ilyen ez a sport, egyszer fenn…
Rodgers 40 pontot fog odabaszni nekünk, pedig totál beleszarik a szezonba...
badsco
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mert le akar csúszni hozzánk. De már nem fog kelleni, mert mi megyünk.Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.amióta nézzük az is egy halom fos
Klaci79
sutianap
Múlt héten jó volt, most nem láttam…
több mint 3 éve
Spy
2 337
Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.Kérdés, mire megyünk a TOP10-es QB-nkal majd.
Klaci79
több mint 3 éve
badsco
356
8 év után először nem várok Steelers meccset, egy kicsit sem, ezt is sikerült elérni, köszi Rötyi, köszi Tomlin...Rodgers 40 pontot fog odabaszni nekünk, pedig totál beleszarik a szezonba...
több mint 3 éve
Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.amióta nézzük az is egy halom fos
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Nézzük a jó oldalát, ugyan annyi győzelmünk van, mint a Kansasnek!
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.
több mint 3 éve
Na, én mostantól asszem inkább RedZonet fogok nézni vasárnaponként, nem kell ez nekem 😀Hozzáteszem, kb pont erre számítottam, amikor szezon előtt írtam, hogy szerintem csoport 3. helyért leszünk harcban. De nézzétek a pozitív oldalát az egésznek, ha kellően szarok leszünk, remélhetőleg tudunk QB-t húzni.
több mint 3 éve
Spy
2 337
ugyanmá, ez klasszik
több mint 3 éve
xtaki
3 442
megjottem...szenvedni
több mint 3 éve
badsco
356
Ugy ertettem, hogy a wtf utan fogadkoztunk majd kaptunk ki tukorsiman a Bengalstol. Most is hasonlot erzek... ne legyen igazam!Én sem hiszem, hogy jók leszünk, de az a WTF azért nem volt egy rossz csapat...a Bengalstól nagyobb ciki lesz kikapni...Biztos unalmas a kincstári optimizmusom, de szerintem nyerni fogunk. Az O nem lesz jó, ugyanaz lesz, mint eddig, de most lesznek villanások, a D pedig megmutatja, hogy a hiányzók ellenére is tud jó lenni. 😊Én viszont attól tartok ugyanaz lesz, mint tavaly WTF meccs után, mindenki fogadkozott, aztan ugy szaladtunk bele a kesbe, mint a fene...
Reggio1914
badsco
Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
pssssszt. gyerekek megnehallják, meccsidő jönNickelodeon...ojjatnézzetekaholgyőzünkUgyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Mondjuk Jamir Jones játékára kiváncsi leszek. Sokat nem várok, de nagyon dicsérik. Azért elképesztő, hogy nekivágunk a Watt, Highsmith párossal az idénynek és már a 3. meccsen az Ingram-Jones páros játszik. Tuszka jött fel ps-ből, ő majd megy is vissza utána.
Jó lenne végig meccsben lenni, de ettől az impotens offens-től én sokat nem várok, a védelem meg ebben a felállásban inkább csak gyenge átlag. Ha nincs elit fal, akkor kijön a sec gyengesége. Talán ha Burrow ad néhány ajándék labdát nekünk, szoros lehet.
Klaci79
prérifarkas
new.nflstreams.to/event/cincinnati-bengals-pittsburgh-steelers-live-stream/273522
vagy egy másikat:
sportsurge.net/#/events/1
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nickelodeon...ojjatnézzetekaholgyőzünkUgyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Mondjuk Jamir Jones játékára kiváncsi leszek. Sokat nem várok, de nagyon dicsérik. Azért elképesztő, hogy nekivágunk a Watt, Highsmith párossal az idénynek és már a 3. meccsen az Ingram-Jones páros játszik. Tuszka jött fel ps-ből, ő majd megy is vissza utána.
Jó lenne végig meccsben lenni, de ettől az impotens offens-től én sokat nem várok, a védelem meg ebben a felállásban inkább csak gyenge átlag. Ha nincs elit fal, akkor kijön a sec gyengesége. Talán ha Burrow ad néhány ajándék labdát nekünk, szoros lehet.
Klaci79
prérifarkas
new.nflstreams.to/event/cincinnati-bengals-pittsburgh-steelers-live-stream/273522
vagy egy másikat:
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
ojjatnézzetekaholgyőzünkUgyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Klaci79
prérifarkas
vagy egy másikat:
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ugyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Klaci79
prérifarkas
vagy egy másikat:
több mint 3 éve
Egy jó ilyenkor. Ha van tehetség és ilyenkor pallérozódhat, akkor az nyereség, még akkor is, ha egy elit playa nem játszik. Jamir Jones mindenben jo volt az eloszezonban, es ha be tud epulni a rotacioba, akkor ez a negyes szepen tudhat rotalni a szezonban.Én pont ezért nem látom ennek a szezonnak értelmét Bennel 😊 Nem úgy tűnik, hogy Super Bowl győzelemre vezet minket, akkor meg inkább nézném Rudit vagy Haskinst, ahogy fejlődik (vagy nem fejlődik, de az is egy válasz).
Klemó
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Klaci79
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jó lesz ez...éles meccs végre...gondoljatok a június-júliusraa június-júliust mindig lehozzuk vereség nélkül, tele reményekkel 😊
Spy