Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Biztos unalmas a kincstári optimizmusom, de szerintem nyerni fogunk. Az O nem lesz jó, ugyanaz lesz, mint eddig, de most lesznek villanások, a D pedig megmutatja, hogy a hiányzók ellenére is tud jó lenni. 😊
Reggio1914
Én viszont attól tartok ugyanaz lesz, mint tavaly WTF meccs után, mindenki fogadkozott, aztan ugy szaladtunk bele a kesbe, mint a fene...
badsco
Én sem hiszem, hogy jók leszünk, de az a WTF azért nem volt egy rossz csapat...a Bengalstól nagyobb ciki lesz kikapni...
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Biztos unalmas a kincstári optimizmusom, de szerintem nyerni fogunk. Az O nem lesz jó, ugyanaz lesz, mint eddig, de most lesznek villanások, a D pedig megmutatja, hogy a hiányzók ellenére is tud jó lenni. 😊
Reggio1914
Én viszont attól tartok ugyanaz lesz, mint tavaly WTF meccs után, mindenki fogadkozott, aztan ugy szaladtunk bele a kesbe, mint a fene...
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Egy jó ilyenkor. Ha van tehetség és ilyenkor pallérozódhat, akkor az nyereség, még akkor is, ha egy elit playa nem játszik. Jamir Jones mindenben jo volt az eloszezonban, es ha be tud epulni a rotacioba, akkor ez a negyes szepen tudhat rotalni a szezonban.
több mint 3 éve
Watt nem játszik.
steelwolf
Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
Szokol
az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...
Mondjuk Jamir Jones játékára kiváncsi leszek. Sokat nem várok, de nagyon dicsérik. Azért elképesztő, hogy nekivágunk a Watt, Highsmith párossal az idénynek és már a 3. meccsen az Ingram-Jones páros játszik. Tuszka jött fel ps-ből, ő majd megy is vissza utána.
Jó lenne végig meccsben lenni, de ettől az impotens offens-től én sokat nem várok, a védelem meg ebben a felállásban inkább csak gyenge átlag. Ha nincs elit fal, akkor kijön a sec gyengesége. Talán ha Burrow ad néhány ajándék labdát nekünk, szoros lehet.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Watt nem játszik.
steelwolf
Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
több mint 3 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
Én inkább azt vettem ki belőle, hogy próbálhat az öreg kutya új trükköket, attól még öreg kutya marad.
Ha nincs foga, akkor új trükkökkel se fog húst rágni.
tenorx
Nincs már meg a "Módzsó" 😊
Most már neki kell csak elfogadni, mert már én is elfogadtam és kvázi rajta kívül mindenki látja itt nem fut egy teljes szezont ki az fix. Vergődni lehet, de az elvárt szinttől egyre inkább elmarad.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én inkább azt vettem ki belőle, hogy próbálhat az öreg kutya új trükköket, attól még öreg kutya marad.
Ha nincs foga, akkor új trükkökkel se fog húst rágni.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Tök jó cikk az offensünkről, Canadáról és Benről:

www.theringer.com/platform/amp/nfl/2021/9/24/22691031/pittsburgh-steelers-ben-roethlisberger-matt-canada
tenorx
osszefoglalnad?
xtaki
Canada elég sokat használ alapvetően pre-snap motiont, mégis a Steelersnél jelenleg egyáltalán nem használjuk. Leftwichet idézik, hogy igazából a QB-tól függ az offense, és nagyon úgy tűnik, hogy Ben se szereti.
Felidéznek egy Fitchner quoteot is, hogy Ben a dropback közben érzi magát a legkomfortosabban.

Ezt a tweet mutatja, hogy hogy áll a Steelers play-action használatban és effektivitásban:

Utolsók vagyunk mindkettőben, magasan a liga mögött.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Ben hajlandó fejlődni, a play-action fakek száma dropbackekből emelkedett (10ről 25%-ra), illetve center mögül is több playt játszunk.
Egyelőre még csak két meccs ment le, szóval erős lenne azt állítani, hogy ez a Canada offense végleges verziója - viszont az is biztos, hogy a play-action és a pre-snap motion nem fog plusz arm strengthet biztosítani Bennek (ami már elég erősen hiányzik).

