Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ezután a remek meccs után két kérdésem lenne:

-melyik QB prospecteket érdemes figyelni?
-ha szeretném megnézni, hogy egyetemi szinten hogy működött a Canada O, mit keressek, hol lehet ilyen videókat találni?
Jan
Itt a 2016 Pinstripe Bowl, ugye ebben az idényben mint Pitt OC finalista volt Canada a Broyles Awardon mint az egyetemi foci legjobb segédedzője.
 www.youtube.com/watch?v=z93aAoxB3gc

QB ügyben meg itt reagálnak Mel Kiper rangsorára:
 www.youtube.com/watch?v=tLjGKBiZWAA

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 118
Hát igen, nem jókor kezdünk szarnak lenni, mert épp nincs olyan prospect, mint Trevor, Burrow - de:
- így is lehet húzni jó QB-t, ha draft előtt nincs szarrá hypeolva
- borzasztó nagy szerencse lenne, ha a "tankolásunk" első évében találnánk jó QB-t, nézd meg, hogy más franchseok mennyi QB-n mennek keresztül, míg találnak egy jót

Én annyit várok a FO-tól, hogy értelmes döntéseket hozzon, amivel hamarosan újra contenderek lehetünk. Nem szeretnék megragadni a középszerben.
tenorx
És meglévő QBt nem lenne jobb tradelni? Van pár fiatal aki rosszabb helyen van
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én közben azon gondolkoztam, hogy Colbert azért elég öreg, és folyamatosan jöttek a pletykák, hogy máshova is hívják. Nem tudom bevállal-e egy rebuildet.
Tomlint nem tudom - én jó leadernek tartom, és kis eséllyel gondolom azt, hogy találnánk nála jobbat, így én örülnék, ha maradna.

Viszont ezt az izzadtságszagú csak belülről promótálunk segédedző dolgokat abba kellene hagyni, mert mostanában kurvára nem jön be.
Látjuk Butler is mire megy egy átlagos - kicsit átlag alatti emberanyaggal.

Szóval én kíváncsi vagyok, hogy lesz a rebuild, de biztos, hogy izgalmas lesz - csak nem úgy kell meccseket nézni, hogy irány a Super Bowl, hanem keresni a jövő építőkockáit.
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Ezután a remek meccs után két kérdésem lenne:

-melyik QB prospecteket érdemes figyelni?
-ha szeretném megnézni, hogy egyetemi szinten hogy működött a Canada O, mit keressek, hol lehet ilyen videókat találni?
több mint 3 éve
Hát igen, nem jókor kezdünk szarnak lenni, mert épp nincs olyan prospect, mint Trevor, Burrow - de:
- így is lehet húzni jó QB-t, ha draft előtt nincs szarrá hypeolva
- borzasztó nagy szerencse lenne, ha a "tankolásunk" első évében találnánk jó QB-t, nézd meg, hogy más franchseok mennyi QB-n mennek keresztül, míg találnak egy jót

Én annyit várok a FO-tól, hogy értelmes döntéseket hozzon, amivel hamarosan újra contenderek lehetünk. Nem szeretnék megragadni a középszerben.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
8 év után először nem várok Steelers meccset, egy kicsit sem, ezt is sikerült elérni, köszi Rötyi, köszi Tomlin...

Rodgers 40 pontot fog odabaszni nekünk, pedig totál beleszarik a szezonba...
badsco
8 év hosszú idő. Mit szólhatnak a Boston szurkolok vagy 20 év után. Ilyen ez a sport, egyszer fenn…
több mint 3 éve
Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.
Klaci79
amióta nézzük az is egy halom fos
sutianap
Mert le akar csúszni hozzánk. De már nem fog kelleni, mert mi megyünk.

Múlt héten jó volt, most nem láttam…
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.
Klaci79
Kérdés, mire megyünk a TOP10-es QB-nkal majd.
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
8 év után először nem várok Steelers meccset, egy kicsit sem, ezt is sikerült elérni, köszi Rötyi, köszi Tomlin...

