Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jah, hogy akkor a mi D-nkről volt szó...csak mert a blitz szó megzavart. Én nem láttam blitz-et magunktól, volt egyáltalán? Folyamatos a 4 emberes passrush, oszt jónapot...Szerintem nem láttad a meccsünket és a tavalyi majd 30%-ban blitzekkel (is) operáló D-ről beszélsz...... hát csak remélem, hogy Gruden sem látta és erre készül.... 😀És vajon Gruden mit gondol az egybites agresszív manblitz defenseről?Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.És vajon Leatherwood mit gondol a Watt elleni ütközetről??? 😉
astroid
Klaci79
😊
Amadeus
Nekem is meglepő volt a váltás, de az első meccsen a liga legkevesebb blitz csomagját mutató D-je voltunk.....így csináltunk ekkora nyomást.....
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Szerintem nem láttad a meccsünket és a tavalyi majd 30%-ban blitzekkel (is) operáló D-ről beszélsz...... hát csak remélem, hogy Gruden sem látta és erre készül.... 😀És vajon Gruden mit gondol az egybites agresszív manblitz defenseről?Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.És vajon Leatherwood mit gondol a Watt elleni ütközetről??? 😉
astroid
Klaci79
😊
Amadeus
Nekem is meglepő volt a váltás, de az első meccsen a liga legkevesebb blitz csomagját mutató D-je voltunk.....így csináltunk ekkora nyomást.....
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
A kérdés gondolom költői..ha nem akkor nem értem melyik defense-ről beszélsz.És vajon Gruden mit gondol az egybites agresszív manblitz defenseről?Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.És vajon Leatherwood mit gondol a Watt elleni ütközetről??? 😉
astroid
Klaci79
😊
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
És vajon Gruden mit gondol az egybites agresszív manblitz defenseről?Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.És vajon Leatherwood mit gondol a Watt elleni ütközetről??? 😉
astroid
Klaci79
😊
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
KingOfDaNort: DaLoetschtwitter.com/Steelersdepot/status/1438130027271319556?s=19
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
A hazai szakértők szerint a védelmünk évek óta a szerencse és mázlifaktor miatt elit, most már visszaesés következik be erre a szezonra. A valóság viszont az , hogy ez egy elit védelem, amelyikkel egyetlen támadó alakulat sem akar találkozni a szezonban. Nem tudom mennyi győzelmünk lesz, de a védelem mindig megteremti majd a lehetőséget a győzelemre jöjjön akárki is szembe. Itt az lesz a kérdés, mennyi meccsen lesz reménytelen a támadósor?
Steelers fan
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Szerintem is így lesz, ellenünk bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is. 😊Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Nem nagyképűség ez, csak egyszerűen az a véleményem, hogy NEM elvárható ez.
Szokol
Simán benne lehet egyébként, de ugyanúgy az 1-2 is. Ebben a csapatban nagy hullámzás lesz és nem mindig fogunk bravúr playekkel 4. kísérleteket nullázni. De ugyanúgy az O-nak is sülhet majd a keze, Harris is elfuthat többször, a TE játék feléledésével új perspektívák nyílhatnak, de ugyanúgy az OL bedőlésével Ben is kaphat bármikor olyan ütést, amiből nem áll fel. Az az ézésem, hogy mi leszünk a liga tipikus fekete lovai, vagyis ellenünk nehezen lesz kiszámítható mit kap az ellen.
Klemó
A D mindig képben lesz, tavaly nem is nagyon volt olyan meccs, amikor homály lett volna, ellenben az O-val. Ha nem látok kilátástalanságot a következő meccseken a támadósor részéről, én már elégedett leszek, eredménytől függetlenül. De azért persze nyerjünk minél többet! 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Nem nagyképűség ez, csak egyszerűen az a véleményem, hogy NEM elvárható ez.
Szokol
Simán benne lehet egyébként, de ugyanúgy az 1-2 is. Ebben a csapatban nagy hullámzás lesz és nem mindig fogunk bravúr playekkel 4. kísérleteket nullázni. De ugyanúgy az O-nak is sülhet majd a keze, Harris is elfuthat többször, a TE játék feléledésével új perspektívák nyílhatnak, de ugyanúgy az OL bedőlésével Ben is kaphat bármikor olyan ütést, amiből nem áll fel. Az az ézésem, hogy mi leszünk a liga tipikus fekete lovai, vagyis ellenünk nehezen lesz kiszámítható mit kap az ellen.
több mint 3 éve
astroid
571
ez is kötelező szurkolói attitűd csak más szemszögbőla rédörsztől mi azért kaptunk ki, hogy kellő önbizalommal menjenek nektek, mert nekünk nem az a fontos, hogy mi nyerjünk, hanem hogy a steelers kapjon ki.Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Az optimizmus nem nagyképűség, hanem kötelező szurkolói attitűd 😀
Szokol
astroid
gedam
több mint 3 éve
gedam
5 908
a rédörsztől mi azért kaptunk ki, hogy kellő önbizalommal menjenek nektek, mert nekünk nem az a fontos, hogy mi nyerjünk, hanem hogy a steelers kapjon ki.Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Az optimizmus nem nagyképűség, hanem kötelező szurkolói attitűd 😀
Szokol
astroid
több mint 3 éve
astroid
571
Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?Az optimizmus nem nagyképűség, hanem kötelező szurkolói attitűd 😀
Szokol
több mint 3 éve
Nagyképűség azt mondani, hogy letudva ezt a meccset és nézve a sorsolást, elvárható a 3-0-s kezdés?
több mint 3 éve
* Other:* Play action vanished from #Titans O in Todd Downing’s first game.
