Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Elit védelem.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Alualu-nak a bokája tört el. Ez idény elején még a "jobbik súlyos", mint ha szalag lenne, de így is 6-8 hét minimum.
több mint 3 éve
Ennyire gyenge a támadó keret vagy mi a hiba? Persze BigBen se top, de egyszerűen nincs szabad elkapó, a futás nem létezik, semmi segítség. 2. forduló persze, de nem látom az előre lépést egyenlőre, ugyan az történik mint tavaly
Sifur
Van nyilván egy olyan faktor, hogy sem az OC, sem Ben azért nem bízik az OL-ben. Ha visszaemlékszel anno a pár évvel ezelőtti OL-re mennyi ideig tudta tartani a nyomást, akkor itt erről szó nem lehet.

Ebből az következik, hogy gyors playek és rövid playek jönnek, amire viszont a D is készül. A Raiders is töltötte szépen a boxot és ebben az a probléma még, hogy így a futás sem megy. Persze, egyszer egyszer jó lett volna 3-4 yardot hozni, de az sem ment....szinte végig negatív yardok jöttek a futásokból.

A hívások és a playek sincsenek rendben és az sem, hogy Ebron ilyen játékkal megint ott volt a pályán és el is baltázott egy fontos 3rd down szitut.

Direkt a végére tettem Bent. Bár nem volt annyi homály passza, de a mélyeknél esélye sem volt a Claypool playen kívül egyik elkapónak sem.
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Azt lassan el kéne dönteni, hogy akkor hogy is akarjuk ezt az O -t üzemeltetni? Ha Canadának van egy sémája, amit a QB nem tud játszani, akkor végig kéne gondolni,hogy melyiket tartsuk meg. Mert ez a hibrid megoldás pont kiveszi mindkettőből azt, amitől működne.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ben

Se a tűzet nem érzem, se az akaratot!
Azt se làtom h elemezne mik a hibák!
Azt hiszi h vmi Hollywoodi filmben van, h majd a végén minden jóra fordul 🤔

Persze nem csak az ő sara, de ő a vezérbika, ideje cselekedni!
több mint 3 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 118
Ennyire gyenge a támadó keret vagy mi a hiba? Persze BigBen se top, de egyszerűen nincs szabad elkapó, a futás nem létezik, semmi segítség. 2. forduló persze, de nem látom az előre lépést egyenlőre, ugyan az történik mint tavaly
több mint 3 éve
Nem lépett fel az O, és ez így kevés volt. Talán ennyit a meccsről. Carr nagyon nagy meccset produkált. Szinte nem volt rossz döntése és a play hívások is szépen mentek náluk. Az a hosszú ott Ruggs felé nagyon tudatos volt és mondanám, hogy ez döntött, de ha ez nem, akkor döntött volna más.

Ben továbbra is ergya és a playhívásaink is sajnos. Azt azért jó lenne látni, hogy ennyi a Canada O, vagy Bennek szűkítik ezt le, mert nem megy több. Iszonyatosan kiszámítható az egész játékunk, ugyanúgy, mint tavaly. Szinte mindig kettő védő van ott, ahova a play megy, egy-egy kivételtől eltekintve. No és még most azt sem mondom, hogy a fal nem védte Bent, mert ideje nem volt nagyon kevesebb, mint Carrnak a másik oldalon. (jó-jó kicsit kevesebb 😊
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
hat, inkabb redzone-t neztem volna mint ezt a szenvedest.
tovabbra is esetleges a tamadasunk es 4 kezdot nem tud potolni a D.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
hát ezúttal a kérdéses rosszat jelentett...utolsó pillanatban legjobb ILB/CB nélkül...fasza...szart sem ér a másik oldalon egy kezdő futó, amikor a másik kezdő ott van, mert Drake nem gyengébb
Klaci79
Ez még segíthet is, ha nem karmának fogják fel, hanem "csakazértis"-nek
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
hát ezúttal a kérdéses rosszat jelentett...utolsó pillanatban legjobb ILB/CB nélkül...fasza...szart sem ér a másik oldalon egy kezdő futó, amikor a másik kezdő ott van, mert Drake nem gyengébb
több mint 3 éve
Egy dologra lehetett számítani, kiesik a kezdő futójuk, faluk gyengül, erre kiesik a cover ILB-nk és a kezdő CB-nk 😊 Innen szép nyerni.
több mint 3 éve
Devin Bush, Joe Haden inactive ma. Davis is, de ő nem kezdő.