Rodgers 40 pontot fog odabaszni nekünk, pedig totál beleszarik a szezonba...
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
amióta nézzük az is egy halom fos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nézzük a jó oldalát, ugyan annyi győzelmünk van, mint a Kansasnek!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Na, én mostantól asszem inkább RedZonet fogok nézni vasárnaponként, nem kell ez nekem 😀
Hozzáteszem, kb pont erre számítottam, amikor szezon előtt írtam, hogy szerintem csoport 3. helyért leszünk harcban. De nézzétek a pozitív oldalát az egésznek, ha kellően szarok leszünk, remélhetőleg tudunk QB-t húzni.
több mint 3 éve
ugyanmá, ez klasszik
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
megjottem...szenvedni
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Biztos unalmas a kincstári optimizmusom, de szerintem nyerni fogunk. Az O nem lesz jó, ugyanaz lesz, mint eddig, de most lesznek villanások, a D pedig megmutatja, hogy a hiányzók ellenére is tud jó lenni. 😊
Reggio1914
Én viszont attól tartok ugyanaz lesz, mint tavaly WTF meccs után, mindenki fogadkozott, aztan ugy szaladtunk bele a kesbe, mint a fene...
badsco
Én sem hiszem, hogy jók leszünk, de az a WTF azért nem volt egy rossz csapat...a Bengalstól nagyobb ciki lesz kikapni...
Klaci79
Ugy ertettem, hogy a wtf utan fogadkoztunk majd kaptunk ki tukorsiman a Bengalstol. Most is hasonlot erzek... ne legyen igazam!
több mint 3 éve
Watt nem játszik.
steelwolf
Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
Szokol
az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...
Mondjuk Jamir Jones játékára kiváncsi leszek. Sokat nem várok, de nagyon dicsérik. Azért elképesztő, hogy nekivágunk a Watt, Highsmith párossal az idénynek és már a 3. meccsen az Ingram-Jones páros játszik. Tuszka jött fel ps-ből, ő majd megy is vissza utána.
Jó lenne végig meccsben lenni, de ettől az impotens offens-től én sokat nem várok, a védelem meg ebben a felállásban inkább csak gyenge átlag. Ha nincs elit fal, akkor kijön a sec gyengesége. Talán ha Burrow ad néhány ajándék labdát nekünk, szoros lehet.
Klaci79
Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?
prérifarkas
Ugyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:
 new.nflstreams.to/event/cincinnati-bengals-pittsburgh-steelers-live-stream/273522
vagy egy másikat:
 sportsurge.net/#/events/1
Klaci79
ojjatnézzetekaholgyőzünk
Spy
Nickelodeon...
Klaci79
pssssszt. gyerekek megnehallják, meccsidő jön
több mint 3 éve
Watt nem játszik.
steelwolf
Szokol
Mondjuk Jamir Jones játékára kiváncsi leszek. Sokat nem várok, de nagyon dicsérik. Azért elképesztő, hogy nekivágunk a Watt, Highsmith párossal az idénynek és már a 3. meccsen az Ingram-Jones páros játszik. Tuszka jött fel ps-ből, ő majd megy is vissza utána.
Jó lenne végig meccsben lenni, de ettől az impotens offens-től én sokat nem várok, a védelem meg ebben a felállásban inkább csak gyenge átlag. Ha nincs elit fal, akkor kijön a sec gyengesége. Talán ha Burrow ad néhány ajándék labdát nekünk, szoros lehet.
Klaci79
prérifarkas
Ugyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:
 new.nflstreams.to/event/cincinnati-bengals-pittsburgh-steelers-live-stream/273522
vagy egy másikat:
Klaci79
ojjatnézzetekaholgyőzünk
Spy
Nickelodeon...
több mint 3 éve
Watt nem játszik.
steelwolf
Szokol
Klaci79
prérifarkas
vagy egy másikat:
Klaci79
ojjatnézzetekaholgyőzünk
több mint 3 éve
Watt nem játszik.
steelwolf
Szokol
Klaci79
prérifarkas
vagy egy másikat:
több mint 3 éve
Egy jó ilyenkor. Ha van tehetség és ilyenkor pallérozódhat, akkor az nyereség, még akkor is, ha egy elit playa nem játszik. Jamir Jones mindenben jo volt az eloszezonban, es ha be tud epulni a rotacioba, akkor ez a negyes szepen tudhat rotalni a szezonban.
Klemó
Én pont ezért nem látom ennek a szezonnak értelmét Bennel 😊 Nem úgy tűnik, hogy Super Bowl győzelemre vezet minket, akkor meg inkább nézném Rudit vagy Haskinst, ahogy fejlődik (vagy nem fejlődik, de az is egy válasz).
több mint 3 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
Watt nem játszik.
steelwolf
Szokol
Klaci79

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Jó lesz ez...éles meccs végre...gondoljatok a június-júliusra
Spy
a június-júliust mindig lehozzuk vereség nélkül, tele reményekkel 😊
Klaci79
Nna, ugye hogy nincs minden veszve. Új gerincet kell növesztenünk, ez nem fájdalommentes.

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Spy
a június-júliust mindig lehozzuk vereség nélkül, tele reményekkel 😊
több mint 3 éve

Szerkesztette: Spy