Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
A meccs alapján:Szerencsére ez a meccs is 2 félidőből állt 😀 😀Nem várok mára győzelmet, de nagyon kívancsi vagyok az alábbiakra, számomra fontossági sorrendben:Egy félidő után a válaszok:
- Rőtlis teljesítménye,
- az új O-rendszer,
- O fal,
- CB sor,
- ahogy Ebront kiszorítja Freiermuth.
Szokol
- Rőtlis ergya,
- Új O-rendszer nincs,
- O fal átlagos,
- CB sor tartja magát,
- Ebron egy fasz.
Szokol
Jan
- Rőtlis ergya,
- Új O-rendszer nincs,
- O fal átlagos,
- CB sor tartja magát,
- Ebron egy fasz.
De a D és a ST hozta! 😊
több mint 3 éve
Ez ilyen klasszikus Steelers win volt.Tavaly se volt túl jó, de egy 12-4-re azért elég volt 😊
Ugyanakkor ne ringassuk magunkat vágyálmokba, az offense egyelőre katasztrófának tűnik.
tenorx
Amúgy ha a D hozza a tavalyi formát, akkor nem is kell az O-tól sokkal több.
több mint 3 éve
Ez ilyen klasszikus Steelers win volt.A 2. félidő vállalható volt
Ugyanakkor ne ringassuk magunkat vágyálmokba, az offense egyelőre katasztrófának tűnik.
tenorx
több mint 3 éve
Ez ilyen klasszikus Steelers win volt.Ugyanakkor ne ringassuk magunkat vágyálmokba, az offense egyelőre katasztrófának tűnik.
több mint 3 éve
Szerencsére ez a meccs is 2 félidőből állt 😀 😀Nem várok mára győzelmet, de nagyon kívancsi vagyok az alábbiakra, számomra fontossági sorrendben:Egy félidő után a válaszok:
- Rőtlis teljesítménye,
- az új O-rendszer,
- O fal,
- CB sor,
Szokol
- Rőtlis ergya,
- Új O-rendszer nincs,
- O fal átlagos,
- CB sor tartja magát,
- Ebron egy fasz.
Szokol
több mint 3 éve
Nem várok mára győzelmet, de nagyon kívancsi vagyok az alábbiakra, számomra fontossági sorrendben:Egy félidő után a válaszok:
- Rőtlis teljesítménye,
- az új O-rendszer,
- O fal,
- CB sor,
Szokol
- Rőtlis ergya,
- Új O-rendszer nincs,
- O fal átlagos,
- CB sor tartja magát,
- Ebron egy fasz.
több mint 3 éve
Az arénás "szakértők" végre szidhatnak minket és szidnak is. ennél nagyobb örömük ne legyen. aztán nehogy megint tátott szájjal szaladjanak be abba az erdőbe😊Én se értem mi bajod van, szerintem nem haterkednek, vagy túloznak.
pfefe8
A 3. hely a realitás, a többi overperformance.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Sokminden nem fog rólunk szólni ebben a magyar közvetítésben. De erre számítani lehetett. Mindegy, majd az ismétlésben 😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Az arénás "szakértők" végre szidhatnak minket és szidnak is. ennél nagyobb örömük ne legyen. aztán nehogy megint tátott szájjal szaladjanak be abba az erdőbe😊Ha reálisan megnézed, logikus az a 3. hely. A Browns minden előszezonban PO csapat, most tényleg nem rosszak, a Ravens meg mindig veszélyes csapat.
pfefe8
Tőlünk sokat nem lehet várni, de inkább örülök, mint pesszimista, mint sírjak, mint optimista 😊
több mint 3 éve
Spy
2 337
Hajrá OL! Ha buknak, bukunk!Freiermuth-ot nálam kiszoírtja még Pitts Fantasy-ben, de lehet megbánom. Ebron fasorbasincsNem várok mára győzelmet, de nagyon kívancsi vagyok az alábbiakra, számomra fontossági sorrendben:Nana....Ebron 100yard után nehéz lesz az.... 😀
- Rőtlis teljesítménye,
- az új O-rendszer,
- O fal,
- CB sor,
Szokol
Klemó
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Freiermuth-ot nálam kiszoírtja még Pitts Fantasy-ben, de lehet megbánom. Ebron fasorbasincsNem várok mára győzelmet, de nagyon kívancsi vagyok az alábbiakra, számomra fontossági sorrendben:Nana....Ebron 100yard után nehéz lesz az.... 😀
- Rőtlis teljesítménye,
- az új O-rendszer,
- O fal,
- CB sor,
Szokol
Klemó
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Az arénás "szakértők" végre szidhatnak minket és szidnak is. ennél nagyobb örömük ne legyen. aztán nehogy megint tátott szájjal szaladjanak be abba az erdőbe😊
Steelers fan
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nem várok mára győzelmet, de nagyon kívancsi vagyok az alábbiakra, számomra fontossági sorrendben:Nana....Ebron 100yard után nehéz lesz az.... 😀
- Rőtlis teljesítménye,
- az új O-rendszer,
- O fal,
- CB sor,
Szokol
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Buddy Johnson aktív, viszont Spillane inaktív. Nagyot fordult a világ a robotzsarúval.De közben fény is derült az okra:
Robert Spillane suffered a shin injury in pre-game warmups. That's why there was a change in status.