Play-actionből 6.7 yardot átlagolunk, ami ugyanannyi, mint amit dropbackből. Viszont play-actionből kisebbek a játékaink - 6.1 yard - míg dropbackből 8.9. Ez a kilencedik legrövidebb a ligában.
A play-action fakenek idő kell, amíg a WR-ek elég messze érnek a pályán, viszont Ben limitált karereje miatt ezeket nem tudjuk használni.

Hoznak egy példát egy three-step gun playre is, ami állítólag Ben kedvence.
Középre nem tud dobni, mert nem bízik abban, hogy a safety mellett jó helyre tudja dobni a szűkülő windowban. Jobbra néz, ami a jó read, 1-1ben van a WR, de inkább behúzza a labdát és megpróbál kifutni - sack.

A probléma nem az, hogy nem volt play-action fake, vagy hogy nem volt pre-snap motion, hanem az, hogy 1-1ben volt a WR 25 yardra, és Ben tudta, hogy nem tudja megdobni.

Van még néhány bekezdés, de igazából az a konklúzió, hogy hozhatnánk play actiont, meg pre-snap motiont, de ha ennyire limitálva vagyunk Ben által, akkor ezek nem fognak semmit segíteni.
tenorx
Azaz öreg kutya, új trükkök. Akkor csállendzs: cáfoljon.
több mint 3 éve

www.theringer.com/platform/amp/nfl/2021/9/24/22691031/pittsburgh-steelers-ben-roethlisberger-matt-canada
tenorx
osszefoglalnad?
xtaki
Canada elég sokat használ alapvetően pre-snap motiont, mégis a Steelersnél jelenleg egyáltalán nem használjuk. Leftwichet idézik, hogy igazából a QB-tól függ az offense, és nagyon úgy tűnik, hogy Ben se szereti.
Felidéznek egy Fitchner quoteot is, hogy Ben a dropback közben érzi magát a legkomfortosabban.

Ezt a tweet mutatja, hogy hogy áll a Steelers play-action használatban és effektivitásban:

Utolsók vagyunk mindkettőben, magasan a liga mögött.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Ben hajlandó fejlődni, a play-action fakek száma dropbackekből emelkedett (10ről 25%-ra), illetve center mögül is több playt játszunk.
Egyelőre még csak két meccs ment le, szóval erős lenne azt állítani, hogy ez a Canada offense végleges verziója - viszont az is biztos, hogy a play-action és a pre-snap motion nem fog plusz arm strengthet biztosítani Bennek (ami már elég erősen hiányzik).

Play-actionből 6.7 yardot átlagolunk, ami ugyanannyi, mint amit dropbackből. Viszont play-actionből kisebbek a játékaink - 6.1 yard - míg dropbackből 8.9. Ez a kilencedik legrövidebb a ligában.
A play-action fakenek idő kell, amíg a WR-ek elég messze érnek a pályán, viszont Ben limitált karereje miatt ezeket nem tudjuk használni.

Hoznak egy példát egy three-step gun playre is, ami állítólag Ben kedvence.
Középre nem tud dobni, mert nem bízik abban, hogy a safety mellett jó helyre tudja dobni a szűkülő windowban. Jobbra néz, ami a jó read, 1-1ben van a WR, de inkább behúzza a labdát és megpróbál kifutni - sack.

A probléma nem az, hogy nem volt play-action fake, vagy hogy nem volt pre-snap motion, hanem az, hogy 1-1ben volt a WR 25 yardra, és Ben tudta, hogy nem tudja megdobni.

