Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Sajnos amíg Beni még úgy érzi hogy nyitva a windó' addig pont ugyanezt a fost fogjuk az O#tól nézni, néhány kilengéssel. Meg kellene értenie hogy azzal segítene a csapatán ha lerakná a lantot, de erre nem sok esélyt látok. Max egy jó draft pozival tudna segíteni de ahhoz a D# túl jó, a qb rosteren pedig jelenleg nincs megoldás. Haskins mint a kutya vacsorája, Rudinál meg szegény Stevie Wonder is jobban érzi honnan jön nyomás.
Egy véleményt olvastam vkitől itt nem rég, maximálisan osztom: lassan ott tartok hogy csak D drive-ot nézek csak, az Onál a szekunder szégyen érzet környékez...
The terrible towel
A nem tul fenyes offense hez regen hozza voltam szokva. Minden yardert volt kemeny harc es ha ment a futas ment/mukodott az offense is. de akkor nekem tuti jo es kemeny vedelem volt. es keves pontos meccsek.

aztan jott ben, es szepen lassan mi is atmentunk, avagy nalunk is eltolodott futas fontossaga/szintje a dobas fontossagara.

jottek a ben off heavy evek. es a def hanyatlott a top 3 as szamokhoz kepest. amit nem tudtam megszokni.

mostanaban ezutan pedig visszajott a def a jo szintre. de a futas meghalt, nem volt fontos. mert ben megoldja. vagy legalabbis az off kepes volt jatszani.

erre tavaly a futas es a passz is kezdett majd szinte el is tunt a regebbi dominansabb szintrol. es a nulla fele haladt.

idenre pedig se a futas se a passz nem megy. es eddig kiderult, hogy nem az oc hibaja miatt.

mi lett a megoldas, hoztunk futot, de a fal eltunt. van egy oreg benunk. es megint ott tartunk hogy ahogy o maga is nyilatkozta neki kell jobban jatszania. de nem erti hogy miert nem megy.

gaz fal, idos qb. tavaly teljesen kiismert jatekhivas oc. most erre bedol a vedelem is. igy nem veletlenul talan de 58 % a black and gold zone szavazoi kozott, tv musornak, aggodnak nagyon a szezon miatt.

ebbol most nem tudom hogy fog a csapat kimaszni. mert off kb nulla. def ben bizok jobban. de egesz evben ez boven keves lehet. johet realisan nezve a csapatot es a seruleseket stb t , az elso negativ merlegu szezon tomlinnak. persze en pesszimistabbak koze tartozom. 🙃

utoirat most hogy hozzaszoktunk a jobb off teljesitmenyhez nehez nezni ezt a szenvedest. mindezt ugy hogy meg a def is szenved. kb nincs tenyleg orom benne. inkabb a tavalyi ev vegi szenvedes. amit azota is varunk kb olbe tett kezzel hatha elmulik kb magatol.
gabor25
Nem ennyire sötét. Ill. tegnap az volt, esett is, aztán ma már süt a nap. Ahogy a művelt angol mondá van terünk fejlődni. És lássuk be lehetőségünk is. Várjuk vissza a sérülteket a Def-be (szegény Alualu azért hiányozni fog, főleg, hogy Davis is maródi) de szeretnénk Tuitt-ot látni ott. Ha Watt nem komoly, ahogy mondják akár játszhat hétvégén, akkor a Def jobban fog kinézni. Na jó futás ellen nem. De hamarosan megláthatjuk, tudunk-e kezdeni valamit a kukázott játékosokkal Joseph, Witherspoon, még nincs ez lefutva. De az látszik, hogy nyomás nélkül megeszik a sec-et, ez a kulcsa a védelemnek (jóideje). engem megleptek az első heti teljesítményükkel, mert nem szokott a Def így kezedeni, szezon második felére szokott beléjük kötni a #&@.

Offense meg tudtuk, hogy ilyen lesz, amikor Ben bejelentette, hogy maradna. Tudtuk, hogy limitálni fogja a sémát, és tudtuk, hogy ő lesz a mérvadó, nem az OC. Azt is megmondta Colbert, hogy nem egy draft kell az új típusú játékosok megtaláláshoz. Tudtuk, hogy 0km-es a falunk, engem nem lepett meg ott sem semmi. Reméljük javulnak, reméljük a 4 újonc egyre nagyobb szerepet kap, egyre jobbak lesznek, szóval van miben hinni. Jó lesz ez.