* #Steelers out-coached & out-game planned #Bills. Im betting on Brian Daboll to bounce back.
* Already time to worry about “Dead Zone” RBs James Robinson, Josh Jacobs, Myles Gaskin.
ööööööööö
tádámmm
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
astroid
571
Ez jó, néhány éve még elképzelhetetlen lett volna: "Remarkably, the first half between the Steelers and Bills was very clean in the tackling department. Just one miss each in the first half for the two teams. I've never had that occur in my 6 years tracking tackles for @Steelersdepot" 😀
több mint 3 éve
Na megnéztem az érdekesebb meccseket a fordulóban, így már "szabad" fórumoznom. Szóval én nem tudom még most sem, hogy hogyan nyertünk. Kellett hozzá a védelem, a speciális egység, a Bills és minimálisan az O is hozzátette a magáét.
Egy forduló után nem értékelünk, de: nagy pálfordulást én nem láttam az O-ban, BB pedig öregszik. Mondjuk ahhoz képest, hogy már 7-8 éve el akartam zavarni, egész jó! 😁
Az OL hozogatta magát, a CB sort nem érheti kritika, szóval a két kérdéses csapatrész egészen vállalható teljesítményt rakott le az asztalra.
Ebron teljesen haszontalan, Gentry és Freiermuth mögött csak harmadiknak kellene lennie, de leginkább máshol kellene lennie.
Minden elkapónk hozzátette a magáét, alázatot láttam tőlük a pályán, főleg Jujutól. Ezzel párhuzamosan még mindig szenvedünk a futással, de legalább nem adjuk fel.
A csoportól röviden: mindenki ugyanaz, mint tavaly. Browns túlértékelt, de meg így is övék lehet a csoport. A Varjak puhányok és ha sokáig akarják passzoltatni a Lámát, 7-8 győzelemnél megállnak majd. Engedjék már futni, úgy is olyan kos feje van. A Cicuskák gyengék, 5-6 győzelem van bennük, ebből egy természetesen ellenünk.
Mi talán hozhatjuk a pozitív szezont, bizakodó vagyok, mert a defense baszó, az O pedig hozzá fog tudni annyit a meccsekhez, hogy szoros legyen.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.És vajon Leatherwood mit gondol a Watt elleni ütközetről??? 😉
astroid
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
A legrosszabb falemberünk volt a tavalyi szezonban, meg sem akartuk tartani. Mondjuk a hazai szakértők nagy veszteségként értékalték a távozását tőlünk😊Úgy engedtük el, hogy onnan kapja a fizetését, de továbbra is nekünk dolgozik 😊Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.Szerintem az sem lesz jóval szebb. Remélem, mi odateszünk egy TE-t mellé, vagy egy RB chip-et és nem Ebronnak fogják híni. Őt max csak mögötte 4-5lépéssel útvonalon...bár..
astroid
De igen, szegény BigAl-nak kiszaladt, rögtön steelerskatona is lett odaát 😊
Spy
bcsarli
Steelers fan
több mint 3 éve
Úgy engedtük el, hogy onnan kapja a fizetését, de továbbra is nekünk dolgozik 😊Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.Szerintem az sem lesz jóval szebb. Remélem, mi odateszünk egy TE-t mellé, vagy egy RB chip-et és nem Ebronnak fogják híni. Őt max csak mögötte 4-5lépéssel útvonalon...bár..
astroid
Spy
több mint 3 éve
Ja hát nem véletlenül örültem ennyire Ingramnak, már a Chargersben is zseniális volt a csávó, csak nála is ott van sajnos az injury veszély.De ha egészséges tud maradni, akkor szvsz jobb, mint Bud volt.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.Szerintem az sem lesz jóval szebb. Remélem, mi odateszünk egy TE-t mellé, vagy egy RB chip-et és nem Ebronnak fogják híni. Őt max csak mögötte 4-5lépéssel útvonalon...bár..
astroid
több mint 3 éve
astroid
571
Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nekem Ingram nagyon bejött. Rohadt jó a pali és anny ember meg nincs a földön, hogy kettőzd TJ-t, Heywardot és Őt is. Mert akkor jön Alu vagy más. Egyszerűen, ha így tudunk menni akkor nem igen lesz O fal aki ezt meg tudja fogni. Esetleg olyan plusz TE-el akik blokkolnak. De akkor vagy nincs futó, vagy kevesebb elkapó és így a Secondary dolga egyszerűbb leszKicsit azt érzem Ingram kapcsán, hogy ez a séma amit futtatunk nagyon illik hozzá és elképesztően motivált is benne. A rutinját szépen használja és fürdik benne, hogy Watt és Heyward mellett pusztíthat. Máris beárazta a Dupreet ez a teljesítmény, bár ezt igazából sejtettük, ellentétben az "arénás" szakkomentárokkal. (1 szimpla tackle volt a teljesítménye a Titansban, ahol esélyük sem volt limitálni a Cards-ot)
polamalu
több mint 3 éve
Nekem Ingram nagyon bejött. Rohadt jó a pali és anny ember meg nincs a földön, hogy kettőzd TJ-t, Heywardot és Őt is. Mert akkor jön Alu vagy más. Egyszerűen, ha így tudunk menni akkor nem igen lesz O fal aki ezt meg tudja fogni. Esetleg olyan plusz TE-el akik blokkolnak. De akkor vagy nincs futó, vagy kevesebb elkapó és így a Secondary dolga egyszerűbb lesz