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Ebron játsz ma nem tudja valaki? Örlődök Pat és Kyle Pitts között Fantasy-ben.
több mint 3 éve
 www.instagram.com/p/CT0mq_rAHt0/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR0fYbPNm_mTsVxAav4gnFlkLLAFiOTseVn0ixY4YrAF0ifNbNoO05fXL8I
thebeke
Ha itt Green eltalálja az emberét, megvan a TD.
Spy
Bizony-bizony, ott a védő nagyot ment(ett).
Reggio1914
Ez egy védőbravúr volt, de Green tudott volna úgy mozogni, hogy erre esélye se legyen. De azért ő egy center és nem arra edz, hogy egy 30 yardos sprint végén a safety ellen hogy blokkoljon. 😀

Emellett az, ahogy Freimuth kiblokkolta az emberét az volt a tökéletes szépség, Én azt néztem vissza többször....
Klemó
Jó volt ez, 6 rookie játszott, abból 4 kezdő az offense-ben. Lehet betlizünk, de ha ők fejlődnek, ez csak jobb lesz. Mentalitással nem volt gond senkinél, a többi meg meló kérdése.
Spy
Félreértesz. Az, hogy egy ilyen futásnál a center ott van 30 yard környékén az mindig dícséretet érdemel és tényleg komolyan írtam, hogy ez a blokk ott egy centertől egy safetyn nem számonkérhető. De egyébként hiszem, hogy év végén lesz egy-kettő olyan play, ahol itt is zúzni fog.
több mint 3 éve
 www.instagram.com/p/CT0mq_rAHt0/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR0fYbPNm_mTsVxAav4gnFlkLLAFiOTseVn0ixY4YrAF0ifNbNoO05fXL8I
thebeke
Spy
Reggio1914
Ez egy védőbravúr volt, de Green tudott volna úgy mozogni, hogy erre esélye se legyen. De azért ő egy center és nem arra edz, hogy egy 30 yardos sprint végén a safety ellen hogy blokkoljon. 😀

Emellett az, ahogy Freimuth kiblokkolta az emberét az volt a tökéletes szépség, Én azt néztem vissza többször....
Klemó
Jó volt ez, 6 rookie játszott, abból 4 kezdő az offense-ben. Lehet betlizünk, de ha ők fejlődnek, ez csak jobb lesz. Mentalitással nem volt gond senkinél, a többi meg meló kérdése.
több mint 3 éve
Riporteri kérdésre Watt elmondta, hogy Ingram rutinja és tapasztalata nagyon sokat jelent neki és Highsmithnek is. Új dolgokat tanulnak. Igazából ez látszik a pályán is és a jövőre nézve nagyon jó hír, mert azon felül, hogy a fiatalok is tudnak fejlődni, és a legjobb védőnk is fejlődni tud, Ingramot is szépen "fiatalon tartja" mert ebben a mentori szerepben jól is érzi magát.
több mint 3 éve
thebeke
Spy
Reggio1914

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Jelzem Ebron sérültlistára került, ráadásul Hamstring sérüléssel, ami nem szokott gyorsan gyógyulni. LEhet 1-2 hétre elveszítjük.
Klaci79
Akkor most johet talan a bizonyitasi lehetosege a rookie nak. Mas, nem ereztetek megint ugy, hogy ben es az off egy kicsit tulzoan kereste d. johnsont? Nem neztem leosztast, de az elso felidoben...

Ha passz jatek volt es palyan volt, akkor nem mondom hogy mindig de alapbol ugy tunt mintha ot keresne ben jobban. Tavaly volt erre egyertelmubb pelda. De akkor sem ertettem miert volt ugy.

Amikor nekem washington jateka kb ugyanannyira tetszik, ha nem jobban, mert kevesebbet droppol, fizikalisan is erosebbnek tunik ha egy az egyben van feldobva neki....