Sima 8-8 öö 8-9 ööö 9-8 vagy valami ilyesmi
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Én nem tudom, hogy a PFF-nél ezek mit néztek, de Oks egy botrány volt.

Az hagyján, hogy Crosby hányszor földre ültette, megkerülte, de a csávó nem érzi a snap countot. Jobb lábbal elkezd bicegni hátrafelé, ritmust veszt, egyensúlyt veszt, és belekapaszkodik a pass rusherbe, hanyatt dől és úgy néz ki, mint egy teleszart búvárruhát viselő rozmár.

Futásblokkban többször néztem, hogy jobbra, az ő irányába Harris meg sem próbál elindulni, mert kb egy másodperc után Oks feladta a blokkját. Láttam olyan támadást, ahol Greennek kellett felvenni az ő emberét is.

Arról már ne is beszéljünk, hogy második szinten miket tud kolbászolni, felszalad, de a LB simán kikerüli és blokkolja a légüres teret, vagy Snellt. A legalja az volt, hogy egy Corey Littletont nem tud eltolni egy kezdő RT.

BJ Finney dagadt. Nincs mit szépíteni rajta, egy zsírdisznó az ember, izmok és erőkifejtés nélkül.

Moore, Green és Dotson szerintem nem voltak rosszak, mindnek volt persze elváltása, de ők jól mozognak, érzik a szinkront és legalább erősek. Én adnék egy esélyt, hogy hármukból lesz valami.

Turner idióta volt, amellett meg szar is, rendszeresen beletolták a Lőcsbe. Nem baj, most majd pihengethet.

Hozzáteszem, hogy nem lehet könnyű védeni egy rozsdás vasbetonoszlopot.
több mint 3 éve
Raiders meccs pff gradeket vki dobna, mert idén már nincs előfizetésem. Txh!
Willie Parker
Az ábrából ki lehet venni a többséget a snap szám ás pff értékek alapján
 steelersdepot.com/2021/09/steelers-vs-raiders-week-2-recap-pff-snap-totals-grades/
astroid
Szóval, Big Ben volt a legjobb támadójátékosunk, oké.
több mint 3 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Az alap kijelentéssel egyetértek (nincs klasszis wr1), de vajon a négy wr2-ből hány lenne képes wr1 teljesítményre, ha mondjuk a tizedik teljesítményű irányító, mondjuk Stafford dobálna nekik? Mert Dzsudzsu és Deadpool biztosan - szerintem!
Szokol
A QB-nk 10 yardig tud dobni, utána 3-5 yarddal dob mellé/fölé/alá. 10 yardon belül csak 1--3 yardot téved, ahhoz még lehet alkalmazkodni (sarcasm off)
Willie Parker
Ha meghagyja a bajszát még lehet belőle kemény munkával egy Orton.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Sajnos amíg Beni még úgy érzi hogy nyitva a windó' addig pont ugyanezt a fost fogjuk az O#tól nézni, néhány kilengéssel. Meg kellene értenie hogy azzal segítene a csapatán ha lerakná a lantot, de erre nem sok esélyt látok. Max egy jó draft pozival tudna segíteni de ahhoz a D# túl jó, a qb rosteren pedig jelenleg nincs megoldás. Haskins mint a kutya vacsorája, Rudinál meg szegény Stevie Wonder is jobban érzi honnan jön nyomás.
Egy véleményt olvastam vkitől itt nem rég, maximálisan osztom: lassan ott tartok hogy csak D drive-ot nézek csak, az Onál a szekunder szégyen érzet környékez...
The terrible towel
A nem tul fenyes offense hez regen hozza voltam szokva. Minden yardert volt kemeny harc es ha ment a futas ment/mukodott az offense is. de akkor nekem tuti jo es kemeny vedelem volt. es keves pontos meccsek.

aztan jott ben, es szepen lassan mi is atmentunk, avagy nalunk is eltolodott futas fontossaga/szintje a dobas fontossagara.

jottek a ben off heavy evek. es a def hanyatlott a top 3 as szamokhoz kepest. amit nem tudtam megszokni.