Van még néhány bekezdés, de igazából az a konklúzió, hogy hozhatnánk play actiont, meg pre-snap motiont, de ha ennyire limitálva vagyunk Ben által, akkor ezek nem fognak semmit segíteni.
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442

tenorx
osszefoglalnad?
több mint 3 éve

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Watt nem játszik.
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Steelers got what they paid for with the offensive line in 2021

Avagy olcso husnak hig a leve...Azt kapta a csapat, amit fizetett a 2021 es off linetol. 😕. Kb eddig mindenki tudta hogy ez lesz. Koztuk szerintem mi is, marmint a csapat. 😕

stillcurtain.com/2021/09/23/steelers-got-paid-offensive-line-2021/

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Jamir Jones lesz Ingram ,párja'?
steelwolf
Ha Watt nem játszik akkor igen, amúgy Tuszka vagy Charlton jöhet PS-ről
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jamir Jones lesz Ingram ,párja'?
több mint 3 éve
Dió is out, pedig az idén még nem is droppolt 😀 és Highsmith sem játszik
több mint 3 éve
Haden, Bush visszatér
Watt limitált volt, szerintem nem erőltetik, de ő azt mondta, hogy van rá esély.
D. Johnson nem lesz, ahogy Highsmith sem
Klaci79
Watt nem játszik, ez egyértelmű. Bevallani előre nem fogják.
több mint 3 éve
Haden, Bush visszatér
Watt limitált volt, szerintem nem erőltetik, de ő azt mondta, hogy van rá esély.
D. Johnson nem lesz, ahogy Highsmith sem

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Mindegy, vegyünk egy Fullback-et, 2RB-t, 2TE-t oszt fussunk, passzoljunk a box mögé két lépésre ki a wheel route-ra, Jet sweep-eket handoffot adni tud bárki, fussanak a WR-ek, kapjanak el a RB-k, mittomén, a Defense meg vegyen ki szabadnapot, a ST megoldja a többit. Ennekmárúgyismindegy, rosszabbul nem nézhet ki. Mondó is gyöhet FB-be, játszunk 2FB-es játékot, bármit...Banner mekkészüjjönmár visszafelé megTuittis.
Spy
Hát jaj, ez a másik. Tulajdonképpen nem futunk FB mögött.....mint tényleg, ha direkt csinálnánk a daráló módot. No és Watt egyébként képes lenne még lasztikat is elkapni és ezért sem értem, hogy miért nem használjuk őt, szinte csak ST-ben.
Klemó
Mert azt a játékot SB-ra tartogatjuk, csak nem erűnk oda soha...
több mint 3 éve
Mindegy, vegyünk egy Fullback-et, 2RB-t, 2TE-t oszt fussunk, passzoljunk a box mögé két lépésre ki a wheel route-ra, Jet sweep-eket handoffot adni tud bárki, fussanak a WR-ek, kapjanak el a RB-k, mittomén, a Defense meg vegyen ki szabadnapot, a ST megoldja a többit. Ennekmárúgyismindegy, rosszabbul nem nézhet ki. Mondó is gyöhet FB-be, játszunk 2FB-es játékot, bármit...Banner mekkészüjjönmár visszafelé megTuittis.
Spy
Hát jaj, ez a másik. Tulajdonképpen nem futunk FB mögött.....mint tényleg, ha direkt csinálnánk a daráló módot. No és Watt egyébként képes lenne még lasztikat is elkapni és ezért sem értem, hogy miért nem használjuk őt, szinte csak ST-ben.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Bush, Watt edzett, Haden csak limitáltan.
Klaci79
A csuti riportban Bush es Haden tolt teljes edzest es Watt rs Highsmith is csak limitaltat.

Szerintem Wattnal es Highsmithnel is m megprobaljak a teljes terhelest, aztan a szombaton meglatjuk vane visszaeses.
Klemó
Highsmithnél a DNP státuszt láttam
több mint 3 éve
Bush, Watt edzett, Haden csak limitáltan.
Klaci79
A csuti riportban Bush es Haden tolt teljes edzest es Watt rs Highsmith is csak limitaltat.

Szerintem Wattnal es Highsmithnel is m megprobaljak a teljes terhelest, aztan a szombaton meglatjuk vane visszaeses.