További inaktívak:
Haskins, Loudermilk, Coward, Witherspoon
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Nem várok mára győzelmet, de nagyon kívancsi vagyok az alábbiakra, számomra fontossági sorrendben:- Rőtlis teljesítménye,
- az új O-rendszer,
- O fal,
- CB sor,
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Érdekes, de pont Harris miatt ettől kevésbé félek. Az egész Canada O egy gyors játékra épít és az előszezonban is ezt gyakoroltuk végig. Ha pedig az OL, akkor a bull rush támadásoktól félek sokkal inkább, mivel látható, hogy Greent (alacsony méretei miatt) ezzel zavarba lehet hozni. Én azt is gondolom, hogy sokkal inkább akkor jár jól a Bills, ha türelmesen védekezik ellenünk, nem akar túlzott (sok emberes) nyomást gyakorolni. De persze meglátjuk.Hat ha a csapatepites idealis esetben egy nyugodt, relative lassu folyamat akkor van hendikepetek. Kivancsi vagyok mennyi ido ad BB nek az O#falatok. Versus pl Rousseau.Rajtunk nem fog múlni. A csapatot meg majd meglátjuk, hol tart a csapatépítésben a Bills-hez képest.Az biztos, hogy ma a Bills-re fogadnék...A tippjatekban - elvi kerdes szamomra - minden forduloban kivalasztok 3-4 un.totogyilkos meccset. Ebben az elsoben tettem egy 5os korongot ratok szemben a Bills-szel (meg Texansra, meg Saintsre, meg a FTeamre) Nem feltetlen boldogitana a gyozelmetek de - szinten elvi kerdes - ezt csoporton belul, egymas ellen velem eldontendonek. Nna hajra!
A legfontosabb szempontom, hogy borzalmasan rossz sportfogadó vagyok, örömmel buknék egy kis pénzt ezen a fogadáson 😊
A másik, hogy:
i., nem láttuk még élesben, hogy működik az offense ezzel a felállással és az elmúlt időszakban annyit csalódtam már bennük, hogy egy egyébként nem rossz nevekből álló Bills D ellen nem fogunk sok pontot csinálni,
ii., Diggs legutóbb is szopatott minket, nem tudom miért lenne ez másképp.
Nem is kell mást csinálniuk, akárhonnan indul Diggs (nem Haden oldaláról fog) az rossz matchup nekünk.
Ami jó lenne, ha a 4.negyedig versenyben tudnánk maradni, nyilván a Bills sem mostanra időzíti a csúcsformát, de nem látom, hogy hol tudnánk megnyerni a csatát. Amit a leginkább várok, hogy lássam Dan Moore Jr. LT-ben, illetve persze Green is érdekel, hogy valóban olyan jó C lehet, mint amit Pouncey-tól korábban megszoktunk.
Nagyon várom, hogy lássam a passzsiettetés a Watt-Highsmith vagy Watt-Ingram párost, ahogy a secondary-t sem láttuk még az új felállásában.
Támadó oldalon a RZ offense és persze a futás lesz nagyon érdekes így élesben.
Klaci79
RedFive
Spy
RedFive
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Ez egy igazi jó gyakorló meccs lesz nekünk. Egyértelműen a Bills az esélyes, és akkor járunk jól, ha nem görcsölünk rá a meccsre, bátran játszunk, mert szerintem itt semmilyen veszítenivalónk nincs.Én sem látom ezt a Bills hol tudnánk megfogni, hol vagyunk jobbak. Az esélyünk az lehet, ha bátran játszunk itt is és ott is és, ha a TO csatát meg tudnánk nyerni. (hát ezt se látom valószínűnek)
Mindenesetre nagyon várom a "match up"-okat és az egész meccset.
több mint 3 éve
Hat ha a csapatepites idealis esetben egy nyugodt, relative lassu folyamat akkor van hendikepetek. Kivancsi vagyok mennyi ido ad BB nek az O#falatok. Versus pl Rousseau.Rajtunk nem fog múlni. A csapatot meg majd meglátjuk, hol tart a csapatépítésben a Bills-hez képest.Az biztos, hogy ma a Bills-re fogadnék...A tippjatekban - elvi kerdes szamomra - minden forduloban kivalasztok 3-4 un.totogyilkos meccset. Ebben az elsoben tettem egy 5os korongot ratok szemben a Bills-szel (meg Texansra, meg Saintsre, meg a FTeamre) Nem feltetlen boldogitana a gyozelmetek de - szinten elvi kerdes - ezt csoporton belul, egymas ellen velem eldontendonek. Nna hajra!