Szoval ot miert nem szorjuk ugy meg mint D. J. ont? O ben szerelemgyermeke vagy mi, avagy ben mondta hogy ot valasszuk drafton es ezert?
gabor25
Talán kimaradtál abból a nyilatkozatből mikor ŐBensége megpendítette, hogy a legjobb konf a MAC, főleg micsoda felejthetetlen teheccségű passzjátékosok vannak onnat, mint DiontéJohannzon, meg persze őszerénysége.
sutianap
Ki persze. Most hallottam eloszor. Bevallom kevesbe kovetem a hireket. Csak a meccset nezem. Vagy ha egyeb valamire felkapom a fejem.

De gondoltam hogy valami ilyen szerelmi effektus lehet. Mert nagyon latvanyosan ment tavaly is a tomes.

De washingtont rajtam kivul preferalja meg valaki. Mert juju/clay/dj ok mindig alapnak szamitanak. De wash nalam semmivel nem mutat kevesebbet mint mondjuk clay/dj. Max az hogy kevesebb labdat kap. Sajnos.

Es oszinten szolva meg az egyik wr unkben sem latom az ab szeru jatekost. Azt, akit szinte barmikor lehetett megjatszani, szamitani ra stb... Aki igazi nr 1. De emelett csak azt latom. Mintha ben ezt a szerepet akarna osztani dj re. De kozel nem hasonlo a ket szint. Ami volt ab. Mert o benne van kicsi ebron effektus. Meg az, hogy talan fizikuma miatt kevesbe megbizhato elkapasokkor. Ami jo arra hogy elszakadjon (vekonyabb/agilisebb) de egy nagyobb uteskor talan emiatt is konnyebben kiutheto a labda vagy megzavarhato a jateka.

Most megneztem a sulyuk osszehasonlitasat. Es 183 lb (83 kg kb) dj vs 210 lb (95 kg kb ) washington. Ez az amit latni veltem. Bar nem tudom masnak is hasonlo a velemenye. Nem tunik soknak a kulonbseg, de az utkozesek, labdamegorzes, vagy hogy tudja fizikalisan blokkolni a vedot en latni veltem ezt az elonyt wash iranyaba. Mig a sebesseget/agilitast kicsit jobbnak bar nem annyival dj nek.
gabor25
Washington nekem Dió előtt van, de nem igazán kap lehetőséget, valamit hiányolnak az edzők benne. Sanders sorsára jut, pedig igazi paraszti erő van benne és mentalitás, munkamorál.
Tud blokkolni, pedig majomhoszú kezei vannak, egy DB edző imádná. A catch radiusa emiatt hatalmas és erős a keze.

Gyakorlatilag egy RB alkata van,iszonyat hosszú kezekkel. Szinte egyedülálló adottságok, nem véletlenül húztuk ott, ahol.Mi nem találtuk meg a módját, hogyan használjuk.

Szürke eminenciás ő, nem sztár alkat, remélem, valaki megtalálja, hogyan használja a ligában.
Spy
Űrulla aszonta ŐBensége, hogy szar, ezzel kell élnie, minek fickándozott az OkiSztéten Rudival, mikor ez komplett felségárulás. Ez presezlonyba odáig fajult, hogy Rudi es Dijontét dobálta feszt, pedigpedig...
 m.youtube.com/watch?v=D-ua0GBI0Zc

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Mi van felénk, nem értem:

Ebron most mégis edz és akkor nyilván játszik is.
Egyszer csak ágyék sérülés Bushnál és Hadennél, valamint boka Gentry-nél.
Remélem rendben lesz legalább az előbbi kettő.
Davis helyett majd Mondeaux jöhet a ps-ből.
Klaci79
Pont ezt szeretnem volna megosztani.  www.behindthesteelcurtain.com/2021/9/17/22679865/steelers-injury-report-3-new-players-now-questionable-for-sundays-game-haden-bush-gentry-davis-ebron

Ebron dnp. Aztan fp. Lehet gentry hianya/serulese miatt kellett hamarabb visszajonnie hogy legyen te es te csere?

Vagy csak belicheck est jatszunk. Amit nem hinnek.