mostanaban ezutan pedig visszajott a def a jo szintre. de a futas meghalt, nem volt fontos. mert ben megoldja. vagy legalabbis az off kepes volt jatszani.

erre tavaly a futas es a passz is kezdett majd szinte el is tunt a regebbi dominansabb szintrol. es a nulla fele haladt.

idenre pedig se a futas se a passz nem megy. es eddig kiderult, hogy nem az oc hibaja miatt.

mi lett a megoldas, hoztunk futot, de a fal eltunt. van egy oreg benunk. es megint ott tartunk hogy ahogy o maga is nyilatkozta neki kell jobban jatszania. de nem erti hogy miert nem megy.

gaz fal, idos qb. tavaly teljesen kiismert jatekhivas oc. most erre bedol a vedelem is. igy nem veletlenul talan de 58 % a black and gold zone szavazoi kozott, tv musornak, aggodnak nagyon a szezon miatt.

ebbol most nem tudom hogy fog a csapat kimaszni. mert off kb nulla. def ben bizok jobban. de egesz evben ez boven keves lehet. johet realisan nezve a csapatot es a seruleseket stb t , az elso negativ merlegu szezon tomlinnak. persze en pesszimistabbak koze tartozom. 🙃

utoirat most hogy hozzaszoktunk a jobb off teljesitmenyhez nehez nezni ezt a szenvedest. mindezt ugy hogy meg a def is szenved. kb nincs tenyleg orom benne. inkabb a tavalyi ev vegi szenvedes. amit azota is varunk kb olbe tett kezzel hatha elmulik kb magatol.

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Willie Parker
Az ábrából ki lehet venni a többséget a snap szám ás pff értékek alapján
 steelersdepot.com/2021/09/steelers-vs-raiders-week-2-recap-pff-snap-totals-grades/
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nem írom le Bennek mit adott a PFF, mert Willie kiborul.......de ismét bohózat....73,8....vagyis jó..... 😀
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Haskins-t megnézhetnénk a Canada O-ban, amikor majd elmegy a szezon
több mint 3 éve
Az alap kijelentéssel egyetértek (nincs klasszis wr1), de vajon a négy wr2-ből hány lenne képes wr1 teljesítményre, ha mondjuk a tizedik teljesítményű irányító, mondjuk Stafford dobálna nekik? Mert Dzsudzsu és Deadpool biztosan - szerintem!
Szokol
A QB-nk 10 yardig tud dobni, utána 3-5 yarddal dob mellé/fölé/alá. 10 yardon belül csak 1--3 yardot téved, ahhoz még lehet alkalmazkodni (sarcasm off)
több mint 3 éve
Rávettem magam és megnéztem újra. Egy haszna volt: már nem fáj a hasam. 🤮
több mint 3 éve
A SEC-nek sokat segítene ha Fitzpatrick hozná a tavalyi formát, mindkét meccsen elég gyengén játszott
több mint 3 éve
Rapopótól: LB TJ Watt, knocked out with a groin injury, has a chance to play this Sunday, I’m told. A good sign that — regardless of if he plays or not — it’s not a major injury.
több mint 3 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Elit védelem.
Amadeus
Faszfej
bcsarli
😀 😀
kishaszi
Ez egy igazán érzékien, szofisztikáltan és stílusosan felépített érvrendszer volt! 😁
Szokol
Engem az egyperces novellák lényegretörő mivolta ragadott meg irodalmi szempontból. Imádat van.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Madden Monday: Steelers receiving corps 'is overrated' and 'there is not a No. 1 receiver there'
gabor25
Pont ezen gondolkodtam ma, mióta én nézem, a no1 WR -eink:
H. Ward, S. Holmes, E.Sanders, A.Brown, ... most meg D.Johnson. Itt azért van egy elég komoly minőségi visszalépés, bármelyikhez képest.

Lehet hogy jól draftolunk WR-t, de most van 3db no2 kaiberünk, meg egy no3, és nincs olyan elkapónk, akire rámondhatjuk, hogy eléri bármelyik korábbi no1 szintjét. (vagy nem kapnak jó passzokat...)