A legfontosabb szempontom, hogy borzalmasan rossz sportfogadó vagyok, örömmel buknék egy kis pénzt ezen a fogadáson 😊
A másik, hogy:
i., nem láttuk még élesben, hogy működik az offense ezzel a felállással és az elmúlt időszakban annyit csalódtam már bennük, hogy egy egyébként nem rossz nevekből álló Bills D ellen nem fogunk sok pontot csinálni,
Nem is kell mást csinálniuk, akárhonnan indul Diggs (nem Haden oldaláról fog) az rossz matchup nekünk.
Ami jó lenne, ha a 4.negyedig versenyben tudnánk maradni, nyilván a Bills sem mostanra időzíti a csúcsformát, de nem látom, hogy hol tudnánk megnyerni a csatát. Amit a leginkább várok, hogy lássam Dan Moore Jr. LT-ben, illetve persze Green is érdekel, hogy valóban olyan jó C lehet, mint amit Pouncey-tól korábban megszoktunk.
Nagyon várom, hogy lássam a passzsiettetés a Watt-Highsmith vagy Watt-Ingram párost, ahogy a secondary-t sem láttuk még az új felállásában.
Klaci79
RedFive
Spy
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Spy
2 337
Rajtunk nem fog múlni. A csapatot meg majd meglátjuk, hol tart a csapatépítésben a Bills-hez képest.Az biztos, hogy ma a Bills-re fogadnék...A tippjatekban - elvi kerdes szamomra - minden forduloban kivalasztok 3-4 un.totogyilkos meccset. Ebben az elsoben tettem egy 5os korongot ratok szemben a Bills-szel (meg Texansra, meg Saintsre, meg a FTeamre) Nem feltetlen boldogitana a gyozelmetek de - szinten elvi kerdes - ezt csoporton belul, egymas ellen velem eldontendonek. Nna hajra!
A másik, hogy:
Klaci79
RedFive
több mint 3 éve
Az biztos, hogy ma a Bills-re fogadnék...A tippjatekban - elvi kerdes szamomra - minden forduloban kivalasztok 3-4 un.totogyilkos meccset. Ebben az elsoben tettem egy 5os korongot ratok szemben a Bills-szel (meg Texansra, meg Saintsre, meg a FTeamre) Nem feltetlen boldogitana a gyozelmetek de - szinten elvi kerdes - ezt csoporton belul, egymas ellen velem eldontendonek. Nna hajra!
A másik, hogy:
Klaci79
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Az biztos, hogy ma a Bills-re fogadnék...A legfontosabb szempontom, hogy borzalmasan rossz sportfogadó vagyok, örömmel buknék egy kis pénzt ezen a fogadáson 😊
A másik, hogy:
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Én is örülök a Watt szerződésnek, jó konstrukciónak tűnik ez mindenki oldaláról.Ma pedig már végre mérkőzés! 😊
Ki mit vár? Tavaly a Bills azért elég éles volt, idén is kopogni fognak az AFC trónért.
Remélem megszorongatjuk őket, de most egy pár pontos vereség a realitás, de ne legyen igazam és nyerjünk mi.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Hála égnek szombatra nem volt visszaesés Highsmithnél, így még a sérülési riportból is kikerült. Szóval teljes fegyverzetben lesz az OLB sor.
több mint 3 éve
Csóró varjak.....ez Dobbins után Edwards és Peters is kiesik, rádásul egy edzésen utóbbiak...Bellt gyorsan fel fogják vinni a PSből.Az uj RB corps betagolasa nemi idot vehet igenybe, bar igy se gondolom azt hogy az ideny elejen bottom 10be sullyedunk futasban, de a lenyeg, hogy a szitu paradox modon meg segithet is a holtideny elejetol kihirdetett es konzekvensen gyakorolt strategianak, miszerint a hangsulyos futasorientaciotol el akarunk mozdulni a passzok iranyaba, mikozben a cel, hogy azert a legjobbak maradjunk futasban nem valtozott. Efelol en nyugodtan alszom, az aranyeltolodasra kivancsi leszek, de hogy markans lesz, arra fogadni mernek. Mondjuk hogy a passzkiserletek atlagat 20-korulirol 50-75%-kal emelve (ebben a savban) mar annak tartanam.
Klemó