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Mi van felénk, nem értem:

Ebron most mégis edz és akkor nyilván játszik is.
Egyszer csak ágyék sérülés Bushnál és Hadennél, valamint boka Gentry-nél.
Remélem rendben lesz legalább az előbbi kettő.
Davis helyett majd Mondeaux jöhet a ps-ből.
több mint 3 éve
Josh Jacobs nem játszik ellenünk...kereshetek új futót a fantasy csapatba
több mint 3 éve
Jelzem Ebron sérültlistára került, ráadásul Hamstring sérüléssel, ami nem szokott gyorsan gyógyulni. LEhet 1-2 hétre elveszítjük.
Klaci79
Akkor most johet talan a bizonyitasi lehetosege a rookie nak. Mas, nem ereztetek megint ugy, hogy ben es az off egy kicsit tulzoan kereste d. johnsont? Nem neztem leosztast, de az elso felidoben...

Ha passz jatek volt es palyan volt, akkor nem mondom hogy mindig de alapbol ugy tunt mintha ot keresne ben jobban. Tavaly volt erre egyertelmubb pelda. De akkor sem ertettem miert volt ugy.

Amikor nekem washington jateka kb ugyanannyira tetszik, ha nem jobban, mert kevesebbet droppol, fizikalisan is erosebbnek tunik ha egy az egyben van feldobva neki....

Szoval ot miert nem szorjuk ugy meg mint D. J. ont? O ben szerelemgyermeke vagy mi, avagy ben mondta hogy ot valasszuk drafton es ezert?
gabor25
Talán kimaradtál abból a nyilatkozatből mikor ŐBensége megpendítette, hogy a legjobb konf a MAC, főleg micsoda felejthetetlen teheccségű passzjátékosok vannak onnat, mint DiontéJohannzon, meg persze őszerénysége.
sutianap
Ki persze. Most hallottam eloszor. Bevallom kevesbe kovetem a hireket. Csak a meccset nezem. Vagy ha egyeb valamire felkapom a fejem.

De gondoltam hogy valami ilyen szerelmi effektus lehet. Mert nagyon latvanyosan ment tavaly is a tomes.

De washingtont rajtam kivul preferalja meg valaki. Mert juju/clay/dj ok mindig alapnak szamitanak. De wash nalam semmivel nem mutat kevesebbet mint mondjuk clay/dj. Max az hogy kevesebb labdat kap. Sajnos.

Es oszinten szolva meg az egyik wr unkben sem latom az ab szeru jatekost. Azt, akit szinte barmikor lehetett megjatszani, szamitani ra stb... Aki igazi nr 1. De emelett csak azt latom. Mintha ben ezt a szerepet akarna osztani dj re. De kozel nem hasonlo a ket szint. Ami volt ab. Mert o benne van kicsi ebron effektus. Meg az, hogy talan fizikuma miatt kevesbe megbizhato elkapasokkor. Ami jo arra hogy elszakadjon (vekonyabb/agilisebb) de egy nagyobb uteskor talan emiatt is konnyebben kiutheto a labda vagy megzavarhato a jateka.

Most megneztem a sulyuk osszehasonlitasat. Es 183 lb (83 kg kb) dj vs 210 lb (95 kg kb ) washington. Ez az amit latni veltem. Bar nem tudom masnak is hasonlo a velemenye. Nem tunik soknak a kulonbseg, de az utkozesek, labdamegorzes, vagy hogy tudja fizikalisan blokkolni a vedot en latni veltem ezt az elonyt wash iranyaba. Mig a sebesseget/agilitast kicsit jobbnak bar nem annyival dj nek.
gabor25
Washington nekem Dió előtt van, de nem igazán kap lehetőséget, valamit hiányolnak az edzők benne. Sanders sorsára jut, pedig igazi paraszti erő van benne és mentalitás, munkamorál.
Tud blokkolni, pedig majomhoszú kezei vannak, egy DB edző imádná. A catch radiusa emiatt hatalmas és erős a keze.

Gyakorlatilag egy RB alkata van,iszonyat hosszú kezekkel. Szinte egyedülálló adottságok, nem véletlenül húztuk ott, ahol.Mi nem találtuk meg a módját, hogyan használjuk.

Szürke eminenciás ő, nem sztár alkat, remélem, valaki megtalálja, hogyan használja a ligában.
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Klaci79

gabor25
sutianap

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
thebeke
Spy
több mint 3 éve
thebeke