Nem overrated az egység, csak nincs igazi első számú elkapónk.
Jan
Azért azzal eléggé vitatkoznék Sanders mikor volt WR1 kb. semelyik csapatnál sem de nálunk különösen nem. Wallace mögött ő mindig wr2 volt. Amikor meg elment Wallace akkor már volt AB.
Razi
Valóban, Wallace volt AB előtt, rosszul emlékeztem.
több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Madden Monday: Steelers receiving corps 'is overrated' and 'there is not a No. 1 receiver there'
gabor25
H. Ward, S. Holmes, E.Sanders, A.Brown, ... most meg D.Johnson. Itt azért van egy elég komoly minőségi visszalépés, bármelyikhez képest.

Lehet hogy jól draftolunk WR-t, de most van 3db no2 kaiberünk, meg egy no3, és nincs olyan elkapónk, akire rámondhatjuk, hogy eléri bármelyik korábbi no1 szintjét. (vagy nem kapnak jó passzokat...)

Jan
Azért azzal eléggé vitatkoznék Sanders mikor volt WR1 kb. semelyik csapatnál sem de nálunk különösen nem. Wallace mögött ő mindig wr2 volt. Amikor meg elment Wallace akkor már volt AB.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
több mint 3 éve
gabor25

Jan
Én 4db WR2-t mondtam volna
Spy
Nálam Juju, Claypool, Johnson, Washington a sorrend, ebből úgy gondolom az első kettő egy normálisabb csapatnál tuti no2 elkapó lenne, Johnson talán, Wash viszont valszeg nem.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
gabor25

Jan
Én 4db WR2-t mondtam volna
több mint 3 éve
gabor25

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
D. Johnson elkerülte a súlyosabb sérülést, talán a Bengals ellen már játszhat.
Az NBC szerint.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Még 1 hét és aztán jöhet Banner...de ha nem jön, akkor azonnal hozni kell valakit, mert Okorafor nem a megoldás, hanem a probléma.
több mint 3 éve
Elit védelem.
Amadeus
Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
pfefe8
A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.

Neki úgyis van bőven mit csorgatnia.
Amadeus
Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.
pfefe8
Szerintem ne etesd a troll-t 😊
Spy
Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.
pfefe8
Szart nem nézek.
Amadeus
Tudom, ezért nézel minket. Egyszer bevallod nagy nyilvánosság előtt és megkönnyebbülsz.
pfefe8
Nem értem a durcát srácok.

Meccs előtt ment itt az arcoskodás, hogy az eltivédelem, meg az elitroster, hogy elkalapálta a Billst, nótabene évek óta visszatérő jelenség nálatok, hogy pont akkora pofával kommenteltek itt és pont olyan agresszív stílusban, ahogy azt Tomlin és Porter nyomja meccs közben.

Emlékeim szerint tárgyilagosan megjegyeztem, hogy az agesszív manblitz (és cov1 man) védelem nem egyenlő az elitvédelemmel, sőt azt is meg mertem jegyezni, hogy legközelebb Los Angelesben van elit védelem, nem nálatok. Valami olyasmi nagypofájú válasz jött, hogy majd grudenoldjameg az elitvédelmünket.

Hát megoldotta.

És az a szomorú helyzet - má' no offense - hogy bizony ez a védelem nem elit, gyakorlatilag Watt nélkül egy szétpasszolható, egysikú man D, normális rushD-vel. Az offensetek meg 2 drive kivételével értékelhetetlen és nézhetetlen volt. Nem mi váltunk hirtelen elit védelemmé, a ti offensetek szar. Ez utóbbin nincs mit ragozni szerintem a tegnapi után.

Akkó', így a stílus, a pofa meg a mutatott teljesítmény után kérdem még egyszer költői jelleggel:

mire megy a durci?
Amadeus
Semmire nincs durci. A lenyeget mar mindenki megirta. A vedelem a jobbak koze tartozott. Es addig amig Bush, Tuitt, Joe haden nem hianyzott...Onnan mar sebezhetobb...

Aztan erre leserult Watt es Alualu. Szoval a kezdo sorbol kiesett 5 ember. Ami a vedelem majdnem fele. Ezutan szerinted a vedelem szinvonala visszaesett arra, amire irod. Atlagosra.

De nem eloszor lett atlagos. Es utana estek ki a kezdok. Hanem azert lett atlagos, mert kiesett a fel vedelem.

Ez nem durca. Ez az igazsag.
több mint 3 éve